Şimdi Ara

Galiba olay netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tamamen benim fikrim. Ösym nin rehberlik sitesinde bi 0.12 ile bi 0.15 ile başarı sırası var 0.12 ile olan bu sene tahmini oluyor bence.

• tahmini falan değil,geçen sene alan dışından girenlerin katsayıları 0.12 değil miydi?o işte.kılavuza göre yapın tercihinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husozkan

Bu tamamen benim fikrim. Ösym nin rehberlik sitesinde bi 0.12 ile bi 0.15 ile başarı sırası var 0.12 ile olan bu sene tahmini oluyor bence.

bu kadar önemli birşey olsa kılavuzdada yer alırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

tahmini falan değil,geçen sene alan dışından girenlerin katsayıları 0.12 değil miydi?o işte.kılavuza göre yapın tercihinizi.

+1

o 0,12 li hesap geçen sene alan dışından tercih yapma sırası.

Şu anda alan içi dışı kalmadığı için geçen senenin alan içi yani 0,15 li puanlarına bakmalıyız.

Zaten klavuz yayınlanmış . aslolan klavuzdur.

Ayrıca Ösym kalkıp tahmin gibi bir hataya girmez bence.kafası sonra çok yanar. Adamlar müneccim mi nasıl tahmin etsinler sıralamaları.
  • birşey sormak istiyorum katsayılar 0,15ten 0,12 ye düştüğü için geçen sene ki sıralamalarda yükselicek mi mesela ist ünisi geçen sene 25 700 le iö almış ancak o 0,15le çarpılmış hali bu sene 0,12 yle çarpılcağı için 20 binlere yükselicek mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

tahmini falan değil,geçen sene alan dışından girenlerin katsayıları 0.12 değil miydi?o işte.kılavuza göre yapın tercihinizi.

+1

Şu anda alan içi dışı kalmadığı için geçen senenin alan içi yani 0,15 li puanlarına bakmalıyız.

Ayrıca Ösym kalkıp tahmin gibi bir hataya girmez bence.kafası sonra çok yanar. Adamlar müneccim mi nasıl tahmin etsinler sıralamaları.

Ya arkadaşlar klavuzu bulamıyorum bi yardımcı olurmusunuz :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 4flee

quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

+1

Ya arkadaşlar klavuzu bulamıyorum bi yardımcı olurmusunuz :S

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13601/2012-osys-tercih-islemleri-23072012.html

en altta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.