Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> Cevap: Acronis True Image Server 9.0 Sistem yedekleme Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karaziki

21 Nisan 2007; 15:11:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

teşekkürler güzel olmuş
Kaysı Kentli

22 Nisan 2007; 13:21:26 

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bilgisayara yedek almayı beceremedim
şimdiden teşekürler

combata

23 Nisan 2007; 13:07:11 

Acronis True Image has not found any hard disk drives" şeklinde bir hata verdi. Aynı program yedek alma ve rescue cd hazırlamada gördüğü hard diskleri boot esnasında görmüyor. Sorunu bir türlü çözemedim.Çözümünü bilen birisi varmı

Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
DeSeNaTöR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2007; 13:12:05 

teşekkürler

eyozgatli

26 Nisan 2007; 0:18:59 

(İşaretlediğin yere basarak boş bir CD'i takıyoruz ve boot CD'si oluşturuyoruz. Bilgisayar açılmadığı zaman bilgisayarı bu CD'den boot ediyoruz ve Acronis açılıyor )

dostum ellerine sağlık saol bize böyle bir iyilik yaptığın için ama bi şey sormak istiyorum boot cd si olusturduğumuz da bilgisayar açılırken boot edip programı aktif halemi getirecek? diyelimki bilgisayar hiç açılmıyo yada c ye giremiyoruz. bu cd den boot edip tekrar mı image geri yüklücez? ayrıca boot dosyası kaç mb ? bir cd ye sığarmı teşekkürler

avastant
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Nisan 2007; 1:14:38 

yA ABİCİM PROGRAM İNDİRİP İLLA PARA ÖDEMEYELİM :) BİLGİSYAR GÖÇÜYOR ARTIK
calculus

4 Mayıs 2007; 1:02:56 

Vista işletim sisteminde kullanılabiliyor mu?

why does it always rain on me?
nihat1551

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2007; 1:29:13 

vistaya kurdum ve kullanıyorum (acronis true image v9)... ayrıca diğer arkadaşda pc hiç açılmazsa demiş eğer bu şekilde olur ise boot cd yi takarak program açılıyor ve yedeği programa gösterip kurulum başlıyor boot dosyası sizin yedek aldığınız sürücünün ortalama %50 sıkıştırılmışıdır yani 10 gb dulu alanı 5gb olarak yedekleyebilirsiniz

DONANİMHABER 1.SAMSUN BULUŞMASI (resimler eklendi)
yangac

4 Mayıs 2007; 4:25:55 

Forumdaki Hiren 8.9 cd sicnde Acronis True Image 8.1.945 onu kullanırsanız aynı zmanda tek bir bootable cd de olur.
Acronis True Image 9.0 ile 8.1.945 arasında çok bariz bi fark varmıdır? İndirip bi tane daha bootable cd saklamaya gerek varmıdır, ikisini versyonuda bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim

Rock'Em All..ya da salla gitisn
Tensi

4 Mayıs 2007; 7:10:30 

Internette DUB CD aratin. Icerisinde sinirsiz utility olan bir CD ciktigini goreceksiniz. Acronis ve Ghost'ta dahil. Guzel yonlerinden biri aslinda 4 farkli utility CD'si tek cd de birlestirilmis. Bu CD'lerden biri XP-MiniXP. CD'den boot edip calistirabildiginiz XP altinda pekcok recover ve antivirus yaziliminin yaninda network deastegi v.s. de var. Ben yine de acronis yerine ghost u tercih ederim. DOS tabanli olani tabii ki. Windows altinda calisan o igrenc versiyonunu degil. Bu cd icerisinde o var zaten. En azindan network destegi ile ortak bir ag surucusune image atabiliyorsunuz. Yer derdi filan olmuyor boylece.

yangac

4 Mayıs 2007; 19:21:32 

Bahsettiğin versyon ghost 11, hiren bootable cd de aynı versyon mevcut yalnız seçenekleri arasında olmasına rağmen, ben bootable image yazamadım onunla, bi çeşit eksiklik hata mesajı veriyo ama unuttum ne olduğunu. Sen yazabildin mi arkadaşım ?
Bir de bootable image ve disk image arasındaki fark nedir biliyormusun. Bana ikisinin açıklaması da aynı göründü. (ikisini de oluşturamadım zaten )

quote:

Orjinalden alıntı: Tensi

Internette DUB CD aratin. Icerisinde sinirsiz utility olan bir CD ciktigini goreceksiniz. Acronis ve Ghost'ta dahil. Guzel yonlerinden biri aslinda 4 farkli utility CD'si tek cd de birlestirilmis. Bu CD'lerden biri XP-MiniXP. CD'den boot edip calistirabildiginiz XP altinda pekcok recover ve antivirus yaziliminin yaninda network deastegi v.s. de var. Ben yine de acronis yerine ghost u tercih ederim. DOS tabanli olani tabii ki. Windows altinda calisan o igrenc versiyonunu degil. Bu cd icerisinde o var zaten. En azindan network destegi ile ortak bir ag surucusune image atabiliyorsunuz. Yer derdi filan olmuyor boylece.

Rock'Em All..ya da salla gitisn
nihat1551

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2007; 18:40:48 

http://forum.donanimhaber.com/m_14052856/mpage_1/key_//tm.htm#14056239

format attığpım pc lerde acronisle image alıyorum ... bugun önceden imagesini alıdğım pc yi geri yüklim dedim acronisle boot yapınca ilk açılırken start acronis load yazan ekranda takılıp kalıyor 15 dakka bekledim seçme ekranı gelmedi bunu 2.kez yaşıyorum sorunu yaratan pc ler amd işlemcili Asus anakartlı pc ler acaba bunun biostan ayarımı var ... ben bu imageyi yükleyemedim acronis loader yazan ekranda takılıp kalıyor yardımcı olabilecek varmı teşekkürler

boot cd kullanmıyorum pc açııken imageyi tıklıyorum ordan boot yaptırıyorum hep bu şekilde yaptım fakat 2 pc de o ekranda takılıp kalıyor boot cd var ondada aynı hatayı vereceğini sanıyorum çözümü bilen arkadaş yokmu ?

DONANİMHABER 1.SAMSUN BULUŞMASI (resimler eklendi)
oktayakgoz

6 Mayıs 2007; 11:32:29 

peki beyler şöyle bişi sorayım madem bilirkişiniz

açılış dvd si yapıp yedeğide aynı dvd ye atma şansımız var mı ? tabiki hdd e yedeği saklamak iyi ama dvd de de olsa iş garanti olması açısından soruyorum

bide bu işde en iyisi hangisi drive image 7 mi acronis mi

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
seasoul

6 Mayıs 2007; 15:21:53 

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

peki beyler şöyle bişi sorayım madem bilirkişiniz

açılış dvd si yapıp yedeğide aynı dvd ye atma şansımız var mı ? tabiki hdd e yedeği saklamak iyi ama dvd de de olsa iş garanti olması açısından soruyorum

bide bu işde en iyisi hangisi drive image 7 mi acronis mi