arkadaşlar geçen hafta hp psc 1510 yazıcı tarayıcı aldım ama bi sorun var aynı sorun benden 3 gün sonra alan arkadaşımdada var sorun şuki wordde bi döküman yazdıracağım zaman dökümanı kaydedilmemişse yazıcının kağıt çıkarma ruloları dönüo meşgul ışığı yanıp sönüo ama kağıdı alıp yazdırmaya başlamıo ancak pc ye reset atınca yazdırıyor bunu adobe reader dada yapıyor ama adobe reader dan yazdıracapım şey kayıtlı olduğu halde reset attıktan sonra yazdırdı benim anakart p3 ben p3 olduğu için usb bağlantıdan kaynaklandığını düşündüm ama arkadaşımın anakartı abit an8 fatal1ty yardım ederseniz sevinirim
Yalnız taratılacak olan bu sayfa kartuşları hizalamaya yarıyor onun için cok dikkat etmelisin sayfayı tarayıcının sağ alt köşesine yerleştirmelisin cıktıda gösteriyor zaten yoksa cıktılarda kaymalar oluyor
arkadaşlar bende de sürekli deneme sayfası çıkarıyor,4 gün oldu alalı,su zamana kadar en az 25 e yakın deneme sayfası çıkardı yardımcı olun lütfen.aynı zamanda tarama yaptıracağım zaman benden cd yi takmamı istiyo cd siz tarama yaptıramıyorum.lütfen acil yardım edin yazıcı mı bozuk acaba
arkadaşlar bende de sürekli deneme sayfası çıkarıyor,4 gün oldu alalı,su zamana kadar en az 25 e yakın deneme sayfası çıkardı yardımcı olun lütfen.aynı zamanda tarama yaptıracağım zaman benden cd yi takmamı istiyo cd siz tarama yaptıramıyorum.lütfen acil yardım edin yazıcı mı bozuk acaba
kağıdın üstünde yazanlara bakarsan ne yapacağını bulursun
o çıkan deneme sayfasını bir kere cihaza koyup taratırsan sorun çözülür sanırım