Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Haziran 2006; 18:04:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sistemde başlangıç seçenekelerine ekledim yemedi
sern acronisi ve yedeği cd ye bas oradan at diyorsun
pc yi d den başlatamadıktan sonra cd ye bassak ne fark eder c den olur mu o iş

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
snipeTR

30 Haziran 2006; 12:17:07 

bu arada bu programın CD den boot edilen versiyonunu
http://forum.donanimhaber.com/m_7863949/tm.htm
adresinde anlattığım Cd ilede çalıştırabilirsiniz.

Nod32 30 gün deneme sürümü türkçe
rdursun01

1 Temmuz 2006; 17:38:23 

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
biz acronis programı ile nede olsa sistemi yedekliyoruz. bu yüzden antivürüs programı kurmasak olmazmı? eğer virüs girerse yedekten yeniden yükleme yaparız. yoksa yanlışmı düşünüyorum. ben virüs programı kurmak istemiyorum çünkü çok kasıyor makinayı.

[ Today Tomorrow TOYOTA ]
Toyota Corolla Luna 1.6 Gümüş
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2006; 18:30:21 

En basit şeyleri yükle ve yedekle değişken şeyleri yükleme
yoksa yedekleme 4-5 gb ı bulabilir

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
F@RG3R

1 Temmuz 2006; 19:01:10 

Öncelikle :::banner::: ve spawn'a cok tskler ediyorum.. ben spawn'ın verdigi linkten indiriyorum bu programı. yani 9.0 versiyonunu.. bunda sorun yok sanırım yani serialı yazıp programı full versiyonuyla kullanabiliriz.? 75.1 mb oldugu icin eger serial istemeyen trial versiyonlardansa iptal edicem.. cok tskler

Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder ,Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin..!

\\\\\DH KAN BANKASI/////

∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
:::Banner:::

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2006; 20:03:45 

Ne 75'i ya

30 MB program. Bana e-posta atın yollayım

IMZANIZ KURAL DIŞI DEĞİLDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
selenvirus

1 Temmuz 2006; 21:03:17 

Norton ghostta: C sürücüm ntfs dosya sistemi ben yedeği D ye alıyordum ancak D fat dosya sistemi bu nedenle norton ghost sorun çıkartıyordu. geri yüklerken ve olmuyordu.

acronisde yedekleme yapılan yer ile yedeği alınan yerin dosya sisteminin farklı olması problem çıkartıyormu.

Dağlıca aslanlarına benden hatıra olsun yazdığım şiir, siz rahat uyuyun biz rahat uyuyoruz, uyuyoruz, uyuyoruz , uyuyoruz....
Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- MAGAZİN 2- DİZİLER 3 - FUTBOL. UYANIN, UYANDIRIN.

ATATÜRK'ÜN TÜRK TANIMINI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. Tarih 18.05.2007 ziyaretçi sayısı 12672 / 19.09.2007 sayı 19180 :))
"SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM". Allah o emri verenden de gözünü kırpmadan ölüme gidenden de razı olsun.
Ne Avrupa'dan ne de Arabistan'dan: Atalarım Asya'dan, dinim Allah'tan geldi.
Sen sevilmeyi hak etmiyorsun çünkü düşmana sığınmadın, takiye yapmadın, sen bop'çu değil Kuvayi Milliyecisin.
Bu şarkıya bitiyorum ya, tıklayın.
:::Banner:::

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2006; 1:15:26 

Selen önemli bi noktaya değindin. Bi arkadaşa yüklemiştim bu programı. C: Sürücüsü NTFS'di. D: Sürücüsü Fat32'di. Yedeği D:'e almıştık.

Sonra geçenlerde bozulmuş bilgisayarı sistem geri yükleme yapıcaktım hata verdi Acronis. Yedeği seçiyorum Arşiv bozuk falan diyo.

Ben de niye böyle hata veriyo dedim. Dosya sisteminin farklı olmasındanmış demek

IMZANIZ KURAL DIŞI DEĞİLDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
selenvirus

2 Temmuz 2006; 11:14:34 

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Selen önemli bi noktaya değindin. Bi arkadaşa yüklemiştim bu programı. C: Sürücüsü NTFS'di. D: Sürücüsü Fat32'di. Yedeği D:'e almıştık.

Sonra geçenlerde bozulmuş bilgisayarı sistem geri yükleme yapıcaktım hata verdi Acronis. Yedeği seçiyorum Arşiv bozuk falan diyo.

Ben de niye böyle hata veriyo dedim. Dosya sisteminin farklı olmasındanmış demek

evet ondan kaynaklanıyor olması lazım bende nortonda az uğraşmamıştım sonradan sitesinde açıklamalara bakmıştım oradan öğrendim ne yapalım bende yedek almam

Dağlıca aslanlarına benden hatıra olsun yazdığım şiir, siz rahat uyuyun biz rahat uyuyoruz, uyuyoruz, uyuyoruz , uyuyoruz....
Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- MAGAZİN 2- DİZİLER 3 - FUTBOL. UYANIN, UYANDIRIN.

ATATÜRK'ÜN TÜRK TANIMINI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. Tarih 18.05.2007 ziyaretçi sayısı 12672 / 19.09.2007 sayı 19180 :))
"SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM". Allah o emri verenden de gözünü kırpmadan ölüme gidenden de razı olsun.
Ne Avrupa'dan ne de Arabistan'dan: Atalarım Asya'dan, dinim Allah'tan geldi.
Sen sevilmeyi hak etmiyorsun çünkü düşmana sığınmadın, takiye yapmadın, sen bop'çu değil Kuvayi Milliyecisin.
Bu şarkıya bitiyorum ya, tıklayın.
kgulle

8 Temmuz 2006; 16:16:57 

peki sistem çökmüşse nasıl açıp imajı açacağız bunu anlatmamışsın

murat204
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Temmuz 2006; 17:04:47 

Sistem çalışıyorken Acronis'ten 1 tane boot CD'si oluşturuyorsun...

Sistem çöktüğünde bu oluşturmuş olduğun CD'yle sistemi başlatıyorsun ve grafik ekranı geliyor. Buradan yüklemek istediğin sürücüyü ve yedeğini seçip next next deyip yüklüyorsun...

Ayrıntısıyla anlatamadım; ben de ayrıntısıyla bilmediğim için yukarıda dediğim gibi, 2 kere sorunsuz şekilde yükledim...
achfighter

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2006; 21:37:33 

acronisin bootable cdsi ile çok kolay, zaten cddeki arayüz windowsun içindeki arayüzle tamamen aynı, ikisinde de aynı işlemleri gerçekleştiriyorsunuz

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
gold32

9 Temmuz 2006; 13:49:05 

banner kardeş ghost programı bu programla aynı işi yapmıyormu=? bilgisayar normalken d y gostunu alınıyosun eğer bişey olursa sys cd siyle d den yedeğini c ye yazdırıyosun hem daha kısa surer hem daha kolay yok sa aynı şeylerden bahsetmiyozmu ama okuduğum kadarıyla aynı nedersin bilgin varmı bu program hakkındahakkında

rdursun01

9 Temmuz 2006; 17:34:11