Şimdi Ara

PS3 PeS 2012 Lisans & Transfer Güncellemesi v.9 by ForceHawk_7z [06.09.2012]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
5
Favori
45.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 PeS 2012 Lisans & Transfer Güncellemesi v.9 | ForceHawk_7z

06.09.2012

Bu yama EU BLES 01407 DATA PACK 4.00 | VER 1.06 ile uyumludur.

----------------------------------------------------------------------------

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Sanırım Çoğu kişi oyundaki lisanssız logo, lig isimleri, oyuncu ve stad isimleri vs. gibi şeylerden şikayetçidir. Kendimce yapmış olduğum bu ufak yamada takımların ve liglerin logolarını, yapılan tüm transferleri ayarladım.. BJK, GS, FB ve Ts da oyunda olmayan transferleri de PSD ' e göre yeni oyuncu yaratıp ekledim.. Umarım beğenirsiniz

ÖZELLİKLER

- İngiltere Ligi Lig İsmi ve Logosu Düzeltildi.
    - İngiltere Ligi Takım İsimleri ve Amblemleri Düzeltildi.
    - İtalya Ligi Lig İsmi ve Logosu Düzeltildi.
    - İtalya Ligi Lisanssız bazı Takım Amblemleri Düzeltildi.
    - İspanya Ligi Lisanssız bazı Takım Amblemleri Düzeltildi.
    - Tüm Kupaların Logosu Düzenlendi.
    - Klasik Tüm Takımların Oyuncu isimleri Düzenlendi
    - Milli Takımların en son Kadroları Gerçeğe uygun şekilde Düzenlendi !
    - Slovakya, Bosna Hersek, Ukrayna,Sırbistan, ABD, Meksika vs. Takımı Oyuncu isimleri Düzeltildi.
    - Tüm Takımların Kadroları, Numaraları ve Dizilişleri Düzenlendi.

- Borussia Dortmund, BURSASPOR, Schalke 04, Spartak Moskova ve Anzhi Makhackala takımları Oyuna Eklendi !
    - Şuana Kadar Yapılan Tüm Transferler Güncellendi !

- Oyundaki Lisanssız Stadların ismi Gerçeğe uygun şekilde Düzeltildi.
    quote:

South Korea Konami Stadium (Munsu World Cup Stadium)
    Paraguay Estadio Amazonas (Estadio Defensores Del Chaco)
    Japan Estadio de Palenque (Toyota Stadium)
    Brazil Estadio De Escorpiao (Maracanã)
    Spain Nuevo Estadio del Triunfo (Estadio Cornella)
    Germany Bristol Mary Stadium (Veltins Arena)
    Germany Burg Stadion (BayArena)
    Morocco Mohamed Lewis Stadium (Stade Mohamed V)
    Mexico Ville Marie Stadium (Estadio Azteca)
    England Rose Park Stadium(Villa Park)
    England Royal London Stadium (Emirates Stadium)
    France Stade de Sagittaire (Stade De Gerland)
    Italy Stadio Orione (Stadio Angelo Massimino)

KURULUM !!

Bu yama EU BLES 01407 DATA PACK 4.00 | VER 1.06 ile uyumludur.

1) Dosyayı bilgisayarınıza indirin.
    2) Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz zipli dosyayı açın Ve '' PS3 '' dosyasını USB Flash belleğinize atın..
    3) USB Flash belleği PS3 e takın.
    4) PS3 menusunde Game>>Save Data Utulity PS3 kısmına gelın ve en üstte USB Flash bellegıniz çıkacaktır. X ile içine girin ve az once
    USB ye atmış oldugunuz oyunla alakalı bütün dosyaları göreceksiniz. Yaklaşık 18 tane sanırım Hepsini tek tek ucgene basıp COPY yapın.
    4) Kopyalama işlemini bitirdikten sonra PES 2012 oyununuza girin artık napıyosanız yapın orda :))

Yamayı denememde ve eksiklikler konusunda bana yardımcı olan ''burakofly'' a teşekkürler..

USB si Ps3' te Gözükmeyenler;

- Flash Belleğinizi Bilgisayarım' a girerek tekrardan biçimlendirin gözükecektir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 25 Ekim 2012; 13:42:40 >

• deneme aşamasında test etmiştim şimdi tekrar test edeceğim ps cafemdeki tüm masalara kuracağım harika bir çalışma
  • deneme sürümünü denemiştim bu çok daha gerçekçi eskik yok diyebilirim gerçektenn çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

deneme sürümünü denemiştim bu çok daha gerçekçi eskik yok diyebilirim gerçektenn çok iyi

Teşekkür ederim .. Pes 2013 çıkmadan biraz daha eskitelim oyunu
  • Deneyeceğim.Birde Türkiye ligi ile ilgili çalışmalarınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus87

Deneyeceğim.Birde Türkiye ligi ile ilgili çalışmalarınız var mı ?

Maalesef yok.. Deneyip eksikleri bildirirseniz sevinirim iyi oyunlarr :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test edildi.Onaylandı .2012'nin son transferleride gayet eksiksiz (Podolski,Alba,T.Silva,Zlatan....)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Test edildi.Onaylandı .2012'nin son transferleride gayet eksiksiz (Podolski,Alba,T.Silva,Zlatan....)

Teşekkürler beğenmenize sevindim Herhangi bi eksik ya da şöyle olabilir dediğiniz bişey varsa söyleyin düzeltelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Test edildi.Onaylandı .2012'nin son transferleride gayet eksiksiz (Podolski,Alba,T.Silva,Zlatan....)

Teşekkürler beğenmenize sevindim Herhangi bi eksik ya da şöyle olabilir dediğiniz bişey varsa söyleyin düzeltelim

yenÇok büyük bir hata yok ama Oyuncu numaraları ,Takımın Frikik kullananları yeni transferlerden dolayı genellikle hatalı Ona bir bakarsınız.Mesela Ambarat oyunda 10 Numara Ama gerçekte 53.dany,burak,umut,kuyt kısaca yeni transferlerin numaralarına bakılmalı...Fenerde penaltı köşe vuruşu vs Hepsinde Sow işaretli...Ufak detaylar..

• quote:

quote:

quote:

yenÇok büyük bir hata yok ama Oyuncu numaraları ,Takımın Frikik kullananları yeni transferlerden dolayı genellikle hatalı Ona bir bakarsınız.Mesela Ambarat oyunda 10 Numara Ama gerçekte 53.dany,burak,umut,kuyt kısaca yeni transferlerin numaralarına bakılmalı...Fenerde penaltı köşe vuruşu vs Hepsinde Sow işaretli...Ufak detaylar..

arkadaş zaten v1 diye yayınlamış yamayı v2 de söylediğiniz problemleri çözecektir.

• Allah kolaylık versin. EA Sports bunları otomatik yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler gözümüzden kaçmış demek Forma Numaraları ve Duran top ayarları gerçeğe uygun olarak düzeltildi, yeni transferler oldukça eklemeye dewam ediyorum.. Bu arada v.2 Cumartesi çıkacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Allah kolaylık versin. EA Sports bunları otomatik yapıyor.

Teşekkürler

• Galatasaray'a Culio yu ekleyebilirsin.. özellikleri 70 civarı olabilir
  • Eline sağlık. Forma paketi de eklemen mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Eline sağlık. Forma paketi de eklemen mümkün mü?

ben forma paketi yükledim geçen gün inanılmaz ağırlaşıyor oyun ve takılıyor hiç tavsiye etmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

Galatasaray'a Culio yu ekleyebilirsin.. özellikleri 70 civarı olabilir

Eklerim tabiki de mersine gitmedi mi o ya oyle biliyodum da :)) v.2 de olacaktirr..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuri şahin arsenale gitmek üzere ama henüz resmiyet kazanmadı..
  • v.2 nin bugün çıkacağını söylemiştim ama çok fazla bi transfer ve değişiklik olmadığı için pazartesiye erteledim. Herkese iyi oyunlar
  • quote:

v.2 nin bugün çıkacağını söylemiştim ama çok fazla bi transfer ve değişiklik olmadığı için pazartesiye erteledim. Herkese iyi oyunlar

kardesim öncelikle calisman icin tebrik ederim. benim ps3 cafe var yeni devraldim. pes 12leri nasil güncelleyecegim tam olarak bilmiyorum :) senin paylastigin bu yama pes12nin her versiyonu icin uyumlu mu? simdiden tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifargul

quote:

v.2 nin bugün çıkacağını söylemiştim ama çok fazla bi transfer ve değişiklik olmadığı için pazartesiye erteledim. Herkese iyi oyunlar

kardesim öncelikle calisman icin tebrik ederim. benim ps3 cafe var yeni devraldim. pes 12leri nasil güncelleyecegim tam olarak bilmiyorum :) senin paylastigin bu yama pes12nin her versiyonu icin uyumlu mu? simdiden tesekkür ederim.

Teşekkür ederim öncelikle hayırlı olsun ps3 kafeniz.. Şöyle söyliyeyim PS3 lerinizn hepsi orjinal mi yani cd ile mi oynanıyor, yoksa kırdırılmış Ps3 mü ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.