Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: "Acronis True Image 10 Home" sürümü çıkmış

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: "Acronis True Image 10 Home" sürümü çıkmış Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onur1899

8 Kasım 2006, 11:49:37  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

program 55mb
yeniliklerini ingilizce olarak okudum
en önemli özelliği vistaya uygun olması bu yeter zatan
vistaya da 60 gün aktivasyon süresi verirlerse hoooop acronisle yedeğimizi geri yükleriz

Yaptığın olay işe yaramıyor çünkü geri alsan bile yüklrdiğin tarihle o tarih uyuşmadığı için trial bitiyor nod32 denemiştim

Sistemim: AMD64 3000+ @1800Mhz, DFI NF4 Ultra-D, 2x512Mb DDR400 Twinmos (CADT), Philips 170P LCD, Leadtek PX6800GT, Samsung SATA2 160Gb, Philips DVD-Writer, CM Stacker, ZyXEL 661HW, Microsoft Wireless Klavye&Mouse Set
:::Banner:::

Sisteme Gözat

8 Kasım 2006, 24:11:33  

Hayır achfighter'ın dediği işe yarayabilir

Denemek lazım

beyenpe

13 Kasım 2006, 22:16:58  

Benim de bir sorum olacak.

Ben simdi b.sayarima yeni format attim daha dogrusu recovery yaptim.
Bildiginiz gibi dizustu b.sayarlarda Windows CD si verilmiyor ama firmanin kendi hazirladigi recovery cd si veriliyor.Bu cd yi takip dizustu b.sayariniz ilk aldiginiz gunku ayarlarina dondurebiliyorsunuz.Ama bazi markalar recovery cd si vermkek yerine recobery bolumunu C surucune ya da ayri bir surucuye kopyalayip sizin yazmanizi soyluyor.Simdi problem su:

Daha once Toshiba marka bir notebook kullaniyordum.Aldiktan sonra recovery DVD lerini yazdirdim ve ilk recoverymden sonra Recovery Partition adi altinda bir D surucusu ortaya cikti.Ama ben recovery DVD lerimi aldigim icin bu 3 GB lik recovery partition i sildim o 3GB alani kullanmak icin.

Ama su anda Acer marka bir notebook kullaniyorum ve yeni recovery yaptim ancak ilk acilista "recovery cdlerinizi kaydedin" diye bir uyari cikti ve eskisinde oldugu gibi ne ayri bir surucude ne de C nin icindeki recovery partition bolumu ortaya cikmadi.

Sanirim bu bolum hala b.sayarimda kayitli ve bu bolum kayitliyken ben Backup yapmak istemiyorum cunku en az 3-4 gb lik bir yer kaplayacak.Cok uzun oldu ama sormak istedigim asil soru su;
bilgisayardaki partition bolumu ne sekilde ve nerde kayitli olabilir sizce?Ben bulamadim.Hangi dosyada hangi uzantilarla yer alir bilen var mi?
Cunku benim kesin silmem lazim o bolumu cunku her acilista uyari veriyor "recovery cdlerinizi yazin" diye.

Ayrica C surucum 11 gb,Bu da recovery bolumunun hala C de kayitli oldugunu kanitliyor sanirim, yoksa yanoliyor muyum??

Simdiden tesekkurler.

malic

16 Kasım 2006, 11:25:09  

Eger windows kullaniyorsan,

1. Bilgisayarim uzerinde saga tikla

2. Yonet (Manage) > Bilgisayar Yonetimi (Computer Management) > Depolama (Storage) > Disk Yonetimi (Disk Management)

Artik eger bu sekilde bir parcan varsa o dahil bilgisayarinini sabit diskindeki tum parcalari gormen lazim.

>>>malic<<<
ozdemiralp

17 Kasım 2006, 3:02:38  

hocam Norton Ghost'ta olmayıpta, Acronis'te olan birşey var mı? Veya Acronis'te daha iyi olan şey var mı?

[img]http://www.publicons.de/my/pub__1,2,825,466,312,41,178,54,614,553,20_2.png[/img]
mehmetgul06

17 Kasım 2006, 10:17:11  

eline sağlık kardeş. çok yardımcı oldun...

HAYZUM = CEBRAİL ' İN ATI
ibra

17 Kasım 2006, 14:47:29  

Backupu sorunsuz hazırladım.
Bir de boot cd hazırlamak istedim.

ANcak,

E0004000e;FAiled to build the bootable media.
İCON.PNG (0x4000E) Tag=0xABD2DB6B5A02A56B

şeklinde hata mesajı veriyor.

Neden olabilir.

www.beyinfirtinasi.uni.cc
İslami tatil, alternatif tatil, islami oteller
www.alternatifislamitatil.com
Miserable

17 Kasım 2006, 19:17:16  

format attiktan sonra windows un guncellemelerini yukleyip bu programdan yedek aldigimizda
sitemi geri yukleyince baslangicata yapilan guncellemeler de geri gelmis oluyo mu ?

edit : ayrica kullanımı hakkinda verilen resimlerde problem var..
kontrol ederseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miserable -- 17 Kasım 2006; 19:20:22 >

İNSANA GİREN DEĞİL, İNSANDAN ÇIKAN İNSANI KİRLETİR...
NightShadow

18 Kasım 2006, 6:07:01  

Elinize sağlık, teşekkür ederim.

• иîgµ†ﮒµåδØω
  • :::Banner:::

Sisteme Gözat

18 Kasım 2006, 24:34:50  

Nasıl yedek aldıysanız o şekle geri döner

Resimlerde sorun yok

yilmazkubi

18 Kasım 2006, 13:31:11  

selam

bu programda sıkıştırma özelliği yokmu ?

Sisteme Gözat

18 Kasım 2006, 19:58:50  

İlk mesajda söyledim yaklaşık %50 sıkıştırma yapıyor

armonyy

19 Kasım 2006, 14:40:14  

elinize sağlık çok güzel anlatmışsın banner

Sisteme Gözat

19 Kasım 2006, 18:08:13  

Bişey değil yardımcı olabildiysem sevindim

yilmazkubi

20 Kasım 2006, 8:31:54  

bu programla ghost arasında fark varmı ? Ghost programının yaptığı herişi yapabiliyormu ??

gunaykasper

20 Kasım 2006, 17:46:26  

yaa hocam bu verdigin acronis programı shareware'mi yoksa full'mu_?
    shareware ise yüklemeye gerek yokk..
    çünkü bende acronis 9.0 home vardi onu yükledim c'nin imajını aldım 1-2 ay sonra
    sistemi acronis imajını yükliyeyim dedimm bide baktım acronıs sharewaremiss sifre gireyim diyorum yok olmuyoo
    programa giremiyorum ki şifreyi gireyimm..
    neyse inşallah bu verdigin programda öyle saçmalıklar olmazz..

gunaykasper
    beyenpe

20 Kasım 2006, 19:45:02  

quote:

Orjinalden alıntı: beyenpe

Benim de bir sorum olacak.

Ben simdi b.sayarima yeni format attim daha dogrusu recovery yaptim.
    Bildiginiz gibi dizustu b.sayarlarda Windows CD si verilmiyor ama firmanin kendi hazirladigi recovery cd si veriliyor.Bu cd yi takip dizustu b.sayariniz ilk aldiginiz gunku ayarlarina dondurebiliyorsunuz.Ama bazi markalar recovery cd si vermkek yerine recobery bolumunu C surucune ya da ayri bir surucuye kopyalayip sizin yazmanizi soyluyor.Simdi problem su:

Daha once Toshiba marka bir notebook kullaniyordum.Aldiktan sonra recovery DVD lerini yazdirdim ve ilk recoverymden sonra Recovery Partition adi altinda bir D surucusu ortaya cikti.Ama ben recovery DVD lerimi aldigim icin bu 3 GB lik recovery partition i sildim o 3GB alani kullanmak icin.

Ama su anda Acer marka bir notebook kullaniyorum ve yeni recovery yaptim ancak ilk acilista "recovery cdlerinizi kaydedin" diye bir uyari cikti ve eskisinde oldugu gibi ne ayri bir surucude ne de C nin icindeki recovery partition bolumu ortaya cikmadi.

Sanirim bu bolum hala b.sayarimda kayitli ve bu bolum kayitliyken ben Backup yapmak istemiyorum cunku en az 3-4 gb lik bir yer kaplayacak.Cok uzun oldu ama sormak istedigim asil soru su;
    bilgisayardaki partition bolumu ne sekilde ve nerde kayitli olabilir sizce?Ben bulamadim.Hangi dosyada hangi uzantilarla yer alir bilen var mi?
    Cunku benim kesin silmem lazim o bolumu cunku her acilista uyari veriyor "recovery cdlerinizi yazin" diye.

Ayrica C surucum 11 gb,Bu da recovery bolumunun hala C de kayitli oldugunu kanitliyor sanirim, yoksa yanoliyor muyum??

Simdiden tesekkurler.

quote:

Orjinalden alıntı: malic

Eger windows kullaniyorsan,

1. Bilgisayarim uzerinde saga tikla

2. Yonet (Manage) > Bilgisayar Yonetimi (Computer Management) > Depolama (Storage) > Disk Yonetimi (Disk Management)

Artik eger bu sekilde bir parcan varsa o dahil bilgisayarinini sabit diskindeki tum parcalari gormen lazim.

Dostum onu yaptim yaklasik 4-5 gb lik bir bolum var harddiskte goruyorum ama nasil silebilirim sence.
    Bir bilgisi olan var mi arkadaslar,lutfen yardimci olun.

ALTILIM

20 Kasım 2006, 23:48:24  

BANNER Kardeşim ilgine teşekkürler.....@ttnet.net.
    Programı yükledim.Yedeğide aldım.

Bir de vaktin olursa Operations ve tools menüsünde de güzel işlevler var galiba.Burada onlarla da ilgili bilgi verirsen extra olur valla.

"Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez."
    emevi

21 Kasım 2006, 14:33:44  

yaa arkadaşlar ben yedeğini aldım az önce yaklaşık 18 gb ama d sürücüsüne 4 tane yedek dosyası açtı 3 tanesi 4.1 gb sonuncusu 1.buçuk gb yardımcı olun lütfen nasıl yapacam ben bunu

==> emevi <==
    N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
    N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
    ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
    kyle007

23 Kasım 2006, 15:46:41  

Aylardır yedeğimi beklettiğim acronisi ilkkez geri yükleme için kullandım..

17 GB'lık yedeğimi 20 dk'da geri yükledi ve hiçbir sorun çıkmadı...Banner burdan sana tekrardan tşk etmek istedim..

Acronis RuLeZzz...

Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD5850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma

[ Cosmos S - WC System ] TIKLA ----»»»
    spy X

23 Kasım 2006, 16:01:09  

BENİM MERAK ETTİĞİM,

Bilgisayar herhangi bi sebeple kitlendiğinde yani hiçbi proğramı çalışmadığında aldığınız yedekleri nasıl geri yüklüyorsunuz.

Ben yılladır kullandığım yedekleme şeklinden asla vazgeçmem, 2.5 dk da pc yedeğini alıyor. icterce c:\ kısmı
    komple kitlenmiş olsun.

Timu®

23 Kasım 2006, 16:20:36  

quote:

Orjinalden alıntı: spy X

BENİM MERAK ETTİĞİM,

Bilgisayar herhangi bi sebeple kitlendiğinde yani hiçbi proğramı çalışmadığında aldığınız yedekleri nasıl geri yüklüyorsunuz.

Ben yılladır kullandığım yedekleme şeklinden asla vazgeçmem, 2.5 dk da pc yedeğini alıyor. icterce c:\ kısmı
    komple kitlenmiş olsun.

Bootable kurtarma CD'si oluşturulabiliyor.

Ama ben Hiren's BootCD ile bu işi hallediyorum.İçinde Acronis yanında Norton Ghost da mevcut.

kyle007

23 Kasım 2006, 18:09:30  

Eyvah ki ne eywah...

Yedeği yüklemiştim herşey sorunsuzdu ama farkettim ki D sürücümde bi sorun var..D'ye girmek istediğimde inanılmaz yavaşlıyor makinam ve zarzor dosyalar açılıyor ama arşivimin büyük bir kısmı yok olmuş

Mesela bir dosyamda A'dan Z'ye videolar vardı,F'den sonrası yok olmuş...

C sürücüsünde hiçbir sorun yok D hem yavaş hem dosyalar eksik..

Lütfen yardımcı olun,yılların birikimi uçup gidecek yoksa..

Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD5850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma

mguzey

24 Kasım 2006, 11:32:46  

Arkadaşlar Acronis true Image Home 9'u yükledim, yedeklerimi ve bootable dvd'mi hazırladım. Ancak bu dvd ile boot ettiğimde "E000101F4 : Acronis True Image has not found any hard disk drives" şeklinde bir hata verdi. Aynı program yedek alma ve rescue cd hazırlamada gördüğü hard diskleri boot esnasında görmüyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Son çare burdaki ustalara sormak diyerekten sizlerle paylaşmak istedim.

nossrat

24 Kasım 2006, 14:32:13  

arkadaşlar ya ben herşeyi tek media da toplamak istiom yedek dosyamıda bir dosyada olsun diorm yani o boot olsun açınca ondan kurmaya başlasın yok bootable cd oluştur sonra image yüklü dvd yi tak falan fişman ???????? nedersiniz böyle olmadan olumu

KRALL

25 Kasım 2006, 15:42:47  

çok güzel bi kitap olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum.bende geçenlerde bi deniyim dedim imajı başka bölüme almışdım ordan bootable cd ile açıp imajı yükledim yüklemeden önce dikkat ettim sürücüler arasında sadece hdd leri görüyordu.buda şu demek oluyorki dvd ye yazdığımız imajı bootable cd siyle yükleyemiyoruz.doğrumu sizcede yoksa atladığım bi yermi var...teşekkürler..

l CORE 2 DUO E6300 @ 510*7FSB=3570 MHZ GÜNLÜK (ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN):P l TT BİG TYPHOON l GİGABYTE DS-3 lG.Skill F2-6400CL4D-2GBHKl POWERCOLOR HD3850 ll NEC-3520A l LG CD-RW 52X32X52 BLACK l SEAGATE ST3500320AS 500GB l TAGAN 2 FORCE 480WATT lSAMSUNG 22'' 2232 l FEEL KASA l
    monodoks

25 Kasım 2006, 17:07:29  

Bu program kesinlikle ghost dan daha iyi ghost da benim bilgiler saçma sapan bi tasarım hatasından dolayı silindi nese uzatmayayım bence bilgisayar formatlandıysa kesin ghost yerine bunu kullanın ...

beyenpe

29 Kasım 2006, 17:47:54  

Dostum ellerine saglik valla.
    Formati attim her seyimi yukledim backup imi aldim.

Artik icim rahat.

Paylasim icin tesekkurler.

Goday

4 Aralık 2006, 9:53:46  

Acronis 9 Homework yüklemeye çalışıyorum. SATA kullanıyorum.Ama XP prof'a yüklendikten sonra yeni donanım buldu diyerek "Acronis TrueImage Explorer" diye donanım arıyor. Daha sonra .sys dosyaları istiyor. 2 gündür programı kurmaya uğraşıyorum. Yardım edin lütfen!!!!

İMZA FALAN YAZMIYORUM. MİLLETİ RAHATSIZ EDİYOR.
    TRajikomik

4 Aralık 2006, 14:28:00  

diyelim li trojandan önce yedekledim "c" deki herseyi "d" ye ve geri yükledim o zaman bidaha bizi uğrastırmasa yanı yok ekran kartını yükle yok winamp ı tanıt onu tanıt bunu tanıt gibi direk geri yükledimmi bunları görse ne güzel olurdu

yoksa böle bi özelliği demi var

.Mirliva.

4 Aralık 2006, 16:21:29  

teşekkürler kardeşim

I am not finished yet.
    kyle007

5 Aralık 2006, 2:16:15  

Banner senin yenilediğin linktekini kurdum ama 20 GB'lık C sürücümü 20 dk'da anca yedekledi ve 16.5 GB tuttu yedek...Üstelik Video veya resim arşivlerim C'de değil..Sadece programlar ve bikaç oyun var...

Daha önce kurulu olan Acronisimde yedekleme işlemi hem çok kısa sürüyor hem yarı yarıya sıkıştırıyordu...Nedendir anlamadım ?!

birkanc

5 Aralık 2006, 16:52:53  

slm arkadaşlar;birkaç sorum var bu konu hakkında?

1-Şimdi ben bu programı kurup sistemimin yedeğini aldıktan sonra içindeki tüm bilgiler ile(driverlar,resimler,dosyalarım vs.) bunu cd'ye kaydedebilirmiyim?
    2-pc formatlayıp örnek windows vista'yı kurdum denemek için beğenmedim vs. kaldırmak istedim tekrar önceden yedeklediğim yukarıdaki windows xp cd'sini kurabilir ve eskisi gibi kullanabilirmiyim?
    3-Arkadaşların ve çevremde biraz bu işle ilgilendiğim için format atmak vs. beni çağırıyorlar.Ve uzun uzun bu işle uğraşıyorum.Burdada şöyle birşey düşündüm.Bu programla tekrar Xp'ti kurup güncelleştirmelerini yapıp ama driver'larını kurmadan(çünkü her pc'nin sistemi farklı) virüs prog. kurup bunu tekrar bir cd'ye çeksem ve her gittiğim yerde dediğin gibi 5 -10 dakkada kursam acaba olabirmi,olursada orjinal gibi olurmu?

biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar..

edvin

8 Aralık 2006, 1:22:10  

malic

bu Acronis_True_Image_9_Home_EN.iso dosyasının linki uçmuş.
    dvd yapmak istiyorum da.tekrar upload yapabilirmisin??

malic

8 Aralık 2006, 14:15:48  

quote:

Orjinalden alıntı: edvin

malic

BURDAN :)

>>>malic<<<
    edvin

8 Aralık 2006, 17:55:13  

quote:

Orjinalden alıntı: malic

quote:

Orjinalden alıntı: edvin

malic

BURDAN :)

Teşekkürler dostum.
    cok hızlısın.cok iyi oldu bu.

şamil20

9 Aralık 2006, 13:01:03  

mrb arkadaşlar gerçekten kullanım çok kolay lakin cidiye veya diske kopyalamak imkansız düşünsenize sısteminizin boyutundaki dosyaları nasıl tek sidiye yada diske kopyalayacak ben hiç birşey yüklemediğim halde 9000993KB boyut gösterdi bunu kopyalarmı bilen varmı hem zaten cd rom gözük müyorkı sadece disk gözüküyor merak ediyorum o görün tüyü nereden alıp koymuş şımdık bunu sidiye kopyalayacak çözümü bilen varmı nero bile kapasiteyi aşıyor sıkıştırsan bile saatler alıyor yine olmuyor çaresini bulanın elini öpücem
    KIZILÖTESİİ

Sisteme Gözat

10 Aralık 2006, 19:25:42  

benim şimdi 15 tane sata harddiskim var. ben bunlara bu programlka ayarı nasıl yapacağım

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
    fesatazmania

10 Aralık 2006, 20:04:49  

ARKADASLAR ALLAH RIZASI ICIN BIRI SUNU CEVAPLASIN YAA. KAFAYI YIYCEM.. SIMDI BEN BU ACRONIS'I KURDUM (int. cafe işletiyorum ben) RECOVEREY YAPIYORUM AMA HER PC ICIN EN AZ 3 SAAT BEKLEMEM GEREKIYOR.. VE EMINIM KI AYNEN FOTOGRAFLARDA GOSTERILEN SEKILDE YAPIYORUM.. 10 DEFA SILDIM PROGRAMI VE TEKRAR YUKLEYIP BACK UP ALDIM AMA YOK ISTE HEP (17 GB) 3- 4 SAAT SUTUYO..
    BAZI ARKADASLAR AYNI SORUYOU SORMUS AMA KIMSE CEVAP VERMEMEIS.. SADECE BI ARKADAS WINDOWS CALISIRKEN RECOVEREY YAP DEMIS AMA O ONCEKI SURUMDE OLUYODU BU VERSIYONDA MUTLAKA REBOOT YAPTIRIYO PROGRAM VE WINDOWS ACILMADAN IMAJI YUKLEMEYE BASLIYO..
    NOOLUR YARDIM EDIN YAA.

şamil20

10 Aralık 2006, 21:33:46  

bu program insanı sinir eder rezil eder ortada bırakır tamam zahmet emek edilıp koyulmuş ama eksileri artıları kimse bilmiyor ingilızce olmasıyla dahada karmaşık hal alıyor ,

başta yedekledim oh negüzel rahatladım dedim sisteme vista görünüm programı yükledim cd sürücüsüyle birkaç programım çalışmadı ,
    cd ye koyduğum sidiler açılmadı dedim nalet sistem kilitlendi saatlerce oradan uğraş buradan uğraş sorunu çozemedim.

devamlı her program çalıştırdığımda sistemim DLL hatası yeni DLL al uyarısı verdi

dedım zamanı geldi yedeği deniyelim nalet şeyde çalışmadı neymiş format atmamıza gerek yokmuş ,

al noldu yedek bile çalışmaz hale geldi
    ve buna virüs bulaşmicek ha gülesim geliyor vallahi salak gibi kaldım sistem geri yükleme yaptım düzelmedi neyse çaresini bulup

dosyayı çalıştıra bildik dedik hadi yedek madem çalıştı alalım,

açtım bu siteyi hani yanlış yaptın dersiniz suçlarsınız diye

aynen uyguladım son adıma geldiğımde diyer arkadaşlar dedığı gibi yok arşıv mış yok imegeymiş uyarısı verdi ne alakası var
    5 saat tır uğraşıyorum düzeltemedim .

nalet olsun bu programa silip atcam herkesse tav siyem kullanmayın dediğim gibi sistemdeki hatadan bu yedek etkilenecekse ne anladık

okader nalet programki benim sistemim NTFS XP olduğu halde bu nalet program da benim sistemimden hariç 2tane FAT 32 GÖZÜKÜYOR

BUYRUN CENAZE NAMAZINA NE ALAKASI VAR BENİM FAT 32le ne işımvar
    siz siz olun bildiğınizden şamayın ben zaten format atcaktım herşeyi göze alıp bu nalet programı denedim denemez olaydım günümü zehir etti.
    KIZILÖTESİİ

Sisteme Gözat

13 Aralık 2006, 21:06:08  

kimse cavap vermiyo satalarda durum nsıl arkadaşlar

ıskra

14 Aralık 2006, 21:34:33  

Notebook firmalarının oluşturdukları Recovery CD leri PC ye takar takmaz Yükleme başlıyor.AncakAcronis te oluşturduğunuz açılış CD si yada Disketi ile PC yi açıp 5-6 işlemden sonra daha önce oluşturulmuş olan cd leri gösterip dosyaları yüklüyoruz.Daha önceki sayfalarda bir yerde okudum;Arkadaş diyorki boot cd oluşturduktan sonra o CD nin içine PC nin alınmış olan imaj dosyalarından ilkini kopyalarsınız.İyide yine bişeyler tarif edilecek bunun daha kolay bir yolu olmalı.İşte Acronis in en büyük handikap ı budur.Notebook firmaları nasıl Recovery CD oluşturuyor bilen varsa söylesinde bizde o yöntemi kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıskra -- 14 Aralık 2006; 22:42:29 >

Evde Kendi Rakını kendin Yapmak
    istiyorsan
    bulabileceğin tek döküman aşağıdaki linklerde mevcut.
    http://evderaki.tripod.com

http://rakiyapimi.tripod.com

yilmazkubi

15 Aralık 2006, 15:27:32  

ARKADAŞLAR BU PROGRAM GHOST GİBİ HARDİSKİ HARDİSKE AKTARABİLİYORUMU VEYA PATİONU PARTİONA AKTARABİLİYORMU ?

yilmazkubi

15 Aralık 2006, 15:34:45  

quote:

Orjinalden alıntı: fesatazmania

ARKADASLAR ALLAH RIZASI ICIN BIRI SUNU CEVAPLASIN YAA. KAFAYI YIYCEM.. SIMDI BEN BU ACRONIS'I KURDUM (int. cafe işletiyorum ben) RECOVEREY YAPIYORUM AMA HER PC ICIN EN AZ 3 SAAT BEKLEMEM GEREKIYOR.. VE EMINIM KI AYNEN FOTOGRAFLARDA GOSTERILEN SEKILDE YAPIYORUM.. 10 DEFA SILDIM PROGRAMI VE TEKRAR YUKLEYIP BACK UP ALDIM AMA YOK ISTE HEP (17 GB) 3- 4 SAAT SUTUYO..
    BAZI ARKADASLAR AYNI SORUYOU SORMUS AMA KIMSE CEVAP VERMEMEIS.. SADECE BI ARKADAS WINDOWS CALISIRKEN RECOVEREY YAP DEMIS AMA O ONCEKI SURUMDE OLUYODU BU VERSIYONDA MUTLAKA REBOOT YAPTIRIYO PROGRAM VE WINDOWS ACILMADAN IMAJI YUKLEMEYE BASLIYO..
    NOOLUR YARDIM EDIN YAA.

17 GB BENCE BOŞUNA UĞRAŞMA BU SAĞLIKLI SONUÇ VERMEZ..

BENDE C NİN 9 GB DOLU YEDEK ALMAM 3-4 DK
    ALINAN YEDEĞİ TEKRAR GERİ GETİRMEMDE AYNI 3-4 DK
    TABİ BU İŞLEMCİ VE RAM E BAĞLI P4 3.0 - 1 GB RAM BENİMKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazkubi -- 15 Aralık 2006; 15:35:44 >

.:. nafiga .:.

Sisteme Gözat

15 Aralık 2006, 17:12:29  

:::Banner:::'ı seven girip reklamlara tıklasın. Allah rızası için... Ekmek parası http://banner2.blogcu.com
    oldmember

17 Aralık 2006, 4:19:04  

Bende sata ve sata2 hdd var. Basta kullanmayı dusunuyordum bu programı ama işe yaradigi kadar çok sorunda cıkartmıs. Benim makineye format atmam yani windows ekranın gelmesi 10-15 dk alıyor. Donanımlari fln tanıtmakta 15 dk max. Maximum 45 dkda ne lzmsa (oyunlar ,guncellemerler ,vs) bitiyor.
    Sata ve Sata2 için kesin bir çözüm varsa bilgisi olan bir arkadaş paylaşırsa harika olur.

AMD 64 X2 6000 [ZEROtherm Nirvana NV 120 Premium Cpu Cooler] , Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , ZOTAC AMP EDITION 8800GT, CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED(red) , CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC ,400GB SATA2 SEAGATE 16 MB SATA2,500 GB SATA2 SEAGATE 32 MB, 500 GB SATA2 SEAGATE 16 MB , 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB, NZXT LEXA BLUELINE EDITION, FSP EPSILON 600W PSU ,AG NEOVO 22" LCD, APC BACK-UPS RS , Logitech X-540 5.1

basturkemin

Sisteme Gözat

20 Aralık 2006, 20:44:29  

Arkdaşlar,
    yedek aldım, misler gibi de geri yükledim; emeği geçenlere çok teşekkürler, şimdi önemli bi sorum var.
    benim C: 17GB, D: ise 40GB felan,
    geri yükleme yaparken c nin yedeğinin verisi atıyorum 5GB ise, partisyonu silip yeniden oluştururken en az 5GB lık alan oluşturun diyor, bu aşamada sorun yok, asıl mevzu şu ki, Pardus kurucam ve C: yi 10GB a düşürüp 3.partisyona 7GB atamak istiorm, yükleme yaparken 10GBlık partisyon oluştursam yedeği oraya yüklermi yani C: boyutu (boş alanla birlikte) aynı olmak zorunda deil dimi? 3. partisyon oluşturduğumda D: deki 40Gb lık verime bişey olur mu? Olma ihtimali varsa DVdye basıp hddyi sıfırdan partisyonlayacağım, acil olarak cevap verebilirmisiniz?

Koskoca forumda, güncel bir başlığım da kalmadı, yaşlanıyor muyum ne.. Hala benim gibi Acer 5101 ile mücadele eden biri var ise, ellerinden öpüyorum :)
    KIZILÖTESİİ

Sisteme Gözat

20 Aralık 2006, 22:59:31  

8mb önbellek olayı nedir

Sisteme Gözat

21 Aralık 2006, 9:56:16  

quote:

Orjinalden alıntı: .:. nafiga .:.

Sen kimsin ya

şamil20

24 Aralık 2006, 11:20:44  

Acronis True Image 9.0

Arakadaşlar daha öncede söylediğim gibi bu programa dikkat tam bır başbelası hiç haberiniz olmazdan sisteminizi fat 32 ya çeviriyor .

nereden anladımmı hiçbir şekilde anlıyamıyosunuz taki format atanakadar .

evet format atarken bakıyosunuz ki fat 32 diye bir han karşınıza çıkıyor nalet program sisteminizi 2 işletim sıstemi varmış gibi çalıştrıyor düşün senize sisteminnizi haberiniz olmazdan fat 32 ye çeviren bu nalet programı kullanmak nekadar güvenli ?

üstelik bize bu programı sunan sistemimizi kurtarması içın sunmuş bence tam tersi sıstemi yok edip boyle fat 32 yapıyor hala herkes bunu indirmeye çalışıyosa yuh diyecem .

kendiniz bilirsiniz benden söylemesi ,.
    erdemlix

24 Aralık 2006, 13:16:12  

sorumu tekrar edeyim.

benim bilgisayarda , geri yükleme işlemi 45 dak ile 1 saat arası sürüyor.

eğer cd ile yaparsam da farketmiyor, üstelik daha karışık oluyor işler

quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix
    ben de yedek almıştım ama, yeniden yüklenmesi 45 dakika sürdü.

yukarıdaki herşeyi doğru yaptım.(yani resimlerdeki anlatıldığı gibi)

yine yedeği geri almam 1 saat sürdü.

canım sıkılmaya başladı.

millet 5 dakikada alıyor , bende 1 saat.

var mı başka böyle birşey yaşayan?

veya çözümünü bilen ?

.....Benim hayaletlerim bu sularda.....

....:::: erdemlix ::::....
    everything that has a beginning has an end
    erdemlix-erdemlix@hotmail.com eklemek isteyen pm le kendini tanıtsın.
    Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]
    www.ikidakika.com

321 dönem Manisa 1.Pyd Eğtm Tg
    In_Flames

24 Aralık 2006, 21:01:42  

saol

xmaxi

1 Ocak 2007, 15:34:46  

Anlayan anladı kardeş.
    Diyelim ki 20 Gb lık bölümü yedekledin. İçinde 15 Gb lıktan büyük bölümü yedekledinse, örnek 18 Gb lık bölümü yedekledinse bu yedek dosyası .tib olarak yaklaşık 9 Gb olur.(Acronis Mp3 ve Film dosyalarını her zaman yarı yarıya sıkıştırmaz. Çünkü mp3 ve filmler zaten bir nevi sıkıştırılmış dosyalardır.)
    Bu 18 Gb lık bölümü 15 Gb lık yere geri kuramazsın.
    Yok eğer 20 lik HDD deki dosyalar diyelim ki 12 Gb ise, bu 12 Gb lık yedeği 15 Gb lık bölüme kurabilirsin.
    OK?

xmaxi
    ZEUS__
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

1 Ocak 2007, 16:22:10  

bu programla internet cafe deki sağlam hdd nin tekini iki makinaya klonlama seçeneği ile klonladım...aynısının tıpkısı oldular..sonuç mu?mükemmel herkese tavsiye ederim..fakat dikkatli olun..aceleyle ve kafanız başka yerlerdeyken sistemi uçurmayın..dikkatli olun yeter
    YANKILAR

2 Ocak 2007, 12:31:20  

formatın tadı baska

armin van buuren
    oklitpi

3 Ocak 2007, 13:45:07  

banner kardeş eline sağlık.bişey sorabilirmiyim
    sata herdiskim var.ghost sata harddiskleri görmüyor.acronis te aynı sorun var mı acaba?

ByMsKN

Sisteme Gözat

3 Ocak 2007, 13:48:15  

quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

formatın tadı baska

DOĞRU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMsKN -- 3 Ocak 2007; 13:51:03 >

phoenix20

9 Ocak 2007, 9:28:49  

arkadaşlar bilgisayarımda hdd c ve e olmak üzere iki parçaydı. c:40gb e:160gb'ydi. acronisle yedeğini aldığım kaydettiğim yer E sürücüm.
    cye birkaç defa format çektim her seferinde acronisle kısa sürede sistemimi kurmuştum fakat
    dün c'ye ve e'ye format çektim. E'deki acronisi dvd disce kaydettim. sonra fdiskle c50gb d150gb olmak üzere ikiye böldüm. dvdden D'ye acronis dosyasını kaydettim yani xxx.tib gibi
    sonra cdden çalıştırdığım acronis (boot CD) yedeğimi görmesine ragmen kabul etmiyor. işte acronis yedeği değil yada tanınmayan dosya gibi hata mesajı veriyor. daha önce olmuştu şimdi neden olmuyor acele yardım arkadaşlar

AlessandroNesta

10 Ocak 2007, 18:39:39  

saol bilgiler için

JackDaniels

10 Ocak 2007, 23:21:54  

quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

arkadaşlar bilgisayarımda hdd c ve e olmak üzere iki parçaydı. c:40gb e:160gb'ydi. acronisle yedeğini aldığım kaydettiğim yer E sürücüm.
    cye birkaç defa format çektim her seferinde acronisle kısa sürede sistemimi kurmuştum fakat
    dün c'ye ve e'ye format çektim. E'deki acronisi dvd disce kaydettim. sonra fdiskle c50gb d150gb olmak üzere ikiye böldüm. dvdden D'ye acronis dosyasını kaydettim yani xxx.tib gibi
    sonra cdden çalıştırdığım acronis (boot CD) yedeğimi görmesine ragmen kabul etmiyor. işte acronis yedeği değil yada tanınmayan dosya gibi hata mesajı veriyor. daha önce olmuştu şimdi neden olmuyor acele yardım arkadaşlar

aynısı bi arkadaştada olmuştu

o zaman acronisin acemisi idim

şimdide acemiyim ama şunu söyleyebilirim

bunu sebebi hdd boyutlarını değiştirmen

kısır bi döngü içine giriyorsun

hdd boyutlarını değiştirip eski haline getir

OLYMPUS SP-590UZ Burada
    GIGABYTE EP45-DS3L // INTEL E8500 // KINGSTON HYPERX 2*2GB 800Mhz DDR2 // HIS ICEQ4 HD4850
    WD 500GB CAVİAR BLACK // SEAGATE 320GB 2.5" HARİCİ HDD // SEAGATE 1TB 3.5" HARİCİ
    CM RC690 600W // SAMSUNG SH-S223 SATA DVD-RW // HP 2207H LCD // USR9108A // POWERCOM 625AP UPS
    Sayfa:   <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
    Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: "Acronis True Image 10 Home" sürümü çıkmış Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
    Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
    ACER TimeLine Aspire 4810T
    8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!
    Computex 09: MSI Standı
    Tayvan Computex 09'da MSI standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
    Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
    Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
     Yeni mesaj at
     Mesaja cevap at
     Yeni anket aç
     Oy kullan
     Kendi mesajımı sil
     Kendi konumu sil
     Mesaja değerlendir