Arkadaşlar ben gto fb kullanıyorum ve stok fanla tüm oyunları tık demeden 600x1266 oynuyorum kartımı satıp gto2 almayı düşünüyorum ama baksanıza kımi o\c olmuyo kimi 540'ı geçmiyo bi dünya sorunla karşılaşıyoo ??? bide benim bildiğim gto2 -- gto fb ile görünüş olarak hemen hemen aynı sadece fan plastiğinin üstünde gto2 yazıyo fakat bazı sitelerde daha ince sanki tek slotluk fan değişik bi acayip gto2 ler var bunlar aynımı (sapphire)
Gto F.Blade lerde çift slot fan var X850XT de kullanılan fanın aynısı (biraz daha sesli çelışanı) GTO2 lerde ise tek slot kaplayan bir fan var. GTO2 ler her zaman GTO F.B den daha iyidir ancak alırken bir önceki sayfada bahsettiğim konulara dikkat et. Güç girişi vs. gibi.
Ben kartı X850XT Pe hızlarında kullanıyorum. Ati tool'dan fan override yaptım böylece 60 dereceye ulaşırsa %90 devir atıyor. Saatlerce Oblivion oynuyorum, maksimum 62 'derece gördü. Atitool'dan iyi ayarlamalarla yüksek sıcaklıktan kaçınmak mümkün, ilerde soğutucuyu değiştirip daha üst süratlere çıkmayı düşünüyorum.
Birde benim merak ettiğim, bu kartlar default ayarlarda iken (16p, 400/490) hangi oyunlarda hangi ayarlarla işinize yetiyor? NF:MW, Half-life2 tamam da, Oblivion gibi oyunlarda default'ta sürünür tahminimce.
21067-00-20 kodlu ve 21067-00-50 kodlu Sapphire x800gto2 ürünlerini buldum, kodlarını yazıyorumki boşuna bunlardan almayın diye, 20 ile biten çok çok ufak bir kutuda satılıyor, mavi pcb, 50 ile biten daha büyük bir kutuda satılıyor, kutunun bi yüzünde şeffaf bir kısım var yani pencere, ordan kutunun içindeki kart gözüküyor ve o da malesef mavi kart :( sapphire in türkiye sitesinden türkiye distribütörleri ve dağıtıcılarının listesini alıp oralardan gidip baktım, onlarda mavi var, kırmızı yok, gelirmi gelmezmi bilmiyolar. Yeni gelenlerin hepsi mavi.
Lütfen kırmızı olanları gören bir arkadaş olursa bu günlerde, acilen haber verebilirmi, almam lazım :(
Arkadaşlar İstanbulda KIRMIZI VE OVERCLOCK olabilen GTO2 lerden nerden bulabilirim??
21067-00-20 kodlu ve 21067-00-50 kodlu Sapphire x800gto2 ürünlerini buldum, kodlarını yazıyorumki boşuna bunlardan almayın diye, 20 ile biten çok çok ufak bir kutuda satılıyor, mavi pcb, 50 ile biten daha büyük bir kutuda satılıyor, kutunun bi yüzünde şeffaf bir kısım var yani pencere, ordan kutunun içindeki kart gözüküyor ve o da malesef mavi kart :( sapphire in türkiye sitesinden türkiye distribütörleri ve dağıtıcılarının listesini alıp oralardan gidip baktım, onlarda mavi var, kırmızı yok, gelirmi gelmezmi bilmiyolar. Yeni gelenlerin hepsi mavi.
Lütfen kırmızı olanları gören bir arkadaş olursa bu günlerde, acilen haber verebilirmi, almam lazım :(
Benimkinin PN 102-A47466-11-XX SKU# 21067-10-50 Pencereli büyük kutulu... Mavibilgisayar'dan aldım. Telefonla sipariş verebilirsin ve sipariş sırasında Kırmızı PCB olmasını isteyebilirsin. Görerek almamış olursun ama en azından kırmızı PCB olur. Ben 1 hafta önce aldım maviden. Ellerinde 10 tane vardı ve hepsi kırmızı idi... Tabi bu demek değilki şu anda ellerinde kırmızı var... O yüzden dikkat...
Ben geçen hafta Kadiköy EXA dan aldım 310ytl ye 16 pipe açık, güç girişli, kırmızı ama dxdiag çektiğimde kart x800xl olarak görünüyor. fazla zorlamadım kartı 520/1200 e çok rahat geldi. 3Mark 2005 den 6800 civarı bi puan aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aisiklilar -- 16 Nisan 2006; 15:54:26 >
EXA ya cuma günü gittim, hatta bütün yazıcıoğlu ve çevresindeki yerleri gezdim, exada dediğim büyük kutulu pencereli kutusu olan ürünün içinde malesef mavi karttan var. Hepsi burada da kırmızı gözüküyor, mail attım, eğer gerçekten ellerinde kırmızı varsa ordan sipariş vericem hemen, maille bana cevap verir vermez adamlar. Buraya yazarım.
Yok arkadaşlar saphire türkiyeden bir yetkili ile görüştüm, o da bu işin artık şans işi olduğunu, kutudan hangi kartın çıkacağını bilemeyeceğimizi söyledi. Yurtdışından kırmızı mı yoksa mavi mi geliyo bilmiyoruz, karışık geliyo dedi. Ben karışık geldiğini sanmıyorum, bence hepsi mavi geliyo artık. 207$ a sapphire x850XT alabiliyorum, gto2 den vazgeçtim, x850XT alıp onuda x850XT PE ye overclock edicem kurtulucam :)
Yok arkadaşlar saphire türkiyeden bir yetkili ile görüştüm, o da bu işin artık şans işi olduğunu, kutudan hangi kartın çıkacağını bilemeyeceğimizi söyledi. Yurtdışından kırmızı mı yoksa mavi mi geliyo bilmiyoruz, karışık geliyo dedi. Ben karışık geldiğini sanmıyorum, bence hepsi mavi geliyo artık. 207$ a sapphire x850XT alabiliyorum, gto2 den vazgeçtim, x850XT alıp onuda x850XT PE ye overclock edicem kurtulucam :)
Bende öle yapıcam zaten pek fiyat farkı kalmadı aralarında X850XT nerden alıyon 207$ a ya....
Ya BABACANLAR Beni iice Kıllandırdınız Şimdi kırmızıydı güç girişiydi kardeşler ben pentadan 180$+ kdv alıyom ama şimdi içime kurt düştü ya bu kırmızı bordlu çıkmazsa ????? mantarmı yoksa gto fb devammı nedersiniz bide size bi soruu 369$+kdv'ye 256mb1800xt mi alırdınız yoksa 180$+kdv'ye x800gto2 mi arada kaldım 9.0c için 2 kat para değermi
Bende öle yapıcam zaten pek fiyat farkı kalmadı aralarında X850XT nerden alıyon 207$ a ya....
Ben kartı X850XT Pe hızlarında kullanıyorum. Ati tool'dan fan override yaptım böylece 60 dereceye ulaşırsa %90 devir atıyor. Saatlerce Oblivion oynuyorum, maksimum 62 'derece gördü. Atitool'dan iyi ayarlamalarla yüksek sıcaklıktan kaçınmak mümkün, ilerde soğutucuyu değiştirip daha üst süratlere çıkmayı düşünüyorum.
Birde benim merak ettiğim, bu kartlar default ayarlarda iken (16p, 400/490) hangi oyunlarda hangi ayarlarla işinize yetiyor? NF:MW, Half-life2 tamam da, Oblivion gibi oyunlarda default'ta sürünür tahminimce.
kartın o sıcaklıkta çalışıyorsa çok iyi benimki masaüstünde iken bile 56 ları bulmaya başladı bende fanı %100 yaptım şu anda 49-52 arası değişiyor. Firebal dan Silencer siparişi verdim inşallah çarşamba günü elimde olacak bakalım o zaman sıcaklık ne olacak.Ben kartı standart hızında kullanıyorum F.E.A.R da falan sorun yaşamadım. Bence bu kart piyasadaki hiçbir oyunda sürünmez (standart hızı ile)...
Ben kartımı KOÇPA dan aldım kartımın kutunda bu kod yazılı "21067-01-50" fiyat için aşağıdaki linke bak derim.
Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürüyor. Birde EDİT ne demek, PM ne demek???