Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
country_boy

27 Temmuz 2006; 14:56:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gercekten değer bir programdır..yapanların ellerine saglık...

HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZELDİR...
www.narinofm.com
aarenaa

31 Temmuz 2006; 12:23:25 

çok teşekkürler program için.süper bi program

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!!!Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.Kemal ATATÜRK
aarenaa

31 Temmuz 2006; 18:05:02 

arkadaşlar lütfen yardım edin sol üstteki kutucuktaki yerler ne işe yarıyor.LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!!!Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.Kemal ATATÜRK
:::Banner:::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2006; 18:18:43 

quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

arkadaşlar lütfen yardım edin sol üstteki kutucuktaki yerler ne işe yarıyor.LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Sol üstteki kutucuk mu?

Modifiye Adresi
Acronis True Image Sistem Yedekleme
Ozdamar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2006; 13:25:23 

Dostum Dostum Dostum Ah Keşke PC Yi Aldığımda Görseydim Bu sayfayı minnettar kalırdım. Neyse paylaştığın için teşekkürler

Bayerische Motoren Werke AG E46ti M54 256S5
Finney

4 Ağustos 2006; 14:03:53 

ben acronis true image 9.0(build 2337) versiyonunu kullanıyorum.

boyutu yaklaşık 35mb. serial girilmesine de izin veriyor.

http://www.flickr.com/photos/efecagin
SheHiT

5 Ağustos 2006; 0:42:54 

Link yokmu bide ne seriali gerekiyor?

Hz. Ali (r.a.) buyurur ki: "Dunya alti seydir: Yemek, icmek,giymek,koklamak,duracak yer ve helal fercle cima etmektir. Yemeklerin a'lasi baldir. Bal ise, bir sinegin agzinin suyudur. Icilenlerin en ustunu sudur. Su icmekte butun alem birdir. En kiymetli elbise ipektir. Ipek ise,bir bocegin agiz salyasidir. Duracak yerlerin en iyisi atin sirtidir. Butun kahramanlar at sirtinda olurler. Cima icin en buyuk sehvet kadinlar icindir. Onun neticesi de, iki bevl (sidik) yerini birlestirmektedir. Kadinlar guzel yerlerini suslerler. Siz ise, onlardan cok cirkin olan yerlerini istersiniz."
theja

5 Ağustos 2006; 2:03:00 

Banner ben de mail attım bana da yolla bi zahmet,bu arada emeğine sağlık

Make way for the bad guy...

Finney

5 Ağustos 2006; 2:04:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

Link yokmu bide ne seriali gerekiyor?

ben zamanında indirdiğimde acronis in sitesinden indirmiştim ama şimdi sürümü değiştirmişler.

bendeki sürümünde serial girdikten sonra setup başlıyor, trial falan değil yani, onu demek istedim.

http://www.flickr.com/photos/efecagin
SELBAL

5 Ağustos 2006; 10:23:34 

şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum

ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu

İNTEL CONREO E6400 2.1@3,84 GHZ ASUS COMMANDOMİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓ZOTAC 8800 GT 22' VİEWSONİC LCDAUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1 2x250 WD GB RAİD 0 HD
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006; 10:25:18 

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum

ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu

Allah allah o kadar az olamaz ya. Tam sistem yedeklemesini seçtiğine emin misin? Bi daha gözden geçir istersen. O kadar az olamaz.

Modifiye Adresi

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006; 10:28:12 

Program benim linkten 960 kere indirildi

Modifiye Adresi
SELBAL

5 Ağustos 2006; 10:36:03 

create new bacup arsive seçeneğini seçiyorum birde bu arsive commnet panosu çıkıyor boş bi şekilde orda ne yapıyoruz bişey yapmadan next diyorum

neden olmuyor yav senin resimdekiler aynısını yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 5 Ağustos 2006; 10:37:08 >

İNTEL CONREO E6400 2.1@3,84 GHZ ASUS COMMANDOMİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓ZOTAC 8800 GT 22' VİEWSONİC LCDAUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1 2x250 WD GB RAİD 0 HD
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX