Şimdi Ara

Midea 12000 BTU İnverter Klima aldım İzlenimlerim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
51.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • emrahh41 kullanıcısına yanıt
    Optimum serisi 2 yıl önce almıştım
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman klimalardan fiyatı en uygun o gelmişti 1600 tl ye almıştım 23 m2 için İnşallah sorunsuz kullanırız.
  • mşah kullanıcısına yanıt
    kışın faturaya yansıması nasıl oluyor ?
  • Tam olarak bilmiyorum ikitane inverter kullanıyorum fatura 280-300 civarı geliyor çok soğuklarda. Ama geçen yaz sadece mideaya sayaç taktım saate 500 vat civarı elektrik harcamıştı. Bu havalarda en düşüşte çalışıyor hatta dış ünite kapanıyor. Çok soğuklarda zibro teklerken bunda pek sıkıntı olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mşah kullanıcısına yanıt
    dostum 120-150 m2 arası falan değilse çok sağlam fatura ödemişsiniz ....keşke böle aktif kullanıyorsaniz toshiba n3kvr serisinden alsaymissiniz max 150-200 tl gelirmiş ..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Kullandığım odalar 25 mt gece birde yatak odasında 9 luk standart klima var, nerdeyse bütün gün iki tane klima çalışıyor tabi bunun yanında birsürü elektrikli alet var çalışan o yüzden daha kaliteli klima da olsa evin yalıtımı iyi seviyede değilse pek fark olmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleyelim Arkadaşlar; Midea Oasis,Mission,Premier ve feirwind kullanan arkadaşların ses, konfor tüketim vs. gözlemlerini ve değerlendirmelerini paylaşmalarını bekliyorum, bekliyorlar, bekliyoruz. saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MatematiğiSevenAdam


    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33

    Güncelleyelim Arkadaşlar; Midea Oasis,Mission,Premier ve feirwind kullanan arkadaşların ses, konfor tüketim vs. gözlemlerini ve değerlendirmelerini paylaşmalarını bekliyorum, bekliyorlar, bekliyoruz. saygılarımla

    ME SF alın geçin. Bir kere alın almışken iyisi olsun kıyın paranıza. Midea da iyidir elbet ama dış üniteleri epey sesli.

    3 aya yakın 2000 tl verdim geri al ver yapmak yakışmaz bana birinden birini alacaz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MatematiğiSevenAdam M kullanıcısına yanıt
    Bakalım adamlar Panasonic de satıyorlar, bakarsın Panasonic almışız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MatematiğiSevenAdam M kullanıcısına yanıt
    Q serisi 12000 lik 3.599 tl bende para olsa ne alacağımı bende biliyorum. Sizden ricam şunu alın bunu alın demeyin istirham ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,Midea Premier serisi cihazın Türkiye'deki serisi, standart inverter olduğu söylenmişti zamanında.

    Premier'lerin kompresörleri farklımı şuan,yoksa Oasis,Fairwind,Mission,Premier aynı kompresör aynı yazılımmı ?

    Premier bir SF..Bir Panasonic Ethera düzeyinde diyeblirmiyiz ?
  • Usta yazılımlar kesinlikle tamamen farklı ve artık cihazlarda verim için dahil olmak üzere en önemli unsur yazılımdır.
    Kompresör değerlerini incelediğimizde modellere göre farklı olduğunu görüyoruz. Üreticiler açısından ufak tefek değişiklikler ile bunları sağlamak mümkün. Ama öyle dağlar kadar fark yok tabi. Kompresörlde asıl farklılığı klimaların kapasitesi arasındaki farklılıklar belirler. Diğerleri genellikle kullanılan malzemenin cinsi değiştirilir. Kompresörler yazılım ile kontrol edildiğinden yazılımı değiştirerek kompresör değerlerini değiştirmekte mümkün oda ayrı bir nokta...

    Panasonic kullandığı kopresörleri kendi ana firmasının bünyesinde bulunan kompresör üreticisinden alır. Yani kendi üretir ve kalitesi dünyaca kabul görmüştür. Tabi şu konu önemliki her markanın maliyetinden kaçarak ürettiği ürünleri vardır. Fiyat rekabeti olayı malum :)
    Midea klimalarında hitachi tarafından üretilen kompresörler kullanır. Hitachi'de kalitelidir amma yukarıdaki sözüm onun içinde geçerli :)
    Midea ile ilgili şu siteyi inceleyebilirsin.

    Selametle...




  • Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce Midea Premier inverter 18.000lik klima aldım, hem soğutması hem ısıtması hem de ses seviyesinden çok memnunum, Midea markasını ilk kez bu forumda klima araştırırken duymuştum ve yorumlara güvenerek almıştım şu ana kadar hiçbir şikayetim olmadı, dış ünitede ses filan da duymadım belki zamanla olabilir.
    Evimde izolasyon olmadığı halde kışın ısıtması soba gibi bunaltabiliyor, yazın dışarısı 40 derecenin üzerinde iken bile 24 derecenin daha altına inme gereksinimi duymadım, ortalama 26 derecede kullanıyorum.
    Klima alacak arkadaşlar için fikir olması açısından yazıyorum bence inverter Midea modellerini hiç düşünmeden alabilirsiniz.
  • Bugün mersinde midea panasonic bayisiyle daha önce karar kıldigim fairwind modeli için görüşmeye gittim. Ellerinde son 3 tane kalan 18lik premier modelini çok çok uygun fiyata vereceklerini ögrendigim an 1 tane ayirttim. Önümüzdeki hafta alacam ( maaş haftaya yatiyor).
    Fairwind 2900tl premier 3050tl.
    Önümüzdeki hafta takıldıktan sonra izlenimlerimi yazarım. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blanc kullanıyorum ısıtmada zayıf dış ünite sessiz iç ünite yüksek fanda sesli dusukfanda sessiz İzmirde bu havalarda ısıtmada zayıf çok güvenerek aldığım mideadan sogudum ve bir çok özelliği eksik kısılmış tr versiyonunda .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 181501

    Blanc kullanıyorum ısıtmada zayıf dış ünite sessiz iç ünite yüksek fanda sesli dusukfanda sessiz İzmirde bu havalarda ısıtmada zayıf çok güvenerek aldığım mideadan sogudum ve bir çok özelliği eksik kısılmış tr versiyonunda .

    Bugün modern klimanın mühendisiyle yaptığım görüşmede balnc klimanın özelikleri kısılmamış dendi bence ya yanlış bilgilendirildiniz yada klimanız arızalı
  • Nasıl kisilmamis kumandadan yönlendirme sağa sola donus çalıştırmıyor sezgisel yönlendirmede çalışmıyor modern klimayla daha önce telefonda gorusmustum yetkilisi söylemişti aklıma gelmeyen fonksiyonlar var daha çalışmayan .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 181501

    Nasıl kisilmamis kumandadan yönlendirme sağa sola donus çalıştırmıyor sezgisel yönlendirmede çalışmıyor modern klimayla daha önce telefonda gorusmustum yetkilisi söylemişti aklıma gelmeyen fonksiyonlar var daha çalışmayan .

    Sağa sola tamam bir o var başkada birşey yok dendi
  • Evde kullandığım 12 link Optimum serisni ikinci el olarak dükkana da aldım, 40 mt kareyi şimdilik çok rahat ısıtıyor.

    Alttaki resimde 21 saat lik kullanımda 13 kW harcamış. Anlık tüketim olarak 527 kW yakıyor, dış ortam sıcaklığı 14 derece klima 22 de çalışıyor içerisi 20 derece ve 5 saattir çalışıyor bakalım ciok soğukta nasıl olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.