program 55mb yeniliklerini ingilizce olarak okudum en önemli özelliği vistaya uygun olması bu yeter zatan vistaya da 60 gün aktivasyon süresi verirlerse hoooop acronisle yedeğimizi geri yükleriz
Yaptığın olay işe yaramıyor çünkü geri alsan bile yüklrdiğin tarihle o tarih uyuşmadığı için trial bitiyor nod32 denemiştim
Sistemim: AMD64 3000+ @1800Mhz, DFI NF4 Ultra-D, 2x512Mb DDR400 Twinmos (CADT), Philips 170P LCD, Leadtek PX6800GT, Samsung SATA2 160Gb, Philips DVD-Writer, CM Stacker, ZyXEL 661HW, Microsoft Wireless Klavye&Mouse Set
Ben simdi b.sayarima yeni format attim daha dogrusu recovery yaptim. Bildiginiz gibi dizustu b.sayarlarda Windows CD si verilmiyor ama firmanin kendi hazirladigi recovery cd si veriliyor.Bu cd yi takip dizustu b.sayariniz ilk aldiginiz gunku ayarlarina dondurebiliyorsunuz.Ama bazi markalar recovery cd si vermkek yerine recobery bolumunu C surucune ya da ayri bir surucuye kopyalayip sizin yazmanizi soyluyor.Simdi problem su:
Daha once Toshiba marka bir notebook kullaniyordum.Aldiktan sonra recovery DVD lerini yazdirdim ve ilk recoverymden sonra Recovery Partition adi altinda bir D surucusu ortaya cikti.Ama ben recovery DVD lerimi aldigim icin bu 3 GB lik recovery partition i sildim o 3GB alani kullanmak icin.
Ama su anda Acer marka bir notebook kullaniyorum ve yeni recovery yaptim ancak ilk acilista "recovery cdlerinizi kaydedin" diye bir uyari cikti ve eskisinde oldugu gibi ne ayri bir surucude ne de C nin icindeki recovery partition bolumu ortaya cikmadi.
Sanirim bu bolum hala b.sayarimda kayitli ve bu bolum kayitliyken ben Backup yapmak istemiyorum cunku en az 3-4 gb lik bir yer kaplayacak.Cok uzun oldu ama sormak istedigim asil soru su; bilgisayardaki partition bolumu ne sekilde ve nerde kayitli olabilir sizce?Ben bulamadim.Hangi dosyada hangi uzantilarla yer alir bilen var mi? Cunku benim kesin silmem lazim o bolumu cunku her acilista uyari veriyor "recovery cdlerinizi yazin" diye.
Ayrica C surucum 11 gb,Bu da recovery bolumunun hala C de kayitli oldugunu kanitliyor sanirim, yoksa yanoliyor muyum??
format attiktan sonra windows un guncellemelerini yukleyip bu programdan yedek aldigimizda sitemi geri yukleyince baslangicata yapilan guncellemeler de geri gelmis oluyo mu ?
edit : ayrica kullanımı hakkinda verilen resimlerde problem var.. kontrol ederseniz iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miserable -- 17 Kasım 2006; 19:20:22 >