Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
country_boy

27 Temmuz 2006, 14:56:19  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gercekten değer bir programdır..yapanların ellerine saglık...

HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZELDİR...
www.narinofm.com
aarenaa

31 Temmuz 2006, 24:23:25  

çok teşekkürler program için.süper bi program

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!!!Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.Kemal ATATÜRK
aarenaa

31 Temmuz 2006, 18:05:02  

arkadaşlar lütfen yardım edin sol üstteki kutucuktaki yerler ne işe yarıyor.LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!!!Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.Kemal ATATÜRK
:::Banner:::

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2006, 18:18:43  

quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

arkadaşlar lütfen yardım edin sol üstteki kutucuktaki yerler ne işe yarıyor.LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Sol üstteki kutucuk mu?

Ozdamar

4 Ağustos 2006, 13:25:23  

Dostum Dostum Dostum Ah Keşke PC Yi Aldığımda Görseydim Bu sayfayı minnettar kalırdım. Neyse paylaştığın için teşekkürler

Finney

4 Ağustos 2006, 14:03:53  

ben acronis true image 9.0(build 2337) versiyonunu kullanıyorum.

boyutu yaklaşık 35mb. serial girilmesine de izin veriyor.

SheHiT

5 Ağustos 2006, 12:42:54  

Link yokmu bide ne seriali gerekiyor?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
theja

5 Ağustos 2006, 2:03:00  

Banner ben de mail attım bana da yolla bi zahmet,bu arada emeğine sağlık

Make way for the bad guy...

Finney

5 Ağustos 2006, 2:04:09  

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

Link yokmu bide ne seriali gerekiyor?

ben zamanında indirdiğimde acronis in sitesinden indirmiştim ama şimdi sürümü değiştirmişler.

bendeki sürümünde serial girdikten sonra setup başlıyor, trial falan değil yani, onu demek istedim.

SELBAL

5 Ağustos 2006, 10:23:34  

şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum

ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu

İNTEL Q9550 2.83 GHZ@4.4 GHZ DFI LAN PARTY P45 JR T2RSŞUANKİ AEROCOOL M40 ESKİSİ MİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*2 GB OCZ REAPER 1066MHZ OCZ REAPER▓MSI 8800 GT OC EDİTİON 42'' LG LCDAUDİGY 2 ZS + LOGİTEC 5+1 1 TB SAMSUNG
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006, 10:25:18  

quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

şimdi arkadaşlar acronisi indirdim kurdum harddiskim c ve f diye 2 parça halinde tüm sistem f ye kurulu c ise 60 gb boş acronis ile f nin yedeğini alıyorum c ye fakat 50- 60 mb lık bişi oluyor bu normalmi bunu dvd ye iso olarak yazınca 3veya 4 gb lık bir disk haline gelirmi acil yardım bekliyorum nerde yanlış yapıyorum

ayrıca yedeğini aldığım f de toplam 7 gb şeyler kurulu yani 7 gb ın tedeğini alıyorum 3,5 gb lık i dosya oluşması gerekmiyormu

Allah allah o kadar az olamaz ya. Tam sistem yedeklemesini seçtiğine emin misin? Bi daha gözden geçir istersen. O kadar az olamaz.

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006, 10:28:12  

Program benim linkten 960 kere indirildi

SELBAL

5 Ağustos 2006, 10:36:03  

create new bacup arsive seçeneğini seçiyorum birde bu arsive commnet panosu çıkıyor boş bi şekilde orda ne yapıyoruz bişey yapmadan next diyorum

neden olmuyor yav senin resimdekiler aynısını yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 5 Ağustos 2006; 10:37:08 >

İNTEL Q9550 2.83 GHZ@4.4 GHZ DFI LAN PARTY P45 JR T2RSŞUANKİ AEROCOOL M40 ESKİSİ MİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*2 GB OCZ REAPER 1066MHZ OCZ REAPER▓MSI 8800 GT OC EDİTİON 42'' LG LCDAUDİGY 2 ZS + LOGİTEC 5+1 1 TB SAMSUNG
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
nemesis

5 Ağustos 2006, 10:38:32  

teşekkürler güzel programmış. Yanlız benimde bi sorum olcak. Şimdi yedekleme yaparken harddisteki herşeyi yedekliyomu yani kurulu proramları dosyaları falan, direk harrdiskimi kopyalıyo bu program? Mesela yedekledikten sonra bi kaç dosya yada program yüklesem sonrada yedeği geri yüklesem yedeklemeden önce yüklediğim proramlar siliniyomu? yoksa sadece temiz windows ayarlarınımı yedekliyor???

"charcot-marie-tooth"
SELBAL

5 Ağustos 2006, 10:45:48  

sanırım sorun şu acronis yedeklemesi yaparken disk seçiminde benim c yi sistem kurulu olan sanıyor c nin yanında tabloda prt falan bişiler yazıyor ama f de bşi yok benim sistemde f de oyüzden acak format atarsam ve sistem c de olursa bu iş olacak sanırım pek anlamadım ama başka hata göremiyorum yedekleme işi başka zamana kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 5 Ağustos 2006; 10:46:35 >

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006, 10:56:52  

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

teşekkürler güzel programmış. Yanlız benimde bi sorum olcak. Şimdi yedekleme yaparken harddisteki herşeyi yedekliyomu yani kurulu proramları dosyaları falan, direk harrdiskimi kopyalıyo bu program? Mesela yedekledikten sonra bi kaç dosya yada program yüklesem sonrada yedeği geri yüklesem yedeklemeden önce yüklediğim proramlar siliniyomu? yoksa sadece temiz windows ayarlarınımı yedekliyor???

O andaki tüm programlarla birlikte yedekler. Sonra yeni programlar yüklersen, yedeğe geri dönersen yeni yüklediğin programlar silinir.

Yedek aldığın duruma geri döner.

SELBAL ben resimlerde C'i yedeklemeyi anlattım. İnşallah yedeklencek sürücüyü F'i seçiyosundur Bi daha dene istersen Commet bölümü boş kalıcak

malic

5 Ağustos 2006, 11:09:31  

quote:

Yedek alirken, solda "compression level" diye bir secenek gorununce ona tikla ve bu seviyeyi normal yada maximum yap, sende bu seviye sifirda olabilir hic kucultmuyorsa yedegi. Bide sen yedek alirken yedek aldigin partitionda genellikle resim ve vidyo gibi seyler varsa onlari sıkıstırmaz Accronis. Yani bu durumda compression leveli yukseltmen de ise yaramaz.

Bide sen F nin yedegini aliyorum diyorsun ya, Acronis bende bazen disk harflerini yanlis algiliyor yani f dedigin sey C olabiliyor. Sen yedek alirken diskin buyuklugune bak ona gore yedek al yani Acronisin gosterdigi harfe itimat etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 5 Ağustos 2006; 11:12:20 >

>>>malic<<<
SELBAL

5 Ağustos 2006, 11:37:46  

banner ve malic sağol yaptığım şeylerin aynısını yaptım bu sefer oldu 4,7 gb görünüyor

son bişey daha soracam ben 15gb yedek alsam oyunlar ve müzikler kurulu halde bunu parçalı halde dvd yazabilrimiyiz sağlıklı olurmu

ve dvd ye nasıl yazdırabilirim bu tip dosyasını

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006, 11:55:48  

Normal 4 GB dosyayı yazdırırsın ama parçalayarak olmaz sanırım. Ya da ben bilmiyorum

SELBAL

5 Ağustos 2006, 24:05:50  

peki bu yedek aldığım dvd yedeğini pc ye format attıktan sonra tek parça olan hd yede kurabilirmiyim yani bölünmemiş hd ye bu dvd yi takıp yedeği kurabilirmiyim yoksa yine bölünmüş olan hd üzerindenmi geri yükleme oluyor

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
Technics

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2006, 24:14:36  

Harika bir çalışma..senden beklendiği gibi.. eline sağlık @banner

ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
malic

5 Ağustos 2006, 13:23:24  

quote:

peki bu yedek aldığım dvd yedeğini pc ye format attıktan sonra tek parça olan hd yede kurabilirmiyim yani bölünmemiş hd ye bu dvd yi takıp yedeği kurabilirmiyim yoksa yine bölünmüş olan hd üzerindenmi geri yükleme oluyor

Selbal Ustam sen diyorsun ki mesela benin HDD 60 GB. 20 GB ve 40 GB olmak uzere iki parcaya bolunmus vaziyette. 20 GB lik kisimda windows kurulu ve ben sadece bu 20 GB lik kisimin imajini aldim Acroniste ve DVD ye yazdim diyorsun. Daha sonra ben bilgisayarimin HDD sini birlestirdim yani tek parca halinde 60 GB oldu ve ben buraya benim yedegi yukleyebilir miyim diyorsun sanirim degil mi?

Eger bu sekilde diyorsan cevap EVET. Yani yukleyebilirsin. Senin yedek aldigin partitionun buyuklugu daha sonra kuracagin partitionun buyuklugunden kucuk degilse islem kolaylikla yapailiyor.

Ama sen mesela 20 GB lik Cnin yedegini aldin ve C nin icinin 10 GB si doluydu. Sonucta yedek dosyan yaklasik 4 GB oldu. Ama bu 4GB lik yedek dosyasinin icinde 20 GB lik bir partitiona ait oldugu yazar. Sen bunu 10 GB lik bir partitiona kurmak istediginde Acronis islemi reddecektir. Yani senin 20 GB lik parcanin icindeki bilgiler 10 GBlik parcaya sigiyor olmasina ragmen kuramiyorsun. Kurabilmek icin bir dizi islem yapman gerekiyor. Bu Acronisin 8 surumunde boyleydi. 9 surumundede aynidir sanirim.

>>>malic<<<
malic

5 Ağustos 2006, 13:30:18  

quote:

banner ve malic sağol yaptığım şeylerin aynısını yaptım bu sefer oldu 4,7 gb görünüyor

son bişey daha soracam ben 15gb yedek alsam oyunlar ve müzikler kurulu halde bunu parçalı halde dvd yazabilrimiyiz sağlıklı olurmu

ve dvd ye nasıl yazdırabilirim bu tip dosyasını

DVD ye yedek alma secenegini secip sira sira yazdirtman gerekiyor DVDlere. Bu sekilde muziklere hicbisey olmaz. Sistemi yeniden kurdugun zaman hepsi geri gelirler.

Eger tek bir DVD ye sigacak sekildeyse yedeginin buyuklugu, bootable bir kurtarma DVD si yapabilirsin. Asagidaki adreste anlatmistim bunun nasil yapilabilecegini. inceleyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_8511476/tm.htm

>>>malic<<<
SELBAL

5 Ağustos 2006, 16:03:52  

sağol malic

bakalım temizliyim iyice windows güzel bi yedek alıcam sonra senin açtığın topikteki şekilde isoya çevirip yazdırıcam dvd ye

ama veri olarakta dvd ye atsam sorun olmaz herhalde değilmi bootable olmasını istemiyorsam veri olarak yedeği dvd ye atabilirim sanırım

sağol yardımların için

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
malic

5 Ağustos 2006, 17:11:58  

quote:

sağol malic

bakalım temizliyim iyice windows güzel bi yedek alıcam sonra senin açtığın topikteki şekilde isoya çevirip yazdırıcam dvd ye

ama veri olarakta dvd ye atsam sorun olmaz herhalde değilmi bootable olmasını istemiyorsam veri olarak yedeği dvd ye atabilirim sanırım

sağol yardımların için

Evet veri olarak da alabirsin yedegi DVDye ama bu sefer windowsun icine kurulu Acronis araciligi yada baglangic DVD sine ihtiyac duyacaksin. DVD ye bootable olarak yazarsan. Baska hicbirseye ihtiyac duymadan direkt sadece o DVD ile windows coktugunde yedegi yukleyebilirsin.

>>>malic<<<
FReeM@N

6 Ağustos 2006, 16:28:09  

Abiler dostlar... Benim 2 yıldır kaptan şöförlüğünü yaptığım acizane bi pc'im var. Kendisinde bir tek hard disk bulunup tahmin edeceğiniz üzere format vakti gelmiş bulunuyor... Ama içinde bulunan 1000 tane mp3 + 200 civarı wma'yı kaybetmek istemiyorum.. Bu yüzden bi çare arayışına girdim ama bulduğum söylenemez.. Şimdi 2 harddisk olsa bu acronis süper ama bana asıl gereken C: sürücüsünden tamamen bağımsız gibi görünen ama C:'nin bi köşeciğine sıkışmış artık 2-3 gblik bir sahte disk yaratabileceğim bir program.. Böylece diğer diski formatladığımda (yani asıl C:'yi) bu sahte disk kalacak.. Yeniden yükleyip kullanabilicem. Yani bir bakıma sahte harddisk yaratabilen bir prog arıyorum.. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.. Hatta mümkünse bana mail atsınlar ---------------------> SaTuRn-M@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeM@N -- 6 Ağustos 2006; 16:30:40 >

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2006, 17:53:39  

quote:

Orjinalden alıntı: FReeM@N

Abiler dostlar... Benim 2 yıldır kaptan şöförlüğünü yaptığım acizane bi pc'im var. Kendisinde bir tek hard disk bulunup tahmin edeceğiniz üzere format vakti gelmiş bulunuyor... Ama içinde bulunan 1000 tane mp3 + 200 civarı wma'yı kaybetmek istemiyorum.. Bu yüzden bi çare arayışına girdim ama bulduğum söylenemez.. Şimdi 2 harddisk olsa bu acronis süper ama bana asıl gereken C: sürücüsünden tamamen bağımsız gibi görünen ama C:'nin bi köşeciğine sıkışmış artık 2-3 gblik bir sahte disk yaratabileceğim bir program.. Böylece diğer diski formatladığımda (yani asıl C:'yi) bu sahte disk kalacak.. Yeniden yükleyip kullanabilicem. Yani bir bakıma sahte harddisk yaratabilen bir prog arıyorum.. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar.. Hatta mümkünse bana mail atsınlar ---------------------> SaTuRn-M@hotmail.com

Dediğin olay çok basit bişi. E-posta attım

combata

11 Ağustos 2006, 23:26:21  

ben sisytemin bi kaç ay önce yedeğini almıştım şimdi o aldığım yedeği yüklemeye çalışınca bu hatayı veriyor

backup dosyası acronisin dosyası değil diyor

.
.
.
Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
seasoul

12 Ağustos 2006, 1:17:52  

bu programı bugün deneme fırsatı buldum...
olusturulacak boot disk ile sistemi dos altından yedekme ve geri yükleme imkanı da veriyor...
alanında super...
64 bit sistem kullanan disk leri de yedekmele imkanı var mı merak ediyorum

AMD Phenom II X2 550 CPU, Gigabyte GA-MA790XT UD4P, 1*2gb KINGSTON HYPERX 1375 MHZ CL7, AXLE GTS250 1 GB, Samsung 750 GB - WD 1 GB Caviar Black, Samsung DVD RW Lightscribe, PHILLIP 220CW, Cooler Master - CAC TA5 PENCERELİ, OCZ 500W SXS PSU, Microsoft Digital Media Keyboard, LOGITECH G5 Mouse, Philips SPC900NC Webcam, Skyvision DVB-S, Everpower 1000 Watt UPS, Next 2000 Plus, Canon Ixus50 DC...
Dürüstlük En Büyük Erdemdir...
malic

12 Ağustos 2006, 24:35:58  

quote:

Orjinalden alıntı: combata

ben sisytemin bi kaç ay önce yedeğini almıştım şimdi o aldığım yedeği yüklemeye çalışınca bu hatayı veriyor

Slm.
Arkadasim bende bayadir bu programi kullaniyorum ve aylar oncersşnden aldigim yedegi sorunsuz yukluyorum. Senin aldigin yedegin uzantisi ".tib" degil mi?

Yedegi yuklemeyi bir de boot CD ile windows kapaliyken deneyebilirsin.

Bide bazen yedegi hatali alabiliyor diye yedegi alirken validation secenegi koymuslar. Senbu seceengi aktif yapsaydin yedegi alirken, hatali diye sana soylerdi. Ben bugune kadar hepo boot CD ile windows kapaliyken yedek aldim ve hic validation yaptirtmadim, bence sen de windows kapaliyken yedek al daha saglikli olur.

>>>malic<<<
seasoul

12 Ağustos 2006, 16:00:44  

Acronis True image programı ile (trial versiyonu) çalışmakta olan windows işletim sisteminin c: sürücüsünün yedeğini aldım ve tools da bulunan ''create bootable rescue media'' seçeneği ile oluşturduğum bootable diskle geri yükledim. tamamen sorunsuz çalıştı...
yedekmele 2 dk kadar geri yükleme 5-6 dk kadar sürdü...
tek yasaşadığım sorum boot diskle açtığımda farenin kontrolsuz hareketi idi.. (a4tech x7 710 mouse sorunu çözemedim)
nerodan farklı olarak disk içerini sıkıştırdı 5bg 2 gb ye düştü...
neroda olan disk kilitlenemiyor hatası vermedi...
bu programa 5 üzerinden 5 veriyorum:)

AMD Phenom II X2 550 CPU, Gigabyte GA-MA790XT UD4P, 1*2gb KINGSTON HYPERX 1375 MHZ CL7, AXLE GTS250 1 GB, Samsung 750 GB - WD 1 GB Caviar Black, Samsung DVD RW Lightscribe, PHILLIP 220CW, Cooler Master - CAC TA5 PENCERELİ, OCZ 500W SXS PSU, Microsoft Digital Media Keyboard, LOGITECH G5 Mouse, Philips SPC900NC Webcam, Skyvision DVB-S, Everpower 1000 Watt UPS, Next 2000 Plus, Canon Ixus50 DC...
ihsan1987

12 Ağustos 2006, 17:14:29  

bu program sata 2 ile uyumlumu deneyen arkadaşlardan cvp bekliyorum gecen gün 9 tane bilgisayarı tektek kurmuştum norton ghostu denedim sata 2 uyumlu değil galiba o yüzden merak ettim.
Yardımlarınıziçin teşekkür ederim.

Asus M2a-vm Anakart,Amd x2 4800,2 Gb Kingston Ram,250 Gb Seagate Hdd,Samsung 720n Gümüş Lcd,Palit 4650 Sonic ddr3 Ekran kartı...
seasoul

14 Ağustos 2006, 14:45:53  

bahsettiğim fare sorunun safe mod ile açtığımda çözüldü

Âmil

15 Ağustos 2006, 10:51:04  

Yaklaşık dört ay önce c sürücüsünün yedeğini almış ve bir kurtarma cd si oluşturmuştum. Dün sabaha karşı windows çöktü. Müdahele edemedim çünkü; açılış ekranı geldiğinde fare ve klavye kilitleniyordu. (Güvenli kipte de)
Neyse... Son çare Acronis'i kullandım. Açıkçası pek güvenmiyordum ama sorunsuz yükledi. Herkese tavsiye ederim.
Ayrıca Banner'a teşekkür ederim. Programla sayesinde tanıştım.

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2006, 10:55:36  

quote:

Orjinalden alıntı: combata

Sanırım diğer sürücünün dosya sistemi farklı. Arkadaşın bilgisayarda da aynı hatayı vermişti

aarenaa

16 Ağustos 2006, 8:59:03  

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Sol üstteki kutucuk mu?

evet.cevap biraz geç oldu ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarenaa -- 16 Ağustos 2006; 9:02:54 >

aarenaa

16 Ağustos 2006, 9:38:50  

birde c sürücümü yedeklemiştim tam 30gb tuttu.hemde sıkıştırmayı max yaptım.bu nasıl oluyor zaten c 80gb..30gb boş alan var.yani biraz fazla geldi.ayrıca sadece mesela windows klasörünü falan yedekleme yok mu???

malic

16 Ağustos 2006, 10:13:48  

quote:

birde c sürücümü yedeklemiştim tam 30gb tuttu.hemde sıkıştırmayı max yaptım.bu nasıl oluyor zaten c 80gb..30gb boş alan var.yani biraz fazla geldi.ayrıca sadece mesela windows klasörünü falan yedekleme yok mu???

Senin C surucun 50 GB ise, maximum kompreslemede yedeginin buyuklugu 30 GB de kalmasi normal bence. Senin bu 50 GB lik yedek icinde muzik video da varsa onlari nekaar da komreslesen boyutlari kuculmezler.

>>>malic<<<
aarenaa

16 Ağustos 2006, 11:33:28  

içinde müzik veya video yok.birde ben c sürücüsünde sadece windowsla ilgili dosyaları yedekleyemezmiyim???

malic

16 Ağustos 2006, 11:39:52  

quote:

içinde müzik veya video yok.birde ben c sürücüsünde sadece windowsla ilgili dosyaları yedekleyemezmiyim???

Eger C surucunde sahsi dokumanlarin kayitli degilse, oyun falan mi var kurulu yada cok fazla program kurmussun. 80 GBlik HDDnin 50 GBsi yoksa nasil dolar? Sen yedek alirken C surucunu secip full backup dersen icindeki herseyle beraber yedegini alir. Ama full backup seceneginin altinda birkac secenek daha olmasi lazim onlara bir bak orda sanirim istedigin dokumanlarinkini alma secenegi de vardi, ama sana full backupu tavsiye ederim obur turlu isletim sistemin boot etmeyebilir,ama deneyebilirsin.

>>>malic<<<
aarenaa

16 Ağustos 2006, 24:49:18  

video ve mp3 yok ama 30gb oluyo yedek.birde sadece windows için yedekleme yok mu?yani bu yaptığımız yedek tüm c yi mesela alıyo sadece windows için kritik dosyaları alamaz mıyız???

erenelhan

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2006, 15:37:16  

Banner çok teşekkürler program için, az önce ilk geri yüklememi yaptım 10-15 dakika gibi kısa bir zamanda ama yüklemeyi unttuğum bir kaç oyun ve program kalmış yükleyip tekrar bi yedekleme yapacağım, ellerine sağlık diyorum..

Pentax K100 D + Sigma APO 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Hyundai Accent Era

Kritik Fotoğraflarım

FReeM@N

16 Ağustos 2006, 17:13:23  

Arkadaşlar,,, bn Partition Magic diye bir prog indirdim. Programı açtım, yeni bölüm oluştur'a girdim ama en sonunda hata verdi.. Hata aynen şöyle:

PMagicnt.exe

Assertion failed: FALSE, file ../Debug.cpp, line 1131

Sonrada yine hata verip kapanıyo.. Arkadaşlar bi çare.. Bu külüstüre bi format atmam lazım cevaplarınız bekliyorum...

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2006, 20:04:07  

quote:

Arkadaşlar,,, bn Partition Magic diye bir prog indirdim. Programı açtım, yeni bölüm oluştur'a girdim ama en sonunda hata verdi.. Hata aynen şöyle:

PMagicnt.exe

Assertion failed: FALSE, file ../Debug.cpp, line 1131

Sonrada yine hata verip kapanıyo.. Arkadaşlar bi çare.. Bu külüstüre bi format atmam lazım cevaplarınız bekliyorum...

Arkadaşım onun çözümünü birisi söylemişti de unuttum. Sanırım bi bölümde mantıksal falan yazıyodu. Onu değiştiricektin. Bi bak

wonderthe1

16 Ağustos 2006, 21:08:40  

arkadaşlar indirdiğim dosyanın adı: trueimage9.0_d_en.exe ve boyutu ise 37.952 kb . bu doğru dosya mı? ve şu bir takım rakamlardan oluşan şey vardı ya o da gerekecek ne yapsak pm den rica edebilir miyim, saygılar.

niyet halis akıbet halis.
muribbi

17 Ağustos 2006, 13:24:17  

link nerde

yapamam
FReeM@N

17 Ağustos 2006, 15:37:42  

Banner tavsiyen için çok teşekkürler.. Dediğini yaptım ve mantıksal yazan bölümü değiştirdim.. Uygula dediğimde pc reboot yaptı ve mavi ekranda disk bölünme işlemleri başladı.. Buraya kadar herşey normal gidiyodu ki birden yine hata verdi:

Error 1607 while executing Batch

Error 1607: File record marked free, File 85521

Sonra da yine boot yaptı.. Ya sen söyle bu pc'yi yerden yere vurmamam için bi neden kaldımı???? Allah rızası için eğer bunun da çözümünü biliyosan yaz yoksa delirmek üzereyim...

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2006, 17:59:33  

quote:

Banner tavsiyen için çok teşekkürler.. Dediğini yaptım ve mantıksal yazan bölümü değiştirdim.. Uygula dediğimde pc reboot yaptı ve mavi ekranda disk bölünme işlemleri başladı.. Buraya kadar herşey normal gidiyodu ki birden yine hata verdi:

Error 1607 while executing Batch

Error 1607: File record marked free, File 85521

Sonra da yine boot yaptı.. Ya sen söyle bu pc'yi yerden yere vurmamam için bi neden kaldımı???? Allah rızası için eğer bunun da çözümünü biliyosan yaz yoksa delirmek üzereyim...

Sen ayrı bir konu açsana. O programdan çok anlayanlar yardımcı olurlar. Ben çok bilmiyorum.

achfighter

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2006, 18:07:04  

bende geçen gün partition magicle diskimi biçimlerndiriyodum aynen seninki gibi hata verdi mecburen windows kurup windowsun içinden biçimlendirme yaptım, partition magice sakın güvenmeyin

Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
kane
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ağustos 2006, 19:30:05  

ya arkadaslar benim anlamadigim ben backup olayina girdim ama bet soktor diye uyari verdi nedendir bu hayretya
coldwave

17 Ağustos 2006, 23:01:48  

Arkadaslar benim bir notbookum var gecenlerde tum windows gitti ve bilgisayar açılmadı sadece cd den boot yapabiliyordu makina.servise goturdum tum verileri silip windowsu yukleyip bana geri yolladılar. bu olay 2 sene zarfında 3-4 kez oldu ve en onemli verilerimi yitirdim. bu ay itibariyla garantisi bitti bana boyle bir program lazım problemim su tek harddiskim var ve tek cd yazım var disket surucum filan yok ideal makinamdaki veriler 10 GB çogu dwg dosyalarım acronisi yukledim fakat yedeği alacak baska surucum yok bu yedeği nasıl alırım cdlere bolebilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim ve nasıl yapacağımı ayrıntılı yazarsanız cok makbule gecer simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwave -- 17 Ağustos 2006; 23:11:32 >

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2006, 23:41:36  

Partition Magic gibi bir programla yeni sürücü oluştur

çakra

18 Ağustos 2006, 4:02:05  

quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

bu program sata 2 ile uyumlumu deneyen arkadaşlardan cvp bekliyorum gecen gün 9 tane bilgisayarı tektek kurmuştum norton ghostu denedim sata 2 uyumlu değil galiba o yüzden merak ettim.
Yardımlarınıziçin teşekkür ederim.

ewet ama biraz stres oldum valla bulana kadar ne lanet bi sey bu sata2 yaaa

create bootable rescue media secenegini seciyosun ve cd rwra bos cd koyup bekliyosun

cd yazıldıktan sonra bilgisayarını cd ile baslatıyosun program yukleniyo ve gelen ekranda scsi secenegi olan bolumu seciyosun (ortadaki secenek) daha sonra onceden almış oldugun yedegi gosteriyosun ve hepsiii bu ama sakın cd yaratmadan once yedegını harddiskinde ayrı bi bolume almayı unutma

kolay gelsin...

Efendiler!!!

Avrupanın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupadan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?.. Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!

K.ATATÜRK

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2006, 11:48:22  

quote:

Orjinalden alıntı: kane

ya arkadaslar benim anlamadigim ben backup olayina girdim ama bet soktor diye uyari verdi nedendir bu hayretya

Yedeği alırken mi verdi? yoksa hiç başlamadadan mı?

coldwave

18 Ağustos 2006, 11:57:25  

quote:

Orjinalden alıntı: coldwave

Arkadaslar benim bir notbookum var gecenlerde tum windows gitti ve bilgisayar açılmadı sadece cd den boot yapabiliyordu makina.servise goturdum tum verileri silip windowsu yukleyip bana geri yolladılar. bu olay 2 sene zarfında 3-4 kez oldu ve en onemli verilerimi yitirdim. bu ay itibariyla garantisi bitti bana boyle bir program lazım problemim su tek harddiskim var ve tek cd yazım var disket surucum filan yok ideal makinamdaki veriler 10 GB çogu dwg dosyalarım acronisi yukledim fakat yedeği alacak baska surucum yok bu yedeği nasıl alırım cdlere bolebilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim ve nasıl yapacağımı ayrıntılı yazarsanız cok makbule gecer simdiden tesekkurler

quote:

Partition Magic gibi bir programla yeni sürücü oluştur

su an içindeki bilgileriminde yok olmasını istemiyorum cd lere yedek aldıramammı bu programla

malic

18 Ağustos 2006, 17:05:40  

quote:

Coldwave:
su an içindeki bilgileriminde yok olmasını istemiyorum cd lere yedek aldıramammı bu programla

CD lere de yedek aldirabilirsin arkadasim. CDye yedek almanin normal yedek almadan bir farki yok. Sadece hedef surucu olarak yani aldigin yedegi kaydetmek istedigin yer olarak CD-ROM u secmelisin. Senden teker teker CD ister yedekleri yazdikca.

Ayrica DVDye de yedek alabilirsin Acronis 9 ile. Bu yedegi bootable DVD bile yapabilirsin ama biraz ugrasman gerekecek.

DVD olayini asagi da anlatmistim:
http://forum.donanimhaber.com/m_8511476/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 18 Ağustos 2006; 17:14:38 >

>>>malic<<<
snaps

18 Ağustos 2006, 18:11:50  

arkadaşlar bulunduğum holdıngde bu yazılım çok ıyı işe yarıyor manyak bişi dıyebilirim
bılgısayarınız ılk temız kurum alım ımage yı ardın dan kormadan ne yaparsanız
bıde farklı makınalar kuruyor ya o işte işi bitiriyor
bır server var eskıdı
al ımage yı ardından yenısı gelsın tak cd yı yukle işte sana yenı makınan burda o şekil de guvenılır bır programdır
tavsıye ederım

her şey her şeydir ama her şey hiç bir şeydir
coldwave

23 Ağustos 2006, 20:27:22  

arkadaslar tek harddiskim oldugunu soylemiştim daha onceden bu diske imajı 700 mb seklinde bolsem sonra cdlere kaydetmekle direk imajı cdye kaydetmek arasında fark varmı

seasoul

23 Ağustos 2006, 22:46:00  

bu programla yeni disk image dan sistem yükleyecekler önce master boot record(MBR) yüklemeyi unutmasınlar...

thepeace

23 Ağustos 2006, 23:57:58  

emegıne saglık kardesım bende bunu arıyordum ama lınkı bulamadım arkadaslar bıseyler yazmıslar ama anlamadım dogru lınk hangısıyse gondere bılırmısın sımdıden tesekkur ederım elıne saglık!!

Sayfa:   <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nintendo DSi
Nintendo'nun yeni DS sürümü inceleme köşemizde.
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız