Şimdi Ara

i5 3570k için anakart ve ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anakart=http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266#allImages
    ram=http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbsr-8gb-(2x4gb)-sniper-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=53563 bunlar uygun mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 27 Temmuz 2012; 15:23:35 >

• Bende 2 ay eveline kadar q9400 vardı voltajsız 3.2ghzde kullanıyordum 64 kişilik haritalarda bir sorunum olmadı. q9550in 3.5ghzde gtx670e dar boğaz yapacağını pek sanmıyorum.
  • Q9550'nin daha 2 sene gideri var. 670'e darboğaz yaşatmasını mantıklı bulmuyoruym. Biraz OC ile Haswell ya da Fx Next'e kadar rahatça idare edebilirsiniz.
  • Anakartının modeli nedir?

Bf3 64 kişikik haritalarda fps kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Bende 2 ay eveline kadar q9400 vardı voltajsız 3.2ghzde kullanıyordum 64 kişilik haritalarda bir sorunum olmadı. q9550in 3.5ghzde gtx670e dar boğaz yapacağını pek sanmıyorum.

close quarters haritalarda oyunun sonuna doğru bile gpu kullanımı düşüyo ortalık toz duman olduğu için , 64 kişilik haritalarda ise %50 yi geçmedi benim sistemde mi sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage][/simage]
    quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

Anakartının modeli nedir?

gigabyte ga-ep43c-ds3 gpu kullanımı %50 lerde fps de haliyle 30 küsürlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 26 Temmuz 2012; 23:23:46 >
  • Sisteminizi tam olarak yazsanız iyi olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

[simage][/simage]
    quote:

Oc yapamamanın sebebi anakartın olabilir. 6 fazlı ve fazları soğutucusuz. Bendede senin anakartına benzer p35c-ds3r vardı senin gibi bir türlü 3.6ghz olmuyordu Zotac 790 SLI Ultraya takınca cpu ya can geldi. Daha az voltajla 3.9ghz stabil. 4ün üzerinide görür ama işlemci ısıtmayı pek sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 26 Temmuz 2012; 23:27:15 >
  • quote:

Sisteminizi tam olarak yazsanız iyi olur aslında.

işlemci q9550 ekran kartı gigabyte windforce gtx 670 anakart gigabyte ga-ep43c-ds3 ram 4 gb kingston 1066 mhz ddr2 650 watt psu 1080p de oynuyorum

• 3.5 Ghz'de darboğaz yapacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

[simage][/simage]
    quote:

Oc yapamamanın sebebi anakartın olabilir. 6 fazlı ve fazları soğutucusuz. Bendede senin anakartına benzer p35c-ds3r vardı senin gibi bir türlü 3.6ghz olmuyordu Zotac 790 SLI Ultraya takınca cpu ya can geldi. Daha az voltajla 3.9ghz stabil. 4ün üzerinide görür ama işlemci ısıtmayı pek sevmem.

lga 775 2. el anakartta bulunmaz ki , zaten işlemciye olan güvenim de azaldı 3.50 de bile çok darboğaz oldu benim işlemcide de sorun olabilir tabi

• Bir problem var ama darboğazla ilgili olduğunu sanmıyorum. Sorunu aramakla vakit kaybetmeyin bence de. z77 anakart ve sandy bridge veya ivy bridge terfi edebilirsiniz artık
    intel düşünüyorsanız 3570k alın. msi önermiyorum onun yerine asrock bütçenize biraz daha fazlaysa gigabyte. Ram olarak corsair veneagance 4gbx2 1600mhz ramler iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 26 Temmuz 2012; 23:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

3.5 Ghz'de darboğaz yapacağını sanmıyorum.

3.5 ghz de böyle hocam

i5 3570k için anakart ve ram tavsiyesi
  • quote:

Bir problem var ama darboğazla ilgili olduğunu sanmıyorum. Sorunu aramakla vakit kaybetmeyin bence de. z77 anakart ve sandy bridge veya ivy bridge terfi edebilirsiniz artık
    intel düşünüyorsanız 3570k alın. msi önermiyorum onun yerine asrock bütçenize biraz daha fazlaysa gigabyte. Ram olarak corsair veneagance 4gbx2 1600mhz ramler iyi olur.

önerileriniz için teşekkür ederim anakartın biosunu hiç güncellemedim ama onla pek bir ilgisi olmaz sanırım biraz masraf olcak değer umarım
  • i3 21** serisini çok övüyolar. Az para harcamak istersen alabilirsin. Ikisi arasindan sec dersen i5 2500k oneririm, oc kapasitesi daha iyi, daha az isiniyormus. Ama q9550 3.5 ghzde dar bogaz yapmasi cok sacma geldi bana, yazilimdan kaynakli bi sorun olabilir.

• Hocam o işlemciyle dar boğaz olmaz. Zaten 30 kusur alman gerekiyormuş ki öyle alıyorsun. Ben de skyrim oynuyordum. Ama gpu kullanımı yüzde 30 idi. Sonra ayarları high a çek. Ultra ya çekersen garanti olur. O zaman bak gpu kullanıma ışte o zaman yüzde yüz görürsün :)

• bende q9550 kullanıyorum oc ile 3,77ghz de ramlerde 1066mhzde calışıyor anakart p45 ds3r benim gtx 470 bozuldu garantiye gönderdim bakalım ne gelecek beklemedeyim para iadesi olursa 670 almayı düşünüyorum birde sistem çöp olduysa performan vermeye bilir eskiden 3dmark6 da 20000 puan alırken aradan zaman gecince 17000 ne düştü bence temiz bir kurulum yapıp testini yap
  • hocam bf3 de gpu kullanımı oyun boyunca % kaclarda ?

eger %50-60 larda seyredıyorsa kesınlıkle darbogazın kralını yasıyorsun demektır.o degıl o fps yı alman ımkansız.ben tek 7850 ıle bıle o sahnede senden daha yuksek fps almıstım.crossfıre da bıle gpu kullanımı bende %99 larda..bu arada kartınız gtx670 degılmı? o kart ıcın en ıdeal ıslemcı 2500k dır.3570k le 2500k arasında nerdeyse hıcbır fark yoktur.hangısını ucuza bulursan onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

hocam bf3 de gpu kullanımı oyun boyunca % kaclarda ?

eger %50-60 larda seyredıyorsa kesınlıkle darbogazın kralını yasıyorsun demektır.o degıl o fps yı alman ımkansız.ben tek 7850 ıle bıle o sahnede senden daha yuksek fps almıstım.crossfıre da bıle gpu kullanımı bende %99 larda..bu arada kartınız gtx670 degılmı? o kart ıcın en ıdeal ıslemcı 2500k dır.3570k le 2500k arasında nerdeyse hıcbır fark yoktur.hangısını ucuza bulursan onu al.

hocam dediğiniz gibi kullanım %50-60 değişiyo herşey fulldeyken, close quarters haritalarında ise 32 kişi ile oynarken %90 dan aşağı çok nadir iniyo ne zaman haritada herşey yıkılıyo o zaman bu oranda aşağı iniyo bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim i3 ün namını duydum ama almışken i5 alayım diyorum bf3 komple sistemi yeniletti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hocam o işlemciyle dar boğaz olmaz. Zaten 30 kusur alman gerekiyormuş ki öyle alıyorsun. Ben de skyrim oynuyordum. Ama gpu kullanımı yüzde 30 idi. Sonra ayarları high a çek. Ultra ya çekersen garanti olur. O zaman bak gpu kullanıma ışte o zaman yüzde yüz görürsün :)

denedim hocam ama nafile sonra küçük haritada herşeyi fulledim gpu kullanımı arttı darboğaz ne garip bişeymiş böyle başımıza gelmedi demeyiz bundan sonra :-)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.