Dostlar herşeyi anladımda şu aldıgımız ımage yi dvd ye ceksek bilgisayarda sorun oldugunda aldıgımız image dvd sini takıp ordan kursak nasıl olur anlayan biri varsa anlatırsa seviniriz....
birde kurarken bende bu hatayı veriyor
Ufaltılmış ön izleme resmi
O kurmaya çalıştığın 15 günlük deneme versiyonu. Bence onu kuracağına hiç kurma. 15 günden sonra backup yapamıyorsun ama 15 gün içerisinde yaptığın backup CD ya da DVD lerini kullanabiliyorsun diye biliyorum.
Bence sen serial girilebilen versiyonunu bulmaya çalış
Soruna gelecek olursak; bu 15 gün limitli versiyonu kurarken internete bağlı olman gerekiyor. Büyük ihtimalle internete bağlı değilsindir.
Eğer internete bağlı isen güvenlik duvarı programı engelliyordur, izin vermen gerekir.
Resimdeki hataya göre güvenlik duvarın veya Proxy ayarların izin vermiyor diyor
quote:
poweruser alıntısı
aldıgımız ımage yi dvd ye ceksek bilgisayarda sorun oldugunda aldıgımız image dvd sini takıp ordan kursak nasıl olur anlayan biri varsa anlatırsa seviniriz....
birde kurarken bende bu hatayı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiske -- 10 Ağustos 2007; 0:38:35 >
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
Görüyorsan zaten normal bir sürücü gibidir Sen içini görmek için işlem yaptığın pencerede sana soruyor salt okunur mu yoksa güncellemek mi istiyorsun diye ÜÇLÜ bir seçenek çıkıyor sen en alttakini seçeceksin
Tabii ing yazıyor da İng biraz bilmen gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
v10 kullanıyorum alınan imagenin içeriğini görebiliyorum. Peki bu imagenin içersine dosya kopyalamak mümkünmü evetse nasıl.
Görüyorsan zaten normal bir sürücü gibidir Sen içini görmek için işlem yaptığın pencerede sana soruyor salt okunur mu yoksa güncellemek mi istiyorsun diye ÜÇLÜ bir seçenek çıkıyor sen en alttakini seçeceksin
Tabii ing yazıyor da İng biraz bilmen gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
v10 kullanıyorum alınan imagenin içeriğini görebiliyorum. Peki bu imagenin içersine dosya kopyalamak mümkünmü evetse nasıl.
Mount image ile yaptıktan sonra sanki yeni sürücü gibi gösterdi bende içersine kopyalamak istediğim klasörü kopyaladım ve sonra Unmount image ile geri aldım ve yeni image oluşturdu (0607072.tib olan) ama şöyle bir sorun oluştu resme bakarsan yeni oluşan image nin boyutu ilkinden çok daha az. Neden acaba...
iyide bende sadece c sürücüsü var tek harddisk yani ben yedekliyemecekmiyim şimdi.. illa ikinci sürücümü almam gerek yada bölmemmi bölmeden yapamıyoruz bu işi..
Cd yada Dvd gibi medyaya yedekleyebilirsin, ama cd ye sığmaz Dvd ancak yeter.
Cd yada Dvd gibi medyaya yedekleyebilirsin, ama cd ye sığmaz Dvd ancak yeter.
" CD sığmaz, DVD ancak yeter " derken şöyle;
Ben image alırken CD ye alırsam 16 CD, DVD ye alırsam 3 DVD istemişti(cd sayısını yanlış hatırlıyor olabilirim) Tabi ben de DVD ye aldım image i
Yani CD ye sığmaz(cd ile olmaz) diye birşey yok, 16 cd ye yaparım dersen olur
iyide bende sadece c sürücüsü var tek harddisk yani ben yedekliyemecekmiyim şimdi.. illa ikinci sürücümü almam gerek yada bölmemmi bölmeden yapamıyoruz bu işi..
Sana tavsyem taşınabilir bir hdd bulman image al ondan sonra hdd böl ve image cye yükle hem tek parça kullanman pekde ii olmaz hddni
İyi günler arkadaşlar benim bilgisayarda sata hdd kullanıyorum.Daha önce Ghost proğramını denedim olmadı. Acaba bu proğram da sata hdd lerde sorun çıkarıyor mu ?
İyi günler arkadaşlar benim bilgisayarda sata hdd kullanıyorum.Daha önce Ghost proğramını denedim olmadı. Acaba bu proğram da sata hdd lerde sorun çıkarıyor mu ?
Sorun olmuyor benim hdd de sata çatır çatır çalıştırıyor... İçin rahat olsun
Sorun olmuyor benim hdd de sata çatır çatır çalıştırıyor... İçin rahat olsun
Benimki de sata disk ama bende sorunlu. Herhalde sata dan sta ya değişiyor. Acaba ben nerede hata yapıyorum? Gerçi ben kolay bir yol buldum: İki ayrı diskim var ve bu ikisinde de xp kurulu. 2. xp den sata diske imajı geri yüklüyorum. Acaba saha kolay yolu var mı?
Sata diskler Acronic 9,1 & 10.0 Versiyonunda Sorunsuz Çalışıyor.
İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı (Bitti) 16 Gün Donanma K. Yıldızlar Su Üstü Eğitim Mer.(Bitti) Dz Harp Okulu Öğreci Alay Kom./İstanbul/Cankurtaran ( Bi Çok hafta Bi Çok gün ) EKİM 2010 Bu Çocuk 11 ay sonra evinde..
Benim versiyonum 10 ama ne yalan söyleyeyim benim sata diskte çalışmıyor. 4-5 tane sata olmayan diske kurulu bulunan xp'lerde sorunsuz çalışıyo ve geri yükleme yapıyor, ama sata diske kurulu xp de çalışmıyor. Sanırım sistemden sisteme değişiyor. Acaba ben mi hata yapıyorum?
Benim versiyonum 10 ama ne yalan söyleyeyim benim sata diskte çalışmıyor. 4-5 tane sata olmayan diske kurulu bulunan xp'lerde sorunsuz çalışıyo ve geri yükleme yapıyor, ama sata diske kurulu xp de çalışmıyor. Sanırım sistemden sisteme değişiyor. Acaba ben mi hata yapıyorum?
Tam olarak sende çalışmayan ne bootable cd mi Belki hatalı oluşturma yapmıssındır Mutlaka full versiyon kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ramazan ÜNAL -- 28 Ağustos 2007; 10:25:43 >
Tam olarak sende çalışmayan ne bootable cd mi Belki hatalı oluşturma yapmıssındır Mutlaka full versiyon kullan
Bende çalışmayanı şöyle özetleyeyim: Backupa tıklayıp sistemin kurulu olduğu diskin (C) yedeğini oluşturuyorum. Bu yedeği (D) diskine alıyorum. Recovery yaptığımda sistem yeniden başlıyor acronis ekranı geliyor ve o ekran saatlerce öyle donuyo kalıyor. Hatalı oluşturma yaptığımı zannetmiyorum çünkü belirttiğim gibi 4-5 PATA diskte sorunsuz kullanıyorum. Versiyon FULL'dür.
Bende çalışmayanı şöyle özetleyeyim: Backupa tıklayıp sistemin kurulu olduğu diskin (C) yedeğini oluşturuyorum. Bu yedeği (D) diskine alıyorum. Recovery yaptığımda sistem yeniden başlıyor acronis ekranı geliyor ve o ekran saatlerce öyle donuyo kalıyor. Hatalı oluşturma yaptığımı zannetmiyorum çünkü belirttiğim gibi 4-5 PATA diskte sorunsuz kullanıyorum. Versiyon FULL'dür.
Sana tavsiyem bunu bootable cd ile yapman ben hiç sistem üzerinden kullanmadım acronisi Kendine bir media cdsi oluştur
Sana tavsiyem bunu bootable cd ile yapman ben hiç sistem üzerinden kullanmadım acronisi Kendine bir media cdsi oluştur
Peki doktor, bu bootable cd sini her yedekleme için ayrıca oluştuşturacağız mı? Yoksa bir tane yeter mi?
Sadece bir defa oluşturuyorsun boyutu 35mb gibi onu koy bir kenara sadece boot ederken gerekiyor benim masa üstündede yandaki acronis yazısı çıkınca takılıyordu önceden sonra tam sürüm cd yaptım artık sorunum yok Bu arada eğer beklerse sonuna kadar bekle o süreyi vazgeçme zaten bir defa olur o
Sadece bir defa oluşturuyorsun boyutu 35mb gibi onu koy bir kenara sadece boot ederken gerekiyor benim masa üstündede yandaki acronis yazısı çıkınca takılıyordu önceden sonra tam sürüm cd yaptım artık sorunum yok Bu arada eğer beklerse sonuna kadar bekle o süreyi vazgeçme zaten bir defa olur o
Yardımın için teşekkürler doktor. Bir deneyelim bakalım.
Arkadaşlar bir Acronis Problemini daha çözmüş bulunuyorum Hani bazen sata disklerde veya XP üzerine onarım ile kurduğunda veya durup dururken acronisi açınca E000101F4 hatası verir
Bugun ben de XP yi üzerine onarım yapayım dedim küçük bir şeydi çünki (yedek tarihim 5 aylıktı ) Üzerine kurunca beğenmedim yedeği yuklemek istedim ve Acronis E000101F4 hatası verdi. Google aramada olumlu bilgi çıkmadı başkası da yaşamış çünki bu problemi
Amanca sitedeki yazıları okuyup bir link buldum ve şunu yükledim SNAPAPiDLL YUKLE Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulmasıymış Bu yamayı kurunca E000101F4 hatası kayboldu
Ha bu arada benim de disklerimden birisi SATA
_______________________________ TrDr_22 arkadaşım Her sorusuna cevap alabileceğin bir resimli anlatım çok zor
Zaten bu topicin ilk mesajında yani sayfa 1 de resimli anlatım var Vista ile sadece 10 sürümünü kullanabilirsin Ben denedim diğer sürümler çalışmadı
Ama sana tavsiyem önce programı kur SOnra yedek al kafana takılan birşey olursa Forumda aramayı kullan ve ( arama yaparken forum bölümü olarak yazılımı seç ) çözümü mutlaka bu sayfalarda vardır Burada yoksa zaten direk Acronisi yapanlara sorabilirsin :))
Gene buraya sorarsın cevap veririz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ekim 2008; 23:45:20 >
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W - Siemens 6520 ADSL SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log LX-7 / 2007 1,4 GETZ ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
Arkadaşlar benim de Acronis ile ilgili sıkıntım var.
İmage'ımı aldım zamanında. Yalnız şuan recovery yapmak istiyorum, windows üzerindeki acronisden tekrar başlattırıyorum boot etmesi için. Giriyorum programa herşeyi seçiyorum arşivi seçmeye gelicem sabit disk bulunamadı diyor
Sorun nedir acaba? Sata disk vs. gibi birşeyler denmiş ama anlayamadım. Bundan önce seagate sata diskte kullanıyordum birşey olmadı. Şimdi niye sorun çıkardı...
Bir de acronis ile aldığım image'ı başka bir program, örneğin norton ghost ile sistemi tekrar geri yükleyebilir miyim (recovery) ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 10 Eylül 2007; 19:20:07 >
HWA Overclock & Modding Sony VAIO FW31J Intel C2D T6400 2.0GHz 2MB Cache – 2x2GB 667MHz – 400GB 5400RPM – 256MB ATI Radeon HD3470 – 16” Logitech Alto Kablosuz Klavye ve Stand, Logitech MX Revolution, Aerocool MPN1000 NB Soğutucu ve Stand Sunbeam Docking Station, 1TB Maxtor 32MB, 1TB Samsung 32MB Pioneer KEH-7250 & TS-A6956 (150Wx2)
arkadaşlar diskde 4 partisyon var ve 1de xp 3 de vista kurulu . ben xpdeyken backup aldım , geri yüklemeyi denyecekken şununla karşılaştım ; mbr yi de yedeklemiş galiba , her ikisini de işaretleyip next demeliyim değil mi ? deneyen var mı iki işletim sistemiyle bu işi ?
X-GeN kardeş Bir önceki mesajımda yazdığım yamayı yukledin mi? Programı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Acronis image N. Ghost ile uyumlu değildir.
Kurtarma CD varsa bir de onunla dene. ____________________________
Converdale geri yükleyceğin image hangi windows? Resimde hangisini yükleyceğini sormuş sana
Ben MBR denemedim ama XP için sadece C yi seç ve ilerlemeye devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Eylül 2007; 21:54:31 >
Arkadaşlar bir Acronis Problemini daha çözmüş bulunuyorum Hani bazen sata disklerde veya XP üzerine onarım ile kurduğunda veya durup dururken acronisi açınca E000101F4 hatası verir
Bugun ben de XP yi üzerine onarım yapayım dedim küçük bir şeydi çünki (yedek tarihim 5 aylıktı ) Üzerine kurunca beğenmedim yedeği yuklemek istedim ve Acronis E000101F4 hatası verdi. Google aramada olumlu bilgi çıkmadı başkası da yaşamış çünki bu problemi
Amanca sitedeki yazıları okuyup bir link buldum ve şunu yükledim SNAPAPiDLL YUKLE Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulmasıymış Bu yamayı kurunca E000101F4 hatası kayboldu
Ha bu arada benim de disklerimden birisi SATA
_______________________________ TrDr_22 arkadaşım Her sorusuna cevap alabileceğin bir resimli anlatım çok zor
Zaten bu topicin ilk mesajında yani sayfa 1 de resimli anlatım var Vista ile sadece 10 sürümünü kullanabilirsin Ben denedim diğer sürümler çalışmadı
Ama sana tavsiyem önce programı kur SOnra yedek al kafana takılan birşey olursa Forumda aramayı kullan ve ( arama yaparken forum bölümü olarak yazılımı seç ) çözümü mutlaka bu sayfalarda vardır Burada yoksa zaten direk Acronisi yapanlara sorabilirsin :))
Gene buraya sorarsın cevap veririz
bende vista var ve 9 sürümünü kullanıyorum problem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 11 Eylül 2007; 1:25:08 >
Arkadaşlar nolur bana da yardımcı olurmusunuz benim notebokun imajını alıcam ama acronis 10u kurdum vistaya yedek aldı validate yaptım hata verdi.Bootable media yap ddim onada hata verdi.Devamlı kullandığım acronis9da harddiski tanımadı mkineye xp de kurdum canım çıktı sorunsuz image alabileceğim bi bootable iso adresi verebilirseniz çok mutlu olurum. Not: makine imzamdaki hdd western dijital 250gb notebook hdd(@nihat1551in verdiği isoyu indiriyorum ama notebook satalara desteği varmı bilmiyorum deneyen varsa söylerse çok sevinirim )
Arkadaşlar nolur bana da yardımcı olurmusunuz benim notebokun imajını alıcam ama acronis 10u kurdum vistaya yedek aldı validate yaptım hata verdi.Bootable media yap ddim onada hata verdi.Devamlı kullandığım acronis9da harddiski tanımadı mkineye xp de kurdum canım çıktı sorunsuz image alabileceğim bi bootable iso adresi verebilirseniz çok mutlu olurum. Not: makine imzamdaki hdd western dijital 250gb notebook hdd(@nihat1551in verdiği isoyu indiriyorum ama notebook satalara desteği varmı bilmiyorum deneyen varsa söylerse çok sevinirim )
satalara desteği var nerden biliyorum benim hdd sata :) notbook farkedermi bilemeyecem
@Tiske az önce @nihatın yolladığı acronisi denedim bendede aynı kodlu hatayı verdi ama açıklama olarakda no hdd device found yazıyodu denin dll dosyasını ben xpyemi yükleyecem vistayamı yükleyecem yoksa iso dosyasına ultraiso ile falan import mu edicem Bi yardımcı olursan sevinirim.Acil cevabını bekliyorum gül gibi makine duruyo imajını almadan oyunlarımı kuramıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
E000101F4 hatası ve çözümü ( E000101F4 problemi )
Bu şekilde sata diskimi okurmu sence.Ben şöyle söyliim bizim topictede var xpyi bizim makineye kurmak için sata driverı update etmemiz gerekiyo(nlite ile) orda driver listesi verilirken farketmiştim.Satanın bi normal driverı var biz onu kurmuyoruz bide mobile driverı var onu kuruyoruz.O yüzden acronis benim diski görmüyo zannedersem. Ama verdiği hatanın kod numarası aynı sadece açıklama sendeki hatayla pek örtüşmüyo.Ama dllyi nasıl kuracağımı anlatırsan ben bi deniycem. Hatta üşündümde senin yöntemide bi deniim Xpdemi ingilizce yapiim vistadamı(Default işletim sistemim Xp)
quote:
Erola kardeş;
Bootable CD si olmadığı zaman yani hata veriyorsa denetim masasından dili ing yap CD oluştur Sonra da tekrar PC nin dilini Eski haline değiştirirsin
Programı denemek amacıyla Acronis True İmage ile C sürücüsünü yedek almış bulunmaktayım. şu anda D sürücüsünde yerini almış vaziyette ama tam olarak güvende sayılmaz çünkü herhangi bir çökmede bunu da kaybedebiliriz. sormak istediğim ben bu yaklaşık 10 gb lık dosyayı deneme amaçlı olduğu için mp3 leri silmedim. backup yaptıktan sonra mybackup dosyasının içeriğini görebiliyorum, ve bu dosyanın içine girip müzikleri silebilirmiyim boyutu azlatmak için yani müdahale edebilirmiyiz backuptan sonra. ikinci olarak my backup dosyasının içine girip yaklaşık 4,5 gb a kadar küçülttüm bu dosyayı direk dvd ye atabiliyormuyum yoksa acronisi açıp bootable recue media aracılığıyla mı dvd ye aktaracağız.
biraz karışık anlattım ama daha öz söylersem, C'den D'ye 10 gb civarında backup yaptım. ben bu dosyanın içine girip müzik ve işime yaramıyacak dosyaları silip boyutunu azaltabilirmiyim. bir de bu dosyayı direk dvd ye yazdırabilirmiyim?
Alınan image üzerinde sağ tıkla ve Kullandığın versiyona bağlı olarak EXPLORER veya MOUNT KOmutunu seç 2 kere ileri dedikten sonra salt okunur mu yoksa güncelleme mi yapacağını gösteren bir ekran çıkacak ve sen birini seç
Son ileriyi tıklayınca PC de sanal bir disk oluşacak ve içindekileri görüp kopyalayıp silebileceksin ( Belirtilen özellik bu, ben hiç denemedim )
Yalnız Win sistemine ait bir şeyleri silme veya güncelleme. Çünki onlara bağlı pek çok sistem dosyası da güncellenmesi gerekeceğinden image geriyüklediğinde sis açılmayabilir.
O nedenle güncelleme modu tavsiye etmem
Boyutu yeterli olan her türlü dosya gibi bu image dosyasını da bir veri olarak NERO veya benzeri bir prog. ile DVD ye yazabilirsin Geri yükleme yapacağın zaman DVD yi takıp image dosyasını Programa göstermen yeterli olacaktır.
Alınan image üzerinde sağ tıkla ve Kullandığın versiyona bağlı olarak EXPLORER veya MOUNT KOmutunu seç 2 kere ileri dedikten sonra salt okunur mu yoksa güncelleme mi yapacağını gösteren bir ekran çıkacak ve sen birini seç
Son ileriyi tıklayınca PC de sanal bir disk oluşacak ve içindekileri görüp kopyalayıp silebileceksin ( Belirtilen özellik bu, ben hiç denemedim )
Yalnız Win sistemine ait bir şeyleri silme veya güncelleme. Çünki onlara bağlı pek çok sistem dosyası da güncellenmesi gerekeceğinden image geriyüklediğinde sis açılmayabilir.
O nedenle güncelleme modu tavsiye etmem
Boyutu yeterli olan her türlü dosya gibi bu image dosyasını da bir veri olarak NERO veya benzeri bir prog. ile DVD ye yazabilirsin Geri yükleme yapacağın zaman DVD yi takıp image dosyasını Programa göstermen yeterli olacaktır.
Mybackup dosyasına mount deyip salt okunur değil de değişiklik yapma seçeneğini işaretledim ilerlettim Mybackup dosyasının yanına mybackup2 dosyası oluşturdu. ama aşağıdaki resimdeki gibi parola sorunu ortaya çıktı. bu parola ne olabilir mount derken parola belirlemedim.
@Tiske bende hala aynı problem devam ediyor. Dllyi XP ye kurdum ama bendeki cd seninde dediğin gibi ben bootable iso ile açtığım için o dll bi işe yaramıyo bu dllyi isonun içine eklesem bi işe yararmı sence
quote:
Enola Kardeş Dll dosya yamasını XP ye yukleyeceksin
Nihatın verdiği Boot CD içindir
Benim vediğim linkteki yamayı kurun sorun düzelecektir.
Aldığınız image mutlaka doğrulama yapın Sanal Disk oluşturup içinden küçük dosyaları kopy yapın ki sağlam olduğunu görmüş olursunuz
Benim bir sorum olacak bu program ile sistemin yedeğini alıp boot dvd yapsam,format atıp bu dvd den sistemi kurabilirmiyim yoksa ek bir windows cd sine erek varmı?
@Tiske öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Ama seni sıkmaya devam edicem malesef Ben acronis 10u kurdum xp ye söylediğin dll kurulumunuda kurdum.Create bootable media dedim.DVD sürücüyü seçtim.E0004000E:Failed to build bootable media die hata verdi. bu hatayı verdi.Acaba acronisin 9u omadığı içinmi hata veriyor vallaaa çıldırıcam ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 12 Eylül 2007; 14:32:44 >
@Tiske sayende BAŞARDIIIIMMM!!!! ya hakkaten inanılmaz bi sorun hakikaten sırf kullanılan dil ingilizce die almıyodu ha... vay be neyse acayip rahatladım Çok Teşekkür Ederim sana. Da şimdi bir iki soru: 1-ben cd yi yaptım cdyi boot ederken şöyle bir hata veriyor: tg3:Cannot enable Pci device,Aborting. sistem birkaç saniye bekliyor sonra program açılıyor.Ama tüm partitionları görüyorum.Bu hatayı hiç daha önceden gördünmü. 2- Yedek alma işlemine başlıyo atıyorum %75 lere falan geldiğinde(durum çubuğu) bi anda sonuna geliyor operation completed succesfuly dio.Validate backup yaparkende gene aynı çubuk sonunda gelmeden tamamlandı dio.Bi hata vermio. 3 - Yedeği alırken kapasite miktarı olarak atıyorum 4,5gb dio(sıkıştırmayı normal yapıyorum değiştirmiyorum) aldığı yedeğe bakıyorum 3,2gb eskiden böyle olmazdı(ide diskimde). sence yukardaki işlem bi sorun olduğundan ve imaj tam oluşmadığındanmı bu hatayı veriyo.Validate yaptığım halde bana bi uyarı vermiyo çünkü.
Hayır nie soruyorum aldım imageları ama mesela cye format atıp kurmayı daha denemedim (tırstım açıkçası )Eğer sen daha önceden böyle sorunlarla karşılaştıysan bana yine yardımcı olursun die düşündüm.Yok karşılaşmadıysan yapacaz zaten.Artık hata varsa 4-5 saat daha uğraşırız noolcak dimi
1 _ Bu hatayı daha önce görmedim 2 - Bu normaldir bazı dosyaları yedeklerken kasıyor gibi yani kitlenir gibi oluyor ama devam ediyor 3 - Doğrulamada hata vermediyse sorun yoktur
Yedeği doğrulamak için sanal sürücü oluşturmayı dene İçine girip dosya copy yapabiliyorsan edek doğrudur Geri yükleme yapılabilir demektir. Bu resimdeki gibi
ya arkadaşlar bir sorum olacak bu program bana da acil gerekli de windows 2003 server da da kullanabilirmiyiz bunu . bizim server da paragon driver backup yüklü ama 8 eylülden beri yedek almıyor iki sorum olacak.
1 ) paragonda yedek günlük yedek almayı tekrar nasıl aktif edebilirim.
2 ) acronisi kursam günlük yedek aldırabilirmiyim
3 ) server çökerse bunun ikisinden birisi işe yarar mı
asivemavi20 kardeş 1 paragonda nedir ilk defa duydum? Bilmiyorum 2 Acronis sistem yedek alma programıdır Serverlarda da çalışır zaten adında da SERVER kelimesi geçiyor günlük yedek alırsın da buna disk boyutu yetmez ki. 3 Paragonda yı bilmem ama Acronis işe yarar
Acronis programını çok uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.Ama özellikle vista sistemlerle ilgili sorunum var.Xp de 1,2 gb yer kaplarken,vistada durum değişiyor.Bu büyük boyut için önerileriniz ne olabilir.
Sıkıştırma gibi bir özellik varmı ??? Varsa tavsiye edilirmi ?
Merhaba arkadaşlar.Acronis True İmage 9.1 yükledim,yedeğimi aldım sistemimde bir sata bir ide harddisk var . Yedeğimi geri yüklemek istediğimde bir sorunla karşılaştım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Burada birsorun yok ki Active işaretli zaten devam edeceksin sorun yok Bu topicin ilk sayfasını mutlaka oku
Resimleri forumdan yüklersen daha çabuk açılır
Teşekkürler hocam ilgin için.Dün ide harddiskte active yaptım devam dedim ama olmadı yükleme sonrası siyah ekranda kaldım.Bu resimlerini verdiğimde sata diske kurdum en kısa zamanda denerim.
Bu arada arkadaşlar Acronis True İmage ın 11.0.0.8027 versiyonu çıkmış, işte ekran görüntüleri. Ekran görüntüleri pcm den eklenmiştir, alıntı değildir.