Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acronis True Image 9.0

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image 9.0 Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
noname__

20 Nisan 2008; 22:15:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar burdan indirdigim acronisle bi makinenin yedeğini aldım...O yedeği baska bi makineye attıgım zaman windows ekranndan sonra mavi ekran werio pc. Ve orda depfrzlo.sys adlı bi dosyadan bahsedio.Aldıgım yedekte deepfreezein kurulu olması boyle bisi yaparmı?We su an ne yapmam lazım benim?Nasl hallederz bu isi?
Simdiden cok tesekkurler....

sinan8080

21 Nisan 2008; 20:31:51 

quote:

Orjinalden alıntı: noname__

Arkadaslar burdan indirdigim acronisle bi makinenin yedeğini aldım...O yedeği baska bi makineye attıgım zaman windows ekranndan sonra mavi ekran werio pc. Ve orda depfrzlo.sys adlı bi dosyadan bahsedio.Aldıgım yedekte deepfreezein kurulu olması boyle bisi yaparmı?We su an ne yapmam lazım benim?Nasl hallederz bu isi?
Simdiden cok tesekkurler....

kardeş her pc nin sürücüsü farklı donanımı farklı sadece tüm donanımı birebir olan pc lerede yüklenir o aldığın yedek yani başka pc lere olmaz :

Bilgisayar teknisyenlerinin çoğu hiçbir şeyi basite indirgemez. Tersine herşeyi olduğundan daha zor göstermeye çalışırlar. Olanları sadece kendilerine özgü bir dille ifade edip yapmakta oldukları şeyi bilmenizi engellerler.
TRaMbLeN

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 21:38:41 

dün formatlanmış ve driverlar gerekli programlar güncellemeler yapılmış bir adet laptop norton ghost sayesinde elimde kalınca ve tekrar formatlayıp vs vs vs yaptıktan sonra bu programı buradan indirip buradan kullandım gayet sade ve başarılı çok teşekkür ederim kopyayı ve bootable cd mi arşivime ekledim çok teşekkürler tekrar tekrar
yalnız bootable cd hazırlarken dvd ye yazmaması üzdü beni elimde o kadar dvd varkn kalktım cd almaya gittim

Malt

26 Nisan 2008; 17:41:56 

merhaba arkadaşlar
acronis 10 u boot cd den çalıştırırken harddisk sürücülerini bulunamadı diye hata mesajı veriyor nedeni ne olabilir?
yardımlarınız için teşekkür ederim...

Kızıl Baron

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 15:54:50 

arkadaşlar.. bu program ile oluşturduğum partition'ın backup'ını üzerinde hiç windows kurulmuş olmayan yani sıfır bi hardiskte nasıl tekrar kurarım?? yani recovery dvd hazırlayabilirmiyim bu program ile??

photo critic

HELL ON EARTH...
sayvan

6 Mayıs 2008; 22:12:10 

Ben True image 11 kullanıyorum.

Bir sorum var!!! Yedeği aldığım dvd nin boot özelliği olsun istiyorum. Veyahut acronis bootable cd sinin içine imaj dosyasını da atmak istiyorum.

Bu işlemi acronis ile yapmanın bir yolu var mı?

İmza öldü
Başınız sağolsun
sayvan

6 Mayıs 2008; 22:19:27 

Kızıl Baron

Senin sorunun cevabı aslında ilk sayfada var.
Acronis in özelliği imaj dosyasının farklı donanımlardaki bilgisayarlara da problemsiz kurulabilmesidir. Ayrıca restore sırasında disk büyüklükleri de istenilen değerde ayarlanabilir. İmaj dosyasının kaydedileceği yer DVD kaydedici olduktan sonra dvd ye yedekleme yapmak da kolay.

İmza öldü
Başınız sağolsun
ettu

6 Mayıs 2008; 23:53:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

arkadaşlar.. bu program ile oluşturduğum partition'ın backup'ını üzerinde hiç windows kurulmuş olmayan yani sıfır bi hardiskte nasıl tekrar kurarım?? yani recovery dvd hazırlayabilirmiyim bu program ile??

Kızıl Baron
Yapacağın iş gayet basit. Xp kurulu bilgisayarına sıfır olan harddiski tak. Xp kurulu olan bilgisayarda aldığın imajı, Acronis boot cd'si ile direk olarak sıfır harddiske at. Yada diğer yöntemle Acronis True Image-Manage Harddisk-Clone disk seçeneğini seçip imajını aldığın diski olduğu gibi sıfır diskine yedekleyebilirsin. Bu iş biraz uzun (diskin kapasitesine göre değişir. Takriben yarım saat gibi) sürebilir ama süre sonunda da ikiz bir diskin olmuş olur. Böylece 1. diskinde bir sorun olduğunda 2.diskin elinde hazır olur.
Disk klonlama anlatımı:http://www.speedyshare.com/918400294.html
Saygılar

ettu

6 Mayıs 2008; 23:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: sayvan

Ben True image 11 kullanıyorum.

Bir sorum var!!! Yedeği aldığım dvd nin boot özelliği olsun istiyorum. Veyahut acronis bootable cd sinin içine imaj dosyasını da atmak istiyorum.

Bu işlemi acronis ile yapmanın bir yolu var mı?

sayvan
Tabiki, rescue media'yı (boot cd'sinin içindeki dosyaları) iso olarak diskinize kaydediniz, win iso ile açınız, yedeğinizi sürükleyip bırakınız,
save as deyiniz... sonra iso formadından dvd ye yazınız... cd ile başlattığınızda full seçeneğini kullanınız.
Yanlız DVD'ye aldığınız imajı geri yüklerken çok zaman kaybedersiniz. Hele aldığınız imaj birden fazla DVD'ye sığıyorsa. En iyiyi imajınızı diskinizin d bölümüne yada taşınabilir bir USB diske kaydetmek en mantıklı çözüm olacaktır.

Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 3:22:05 

Yarın PC'me Vista yükleyecem, ancak şuan kullandığım XP sağlam olduğu için imajını alıp öyle format atmak istiyorum. Ancak aklıma takılan bikaç şey var.

1- Ben partitationların boyutlarını değiştirecem. Önceden D:15gb D:5 gb E:90gb iken şimdi yeni HDD ile C:50 D:60 E:500gb olacak. Böyle olması imajı geri yüklerken sorun çıkarırmı.

2- Sadece XP nin olduğu C: sürücüsünün imajını alacam. Toplamda 10GB dolu. Format attıktan sonra tekrar bu imajı geri nasıl yükleyecem. Örnegin bootable DVD hazırlayabilirmiyim. Yada HDD'e kaydedip, geri yüklemeyi HDD'den yapabilirmiyim.

3- XP'yi silip yerine Vista yükledikten sonra Tekrar XP'nin imajını yüklerken olası sorunlar nelerdir.

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
ondercok

8 Mayıs 2008; 16:45:13 

hayatımda gördüğüm en kullanışlı programlardan 2. cisi

1. zaten xp :D

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
nihat1551

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 17:20:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Yarın PC'me Vista yükleyecem, ancak şuan kullandığım XP sağlam olduğu için imajını alıp öyle format atmak istiyorum. Ancak aklıma takılan bikaç şey var.

1- Ben partitationların boyutlarını değiştirecem. Önceden D:15gb D:5 gb E:90gb iken şimdi yeni HDD ile C:50 D:60 E:500gb olacak. Böyle olması imajı geri yüklerken sorun çıkarırmı.

2- Sadece XP nin olduğu C: sürücüsünün imajını alacam. Toplamda 10GB dolu. Format attıktan sonra tekrar bu imajı geri nasıl yükleyecem. Örnegin bootable DVD hazırlayabilirmiyim. Yada HDD'e kaydedip, geri yüklemeyi HDD'den yapabilirmiyim.

3- XP'yi silip yerine Vista yükledikten sonra Tekrar XP'nin imajını yüklerken olası sorunlar nelerdir.

1) yedeği geri yüklerken boyutunu ayarlayacağın yerde gelecek ordan hddnin boyutunu ayarlarsın yoksa 50 olan c: yi 40 olarak yaptığın c: ye kurarasan d: bozlur
bence 50 yi hiç bozma vistanıda oraya kur

2)sadece c: sürücüsünün imajını alacaksın ..... ister cd ye yazdır ister d yada e sürücüne kaydedip burdan yükle... fakat çökme ihtimaline karşı boot cd yi kesinlikle öneriyorum....
v9 versiyonunun boot cd kalıbını önceki sayfalarda vermiştim hdd den yükleme yapabilirisn

3)vista yada xp olatrak farketmez boyut aynı olsun yeter hiçbir sorun çıkmaz

DONANİMHABER 1.SAMSUN BULUŞMASI (resimler eklendi)
xtatic

9 Mayıs 2008; 19:30:48