Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Acronis True Image 9.0 [Sistem yedekleme programı, Formata son]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image 9.0 [Sistem yedekleme programı, Formata son] Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mavizaman

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006, 3:53:56  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu program bu akşam itibariyle 6 yıllık pc hayatımın en büyük hatasını yapmama yardımcı oldu
boot dvd yaratmıştım akşam geri çağırdım bu sırada disk 3 e bölükdiğer 2 bölümde bütün arşivim var geri çağırma sırasında diski eniden byutlandırma istermsiniz diye seçenek geliyor normal olaraak bildiğim halde yeniden bıyutlandırdım sonra işlem bitti bir baktım bütün disk boşalmış
6 yıllık birikimim yok oldu
resmen çöktüm
bu tecrbeyi sizinle paylaşmak istedim aynı hataya düşmeyin diye
achfighter

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006, 10:37:42  

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

bu program bu akşam itibariyle 6 yıllık pc hayatımın en büyük hatasını yapmama yardımcı oldu
boot dvd yaratmıştım akşam geri çağırdım bu sırada disk 3 e bölükdiğer 2 bölümde bütün arşivim var geri çağırma sırasında diski eniden byutlandırma istermsiniz diye seçenek geliyor normal olaraak bildiğim halde yeniden bıyutlandırdım sonra işlem bitti bir baktım bütün disk boşalmış
6 yıllık birikimim yok oldu
resmen çöktüm
bu tecrbeyi sizinle paylaşmak istedim aynı hataya düşmeyin diye

geçmiş olsun diyelim geçen gün de bir benzeri bana oldu, suse10.1 kuruluydu kaldırmak istediğimde kalkmadı bende baya bir uğraştan sonra kaldırdım ama suse kaldırırken diğer bütün bölümleri silmiş, bir daha pardustan başka bir linux sürümü kullanmıycam, benimde 2 yıllık arşivim çöpe gitti

acronis tarafına dönelim yedeği aldığın sürücünün boyutunu değiştirmediysen geri yükleme yaparken boyutkandırmaya gerek yoktur
mesela ben aldığım imajı istediğim boyutta bir diske alabilirim eğer geri yükleme yapacağım disk yedeği aldığım diskten daha küçükse mecburen boyutlandırma yapmalıyız, ama eşit ve ya büyükse boyutlandırmaya gerek yoktur

geçen günkü üzücü olaydan sonra bende harddiskin tamamını formatladım yedeği alacağım sürücünün boyutunu küçülttüm, yedeği geri yüklerken boyutlandırma yaptım, boyutlandırma işlemi aslında yedeği inceleyip sürücü için uygun olup olmadığını test etmektir, boyutlandırma bittikten sonra rahat bir şekilde yükledim ve diğer bölümler silinmemişti

programlar bazen sorun çıkarabiliyor mesela benim yıldızım hiçbir zaman partition magicle barışmadı ne zaman onu kullansam diskimdeki veriler uçup gidiyor

Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
dengbej2

28 Eylül 2006, 14:39:19  

Boot dvd olayını dün gece denedim ve dizüsütü bilgisayarımda ( sata ) işe yaramadı.
Boot cd ile deneyeceğim, bakalım inşallah çalışır

dengbej2

28 Eylül 2006, 15:00:30  

image rescue media ilede aldığım yedeği geri yükleyemedim.
sata diskli dizüstü bilgisayarlarda nasıl nasıl yedek alıp geri yükleyeceğiz?
dizüstü bilgisayarda bunu başarabilen var mı ?

malic

28 Eylül 2006, 17:05:38  

quote:

Orjinalden alıntı: dengbej2

Boot dvd olayını dün gece denedim ve dizüsütü bilgisayarımda ( sata ) işe yaramadı.
Boot cd ile deneyeceğim, bakalım inşallah çalışır

Benim bilgisayarin diskleri SATA ve normal bir seilde yedek alip geri yukleyebiliyorum. Boot DVD ve boot CD ile deneyecegim demissin ya orayi tam anlamadim. Boot DVD ile nasil denedin?

>>>malic<<<
dengbej2

28 Eylül 2006, 23:38:58  

Merhabalar,

sata diskli dizüstü bilgisayarıma Acronis true image corparate workstation v 8.0
programını kurdum ve c partition'nın bir güzel yedeğini d partition'ına aldım.
Geri yüklemek istediğimde program sistem dostan açtı. "Acronis loaded..." yazısı çıktı ve
sonrasında en ufak bir işlem yapmadı, monitör karanlığa büründü.

Sonrasında bootable rescue media seçeneğini kullanarak cd oluşturdum bu bu cd'den boot

ettim.Karşıma 3 seçenekli bir ekran geldi. 1. seçeneği seçtiğimde proogram en ufak bir işlem

yapmadı.Monitör yine karanlığa gömüldü. 2. seçeneği seçtiğimde ise herşey normal

gitti,program çalıştı.Yedeğin nerede olduğunu ve hangi partition olduğunu falan sordu.

Gerekli tüm verileri girdikten sonra yine hiçbir işlem yapmadıve yine karanlık. 3. seçenek

ise bilgisayarı windowstan açmak.

sonrasında ise http://forum.donanimhaber.com/m_8511476/tm.htm adresinde verdiğin sistemi

denedim. almış olduğum yedek dosyasını Acronis True Image 9 Home.iso dosyasına ekledim.
ultraiso ilede bootable bir hale getirip denedim.Sonuç diğerleriyle aynı oldu.Renkli kısım geldi, full seçeneği seçtim ve yine bomboş karanlık bir ekran.

malic

29 Eylül 2006, 5:57:03  

quote:

Orjinalden alıntı: dengbej2

Merhabalar,

sata diskli dizüstü bilgisayarıma Acronis true image corparate workstation v 8.0
programını kurdum ve c partition'nın bir güzel yedeğini d partition'ına aldım.
Geri yüklemek istediğimde program sistem dostan açtı. "Acronis loaded..." yazısı çıktı ve
sonrasında en ufak bir işlem yapmadı, monitör karanlığa büründü.

Sonrasında bootable rescue media seçeneğini kullanarak cd oluşturdum bu bu cd'den boot

ettim.Karşıma 3 seçenekli bir ekran geldi. 1. seçeneği seçtiğimde proogram en ufak bir işlem

yapmadı.Monitör yine karanlığa gömüldü. 2. seçeneği seçtiğimde ise herşey normal

gitti,program çalıştı.Yedeğin nerede olduğunu ve hangi partition olduğunu falan sordu.

Gerekli tüm verileri girdikten sonra yine hiçbir işlem yapmadıve yine karanlık. 3. seçenek

ise bilgisayarı windowstan açmak.

sonrasında ise http://forum.donanimhaber.com/m_8511476/tm.htm adresinde verdiğin sistemi

denedim. almış olduğum yedek dosyasını Acronis True Image 9 Home.iso dosyasına ekledim.
ultraiso ilede bootable bir hale getirip denedim.Sonuç diğerleriyle aynı oldu.Renkli kısım geldi, full seçeneği seçtim ve yine bomboş karanlık bir ekran.

Selamlar arkadasim :)

Sen Acronisi CD den boot ettiremiyorsan, senin RAMlarla Acronisin RAMlara yuklenme sekli arasinda bir uyumsuzluk olabilir. Yani bu etapda sorun diskin SATA olmasindan degil de bilgisayarinin RAM ından kaynaklaniyor olabilir. Birden fazla RAM kullaniyorsan digerlerini cikarip tek cins RAM birakip bu sekilde acronisi CDden boot ettirmeyi deneyebilirsin. Daha sonra CD den acronis calisir ve hersey yolunda giderken imaj dosyalarini yuklerken uyumsuz imaj dosyalari diye bir hata verirse, madem sen acronis workstation ile yedek almissin sende workstation surumunun bootable CD si ile yedek imajini geri yuklemeyi dene. Bende server versiyonunun bootable ".iso"su var asagidaki adresten alabilirsin.

www.metu.edu.tr/~e122710/Acronis_True_Image_Server_9.1.iso

Bu sekilde sonuca varamazsan yani Acronisin dosta grafik arayuzu calismazsa, windowsun icine programi kur ve ordan geri yukleme yap, bakalim ne olacak.

>>>malic<<<
yustay

29 Eylül 2006, 24:54:52  

arkadaşlar elinize saglık teşekküler.

ben böyle iyiyim diyenler aslında kötü olduklarını söylemek isterler.amma velakin böle işte :) http://karincaweb.googlepages.com aradur
dengbej2

29 Eylül 2006, 14:00:30  

quote:

Orjinalden alıntı: malic

Bu sekilde sonuca varamazsan yani Acronisin dosta grafik arayuzu calismazsa, windowsun icine programi kur ve ordan geri yukleme yap, bakalim ne olacak.

İlk olarak zaten onu denemiştim ; ve sonuş aynı oldu. Reboot diyorum , sistem yeniden başlatılıyor ve siyah ekran. Dediğin gibi sorun büyük ihtimal ramlerden kaynaklı ama sökmeye cesaret edemem işin açıkcası.
nlite ile sistem cdsi hazırlamaya karar verdim , ne acronis ne de ghost işe yaramadı .

İlgin için çok teşekkürler.

altineldogan

1 Ekim 2006, 16:09:05  

arkadaşlar sorunumu cözdüm web de uzun araştırmalar sonucunda yabancı bir sitede çözümü buldum bartpe diye bir olay var windows kurtarma cd si yapıyorum o cd ye acronis boot dosyalarını ekliyorum o programla bilgisayarı açıyorum kısıtlı bir işletim sistemi gibi orada çalıştırdım acronisi ve 2 dak da geri aldı 2 saat nerde 2 dakika nerde sürücülerle alakalı bir durum galiba ama sonuç olarak çözdüm

mavizaman

Sisteme Gözat

2 Ekim 2006, 20:03:35  

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

acronis tarafına dönelim yedeği aldığın sürücünün boyutunu değiştirmediysen geri yükleme yaparken boyutkandırmaya gerek yoktur
mesela ben aldığım imajı istediğim boyutta bir diske alabilirim eğer geri yükleme yapacağım disk yedeği aldığım diskten daha küçükse mecburen boyutlandırma yapmalıyız, ama eşit ve ya büyükse boyutlandırmaya gerek yoktur

geçen günkü üzücü olaydan sonra bende harddiskin tamamını formatladım yedeği alacağım sürücünün boyutunu küçülttüm, yedeği geri yüklerken boyutlandırma yaptım, boyutlandırma işlemi aslında yedeği inceleyip sürücü için uygun olup olmadığını test etmektir, boyutlandırma bittikten sonra rahat bir şekilde yükledim ve diğer bölümler silinmemişti

programlar bazen sorun çıkarabiliyor mesela benim yıldızım hiçbir zaman partition magicle barışmadı ne zaman onu kullansam diskimdeki veriler uçup gidiyor

kusura bakma ben cevap bekliyorum mail gelmedi şimdi tech le knuşunca aklıma geldi benzer birşey onunda başına gelmiş LİNK
benim c(arşiv) ; d (sistem; yedeği doot dvd yaptığım) ; e(arşiv)
bootla yedeği çağırdım recover işlemini yaptım bitirmeden e(arşiv) den 5 gb alıp c(arşiv) ye transfer ettim sonra "produceed" dedim sonra windowsa döndüm baktım cyi(arşivi) sıfırlayıp yedeği kurmuş dye yedeği kurmuş(asıl işi buydu) eyi (arşiv)sıfırlayıp yedeği kurmuş
ben o hışımla windows cdsini taktım kurdan cyi dyi eyi silip birleştirdim sonra c olarak sistemi kurdum sonra "partition magic 8 " ile windowstayken cyi böldümc sistem ve d yedek diye (c'den birşey kaybetmedi)

şimdi arşivimini yeniden toparlamaya çalışıyorum
Hermiyas74

4 Ekim 2006, 11:18:49  

Selam arkadaşlar bu acronis ile ve de diğer araştırdığım pek çok program ile deneyip de yapamadığım bişi var. Öncelikle 2 adet SD belleği imajını alarak kopyalamak istiyorum. Klasör yada dosya şeklinde değil komple flash SD diskleri klonlama yapmak istiyorum. Lakin bu Acronis ile beceremedim bende mi var bi sıkıntı programda mı yada bu işlemi hangi program ile yapabilirim.? İlgilenen herkese teşekkür ederim.
hermiyas@hotmail.com

FiRESTARTER

8 Ekim 2006, 3:15:46  

Arkadaşlar 6 sayfalık topiğin tamamını okudum fakat

Harddisk im SATA olduğu için

Acronis True Image ı kullanmaya tırsıyorum.
Bir kaç arkadaş sorun yaşamış.

Floppy im malesef yok.
SATA problem çıkarırsa eğer mal gibi ortada kalırım.

Problem olması durumunda nasıl çözeceğimi bir kez daha anlatırsanız sevinirim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
GreatStraight

9 Ekim 2006, 7:14:18  

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Program için e-posta atın bana

Sakın **** linkinden başka yerden indirmeyin boşa gider

yassi89@gmail.com

::BANNER:: maili attım desteğin için şimdiden saol. Beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatStraight -- 9 Ekim 2006; 7:20:25 >

İmzam neyin yok parnakh bassam olur mu??
malatyaspor44

9 Ekim 2006, 11:23:23  

quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

quote:

Orjinalden alıntı: ergin

Eline sağlık bir de bu link var http://www.acronis.com/files/trueimage9.0_d_en.exe boyutları aynı bir farkı varmı biliyormusun?

Ewt fark var! O süre kısıtlamalı deneme sürümü ve key girişi yapamıyorsun! Banner'ın verdiği link'teki programa key girilebiliyor!

Yaw bannerin verdiği link nerde ben göremedim?? yardımcı olun key girişli olan

Doğumum anama hamallıktı,
Yaşamam bana
Ölümün bile hamallıktı
Cenaze alayına..

celalkamil

11 Ekim 2006, 10:43:38  

Acronis True Image 9.0 ile yedek aldım ve yedeği CD üzerine yazdırdım.2 tane CD oldu.Boot CD de yaptım fakat CD den imajı yüklemeye çalıştığımda hata mesajı geliyor ve şöyle diyor:This is not the last volume of the backup archive. Ve geri yükleyemiyorum.Hata mesajının görüntüsünü aşağıya veriyorum ve yardım istiyorum.Bu arada CD ye yüklediğim imajı kurmak için bilgisayarı boot CD ile açıpdamı CD deki imajları yüklemek gerekiyor????

Ekteki dosya (1)

E6420-GİGABYTE GA 965 PS3 Board-XFX8800gts 512mb.VGA-320 gb.Segate HDD-OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB)-COOLERMASTER Centruion Kasa-610Watt OCZ Power-Samsung 740BF Monitör
malic

11 Ekim 2006, 11:02:41  

quote:

Orjinalden alıntı: celalkamil

Acronis True Image 9.0 ile yedek aldım ve yedeği CD üzerine yazdırdım.2 tane CD oldu.Boot CD de yaptım fakat CD den imajı yüklemeye çalıştığımda hata mesajı geliyor ve şöyle diyor:This is not the last volume of the backup archive. Ve geri yükleyemiyorum.Hata mesajının görüntüsünü aşağıya veriyorum ve yardım istiyorum.Bu arada CD ye yüklediğim imajı kurmak için bilgisayarı boot CD ile açıpdamı CD deki imajları yüklemek gerekiyor????

Geri yuklerken once 2. CD yi tak o sekilde dene. Daha sonra 1. CD yi isteyecektir.

>>>malic<<<
celalkamil

11 Ekim 2006, 24:59:03  

Yani CD lerdeki imajı yüklemeye 2.cd denmi başlamalıyım?Boot cd ile bilgisayarı açmaya gerek yokmu?
O şekilde yüklermi?

E6420-GİGABYTE GA 965 PS3 Board-XFX8800gts 512mb.VGA-320 gb.Segate HDD-OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB)-COOLERMASTER Centruion Kasa-610Watt OCZ Power-Samsung 740BF Monitör
trafiklife

13 Ekim 2006, 16:17:48  

ARKADAŞLAR ŞU PROGRAMIN LİNKİNİ GÖNDERİRMİSİNİZ AMA KEY GİRİLEBİLEN OLANINI
alialtuntas@hotmail.com

trafiklife

15 Ekim 2006, 3:52:05  

arkadaşlar çok teşekkür ederim özellikle banner ve latif beye maillerini aldım inanın beni büyük dertten kurtardınız. Tekrar teşekkür ederim.

rdursun01

15 Ekim 2006, 8:51:13  

arkadaşlar banada programın 9.0 versiyonunu gönderebilirmisiniz.

rdursun01@hotmail.com

teşekkürler.

[ Today Tomorrow TOYOTA ]
Toyota Corolla Luna 1.6 Gümüş
killnOd

Sisteme Gözat

15 Ekim 2006, 18:57:18  

bu programin 9.1 inde fazladan nevar 9.0 mi daha iyi ve stabil yoksa 9.1 mi?

Michael Jackson
1958 - ‡
.::HANDSOME::.

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006, 2:43:58  

teşekkürler dostum

BASS : ıııııııı[]ııııııııııııı Treble : ııııııııııııııııı[]ıııı Z5500 : ıııııııııııııııııııı[]ıı

:::SpyNet:::

16 Ekim 2006, 2:48:55  

güzel çalışma

Under Construction.
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Ekim 2006, 4:28:50  

Çok güzel bir derleme olmuş. Formata harbiden son verebilecek bir program. Aslında Windows'un kendi programları ile de sistemi geri alabilirsiniz ancak harici program her zaman daha iyidir. Güzel olmuş :::Banner:::
Enola

16 Ekim 2006, 19:09:00  

Ya beyler Hepinize Teşekkürler(Özellikle Banner MAlik ve Felixe ) sabahtan beri okuyorum inşallah programı bulunca bi deneyecem bakalım noolcak

Enola Forever
CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD4P - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - ZOTAC GTX275 AMP - 1TB WD Caviar Black - Thermaltake Toughpower 850W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
FiRESTARTER

16 Ekim 2006, 23:03:40  

Öncelikle @BANNER@ arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

HDD m SATA olduğu halde bir sorun çıkmadı.
çok başarılı bir şeklide geri yükleme yatım.

Herkese ŞİDDETLE tavsiye ediyorum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yilmazkubi

17 Ekim 2006, 11:47:37  

arkadaşlar banada programın 9.0 versiyonunu gönderebilirmisiniz ???

kyilmaztr@hotmail.com

kyilmaztr

17 Ekim 2006, 17:06:04  

arkadaşlar bari bir link verin oradan ****.Madem göndermeyeceğiniz ! Acronis True Image Home sürümünü indirdim ama key yazılacak yeri felan yok.

WinPeAcE

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006, 19:28:53  

quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaztr

arkadaşlar bari bir link verin oradan ****.Madem göndermeyeceğiniz ! Acronis True Image Home sürümünü indirdim ama key yazılacak yeri felan yok.

Arkadaşlar hiç geçmiş topiclere bakmıyormusunuz.upload yaptım size
program kurulurken gireceksiniz numarayı.Bu da rapid'e ekledim isteyen arkadaşlar çeksin

http://****.de/files/34006696/Acronis.True.Image.Home.v9.0.367720060708090708.rar
(***'lı yere rapid share(bitişik) yazın ve free'ye tıklayın)

herpesss

17 Ekim 2006, 22:53:09  

arkadaslar lütfen link ve malumunuz rakamları gönderebilirmisiniz,anladıgım kadarıyla malum rakamların elımızde olması gerekıyor kuararken yoksa gume gıdıyor hersey,bu malumları dam nnerede gırecegımızıde usenmeyıp yazarsanız müteşekkir kalacağım teşekürlerrrr

herpesss@gmail.com

kyilmaztr

18 Ekim 2006, 13:29:27  

quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

program kurulurken gireceksiniz numarayı.Bu da rapid'e ekledim isteyen arkadaşlar çeksin

http://****.de/files/34006696/Acronis.True.Image.Home.v9.0.367720060708090708.rar

yardımları için minnettarım.Çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun

Gececi_21

19 Ekim 2006, 8:08:57  

paylaşımınız için saolun. arkadaşlar ben programı indirdim 75 küsür mb. hemen gittik aptal gibi yedeği aldık kullanım süresi 10 gün kaldı.Serial girecek bi yerde yohk programı silip fulünü felen kursam aldığım yedek yine çalışırmı.Banner nickli arkadaşa mailde çektim.yardımcı olabilen biri çıkarsa sevinirim yoksada canınız saolsun.

ultraslan_34

21 Ekim 2006, 23:17:25  

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN BANA!!!!!! HARD DSİKİ 2 YE AYIRDIM D YE YANLIŞLIK FORMAT ATTIM NASI GERİ GETİRİRM BU İŞİ YAPAN PROGRAMLAR VARDI SANIRIM NOLUR YARDIM BİRÇOK ÖNEMLİ BİLGİM GİTTİ.

nihat1551

Sisteme Gözat

22 Ekim 2006, 6:08:19  

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

ARKADAŞLAR NOLUR YARDIM EDİN BANA!!!!!! HARD DSİKİ 2 YE AYIRDIM D YE YANLIŞLIK FORMAT ATTIM NASI GERİ GETİRİRM BU İŞİ YAPAN PROGRAMLAR VARDI SANIRIM NOLUR YARDIM BİRÇOK ÖNEMLİ BİLGİM GİTTİ.

recover my files öneririm

Avira Premium ve Security Suite Keyleri İçin (TIKLA)
ismail41

22 Ekim 2006, 17:13:14  

ya arkadaşım bu rapid linkinden indirdim ama rar dosyasından çıkmıyo oluşum hatası diyo haybeye mi indirdik 75mb

nihat1551

Sisteme Gözat

22 Ekim 2006, 20:59:53  

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

http://download.getdata.com/RecoverMyFiles-Setup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Ekim 2006; 3:50:35 >

nihat1551

Sisteme Gözat

23 Ekim 2006, 4:04:29  

herkese öneririm süper bir program ben 1 senedir kullanıyorum

kağan

31 Ekim 2006, 21:25:41  

"Acronis True Image 10 Home" sürümü çıkmış. 15 günlük deneme sürümü üretici sitesinden indirilebiliyor:
http://www.acronis.com/homecomputing/download/trueimage/
Ancak trial versionun 15 gün sonra bitmesi dışında bir eksikliği veya sınırlaması varmıdır bilmiyorum (olacağını sanmıyorum).

Magnetic

31 Ekim 2006, 22:48:43  

valla birkaç sayfayı okudum, bende 9 sürmünü indirmeye başlıyorum hemen, banner ellerine sağlık dostum. bir problemm olursa dönerim Gelişmelerden topic'ide haberdar edeceğim.

Kişisel web sitem için www.emreguzer.com 'u ziyaret edebilirsiniz.
mehmettr

1 Kasım 2006, 24:20:48  

Arkadaşlar bu programda neden Create Image menüsü görünmüyor

killnOd

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006, 14:18:25  

10 surumundeki yenilikler nedir?kullanip deneyenler varmi acaba?

Michael Jackson
1958 - ‡
achfighter

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006, 14:28:59  

program 55mb
yeniliklerini ingilizce olarak okudum
en önemli özelliği vistaya uygun olması bu yeter zatan
vistaya da 60 gün aktivasyon süresi verirlerse hoooop acronisle yedeğimizi geri yükleriz

Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
playground

1 Kasım 2006, 22:43:42  

Selamlar

Acronis 9.0 kullanıyorum. Ghost'tan buna terfi ettim ve aylardır başarıyla kullanıyorum.

Boot CD'sini de kullanıyorum; peki imaj dosyasını kaydettiğimiz dvd'yi aynı zamanda bootable yapma imkanı var mı? Benim kullandığım Nero'da bootable yapmak için illa disket soruyor, lakin Acronis'in bootable media sı cd olduğu için yedek dvd sine ekleyemiyorum bunu.

Bunu nasıl aşabiliriz, bir yolu var mı? Mesela dvd yi bootable olarak hazırlarken disket yerine cd kabul edebilen bir yazma programı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 1 Kasım 2006; 22:45:24 >
nihat1551

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006, 23:49:57  

quote:

Orjinalden alıntı: playground

Selamlar

Acronis 9.0 kullanıyorum. Ghost'tan buna terfi ettim ve aylardır başarıyla kullanıyorum.

Boot CD'sini de kullanıyorum; peki imaj dosyasını kaydettiğimiz dvd'yi aynı zamanda bootable yapma imkanı var mı? Benim kullandığım Nero'da bootable yapmak için illa disket soruyor, lakin Acronis'in bootable media sı cd olduğu için yedek dvd sine ekleyemiyorum bunu.

Bunu nasıl aşabiliriz, bir yolu var mı? Mesela dvd yi bootable olarak hazırlarken disket yerine cd kabul edebilen bir yazma programı var mı?

programda soldaki menude var create bootable yazıo ordan cd ye yazdırabilirsin

sonrada içindekileri diğer yedeğin yanına atarsan olur

playground

2 Kasım 2006, 1:00:59  

Hmm yani bootable cd deki dosyaları yedek imajımın olduğu dvd ye normal bir şekilde yazarsam o dvd bootable oluyor muydu? Unutmuşum, çoktandır uğraşmamıştım bu konuyla. Olmuyordu gibi aklımda kalmış da.

Sanki bootable olması için o gerekli dosyaların yazılmasının yanında cd/dvd üzerinde extra bir işlem de uygulanıyordu. Bu yüzden yazma programlarında "bootable cd oluştur" diye seçenekler vardı. Ama neyse bir deniyim, olursa süper olur

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 2 Kasım 2006; 2:41:38 >
anime_005

2 Kasım 2006, 9:38:55  

çok güzel olmuş böyle resimli anlatımlar süper oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anime_005 -- 2 Kasım 2006; 9:42:49 >

mmm
ashc

2 Kasım 2006, 10:11:31  

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::
4 MB az değil mi

Part2 in direk linkini vermiş 4 mb. Sitesinde part1 de var. Toplam 100 mb ediyor
playground

2 Kasım 2006, 14:10:28  

quote:

Orjinalden alıntı: playground

Hmm yani bootable cd deki dosyaları yedek imajımın olduğu dvd ye normal bir şekilde yazarsam o dvd bootable oluyor muydu? Unutmuşum, çoktandır uğraşmamıştım bu konuyla. Olmuyordu gibi aklımda kalmış da.

Sanki bootable olması için o gerekli dosyaların yazılmasının yanında cd/dvd üzerinde extra bir işlem de uygulanıyordu. Bu yüzden yazma programlarında "bootable cd oluştur" diye seçenekler vardı. Ama neyse bir deniyim, olursa süper olur

Teşekkürler

Rewritable DVD'ye önce boot cd nin içeriğini, sonra da imaj dosyasını attım ama bootable olmadı.
yu_yu

2 Kasım 2006, 23:15:32  

arkadaşlar bu programda backup ile clone disk arasında ne farklar var?
her iki seçenekte de backup ve ya clonlamasını yaptığımız diskten farklı bir diske geri aktarma yapabiliyor mu?

Aynı dili konuşanlar değil,
Aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
Mevlana

toutatis

5 Kasım 2006, 7:33:47  

Çalışman için tşk.lerimi sunuyorum :)

The Avatar Last Airbender Fan Club
DeSiNaTöR

5 Kasım 2006, 8:54:17  

sagolasın

karizzmma

Sisteme Gözat

5 Kasım 2006, 24:38:43  

teşekürler güzel bir çalışma
azöe windowsu tekrar yükledim we bileşelweri programları vs.vs. hepisini kurdum imaj aldım hdd normalde 5.76 gb veri olduğunu söylüyo ama almış olduğum image dosyası sadece 3 gb felan acaba doğru mu yaptım merak ediyorum geri kalan 2.5 gb ne oldu

Biostar Ta960 G Amd Atlon 3200 Kingston 667 mgh 1 gb ram Samsung 500 Gb sata Ati X1600 Pro Ekran kartı

**CoNNeCT TeaM**
powerstorm

5 Kasım 2006, 14:56:43  

maşallah binbaşılar yarbaylar illegal link vermiş. Zaman geçtiği için ceza vermiyorum. Bir daha görürsem 1 hafta ile kurtulamazsınız haberiniz olsun. Aklınızı başınıza toplayın.

*NORTHERN STAR*
Sylar
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Kasım 2006, 15:43:35  

Bu program benim bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. Arkadaşın laptopuna kurdum aradan 1 ay geçti windowsu baya çökük haldeydi. acronisi çalıştırıp temiz haline getirmek istedim fakat bilgisyarı yeniden başlattıktan sonra acronis menüsüne gelmiyor PC yeniden açılıyordu Sorun ne olabilir
onur1899

5 Kasım 2006, 23:02:42  

quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

Mükemmel bende vardı hardiski değiştirdim uçmuş **** a uploadlıydı **** kapandı şaans işte Neyseki sen rapide upload etmişin çok teşekkürler çok saol gerçekten.

Sistemim: AMD64 3000+ @1800Mhz, DFI NF4 Ultra-D, 2x512Mb DDR400 Twinmos (CADT), Philips 170P LCD, Leadtek PX6800GT, Samsung SATA2 160Gb, Philips DVD-Writer, CM Stacker, ZyXEL 661HW, Microsoft Wireless Klavye&Mouse Set
fmy1907

7 Kasım 2006, 9:58:12  

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bu Acronis True Image 9.0 'ı nereden yükleyebilirim bir link verirmisiniz .Birde crack 'ı lütfen .
Bu Pm e atma teriminide anlamış değilim anlatırsanız sevinirim . Teşekkürler....

fmy1907

7 Kasım 2006, 14:31:52  

Selam banada acronis için bir link gönderirmisin tabiki crack'ı da olsun şimdiden teşekkürler.

:::Banner:::

Sisteme Gözat

7 Kasım 2006, 22:09:38  

ilk sayfada varya link

onur1899

7 Kasım 2006, 23:08:23  

bu arada öbür link arşiv bozuk ilk sayfadaki bannerin linkini indirin :::Banner::: tekrar teşekkürler

Sistemim: AMD64 3000+ @1800Mhz, DFI NF4 Ultra-D, 2x512Mb DDR400 Twinmos (CADT), Philips 170P LCD, Leadtek PX6800GT, Samsung SATA2 160Gb, Philips DVD-Writer, CM Stacker, ZyXEL 661HW, Microsoft Wireless Klavye&Mouse Set
Sayfa:   <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image 9.0 [Sistem yedekleme programı, Formata son] Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ACER TimeLine Aspire 4810T
8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız