Programı ben de 1 senedir kullanıyorum bendeki 8 versiyonudur Şu ana kadar 2 - 3 kere lazım oldu
SOn sürümünü bu hafta içinde deneyecğim
Yalnız bu programın bir özelliği daha var Boot cd si yaptığını biliyoruz Aynı zamanda boot CD niz yoksa her açılışta size kurtarma seçeneği sunuyor For recovery press ..... şeklinde
Bunu ben bir kere yaptım Sonrakilerde yapamadım Her seferinde D dsikini kullanılmaz yani gizli hale getiriyor Bu özelliği programdan iptal edince D diskim tekrar geri geliyor
Banner kardeş bunu denedin mi hiç acaba?
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. biz acronis programı ile nede olsa sistemi yedekliyoruz. bu yüzden antivürüs programı kurmasak olmaz mı? Eğer virüs girerse yedekten yeniden yükleme yaparız. yoksa yanlış mı düşünüyorum? ben virüs programı kurmak istemiyorum çünkü çok kasıyor makinayı.
Cevaplandı mı göremedim ama Düşündüğün mantıkda tamamen haklısın
Ben 3 senedir bunu uyguluyom Regprottan başka korumam yok O da tek exe dir ve 19,1 kb dir ANtivirüsler aldatmacadan başka değildir. Kullanıcı harcama yapsın diye uydurulan para tuzağıdır
Bir bilgi notu da benden. İmage geri yuklemek için format atmanıza gerek yok Üstüne de kursanız oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiske -- 15 Ocak 2007; 3:57:33 >
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
Arkadaşlar ben programı yazın kullandım ama başım belaya girmişti.Tekrar görünce girişleri hatamın ne olduğunu öğrenmek istedim.Klasik yapılması gerekenleri yaptım.Yedekledim C yi.Daha sonra denemek amaçlı programı açtım.Anlattığınız gibi boot etmeye çalıştım.İyi hoş boot etti ama reboot ederken takıldı ben de mecburen reset attım ama pc yi tekrar açtığımda c nin hepsi silinmişti.Format atmaya çalıştım ama olmadı.Sürekli hata verdi.Ben 3 diski birden format atmak zorunda kaldım yani bilgilerin çoğu gitti.Nerede yanlış yaptım?
Banner arkadaşım ilkönce ellerine sağlık diyorum. Ben her denediğimde (birkaç defa formatlayarak da denedim) 2 tane backup dosyası alıyor. Biri diğerinden çok büyük. Acaba dosya boyutunda sınırlama mı yapıyor. Belli bir kapasiteden sonra 2.backup a mı geçiyor. Şunu da belirteyim: Backup ı Yedek HD' e alıyorum. Resmi aşağıda görüldüğü gibi oluyor.
banner çok saol 1- c 19gb 9gb dolu 2-yedeğini d ye aldım 9gb sıkıştırdı 3.5 gb yaptı 3-aldığım imageyi check arsive yaptım 4-back up 5dk sürdü.. 5-cdboot yaptım yapmazsanız zıçarsınız söliyim 6-recoveryden anlatılanları yaptım 7-cd den başlattım acronis ekranı geldi sürekli next diyerek yedeğimi gösterdim ve yüklenecek yeri yani yani c yi gösterdim yükleme 10dk sürdü 8-ÖNEMLİ yanlız yükleme yaparken e yi d olarak gördü anlamadım nese hallettim
sonuçmu yaw niye bu kadar tırsıyodum anlamadım çok basitmiş windows u ilk kurduğum da temiz bi image alcam ondan sonra format atmayı unuturum heralde
yaa arkaşalar su acronis turue imagede herşeyi yaptım yedeği aldımda su cd yaratma olayını beceremedim dvdye yüklemem gerek dvdye yedekleme yapmıyomu yoksa bunun bi ayarı falan varmı k.e.s.i.s@hotmail.com burya mail atarsanız çok sevinirmyaa şididen teşekürler
arkadaslar acronis true image enterprise server edition aldığınız imajın üstüne yeni yüklediğiniz biligileri vs.. almaya yarıyor sanırım gerçek zamanlı yedekleme filan yapabiliyosunuz gibi işey okumustum bi yerde ama şimdi hatırlayamadım bilen varmı bu durumu home edition ile workstation arasında bi fark varmı acaba ilen varmı. bide bu kendi sitesinden indirdikelrinize serial giremiyosunuz paylasım programları ve**** ile indirdiklerinizde serial girebiliyosunuz
arkadaslar imaj alma ile bacup alma arasındaki fark nedir bi sitede true image en iyi imaj alma programı seçilmişti genie back-up managerda en iyi bacup alma programı ne farkları var ikisinin acaba bacup sadece dosya filan mesela diğeride komple bir hard diskimi alıyo diye düşündüm teşekkür ederim hoşçakalın
Acronis.True.Image.Home.v10.0.4871 Programını Kurdum, C Sürücüsünün imagınıda Aldım.. Fakat BootableCD Oluşturma Özelliği Hata Veriyor..
Ne CD ye Yazdırıyor Nede ISO Oluşturuyor... Acronis disk directory suite v. 10.0.2117 Programını indirdim ve Kurdum Ama Aynı Hata ile Karşılaştım... Windows Çökmemiş ise Programı Kullanarak Alınan Yedek Recovey Denilerek Geri Yükleme Yapılabilinir Fakat Sistem Tamamen Çöktüğünde Bootable CD ye ihtiyaç Olacaktır, Ama Nasıl...!? :)
Acronis.True.Image.Home.v10.0.4871 Programını Kurdum, C Sürücüsünün imagınıda Aldım.. Fakat BootableCD Oluşturma Özelliği Hata Veriyor..
Ne CD ye Yazdırıyor Nede ISO Oluşturuyor... Acronis disk directory suite v. 10.0.2117 Programını indirdim ve Kurdum Ama Aynı Hata ile Karşılaştım... Windows Çökmemiş ise Programı Kullanarak Alınan Yedek Recovey Denilerek Geri Yükleme Yapılabilinir Fakat Sistem Tamamen Çöktüğünde Bootable CD ye ihtiyaç Olacaktır, Ama Nasıl...!? :)
Karşılaştığım Hata Penceresi:
Aynı hatayı bendede verdi demekki bu daha beta gibi bişey zaten sadece home editionda 10 serisi var diğerleri 9 serisi ben 10 ile almıstım imajı amam dediğin gibi bootable cd yapamadım onu kaldırıp wrokstationu yükledim bootable cd olusturdum garanti olsun diye önce iso yaptım harddiske sonra yazdırdım cdye ondan sonrada denemek için bilgisayarıma virüs bulastırdım bootable cd ile geri yükledim ve oldu geri yükleme sadece 10 dakika sürdü yani program gerçekten çok iyi
merhaba.Proğramı bayadır inceliyorum.İşyerindeki bilgisayarımda hard disk 2 ye bölünmüş biçimde.Bende D ye imajımı aldım sonra c ye sorunsuz yükledim.Burda bir sorun yok fakat evimde laptop var.C yi bir türlü bölemedim.Partition magic vs denedim hata veriyo .Neyse.Sorum şu laptopta sadece C: var.Cnin içine imajımı alsam sonra bunu direk dvd neroyla burn image ile kaydetsem sonra c den almış olduğum imajımı silsem backup yüklemek istediğim zaman cd den boot etsem başlangıçta acronisi açsam sonra dvd deki imajımı geri yüklesem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım.Banner arkadaşımıza teşekkür ediyorum bu arada.Bir cevap verebilirseniz sevinirim.
Intel® Core Duo İşlemci T2300 (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz)AD12 - Intel® 945PM chipset - ATI MOBILITY Radeon X1400 256MB Ekran Kartı. - 512MB DDR2 533Mhz bellek - 80GB 5400rpm SATA sabit disk - NEC DVD-RW - 6 cell Li-Ion pil - 10/100 ethernet kartı - Dell Wireless - 1390 802.11b/g - 5li Kart Okuyucu, 4xUSB 2.0 port - Bluetooth
ya arkadaşlar allah rızası için birisi şu programın linkini bir daha verse bu konunun 8 sayfasınıda okudum verilen tüm linklere baktım artık hiçbiri çalışmıyor...full versiyonun linki nedir acaba şunu bir indirebilsek...aramadığım yer kalmadı... verecek olana şimdiden teşekkürler (biri çıkar inşallah)
arkadaşlar baya bir aramadan sonra programın full versiyonunu buldum....programın bu tipinin tam adı acronics true image workstation...süre kullanımlı bir program değil programı kurmadan serial istiyor...programı indirebileceğiniz link şu; toplam 86 mb
Banner teşekkürler ama konuda herkes soru soruyor ama cevap veren yok; bende de geri yükleme 1 saat sürüyor ve cd ile açılışta safe modda açmayınca hard diski görmüyor, safe modda açınca da optik sürücüleri görmüyor.. Hard disk Sata2 sorun ne acaba?
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Arkadaşlar ben okuldaki bilgisayarlardan birine kurdum ve sorunsuz bi şekilde yedek aldım, image cdsi hazırladım. ve bu cd ile diğer bilgisayarları kurmak istiyorum. ancak cdyi taktığımda F11 komutu geliyor. denenebilecek herşeyi denedim. (güvenlik kartı devre dışı) ama olmuyor bi türlü yapamadım. acaba bi yer de yanlış mı yapıyorum. daha önce image cdsi ile kurulum yapmıştım başka bi program ile direk kurulum başlamıştı. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Arkadaşlar ben okuldaki bilgisayarlardan birine kurdum ve sorunsuz bi şekilde yedek aldım, image cdsi hazırladım. ve bu cd ile diğer bilgisayarları kurmak istiyorum. ancak cdyi taktığımda F11 komutu geliyor. denenebilecek herşeyi denedim. (güvenlik kartı devre dışı) ama olmuyor bi türlü yapamadım. acaba bi yer de yanlış mı yapıyorum. daha önce image cdsi ile kurulum yapmıştım başka bi program ile direk kurulum başlamıştı. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
cd yi takıp pc yi yeniden başlatınca ne oluyor anlamadım doğrusu...
Yeniden başlatınca Acrinos 'u başlatmak için F11 'e basın diyor. sonra karşıma bi kaç menü geliyor. daha önce bu işlemi yapan varsa biliyordur. ben tam olarak hangi menüler geldiğini hatırlamıyorum ama yarın onları inceler daha ayrıntılı bilgi veririm. bir de cdden yükleme yapmak için imajını aldığım hdd yi yükleme yaptığım bilgisayara takmam mı gerekiyor? okuldaki bilgisayarlar garantili ve kasayı açarsam garanti dışı olabilir.
Valla ben programi kendi b.sayarima kurdum ama daha hic recovery yapmadim. Ancak kardesime aldigimiz bilgisayarin ayarlarini yaptim backup imi aldim bi deneyim bakalim nasil oluyormus diye recovery yapiyim dedim.
B.sayar yeniden basladi ve tekrar acilmadi.Simdi tekrar c ye formata atip o kadar seyi tekrar kurup yuklemek zorunda kalacagim.
Benim asil korkum ayni seyin kendi b.sayarimda da olmasi.
Bunun sebebi nedir arkadaslar,resmen her sey berbat oldu yikildim yemin ederim
Yeniden başlatınca Acrinos 'u başlatmak için F11 'e basın diyor. sonra karşıma bi kaç menü geliyor. daha önce bu işlemi yapan varsa biliyordur. ben tam olarak hangi menüler geldiğini hatırlamıyorum ama yarın onları inceler daha ayrıntılı bilgi veririm. bir de cdden yükleme yapmak için imajını aldığım hdd yi yükleme yaptığım bilgisayara takmam mı gerekiyor? okuldaki bilgisayarlar garantili ve kasayı açarsam garanti dışı olabilir.
sanırım sen "acronis secure zone" olayına girmişsin, gereksiz bir şey yapmışsın. pc her açılışında bu menü çıkıyor değil mi içinde acrons in bootcd si olmasada ? bu nasıl kaldırılıyor bilmiyorum. cd den yükleme yapmak için tek ihtiyacın olan şey .tib uzantılı imaj dosyaları.
sanırım sen "acronis secure zone" olayına girmişsin, gereksiz bir şey yapmışsın. pc her açılışında bu menü çıkıyor değil mi içinde acrons in bootcd si olmasada ? bu nasıl kaldırılıyor bilmiyorum. cd den yükleme yapmak için tek ihtiyacın olan şey .tib uzantılı imaj dosyaları.
Benim bu tpicte 16 OCAK tarihli mesajımda bir resim var Kaldırma işlemini acronisi normal masaüstünde çalıştırıp Start up revocery manager kısmına tıklyorsun
Aslında başlangıçta sorması iyi bir şey CD ye ihtiyacın olmadan kurtarma yapabilirsin AÇılışta sadec 3 sn geciktirir
Ben de tam tersine o ayarı yapıyom Bu defa D diskimi gizli hale getiriyor Düzeltemiyom
Sen de disklerin kaybolmadan bana nasıl yaptığını söyle bari :)
Benim bu tpicte 16 OCAK tarihli mesajımda bir resim var Kaldırma işlemini acronisi normal masaüstünde çalıştırıp Start up revocery manager kısmına tıklyorsun
Aslında başlangıçta sorması iyi bir şey CD ye ihtiyacın olmadan kurtarma yapabilirsin AÇılışta sadec 3 sn geciktirir
Ben de tam tersine o ayarı yapıyom Bu defa D diskimi gizli hale getiriyor Düzeltemiyom
Sen de disklerin kaybolmadan bana nasıl yaptığını söyle bari :)
secure zone olayını hiç kullanmadım , çünkü pc yi sadece ben kullanıyorum ve tib dosyaları için extra güvenliğe ihtiyacım yok. ne yapınca d: gizli hale geliyor ?
Programı ben de 1 senedir kullanıyorum bendeki 8 versiyonudur Şu ana kadar 2 - 3 kere lazım oldu
SOn sürümünü bu hafta içinde deneyeceğim
Yalnız bu programın bir özelliği daha var Boot cd si yaptığını biliyoruz Aynı zamanda boot CD niz yoksa her açılışta size kurtarma seçeneği sunuyor For recovery press ..... şeklinde
Bunu ben bir kere yaptım Sonrakilerde yapamadım Her seferinde D dsikini kullanılmaz yani gizli hale getiriyor Bu özelliği programdan iptal edince D diskim tekrar geri geliyor
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiske -- 15 Şubat 2007; 3:26:24 >
arkadaşlar benim bir sorum olacak biraz acemiyim de kusura bakmayın kafama takıldı şimdi programı kurdum yedeğimi aldım cd mi oluşturdum bios ayarlarıma baktım first boot device hard disk diyor benim burayı cd room olarak değiştirmem gerektiğini biliyorum ama bunu şimdi değil de ileride bir sorun çıktığında yani oluşturduğum cd yi kullanacağımda yapsam birşey fark ediyor mu? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..!
bu programda partion u büyütme veya küçütme şansımız varmı ? Yani yedekledik diyelim.Tekrar yedeği çağırırken partion un boyutunu büyütebilirmiyiz. Kullandım yüklerken ona benzer bişeyler yazıyordu zararı olur düşüncesiyle yapmadım.
bu programda partion u büyütme veya küçütme şansımız varmı ? Yani yedekledik diyelim.Tekrar yedeği çağırırken partion un boyutunu büyütebilirmiyiz. Kullandım yüklerken ona benzer bişeyler yazıyordu zararı olur düşüncesiyle yapmadım.
evt büyütebilirsin.. küçültebilirsin... Fakt büyütme için re-allocated bölüm lazım. yani bi başka partisyondan önce bölüm kesicen bi miktar ( ne kadar büyütmek istiosan işte ). o bölümde program içinde mevcut..
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetgokk
arkadaşlar benim bir sorum olacak biraz acemiyim de kusura bakmayın kafama takıldı şimdi programı kurdum yedeğimi aldım cd mi oluşturdum bios ayarlarıma baktım first boot device hard disk diyor benim burayı cd room olarak değiştirmem gerektiğini biliyorum ama bunu şimdi değil de ileride bir sorun çıktığında yani oluşturduğum cd yi kullanacağımda yapsam birşey fark ediyor mu? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..!
dostum oluşturduğun yedeklediğin CD, programı kurduktan sonra işe yarayacak.. Direkt image olarak windows u o cd den kuramazsın.. Deneyen vardı eski sayfalarda okuduydum bulamadım sayfaların arasında şu an.. Bootable medya ile uğraşıp başarıya ulaşan vardı ama kasmıştı biraz. hdd görmemişti ve boot atamamıştı.. Eğer cidden yeniysen bu tip işlemlerde tavsiyem normal bi yedek alıp iso larla uğraşmadan.. 1 saatini alacak bi işlemle sorunsuz bi win+yedek kurman.. Yok ben bozup yapmayı seviorum diosan yukarıda image creator ları var aynı ürünün. denersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 16 Şubat 2007; 22:13:01 >
evt büyütebilirsin.. küçültebilirsin... Fakt büyütme için re-allocated bölüm lazım. yani bi başka partisyondan önce bölüm kesicen bi miktar ( ne kadar büyütmek istiosan işte ). o bölümde program içinde mevcut..
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetgokk
dostum oluşturduğun yedeklediğin CD, programı kurduktan sonra işe yarayacak.. Direkt image olarak windows u o cd den kuramazsın.. Deneyen vardı eski sayfalarda okuduydum bulamadım sayfaların arasında şu an.. Bootable medya ile uğraşıp başarıya ulaşan vardı ama kasmıştı biraz. hdd görmemişti ve boot atamamıştı.. Eğer cidden yeniysen bu tip işlemlerde tavsiyem normal bi yedek alıp iso larla uğraşmadan.. 1 saatini alacak bi işlemle sorunsuz bi win+yedek kurman.. Yok ben bozup yapmayı seviorum diosan yukarıda image creator ları var aynı ürünün. denersin
kardeş programı ilk defa kullanıyorum. Programın biraz acemisiyim. Vaktin müsait olunca resimli anlatırmısın. Ben yinede uğraşırım ama anlatılan biraz zor gibi
ben formattan sonra kullanacağım bütün programları kurup yedek aldım buna güvenerek bi sürü şey denedim bilgisayarımda acronisin harddik bölme proramlarını norton ghostu bi sürü antivirüs spyware filan ve en az 5-6 defa acronisle geri yükleme yaptım ve hiç bi sorun çıkmadı bende ve bu işlemi yapmak 6-7 dakika sürdü ben problemsiz kullanıyorum
iyi de diyelim ki yedegimizi d ye aldik acilista boot etme seceneginin cikmasi icin c yi mi d yi mi sececegiz?
IDE diskten yedek aldık.Bütün aygıt sürücüleri(yazıcı,grafik kartı sürücüsü v.b.) ve anakart sürücüsü de yedeğin içine dahil oldu. Daha sonra SATA boş bir diske ve farklı bir anakart bulunan sisteme bu yedeği yüklersek olur mu ? Yoksa o yedek sadece o sistem konfigürasyonu için mi geçerli ? Çünkü yeni anakartın kendi sürücüsü var.Bir yandan da o yedek lazım bize.Böyle bir durumda ne yapmak gerekli ? Yeni sistem için yeni yedek mi almalıyız ?
Birde DVD üzerine kayıt nasıl yapılıyor açıklar mısınız ?
IDE diskten yedek aldık.Bütün aygıt sürücüleri(yazıcı,grafik kartı sürücüsü v.b.) ve anakart sürücüsü de yedeğin içine dahil oldu. Daha sonra SATA boş bir diske ve farklı bir anakart bulunan sisteme bu yedeği yüklersek olur mu ? Yoksa o yedek sadece o sistem konfigürasyonu için mi geçerli ? Çünkü yeni anakartın kendi sürücüsü var.Bir yandan da o yedek lazım bize. Böyle bir durumda ne yapmak gerekli ? Yeni sistem için yeni yedek mi almalıyız ?
Teşekkürler.
Konfigirasyon aynı olmalıdır Anakart, hardisk işlemci vb ana parçalar değişirse çalışmaz Her sistemin yedeği ayrıdır Alınan image tib uzantılıdır C nin imajını D ye kaydedeksin Ordan da DVD diskine dosya olarak veri şeklinde yazdıracaksın
Ya da direk DVD ye de yazdırabilirisin
Alınan image daha sonra istersen üzerinde sağ tıklayark EXPLORE dersen sanal bir sürücü ile görebiliyorsun İçinden dosya silemezsin, taşıyamazsın ama kopyalama yapabilirsin Ordaki bir kaç dosya ve programını yeni sisteme aktarabilrisin
IDE diskten yedek aldık.Bütün aygıt sürücüleri(yazıcı,grafik kartı sürücüsü v.b.) ve anakart sürücüsü de yedeğin içine dahil oldu. Daha sonra SATA boş bir diske ve farklı bir anakart bulunan sisteme bu yedeği yüklersek olur mu ? Yoksa o yedek sadece o sistem konfigürasyonu için mi geçerli ? Çünkü yeni anakartın kendi sürücüsü var.Bir yandan da o yedek lazım bize. Böyle bir durumda ne yapmak gerekli ? Yeni sistem için yeni yedek mi almalıyız ?
Teşekkürler.
Konfigirasyon aynı olmalıdır Anakart, hardisk işlemci vb ana parçalar değişirse çalışmaz Her sistemin yedeği ayrıdır Alınan image tib uzantılıdır C nin imajını D ye kaydedeksin Ordan da DVD diskine dosya olarak veri şeklinde yazdıracaksın
Ya da direk DVD ye de yazdırabilirisin
Alınan image daha sonra istersen üzerinde sağ tıklayark EXPLORE dersen sanal bir sürücü ile görebiliyorsun İçinden dosya silemezsin, taşıyamazsın ama kopyalama yapabilirsin Ordaki bir kaç dosya ve programını yeni sisteme aktarabilrisin
Teşekkürler. Deneme amaçlı C'nin yedeğini tekrar C'ye yükledim.Sağa tıklayıp explore dediğimde şifre soruyor.Ama şifre yazmadım.OK diyorum tekrar soruyor.Şifrelesem de yine şifre soruyor.Şifre doğru olsa da yanlış diyor.Ama Acronis'in içinde bunu yapmıyor. Birde 8.2 GB civarı veriyi tek DVD'ye sığdıramadım.Üstelik max sıkıştırma yaptım.
sürekli son işlemde şu hatayı alıyorum resimler aşağıda. yardımcı olabilirsen sevinirim...
Program kurulumun hatalı Açılışta boot dosyalarının tam çalışmadığını söylüyor Programı yeniden kur
Valla abi sildim programi kurdum tekrardan denedim yine aynı hata off off Neden bu secenegi bu kadar istiyorum cünkü pc baslangicta cd yi görmüyor neleri denedim olmadi bu secenekle ona gerek kalmayacak diye dedimdi.
Karşılaştığım Hata Penceresi:
arkadaslar bu hatayı bendede verdiği için Acronis Workstation 9.1 kullanıyodum çok kez geri yükleme yaptım sorunsuz bi gün backup içinden bi dosya almam gerekti ama workstation ile bi türlü backup içine giremedim ya böle bi özelliği yok yada ben beceremedim o yüzden backup içine girmek için home versiyonunu geri yükledim back-up'ın içinden gerekli dosyayı aldım daha sonra sadece bi şans deneyeyim dedim ve bootable cd olusturdum hata vermedi neden oldu anlamadım ama geri yükleme yapmakmı gerekiyoki acaba bi kere sonra bootable cd olusturabiliyorsunuz nese işte böle bi olay geçti basımdan hoşçakalın