Şimdi Ara

Facebook, Acrylic Software firmasını satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Sosyal ağ devi Facebook, şirket satın alma işlemlerine hız kesmeden devam ediyor. Firma son olarak Acrylic Software firmasını satın aldı.




    Acrylic Software, mobil ve masaüstü uygulamalar geliştiren bir firma. San Fransisco'da faaliyet gösteren firmanın iOS ve Mac için en bilinen iki uygulaması; Flipboard benzeri bir RSS okuyucusu olan Pulp ve kredi kartı gibi kişisel bilgilerinizi saklayabileceğiniz Wallet uygulaması.




    Firma tepe yöneticisi yazılı bir açıklama yaparak Facebook tasarım ekibine katıldıklarını duyurdu. Firmanın uygulamaları yayınlanmaya devam edecek. Ancak güncelleme almayacak. 




    Satın almanın bedeli açıklanmadı. Ancak son satın almalarla birlikte Facebook'un bir RSS okuyucu odaklı hazırlık içerisinde olduğu göze çarpıyor.

     








  • Böyle satın alma haberlerini daha çook görürüz...
  • Şu marka bak ya daha 5 sene öncesine kadar bi hiçken şimdi dünyanın en iyi şirketleri arasında ve dahada büyümeye devam edıyor yakında mıcrosofta bile kafa tutarsa sasırmam :D

  • Facebook bu tür güncelleme işlerine girmek için geç kalmadı mı? Ayrıca bunun yanında mobil platformlardaki görüntüleme performansını geliştirmek de iyi bir çözüm olabilir. Android, ios platformlarindaki facebook uygulamaları ve mobil sayfaları performans açısından yerlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.