dün bilgisayarın içini açtım ve hüzünle kartımın mavi olduğunu gördüm bi an kırasım geldi ama naaparsın şans işte artık seneye ya da ondan sonra değiştiricez kartı :( :(
arkadaşlar nolur biri bana şu overclock nasıl yapılır anlatsın(ekran kartına işlemciye) ne olur ya Sistemim: Amd Athlon 3700+ Ati Radeon 256 mb X1600xt Kingston ddr 400 512 mb ram Anakart A8N-SLI Serisi Ses Kartı Onboard acill yardımmm
arkadaşlar nolur biri bana şu overclock nasıl yapılır anlatsın(ekran kartına işlemciye) ne olur ya Sistemim: Amd Athlon 3700+ Ati Radeon 256 mb X1600xt Kingston ddr 400 512 mb ram Anakart A8N-SLI Serisi Ses Kartı Onboard acill yardımmm
dostum benşm de aram oc ile çok iyi değil ama cpu oc anakart biosundan yapılıyodu galiba tam bilmiyorum onu çeşitli programlar kullanabilirsin arattır internette ekran kartın için de ATITool diye bi program var o işini rahatça görür o.25 betayı kulllan ama bende de o yüklü gayet güzel bi program
biliyorum konu biraz eskidi ama arkadaşlar 2. el x800gto2 limited edition almayı düşünüyorum 60 liraya kırmızı boardli ve güç girişi var yani pipeyi 16 yapabileceğim fakat artık eski bir kart sizce bu fiyata başka bir şey alinir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_karaca -- 29 Temmuz 2008; 10:45:48 >