Şimdi Ara

MAZDA 3 SERİSİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
59.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hlkkln

    sedanı hbsinden daha sportif daha genç duran istisnai bir araç... çok hoş... 2.el konusunda sorun yaşanır ama zaten 2.el alıp alırken az para ödemek gibi bir formülle belki bu sıkıntı aşılabilir... bi de otomatik vites yok sadece tiptronik var acaba bu tiptronikler kaydırıyo mu? kullanan var mı acaba?

    pardon... ben 2.el ilanlarında hep tiptronik gördüm o yüzden otomatik yok zannediyodum... mazda sitesinde tam tersine otomatik yazıyo... bilgisi olan var mı?
  • Mazda 3 lerin triptonik vers. leri ayrıcana otomatiktir .Zaten sadece triptonik olup otomatik olmayan araç varmıdır oda ayrı bir konu.Kayma konusuna gelince dik bir rampada triptonik konumunda vitesi 2 ye alınca araç kaymıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat b -- 17 Şubat 2007; 17:19:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murat b

    Mazda 3 lerin triptonik vers. leri ayrıcana otomatiktir .Zaten sadece triptonik olup otomatik olmayan araç varmıdır oda ayrı bir konu.Kayma konusuna gelince dik bir rampada triptonik konumunda vitesi 2 ye alınca araç kaymıyor.



    biliyosunuz tiptronikler aynı zamanda otomatik olmalarına rağmen kaydırma sorunları oluyo... ciddi bir fark...
  • Çok istediğim ve alamadığım bir model..

    Yol tutuşu ve frenlemesi ile beni büyüleyen bir araç..

  • bu arabanın tiptroniğini kullanan memnun kalan kalmayan kimse yok mu yaw... önerir misiniz önermez misiniz?
  • 2007 otomatik makyajsız mazda3 ümü yaklaşık 4 aydır kullanyorum. Vites geçişleri çok iyi, manuel hissi veriyor,geçişlerde sarsıntı namına hiçbirşey yok çok büyük rahatlık bence aradaki farka fazlasıyla değen bir özellik. Kaydırma olayını hiç yaşamadım.

    Manuele göre biraz fazla yaktığını söylüyorlar ama bendeki şu an gösterilen ortalam değer 7,8 lt heralde yol. bilg. yalan söylemez :)
  • arka stop lmbaları bazılarında şeffaf camdan oluyo içindeki lambalar da rengarenk yani içteki neyaz dıştaki kırmızı renkte görünüyor ama bazılarında bu stop lambalarının camı dıştan kırmızı oluyo içerdeki lambalar görünmüyor... bu acaba makyajlanmayla ilgilibir olay mı yoksa başka bişey mi... makyaj olmayabilir çünkü 2005 modellerde de bu renkli stop lambaları görüntüsü olabliyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hlkkln


    quote:

    Orjinalden alıntı: murat b

    Mazda 3 lerin triptonik vers. leri ayrıcana otomatiktir .Zaten sadece triptonik olup otomatik olmayan araç varmıdır oda ayrı bir konu.Kayma konusuna gelince dik bir rampada triptonik konumunda vitesi 2 ye alınca araç kaymıyor.



    biliyosunuz tiptronikler aynı zamanda otomatik olmalarına rağmen kaydırma sorunları oluyo... ciddi bir fark...


    Dik bir bayırda bütün otomatikler hafif kayar.Bizim mazdalarda vites 1 deyken kayıyor.Vitesi 2 ye aldığında kilit sistemi giriyor ve kaymıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hlkkln

    arka stop lmbaları bazılarında şeffaf camdan oluyo içindeki lambalar da rengarenk yani içteki neyaz dıştaki kırmızı renkte görünüyor ama bazılarında bu stop lambalarının camı dıştan kırmızı oluyo içerdeki lambalar görünmüyor... bu acaba makyajlanmayla ilgilibir olay mı yoksa başka bişey mi... makyaj olmayabilir çünkü 2005 modellerde de bu renkli stop lambaları görüntüsü olabliyor

    2004-2005 model mazda 3 lerin arka stopları kırmızı(Makyajsız)2006 model mazda 3 lerin arka stopları şeffaf(makyajsız)2007 modeller makyajlı.
    Ayrıca 2004-2005 model comfortlarda çelik jant yok.2006 model comfortlarda çelik jant var.
  • Arkadaşlar merhaba. Bugun araba pazarına gittim aklımda Seat Cordoba 1.4 dizel araba vardı. bu aralar almayı düşünüyorum fakat pazarda Mazda 3 gördüm mavi renk ve süper bir araba resmen arabaya aşık oldum diyebilirim ben çok yol yapan birisiyim o yüzden dizel cordoba bakacaktım fakat mazdayı görünce herşeyi unuttum. Araçın sahibinin kendisi yoktu o yüzden özelliklerini soramadım, 22 Bin YTL istiyor, 2004 model gördüğüm kadarıyla sade bir mazda olsa gerek çünkü arka çamları otomatik değil. bu fiyat makulmüdür? birde bu aracın ne kadar yaktığını ve vergisinin yıllık ne kadar olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

    bu araç mazdanın en sadece aracı olsa gerek bu fiyata sattığına göre ve arka camları otomatik olmadığına göre en azından ben öyle düşünüyorum, eğer öyle ise bana bu aracın diğer özelliklerini bilen varsa söylersede çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler..




  • ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????




  • kimse cevap vermiyo zaten ben araştırdım bu mazda 3 ler çok yakıyormuş. ben tekrar Cordobaya döndüm. siz keyfinize bakın
  • 2 hafta once mazda 323 familia 1.5 bir arac aldim fakat dum aracin 1.8 oldugunu farkettim ruhsattada 1.5 olarak geciyo vergileride ole odenmis emniyettede plakayi girince 1.5 olarak geciyo araba neler yapabilirim bana yardimci olabilirmisiniz araci satmayi dusunuyorum
  • Mazda 3 'e sıralı taktıran varmı veya tanıdığınız birisi varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay-ge -- 27 Mart 2007; 0:00:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ay-ge

    Mazda 3 'e sıralı taktıran varmı veya tanıdığınız birisi varmı ?

    Taktıranlar olmuş ama görmedim.Söylediklerine göre memnunlar.Çekiştede düşüş olmuyormuş.
  • Hayırlı olsun.Bence Dizel araç arayan biri Mazda 3 almasın.Fakat sınıfının diğer markalarında pek farklı yakmadığını düşünüyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: eHuze

    kimse cevap vermiyo zaten ben araştırdım bu mazda 3 ler çok yakıyormuş. ben tekrar Cordobaya döndüm. siz keyfinize bakın
  • mazda3 hb dyna a/t 2007 facelift pazarlıklı 40500 ytl almayı düşünüyoruz ama bi sorun araçta klima görünmüo teknik özelliklerde böle bi araçta klima olmaması mümkünmüdür??? yoksa kasıt dijital klima olmaması mı??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Confusion

    mazda3 hb dyna a/t 2007 facelift pazarlıklı 40500 ytl almayı düşünüyoruz ama bi sorun araçta klima görünmüo teknik özelliklerde böle bi araçta klima olmaması mümkünmüdür??? yoksa kasıt dijital klima olmaması mı??

    evet ilk önce benim de dikkatimi çekmişti :)))
    ama dostum olay şu... tam otomatik klima var klima yok... çünkü aynı tabloda comfort modeli de olduğu için bunlar alternatif donanımlar gibi görünüyor... yani tam otomatik klima varsa (düz) klima yok görünüyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Confusion

    mazda3 hb dyna a/t 2007 facelift pazarlıklı 40500 ytl almayı düşünüyoruz ama bi sorun araçta klima görünmüo teknik özelliklerde böle bi araçta klima olmaması mümkünmüdür??? yoksa kasıt dijital klima olmaması mı??
  • ya bu mazda nin ankara'da subesi nerde ve telefon numarasi ne bilen var mi ? Kendi resmi sitesinde yazmiyo :S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.