Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ettu

14 Haziran 2008; 8:55:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

selam arkadaşlar öncelikle konuyu açan ve geliştiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.fakat benim aklıma birşey takıldı.diyelim benim c bölümünde driverlar gerekli programların yanı sıra belgelerim de var müzik resim video gibi.ben şimdi c bölümünün imageını alınca onları da almış oluyor muyum yoksa o sadece bölümü mü geri döndürüyor.bir de eğer bu dosyaları alırsa 70gba yakın veri var sadece belge o zaman nasıl bir dvdye sığdıracağım onu olurda pc çökerse diye?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

HastaFenerl1
İmajını aldığın c bölümünde ne varsa herşey alınan imajla geri gelir. Buradaki amaç verilerin ve Xp işletiminin güvenliği değil mi? Örnek c bölümünün boyutu 20 gb olsun. Alınan imaj dosyasının boyutu ortalama yarısı yani 10 gb kadar olacaktır. Sonradan alınan ilave imajlarda dosya boyutu yarıdan fazla düşecektir. C bölümünde mp3, film gibi arşivin varsa onları diskin d bölümüne aktararak imaj almalısın. Arşivini ise ancak usb disk yada takılacak 2. bir hardisk ile yedekleyebilirsin.

ettu

14 Haziran 2008; 9:06:44 

quote:

Orjinalden alıntı: musamope

arkadşalar onemli bir sorunum var ;

aldığım sistem yedeği 6gb ...
bunu 2 dvd nasıl yapabilirim ?

musamope
İmajını alırken DVD'ye kaydetme seçeneği var. İmajı DVD'ye almak çok uzun sürüyor. İmajını diskinde tutmanı öneririm. Yada 2. bir (usb de olabilir) harddisk takarak oraya atabilirsin.

ettu

14 Haziran 2008; 9:13:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Gladiotürk

norton ghost 2003 kullanın arkadaşlar. boot cd olarak imaj alıp yükleyebiliyorsunuz. Acronis banada kıllık yapmıştı 1 günde 3 kez xp kurmuştum. kesinlikle norton ghost 2003 diyorum kolay gelsin.

Gladiotürk
Acronisi kullanmak bilgi ve beceri ister. Programı kullanmayı tam öğrenmeden, bilgilerini yedeklemeden imaj almaya çalışmak hüsranla sonuçlanabilir, yılların emeği verilen bilgiler silinebilir. Ama kullanmayı öğrendikten sonra tadına doyum olmaz. 3 yıldır Acronis kullanıyorum, bilgisayarımda 100 e yakın program kuruludur. Hepsi de tıkır tıkır çalışmaktadır. Format, güncelleme, driver yüklemek, virüs vs bu tür işlerle hiç uğraşmam.

Umur!

15 Haziran 2008; 16:33:07 

Reboot'tan sonra aynı ekran geldi. Recovery dedim. Error couldn't found harddisk gibi bir şey dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur! -- 15 Haziran 2008; 16:31:27 >
efsane877

15 Haziran 2008; 17:43:52 

arkadaşlar bozulmuş bir image ı düzeltebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane877 -- 15 Haziran 2008; 17:57:32 >

ettu

15 Haziran 2008; 18:53:12 

Hata mesajını tam yazarsan yardmcı olabilirim.
efsane877
İmajın bozuksa tekrar alman gerekir. İmajn bozuk olup olmadığını Manage backup archives'den kontrol edebilirsiniz.

Bu arada bazı arkadaşlar eski sürümle imaj alıp Acronisin yeni sürümünü yüklüyor sonra da aldıkları imajı geri yüklemeye çalışıyorlar. Tabii ki yüklenen yeni sürüm Acronis, alınan imajı tanımayacaktır. Bu durumda yeniden imaj almak gerekir.

ELO185

16 Haziran 2008; 18:19:23 

Acronis 9 ile yedekleme yapıp sonrada 10 veye 11 ile yükleme yaparsanız veya tersi 11 ile yedekleme yapıpda 9 ile geri yükleme yapmaya kalkılırsa hata veriyor bu arada imaj dosyasını da bozuyor.artık onu ne yapsanız kullanamıyorsunuz.9 kullanıyorsanız bütün işlemleri 9 ile yapmanızı öneririm.yaklaşık 7 aydır 9 kullanıyorum pc de 3 ayrı sistemi değişik işlerde kullanıyorum.bu sebepten 3 veya 4 günde bir kopya alıyorum veya geri yükleme yapıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.pc de sadece imaj alıp geri yükleme yapacaklar için bence 9 çok kullanışlı.mesela geri yükleme yapacağınız imaj dosyasının üzerine çift tıkladığınız da acronis 9 otomatik olarak açılıyor.sonrası işlemler malum.

Olgun beyinler Fikirleri;az işlenmişler hadiseleri;hamları ise kişileri konuşur.
pot3nza

28 Haziran 2008; 4:05:07 

startup manageri aktif ettim ve d: bölümüne yedek aldım.
peki yedeği securty zone ye almakla direk d: ye almak arasında ne fark var,avantajı nedir securty zone nin?
startup revovery manageri aktif edince de boot ediliyo acronis açılışta?

Xbox 360 NTSC/U Premium
E6300 CORE2DUO-x1950pro-samsung 940bw-X Fi Xtreme Gamer
Toshiba 37wl66 Lcd Tv
Yamaha rx v361-quantis quadral 400-tannoy mxc-tannoy mx1-wharfedale powercube 10+

freedom0707

28 Haziran 2008; 10:36:53 

selam öncelikle teşekkürler bu tanıtımı yapan va katkı sunanlar için 4 adet yeni pc aldım bütün konfigrasyonlar aynı ve makinanın birini kurdum ve yedeğini d attım acronis true image 11 sürümünü kullanıyorum ve burada yazılanları uyguladım yedeği alması 30 dakika sürdü sonra ağ kurdum pclerden pc lere ve bu şekilde oluşturuğum yedek diğer makinadan boot cd gördü kuruluma başladım fakat hata kodu aldım hata kodu nedir acaba ilgii arkadaşlar cevaplarsa memnun olucam

E00070020

THİS ARCHİVE NOT CORREPTED

İNTEL CORE DUO 2 6300 1.86 1024 KİNGSTON RAM ASUS EXTREME 550 EKRAN KARTI 1 TB SAMSUNG HARDİSK COOLER MASTER KASA 450 WATT 4+1 CREATİVE SES SİSTEMİ PİRANHA 10.0 MP TARANTULA Z WEB CAM HP 2410 ALL İN ONE YAZICI
ELO185

28 Haziran 2008; 11:18:31 

THİS ARCHİVE NOT CORREPTED ifadesi This archive not corrupted olabilirmi acaba .veya her iki halde de galiba arşiv dosyanızın bozulmuş olduğu ikazını veriyor.tam eminde değilim ve sizi de yanıltmış olmak istemem. sonra imaj alma işleminin o kadar sürmemesi lazım.benim sistemim yaklaşık 12-13 gb gibi ve 8-10 dakikada imaj işlemi bitiyor.30 dakika olması biraz rahatsız edici.

Olgun beyinler Fikirleri;az işlenmişler hadiseleri;hamları ise kişileri konuşur.
xweser

28 Haziran 2008; 11:19:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: Gladiotürk

norton ghost 2003 kullanın arkadaşlar. boot cd olarak imaj alıp yükleyebiliyorsunuz. Acronis banada kıllık yapmıştı 1 günde 3 kez xp kurmuştum. kesinlikle norton ghost 2003 diyorum kolay gelsin.

Gladiotürk
Acronisi kullanmak bilgi ve beceri ister. Programı kullanmayı tam öğrenmeden, bilgilerini yedeklemeden imaj almaya çalışmak hüsranla sonuçlanabilir, yılların emeği verilen bilgiler silinebilir. Ama kullanmayı öğrendikten sonra tadına doyum olmaz. 3 yıldır Acronis kullanıyorum, bilgisayarımda 100 e yakın program kuruludur. Hepsi de tıkır tıkır çalışmaktadır. Format, güncelleme, driver yüklemek, virüs vs bu tür işlerle hiç uğraşmam.

yaklaşık 5 senedir kullanırım..bence kullanması çok zor değil.. az bir ingilizce ile halledebilir..

kesinlikle dünya üzerinde varolan en mükemmel program..

hata kesinlikle programdan kaynaklanmaz..

yapanlardan Allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankeyf -- 28 Haziran 2008; 11:19:17 >
freedom0707

28 Haziran 2008; 11:22:14 

quote:

Orjinalden alıntı: ELO185

THİS ARCHİVE NOT CORREPTED ifadesi This archive not corrupted olabilirmi acaba .veya her iki halde de galiba arşiv dosyanızın bozulmuş olduğu ikazını veriyor.tam eminde değilim ve sizi de yanıltmış olmak istemem. sonra imaj alma işleminin o kadar sürmemesi lazım.benim sistemim yaklaşık 12-13 gb gibi ve 8-10 dakikada imaj işlemi bitiyor.30 dakika olması biraz rahatsız edici.

ben yedeği tekrar aldım ve tekrar başlattım hocam belki doğrudur ama benim image aldığım harddiskin şu an 37 gb bilgi var zaten image aldığım bölüm büyük ondan mı işlemcim falan iyi ama bilmiyorum programı ilkkez yapıyorum ve burdan yararlandım marım olur hata vermedi ve yükleme de yaklaşık bir saat sürücek

İNTEL CORE DUO 2 6300 1.86 1024 KİNGSTON RAM ASUS EXTREME 550 EKRAN KARTI 1 TB SAMSUNG HARDİSK COOLER MASTER KASA 450 WATT 4+1 CREATİVE SES SİSTEMİ PİRANHA 10.0 MP TARANTULA Z WEB CAM HP 2410 ALL İN ONE YAZICI
ELO185

28 Haziran 2008; 11:36:19 

quote:

Orjinalden alıntı: freedom0707
ben yedeği tekrar aldım