|
surfnturf1 -> Cevap: Fly Web Cam driver problemi (20 Kasım 2006; 13:26:56)
|
Arkadaşlar bende de var aynı webcamden kardeşim ucuz diye aldı , tv kartı yok , driverları talimatına göre yükledikten sonra bir problem cıkarmıyor , önce driverı yükle sonra usbye takdığında xp kendisi tanımlıyor ve ilgili usb ye baglantıyı ekliyor , usb ye göre farklılık gösteriyor , daha önce kullandıgım webcam de hangi usb olursa olsun rahatca kullanırken bunda cd istiyor !!!! ??? otomatik yüklüyor neyse , cam performansı gündüz ışıgı ile iyi fakat gece görüntü kalitesi düşüyor..bende masa lambasıyla sorunu çözdüm. :) pc arasıra kamerayı tanımıyor bendeki sorun bu , camerayı 5 m uzatmak istedim o esnada camerayı gördü fakat görüntü dondu , 5 artı 1,5 m civarı kendi kablosu ile kemarayı yediremedik pc ye , uzatma belli uzunluktan sonra sinyali düşürüyor.Şu anda 3 m lik uzatma ile kullanıyorum fena değil , hala arasıra cam i görmeme sorunu yaşıyorum ,oda uzatmadan olsa gerek , fiyat performans için bence iyi , piyasadakilerin yarısı fiyata aldım , ışığı hiç bir işe yaramıyor , idare eder işte , fakat tavsiyem imkanı olan daha iyi webcam alsın , ha bu ara usb mic i süper üstünde ve iyi bir mic görevi görüyor. Okuyan olursa eger arasıra görmemesine bir care önerebilir mi? , bu arada usb lerin enerji çıkışlarında değişkenlik var mı ? bıos ayarları ile 12 v lık çıkı yükseltilebiliyor mu?
|
|
|
|