Şimdi Ara

TM BÖLÜM ÖNERİM İÇİN İÇERİYE !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne 12 tam burslu yerine 60 tam burslu öğrenci alacak.
    Türk hava kurumu gibi garanti bir kurumda böyle bir bölümde okursanız açıkta kalma ihtimaliniz %1 den bile düşük.
    Güzel maaşlarla direk işe başlayabilirsiniz. Benim de kuzenim Erciyes'ten mezun ve ilk işe giriş maaşı 2100 TL'di ve 3 ayda bir de çift maaş alıyordu. Şimdi ise maaşı 2700 TL civarında ve yine 3 ayda bir çift maaş alıyor. Ayrıca aylık 200 TL 'lik alışveriş çeki alıyor.

Bu bölüm TM-1 den alıyor. Geçen sene 26 binden almış. Bu sene bu bölümün kontenjanının baya artmasıyla düşeceğini düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz.

Madem bu kadar övdün sen yaz diyenler çıkacaktır ama TM de 2800. oldum ve her TM'ci gibi hukuk düşünüyorum

( Yaklaşık 3 yıldır bölümleri derinlemesine inceliyorum böyle güzel ama keşfedilmemiş bölümleri paylaşacağım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemaltun -- 24 Temmuz 2012; 1:34:58 >

• Bu bölümü isteyen yok mu.. Yorumlar ???
  • Araştıralım
    Bu çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler.
  • bu bolumun ozel kosulları olabılır dıkkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha açar mısın yani bu bölüm mezunu ne iş yapar nasıl çalışır özelde devlette durum nedir vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T4RK4N

bu bolumun ozel kosulları olabılır dıkkat

Özel koşulları her zamanki yazan şeyler
    Yoksa mülakat , sağlık raporu vs. hiçbir şey gerekmiyor. Puanınız yetiyorsa girebiliyorsunuz
  • benım tam bılgım yok ama tv ye cıkan unv.yetkılılerı ozellıkle vurguluyor bende o yuzden soyledım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

Biraz daha açar mısın yani bu bölüm mezunu ne iş yapar nasıl çalışır özelde devlette durum nedir vs.

THK dan mezun olursanız iş bulamamak için kendinizi zorlamanız lazım. Yoksa 3. sınıfta sözleşmeler imzalanıyor bile. Diğer üniversitelerde de durum böyle. Havacılık sektörü her geçen gün büyüyor. 4 yıla kadar iyice ihtiyaç artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemaltun

quote:

Biraz daha açar mısın yani bu bölüm mezunu ne iş yapar nasıl çalışır özelde devlette durum nedir vs.

THK dan mezun olursanız iş bulamamak için kendinizi zorlamanız lazım. Yoksa 3. sınıfta sözleşmeler imzalanıyor bile. Diğer üniversitelerde de durum böyle. Havacılık sektörü her geçen gün büyüyor. 4 yıla kadar iyice ihtiyaç artacak.

bölüm hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden basit gelebilir belki sorularım ama ne iş yapıyor burdan mezun olan birisi?
  • Bu bölüm benimde ilgimi çekmişti düşünmüştüm baya ama ilk bine girmişken yazamam burayı sıralamam düşük olsaydı ilk düşünüceğim yerlerden biri olurdu

• quote:

quote:

quote:

bölüm hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden basit gelebilir belki sorularım ama ne iş yapıyor burdan mezun olan birisi?

Uçaklar havadayken onların rotasını belirleyen kaç feet yükseklikten uçacağını belirleyen kişiler bunlar. Pilotlar bunların verdiği talimatlara göre uçuşun seyrini ayarlarlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uçaklar havadayken onların rotasını belirleyen kaç feet yükseklikten uçacağını belirleyen kişiler bunlar. Pilotlar bunların verdiği talimatlara göre uçuşun seyrini ayarlarlar.

Süper.Çok ilgimi çekti ama benim gözlerim bozuk bir problem olur mu acaba.1,75 astigmat var.gözlüklüyüm:( Bir de para vermemiz gerekiyor mu okumak için? veya senet imzalama gibi bir durum var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper.Çok ilgimi çekti ama benim gözlerim bozuk bir problem olur mu acaba.1,75 astigmat var.gözlüklüyüm:( Bir de para vermemiz gerekiyor mu okumak için? veya senet imzalama gibi bir durum var mı?

Sıralaman kaç ?

Hayır bu bölüm sadece puana bakar herhangi bir sağlık raporu gerektirmez. Hayır bölüm tam burslu herhangi bir ücret ödemezsin. Senet imzalamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemaltun -- 24 Temmuz 2012; 2:17:26 >

• heycanladım şimdi sıralamam 20bin.nerelerde okuyabilirim valla belki de buraya giderim çünkü çok sıcak baktım bu işe.yarın derinlemesine bir inceliyeyim bölümü.sen şanslıymışsın,tanıdığın varmış.benim hiç tanıdığım yok bu bölüm hakkında bilgi alacak.ya da bir örneği yok diyeyim
  • quote:

heycanladım şimdi sıralamam 20bin.nerelerde okuyabilirim valla belki de buraya giderim çünkü çok sıcak baktım bu işe.yarın derinlemesine bir inceliyeyim bölümü.sen şanslıymışsın,tanıdığın varmış.benim hiç tanıdığım yok bu bölüm hakkında bilgi alacak.ya da bir örneği yok diyeyim

Ankaraya bi uğra derim. Yüzyüze görüşebilirsin hocalarla ve öğrencilerle. Çünkü tanıtım günleri devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T4RK4N

bu bolumun ozel kosulları olabılır dıkkat

Doğru, GATA-THK gibi yerlerde bunlar daha sıkı oluyor.

Bölümü duymuştum ama 60 öğrenci alacağını hiç bilmiyordum. Çok ilginç öneri, varsa başka duyulmayan bölümler paylaşın valla güzel şeyler çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci ilyas -- 24 Temmuz 2012; 2:29:59 >
  • quote:

quote:

heycanladım şimdi sıralamam 20bin.nerelerde okuyabilirim valla belki de buraya giderim çünkü çok sıcak baktım bu işe.yarın derinlemesine bir inceliyeyim bölümü.sen şanslıymışsın,tanıdığın varmış.benim hiç tanıdığım yok bu bölüm hakkında bilgi alacak.ya da bir örneği yok diyeyim

Ankaraya bi uğra derim. Yüzyüze görüşebilirsin hocalarla ve öğrencilerle. Çünkü tanıtım günleri devam ediyor...

Adanadayım böyle bir imkanım hiç yok malesef.Teşekkür ederim tekrardan,bildiğin başka şeyler varsa paylaşırsan takip edicem konuyu

• ben yarın sordurcam direk havaalanında bakalım doğrumu bu iş maaş olanakları doğruysa ilk ben giderim heralde TM 34K
    ankara olmazsa anadolu olur heralde
  • Güzel konu takip ...
  • quote:

Bu sene Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne 12 tam burslu yerine 60 tam burslu öğrenci alacak.
    Türk hava kurumu gibi garanti bir kurumda böyle bir bölümde okursanız açıkta kalma ihtimaliniz %1 den bile düşük.
    Güzel maaşlarla direk işe başlayabilirsiniz. Benim de kuzenim Erciyes'ten mezun ve ilk işe giriş maaşı 2100 TL'di ve 3 ayda bir de çift maaş alıyordu. Şimdi ise maaşı 2700 TL civarında ve yine 3 ayda bir çift maaş alıyor. Ayrıca aylık 200 TL 'lik alışveriş çeki alıyor.

Bu bölüm TM-1 den alıyor. Geçen sene 26 binden almış. Bu sene bu bölümün kontenjanının baya artmasıyla düşeceğini düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz.

Madem bu kadar övdün sen yaz diyenler çıkacaktır ama TM de 2800. oldum ve her TM'ci gibi hukuk düşünüyorum

( Yaklaşık 3 yıldır bölümleri derinlemesine inceliyorum böyle güzel ama keşfedilmemiş bölümleri paylaşacağım )

uluslararası ticaret önerirmisin peki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.