Sistemde başlangıç seçenekelerine ekledim yemedi sern acronisi ve yedeği cd ye bas oradan at diyorsun pc yi d den başlatamadıktan sonra cd ye bassak ne fark eder c den olur mu o iş
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. biz acronis programı ile nede olsa sistemi yedekliyoruz. bu yüzden antivürüs programı kurmasak olmazmı? eğer virüs girerse yedekten yeniden yükleme yaparız. yoksa yanlışmı düşünüyorum. ben virüs programı kurmak istemiyorum çünkü çok kasıyor makinayı.
Öncelikle :::banner::: ve spawn'a cok tskler ediyorum.. ben spawn'ın verdigi linkten indiriyorum bu programı. yani 9.0 versiyonunu.. bunda sorun yok sanırım yani serialı yazıp programı full versiyonuyla kullanabiliriz.? 75.1 mb oldugu icin eger serial istemeyen trial versiyonlardansa iptal edicem.. cok tskler
Selen önemli bi noktaya değindin. Bi arkadaşa yüklemiştim bu programı. C: Sürücüsü NTFS'di. D: Sürücüsü Fat32'di. Yedeği D:'e almıştık.
Sonra geçenlerde bozulmuş bilgisayarı sistem geri yükleme yapıcaktım hata verdi Acronis. Yedeği seçiyorum Arşiv bozuk falan diyo.
Ben de niye böyle hata veriyo dedim. Dosya sisteminin farklı olmasındanmış demek
evet ondan kaynaklanıyor olması lazım bende nortonda az uğraşmamıştım sonradan sitesinde açıklamalara bakmıştım oradan öğrendim ne yapalım bende yedek almam
Sistem çalışıyorken Acronis'ten 1 tane boot CD'si oluşturuyorsun...
Sistem çöktüğünde bu oluşturmuş olduğun CD'yle sistemi başlatıyorsun ve grafik ekranı geliyor. Buradan yüklemek istediğin sürücüyü ve yedeğini seçip next next deyip yüklüyorsun...
Ayrıntısıyla anlatamadım; ben de ayrıntısıyla bilmediğim için yukarıda dediğim gibi, 2 kere sorunsuz şekilde yükledim...
banner kardeş ghost programı bu programla aynı işi yapmıyormu=? bilgisayar normalken d y gostunu alınıyosun eğer bişey olursa sys cd siyle d den yedeğini c ye yazdırıyosun hem daha kısa surer hem daha kolay yok sa aynı şeylerden bahsetmiyozmu ama okuduğum kadarıyla aynı nedersin bilgin varmı bu program hakkındahakkında
yedeği başka bir harddiske veya başka bir bölüme atın sonra nerodan veri diski şeklinde yazdırın tamamdır geri yüklerken ise tabiki içinde yedeği bulunan dvdyi dvdromumuza takıyoruz herşey aynı
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
Arkadaşlar gerçekten acronis sistem yedekleme açısından çok güzel bir program yaklaşık bir yıldır kullanorum şuan son sürümünükullanıyorum ve menunum. Arkadaşlar Acronisin DVD ye yedek almasını beceremedim. Bielen arkadaşımız varsa mümkünse görsel olarak anlatırsa çok sevinirim
1 sorum var , bannerin true image serverla neyi kasdettiğini anlayamadım, (enterprise server,server for windows,server for linüx>hangisini kasdediyo)
Bide true image'ın serial girilebilecek yeri olanını indirebilmem için bana link verebilirmisiz?Yeni versiyonu olursa iyi olur.Ama workstation olmasın bana fazla..(9. home vs.)
Acronis True Image Workstation, home versionun aynısı fakat ek bikaç özellik var maalesef bunu ble zor buldum bütün nettekiler 15günlük demo nerdeyse
nasıl yani üstteki tam sürüm mü?
Acronis True Image Workstation, home versionun aynısı fakat ek bikaç özellik var maalesef bunu ble zor buldum bütün nettekiler 15günlük demo nerdeyse
Abi birkaç değil baya bi fazla özellik yani bana göre gereksiz özellikler+bayada bi fazla yer kaplıyo. Bana şöle home gibi bir link verseniz yeter 35-75mb arası olan ev kullanıcıları için.
create bootable rescue media var sanırsam bunu dedin banner anladığım kadarıyla bunu cd ye yükleyip çöktüğünde bu cd yi takıyoruz ve bu cd üzerinden programı çalıştırıyoruz
Vardır tetiğe alışıklığım ve tetikle tanışıklığım,kertenkele misali bir parçamı yolda bırakmışlığım. Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım,en kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım... Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım,iftira izdihamında kendimi 4 bir tarafa dağıtmışlığım. Bir kenarda cüretim diğer yanda alışmışlığım,zerrelerime işler ürperiş hayatsa kaplı karanlığım...
ahanda gösterdigim gibi pro. 76 mb ve crackleri awr ? ne diorsnz? (9.0) indiriyim mi ? yoksa banner ' ın mailini mi bekliyim..!?
(Malum Adsl Kotalı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 12 Temmuz 2006; 3:29:19 >
Vardır tetiğe alışıklığım ve tetikle tanışıklığım,kertenkele misali bir parçamı yolda bırakmışlığım. Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım,en kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım... Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım,iftira izdihamında kendimi 4 bir tarafa dağıtmışlığım. Bir kenarda cüretim diğer yanda alışmışlığım,zerrelerime işler ürperiş hayatsa kaplı karanlığım...
norton ghost 10 kullanıyordum ama bunun hafifliğini görünce bırakıcam.Hatta bundan sonra mümkünse norton un hiçbir ürününü kullanmayacağım
Ben de bu programı kullanmayı düşünüyorum.Bi link buldum indireceğim birazdan ama benim bulduğum niyeyse 155 Mb(Acronis True Image 9.1 Build 3666 Workstation for Windows) Nasılsa internet sınırsız indiriyorum bakalım.
Ya arkadaşlar harbiden bu program çok süper bişi. Bugün serviste 2 tane makine topladık aynı özelliklerde makineler. bitanesine herşeyini kurduk. office, winrar, norton 2005, sypybot vb. gibi programları neyse sonra aklıma acronis geldi dedim nasıl olsa olsa makineler aynı özellikdeler. kurulu olan hdd yi hdd si boş olan makineye klonladık ve süper bi şekilde çalıştı. ve bu işlem 10 dk. sürmedi bile. yaklaşık bizi 1.5 saat gibi bir zaman kaybından kurtardı. valla tavsiye ederim herkese. çok güzel bişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanali -- 14 Temmuz 2006; 22:25:01 >
Yedeği C'nin haricindeki diğer HD'ye aldım. Sonra Nero programıyla DVD'ye yazdırdım... DVD'den geri yüklerken herhangi bir sorunla da karşılaşmadım...
Sayın arkadaşım rica etsek nasıl "DVD'ye yazdırdın" açıklayabilirmisin. Bilmeyen birisi hangi yolları takip etmeli. Resim olmasada olur. Sanırım bu forumda herkesin ilgisini çok çekecektir. İlgenirseniz memnun kalırız. Şimdiden teşekkürler.
BEn sana E posta ile lime wire ın 4.12.3 prosunu istesem werirmisin
bende acronis 8 bootlu cd si var.sata2 diske gectikten sonra acronis sata2 yi bir türlü tanımadı 2.bir Ide disk aldım birlikte aktifken yine sata2 yi görmedi.sata2 icin sürücümü gerekiyor yada bu yukarıdaki verilenlerden bu işlemi gercekleştirecek olan varmı hepsini indirip denemek problemli bi olay oldugundan konuyu yakından takip eden arkadaşların yardımcı olmalarını not: boot acılışla yedek yada restore yapıyordum . kurulum yada şifre gerekmiyordu.
Sayın arkadaşım rica etsek nasıl "DVD'ye yazdırdın" açıklayabilirmisin. Bilmeyen birisi hangi yolları takip etmeli. Resim olmasada olur. Sanırım bu forumda herkesin ilgisini çok çekecektir. İlgenirseniz memnun kalırız. Şimdiden teşekkürler.
Yedeği konunun 1. sayfasında anlatıldığı gibi C'nin haricindeki bir HD'ye yedekliyorsunuz... Daha sonra bu yedeği Nero programıyla DVD'ye herhangi bir dosyayı yazdırır gibi yazdırıyorsunuz. Daha sonra Windows'tan veya oluşturduğunuz Acronis açılış CD'siyle DVD'den geri yüklüyorsunuz... Geri yüklerken; nereye yükleneceğini ve nereden yükleneceğini soruyor, bunun haricindeki seçeneklere dokunmadım...
Not: Birinci sayfada anlatıldığı gibi açılış CD'siyle de grafik ekranı çıkıyor, oraya bakarak da geri yüklemeyi DVD'den yapabilirsiniz...
benden acronis 8.0 var ben backup aldım fakat şifreyi unuttum bunu nasıl halledeceğiz. Şifremi unuttum ve kullandığım tüm şifreleri denedim olmadı. Yardım lütfen