Şimdi Ara

Diablo 3'te Ölümsüzlük Açığı Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         Diablo 3'teki bir açık sayesinde Wizard sınıfındaki karakterler ölümsüz oluyor. Blizzard'ın forumlarında bir kullanıcının paylaştığı açıkta Teleport ve Archon skill'leri kullanılıyor.

Bu yöntem Wizard'ların ölmek de dahil bazı şeylerden etkilenmemesini sağlıyor. Bu sayede gönül rahatlığıyla ister Hardcore ister normal Inferno'da düşman kesip gerçek paraya satılabilen eşyalar düşürebiliyorsunuz. Blizzard'dan henüz bu konu hakkında açıklama gelmedi fakat çok kısa bir süre içerisinde düzeltilecektir. Ayrıca bu yöntem ile oyunun açığından yararlanan kullanıcılara ceza getirilebilir.

• Benin asıl anlamadığım böyle bir açık yakalayıp nasıl bütün dünyayla paylaşırsın?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam tam bir gerizekalı. Bu açık ile dünyanın parasını kırabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spindual

Benin asıl anlamadığım böyle bir açık yakalayıp nasıl bütün dünyayla paylaşırsın?

:D:D +11

• yorumlara bak ya... ulan adam en doğrusunu yapmış sanki ortaya çıkınca başına bela açılmıycak.

• Gün geçmiyor ki diablo 3 de yeni bir bug çıkmaya görsün. Senelerdir ugraşılıp yapılan oyun işte bu alkışlıyorum seni blizzard.

• diablo 3, tam bir fiyasko oldu pc oyun tarihinde. blizzard'a artık zerre kadar güvencim kalmadı... neredesin güzelim blizzard north?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun kendi içinde barındırdığı Bug yapımcısı bağlar oyuncunun suçu ne...
    Dışarıdan yapılan ilegal 1 işlem yok ki ceza verilsin Bug fark eden oyuncularda sömürür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Spindual

Benin asıl anlamadığım böyle bir açık yakalayıp nasıl bütün dünyayla paylaşırsın?

Ahahah aynen abi ben de hep düşünürüm bunu. Yerinde olsam paylaşmak yerine oyunun popisi bitene kadar zengin olurum. :D

• Tabi buradan konuşmak kolay adam niye söyledi kullanırdım falan...
    Sonra herife dava açsınlar herifin o itemlerle kazandığı paraları misli ile alsınlar buradan konuşmak kolay oluyor...Adam insanlık yapmış!..Gerçi bizim insanlarımız böyle yaparmı bilmiyorum..Yapsa bile çok az insan yapar....

• aaa. hiç olurmu dünyanın en iyi oyunu diablo da bug?!? imkansız yanlışınız vardır !!! oyunların efendisinde hata mı olurmuş :D:D:D:D:d pabucumun firmasından çıkan işler...

• kıracağı kadarını kırmıştır belki de, bunu hiç düşündünüzmü
  • Sizin gibiler yüzünden PC oyunculuğu ölüyor işte. Adam kullansa hileyi bu seferde şerefsiz niye kullanmış dersin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Adam tam bir gerizekalı. Bu açık ile dünyanın parasını kırabilirdi.

• Bu fiyaskoyu sadece sağlam bir eklenti paketi bitirir.

• Adama gerizekalı diyenler kendileri baya gerizekalıymış. Blizzard bu adamın böyle birşey yaptığını öğrenseydi bu oyunu oynadığına pişman ederdi, açıklaması iyide olmuş çünkü ben daha demin oynarken böyle takılan bir wizard gördüm. Haber tez yayılmış.

• Daha oyun diyince akıllarına bf, cod filan gelenler burda yorum yapmasın. Ondan sonra efsanelere laf atınca dayak atmak farz oluyor.

• ceza getiremez beyler sömürün gerçek parayla alışveriş olunca hepiniz zengin olucaksınız hadi bakalım kapitalizme sokayım bide buradan dayımlara selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

Bu fiyaskoyu sadece sağlam bir eklenti paketi bitirir.

bedava olursa belki

• kimseye söylememesi lazımdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.