Şimdi Ara

Dead Space Yazarı: 'Dead Space 3 Yanlış Yolda'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Dead Space'in ilk oyunundaki senaryo kurgusundan sorumlu 3 isimden birisi olan (ayrıca Binary Domain gibi başarılı bir bilimkurgu oyununa senaristlik etmişti) Antony Johnston bir internet sitesiyle gerçekleştirdiği röportajda kendine yöneltilen bazı sorulara yanıt verdi. Haliyle bu sorulardan en önemlisi, Dead Space 3'ün nasıl göründüğü üzerineydi. Orjinal senaryoyu oluşturan ekipten birisi olarak Johnston, bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

"Dead Space 3'ü sizin gördüğünüz kadar gördüm. Lakin gördüğüm şey beni biraz endişelendirdi. Sanırım oyunu yanlış yola sevk ediyorlar. Bunu söylüyorum ama, yapımcı ekibe büyük inancım var ve serinin hayranları hayal kırıklığına uğramayacaktır diye düşünüyorum."

Sıkı bir Silent Hill hayranı olduğunu dile getiren yazar, hayatta kalma - korku türü oyunların bir kült olduğunu ve son dönemde kendisini Amnesia'nın etkilediğini sözlerine ekledi. Üstelik başarılı yazar şu sıralar Nintendo Wii U için geliştirilen ZombiU'nun senaryosu ile haşır neşir durumda.

• Yazar Burada Ne Demek İstemiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yazar Burada Ne Demek İstemiş?

yazar dead space 3 oyununu seneryasunun gordugum kadarıyla yanlıs oldugunu dusunuyorum ama yapımcı ekıbe buyuk ınancım var oyuncuları hayal kırıklıgına uğretmayacaklarına emınım demıs hemen hemen aynısını yazdım ama ınsallah anlamıssındır

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dead Space 3 Yanlış Yolda Seneryoda Saga Dönecek Yazacaktım Sol Yazmısım Solda Uzayın Boşlu Çıkıyor Bu Yüzden Yanlış Yolda

• Bu oyunu yapanlar heralde uyuşturucu kullanıyor.
  • Adam açık açık oyun kötü olacak para için yapılıyor bütün oyunlar amnesia'yı örnek almalı silent hill bile bozuldu demek istiyor..
  • Dead Space 1 hayatta kalma ve korku unsurunu en iyi şekilde yansıtıyordu Dead Space 2 biraz daha aksiyon olsa da hala hayatta kalma ve korku unsuru ön plandaydı yapımcılar bu ikisini iyi ayarlamışlardı fakat benim de gördüğüm kadarıyla Dead Space 3 daha çok satması için sırf aksiyona neredeyse bir Gears of War'a dönüştürmüşler hele Dead Space gibi bir oyuna Co-Op eklemek nedir keşke Dead Space'i bırakıp bu başka bir seri yapsalardı senarist de bunu demeye çalışmış korku ve hayatta kalma unsurunun içine s*çmışlar gördüğüm kadarıyla demiş.
  • Korku türü oyunlar azınlıkta Dead Space var diyorduk, neymiş "çok ürkütücüymüş oyuncular korkmasın diye co-op ekledik,birlikten güç duyar mantığı " bla bla....

Amnesia oynayan'da aynı oyuncu değil mi ? neyin saçmalığında boğuluyorsunuz...
    Dead Space 3;5 milyon satmaz ise devamı gelmezmiş aynısın clonu yüzlerce oyun varken gelmeyi versin 1 zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 24 Temmuz 2012; 21:47:14 >
  • adamların ellerinde altın yumurtlayan tavuk var. kolay kolay öldürmeden bırakmazlar .....

• Hap var cigara var
  • ya bana amnesia yı övme şimdi o oyun kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum oyunda hiçbirşey yok arada bir öğğ diye biri çıkyıyor ondada zaten arada 5 metre olsun gölgede ol bi halt yiyemiyor... dead space serisinin ilk iki oyunu o oyundan daha iyiydi gerilim ve korku açısından. ben hiç beğenmedim amnesia yı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ya bana amnesia yı övme şimdi o oyun kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum oyunda hiçbirşey yok arada bir öğğ diye biri çıkyıyor ondada zaten arada 5 metre olsun gölgede ol bi halt yiyemiyor... dead space serisinin ilk iki oyunu o oyundan daha iyiydi gerilim ve korku açısından. ben hiç beğenmedim amnesia yı..

Oyunu bitirdiğinden şüphe ettim.

Dead Space için Co-op saçma değil ama bunun para için yapıldığı da açık. Left 4 Dead serisine benzer bir şey yapmak istiyorlar diye düşünüyorum ama içine fazla aksiyon katarsanız Co-op için satma planlarınızda suya düşer. Korku temalı oyunda aksiyon biraz saçma.
  • quote:

alıntı:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hap var cigara var

nolii ya :D

• Bunların kafaları uçmuş mann
  • Şu amnesia'yı kötüleyen arkadaş call of duty oynuyo galiba :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.