Hz. Ali (r.a.) buyurur ki: "Dunya alti seydir: Yemek, icmek,giymek,koklamak,duracak yer ve helal fercle cima etmektir. Yemeklerin a'lasi baldir. Bal ise, bir sinegin agzinin suyudur. Icilenlerin en ustunu sudur. Su icmekte butun alem birdir. En kiymetli elbise ipektir. Ipek ise,bir bocegin agiz salyasidir. Duracak yerlerin en iyisi atin sirtidir. Butun kahramanlar at sirtinda olurler. Cima icin en buyuk sehvet kadinlar icindir. Onun neticesi de, iki bevl (sidik) yerini birlestirmektedir. Kadinlar guzel yerlerini suslerler. Siz ise, onlardan cok cirkin olan yerlerini istersiniz."
şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum
ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu
şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum
ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu
Allah allah o kadar az olamaz ya. Tam sistem yedeklemesini seçtiğine emin misin? Bi daha gözden geçir istersen. O kadar az olamaz.