Şimdi Ara

Razer, 8200 dpi'lik yeni oyuncu faresi ile karşımızda: Ouroboros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Razer, 8200 dpi'lik yeni oyuncu faresi ile karşımızda: Ouroboros


     

    Bilgisayar oyunu tutkunlarının gayet yakından tanıdığı Razer, yeni faresi Ouroboros ile karşımıza çıktı.

     

    116 mm uzunluğunda, 71 mm genişliğinde ve 42 mm kalınlığında tasarlanan Ouroboros'un pilli ağırlığı 135 gram, pilsiz ağırlığı 115 gram seviyesinde. Ouroboros'un, ergonomi konusunda iddialı bir model olduğunu söylemek mümkün. İstediğiniz takdirde daha rahat kullanım için farenin uzunluğunu 20 mm kadar arttırılabiliyorsunuz, farenin arka kısmının açısını ayarlayabiliyorsunuz veya farenin yan panelleri değiştirebiliyorsunuz. Fareyle iki farklı yan panel geliyor.


     

    Üzerinde 11 adet yeniden programlanabilir tuş bulunan fareye, Razer'ın 8200 dpi'lik 4G çift sensör sistemi güç veriyor. Her türlü yüzeyde en iyi performans için farede hem lazer sensöre hem de optik sensöre yer verilmiş. 1000 Hz raporlama hızı (1 ms tepki süresi) ve 50G maksimum hızlanma sunan farede, tuşlar yardımıyla dpi değeri arttırılabiliyor veya azaltılabiliyor.


     

    Razer'ın kablosuz faresi 1 adet AA pille çalışıyor. AA pilin, 12 saat boyunca aralıksız oyun oynamak için yeterli olduğu dile getiriliyor. Eğer oyun esnasında pil aniden biterse, kabloyu fareye takıp oyun keyfinize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. 2012 yılının dördüncü çeyreğinde satışa sunulması planlanan Ouroboros'un ABD fiyatı 129.99$, Avrupa fiyatı ise 129.99 Euro olacak.


     


    Razer, 8200 dpi'lik yeni oyuncu faresi ile karşımızda: Ouroboros


     


    Razer, 8200 dpi'lik yeni oyuncu faresi ile karşımızda: Ouroboros


     


    Razer, 8200 dpi'lik yeni oyuncu faresi ile karşımızda: Ouroboros

     








  • Aga bu nedir :D

  • hem sagak hem solaklari dusunmeleri iyi olmus, her zaman simetrik mouselari sevmisimdir... boyunun ayarlanmasi da ayri bir arti olmus. Fakat fiyati tuzlu gibi

  • Cyborg R.A.T serisini anımsattı bana nedense arkasının ayarlanıp, yan taraflarının değişmesi fikri...

  • razer yine dehşet bir mouse yapmış fakat rezer copperhead deki başarıyı hala hiçbir mouse yakalıyamadı. simetrik tasarım fikri razer ın çok iyi. benim de hoşuma gidiyor.
  • Siyah ve yesil cok hos bence bide fiyat uygun olsa

  • Çok şık duruyor.
    Siyah-Yeşil kombinesi müthiş.

  • Evet, R.A.t e benziyor. Bu arada ben solağım. Sağ elimi hiç kullanamıyorum. Ama mouse kullanırken sağdan başka elimi de kullanamıyorum. Enteresan bir şey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TorN@do

    Cyborg R.A.T serisini anımsattı bana nedense arkasının ayarlanıp, yan taraflarının değişmesi fikri...

    kesinlikle ama razer daha kaliteli bir marka gerci son zamanlarda cok iyi oldugu söylenemez ama bence razer fark atar
  • 300 liraya sistem toplayanlar da var, bu bir gerçek.
  • 8200dpi ne işimize yarayacak o da ayrı bir konu. Ben 5700dpi bir mouse kullanıyorum fakat oyunda kullandığım en yüksek çözünürlük 2000dpi oldu.
    Dpi artırdıkça mouse hızı da arttığı için oyunlarda kontrol bir noktadan sonra oynanamaz hale geliyor. 8200dpi'da hafif sol yapsanız adam 3 tur atar etrafında
  • o dpı değeri ancak cam üzerinde işe yarar

  • Batman'in aracına benziyor. İçinden motosiklet fırlayacakmış gibi duruyor

  • Ouroboros: kendi kuyrugunu yiyen yilan yada ejderha seklinde resmedilen antik bir sembol. Yasamin yokolus ve yeniden yaratilisla ayni dongu icinde tekrarladigini sembolize eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    8200dpi ne işimize yarayacak o da ayrı bir konu. Ben 5700dpi bir mouse kullanıyorum fakat oyunda kullandığım en yüksek çözünürlük 2000dpi oldu.
    Dpi artırdıkça mouse hızı da arttığı için oyunlarda kontrol bir noktadan sonra oynanamaz hale geliyor. 8200dpi'da hafif sol yapsanız adam 3 tur atar etrafında

    DPI'yı yükselttikçe aynı oranda sensitivity'i (ya da mouse speed'i) düşürerek dengeyi sağlayabilirsiniz. Böylece istediğiniz hızda hareket eden, ama en ufak harekete bile tepki verebilen bir mouse kullanıyor olursunuz.

    8K DPI'ın getirisinin pek hissedilir olmayacağını düşünüyorum, özellikle de 5K DPI kullanan o farkı pek hissetmez bence.

    Mouse'un yapı olarak Cyborg R.A.T 'e benzediği, hatta genel fikir anlamında çalıntı olduğu belli. Ama bu "esinlenme"yi yapan Razer olunca, piyasaya kaliteli bir alternatif sunacağı için insan seviniyor. Sonuçta R.A.T'i bu özel yapısı yüzünden tercih eden birçok kullanıcı var.




  • Transformers fare 2...

  • razer kesinlikle kalite ama bir fareye de 200 tl verip de açız para yok diye ağlamasın kimse

  • İçimden bir şeyler aktı gitti böyle tarif edemem, ağzım açık kaldı Ah be öğrenci değil de çalışan biri olacaktım ki alabileyseydim şu mouse'u
  • Yav hadi gidir 7.1 kulakliga,bir ekran kartina 130 dolar verirsin de mouse bu ya.40 TL'lik de 250 TL'lik de neredeyse ayni hissi verir.cidden bunlara paara vermek yazik gunah.130 dolar nedir ya bir mouse icin?
    Ayriyetten nasil bir zevk verebilir ki elinize masaj mi yapacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 27 Temmuz 2012; 7:51:05 >
  • Hemen alıyorum ön sipariş ile...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.