Şimdi Ara

Artes I9701 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen gün Artes marka 10 inç android işlemcili bir tablet aldım. Uygun fiyatta olması ve alırken seri ekran dokunmatik kalitesi karar vermem de öncelik oldu. Fakat internet deneme şansım olmadı.

Artes Yetkili bir arkadaş var onunda görüşlerini merak ediyorum. İnternete girdiğim zaman sayfalar çok geç açılıyor. Net yavş mı demeyin 20 mbit fiber bağlantı var aynı odada. O kadar yavaş ki tarayıcı cevap vermiyor diye uyarı bile geldiği oluyor. Heleki 2 sayfa aynı anda açınca ve sayfalarda resim ve video varsa sormayın gitsin.

Şimdi arkadaşlar derdime bir çare bulun lütfen. Program eksikliğimi yoksa ucuz etin yahnisi böyle mi oluyormuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 24 Temmuz 2012; 11:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Merhaba arkadaşlar

Geçen gün Artes marka 10 inç android işlemcili bir tablet aldım. Uygun fiyatta olması ve alırken seri ekran dokunmatik kalitesi karar vermem de öncelik oldu. Fakat internet deneme şansım olmadı.

Artes Yetkili bir arkadaş var onunda görüşlerini merak ediyorum. İnternete girdiğim zaman sayfalar çok geç açılıyor. Net yavş mı demeyin 20 mbit fiber bağlantı var aynı odada. O kadar yavaş ki tarayıcı cevap vermiyor diye uyarı bile geldiği oluyor. Heleki 2 sayfa aynı anda açınca ve sayfalarda resim ve video varsa sormayın gitsin.

Şimdi arkadaşlar derdime bir çare bulun lütfen. Program eksikliğimi yoksa ucuz etin yahnisi böyle mi oluyormuş ?

Daha performanslı bir tablet alınabilirdi aslında ama ondaki işlemcide bu işlemler için yeterli.Daha önce açtığın programları kapatıyor musun?Onlardan kaynaklanıyor olabilir.
    Düzeltme:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dertkesen -- 24 Temmuz 2012; 11:15:25 >

• hepsini kapatıyorum valla. Gerçekten hayal kırıklığı oldu bende. İğrenç bir performansı var nette tabletin.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.browser

Bu tarayıcıları deneyin kendi tarayıcısından kaynaklı olabilir.Aynı işlemcili
    C-5900 de opera ile kasmadan ve hızlı şekilde kullanabiliyorum.

• quote:

hepsini kapatıyorum valla. Gerçekten hayal kırıklığı oldu bende. İğrenç bir performansı var nette tabletin.

Cihazını kapatıp tekrar açıp internet performansını deneyebilir misin?
  • denedim dostum 2 sayfa falan açınca kasılıyor resmen bende anlamadım 1,5 ghz işlemci diye aldık patladı. Gittim acer samsung ürünlerine baktım gözlerim yaşardı resmen keşke parayı kıyıp bunlardan bir tane alsaymışım. Hatta beko arçelik satılan yerlerde grundig vardı o bile on basardı bu artes tablete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

dolphin ve opera denedim aynı şekilde kasıyordu. fakat opera mini web browser denemedim. normal opera ile fark var mı _?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

dolphin ve opera denedim aynı şekilde kasıyordu. fakat opera mini web browser denemedim. normal opera ile fark var mı _?

Opera mini normalinden daha hızlı fakat her siteyi açamayabilir.

• yukarıda bahsettiğim markaların hepsi şakır şakır chrome ile 3-5 tane internet sayfası açıyordu. Bizimkisi kasmadan bir tane açsa öpüp başımıza koyacağız. Üründe sorun falan yok. bildiğin performansı böyle.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tni.TasKiller

Bu uygulamayı indirin kurun sonra widgetlerden ana menüye koyun.Ana menüdeki simgesine tıklayınca bütün proramları kapatıyor belki faydası olur. Normal görev yöneticisinde görünmeyen birsürü programı kapatabiliyor.
  • her tavsiye ye açığım arkadaşlar çok teşekkür ederim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

İçindeki tarayıcı ile 10 taneye yakın sayfa açıyoruz problem çıkmıyor, acaba başka yaşayan arkadaşlar da varmı.
    Yoksa hangi sayfayı açtığınızı söyleyin biz o sayfalarda deneyelim.
    Cihazınızda sorun olabilir, isterseniz bize ulaştırın.

• su anda go launcher ve opera kurdum gayet seri oldu tablet. ancak ilk kutusundan ciktiginda tarayici ile 2 sayfa acmaya calissam cok takiliyordu. siteler ise bilindik siteler forumdonanim facebook ve youtube mesela.

su an elimden dusmuyor tablet. cevabi da suan tabletten yaziyorum.

ancak ekran ve dokunmatik kalitesi cok iyi. birde kilif bulmak sorun oldu. bir tane uydurabildim ancak tam olmadi. hic yoktan iyidir diye kullaniyorum.

bir de kilif hizmeti sunabilirseniz cok iyi olacak. piyasada uyumlu kilif yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

su anda go launcher ve opera kurdum gayet seri oldu tablet. ancak ilk kutusundan ciktiginda tarayici ile 2 sayfa acmaya calissam cok takiliyordu. siteler ise bilindik siteler forumdonanim facebook ve youtube mesela.

su an elimden dusmuyor tablet. cevabi da suan tabletten yaziyorum.

ancak ekran ve dokunmatik kalitesi cok iyi. birde kilif bulmak sorun oldu. bir tane uydurabildim ancak tam olmadi. hic yoktan iyidir diye kullaniyorum.

bir de kilif hizmeti sunabilirseniz cok iyi olacak. piyasada uyumlu kilif yok maalesef.

Cok yakında

• Artesteknik

artesin bilgisayar ürünlerininde siz ve ufuk bakar bey'in hızlı bir şekilde problemleri çözdünüz hızlı servis anlayışınız ve verdiginiz güven için için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 26 Temmuz 2012; 22:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

Artesteknik

artesin bilgisayar ürünlerininde siz ve ufuk bakar bey'in hızlı bir şekilde problemleri çözdünüz hızlı servis anlayışınız ve verdiginiz güven için için çok teşekkür ederim

Artes ürünlerini tercih ettiginiz icin biz teşekkür ederiz
    Artes ailesi olarak her zaman yaninizdayiz

• Bende de artes i9702 i kullaniyorum hicbir sorunum yok simdilik zaten olsada artesteknik nickli arkadasimiz yardimci oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Artesteknik

ufuk beyle bende mail yoluyla irtibata geçtim fakat 3 haftadır bana geri dönüş sağlamadı sağolsun. orcunkaan@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: orcunkaan

quote:

quote:

Artesteknik

ufuk beyle bende mail yoluyla irtibata geçtim fakat 3 haftadır bana geri dönüş sağlamadı sağolsun. orcunkaan@hotmail.com

Ufuk Bey izinliydi. Bugün sizinle mutlaka irtibata geçecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcunkaan

quote:

quote:

Artesteknik

Ufuk Bey izinliydi. Bugün sizinle mutlaka irtibata geçecektir.

durumum günceldir tüm forum sakinleri ve artek bari hiç ortalarda gezinmeyin de biz de bizimle ilgilenen birleri var sanmayalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.