Şimdi Ara

Nabi 2: Çocuklar için Android 4.0 işletim sistemli ve Nvidia Tegra 3'lü tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Tablet üreticileri yalnızca yetişkinleri değil, çocukları da hedef almaya başladı. Kısa süre önce gün yüzüne çıkan Nabi 2, dayanıklı tasarım ile performansı bir araya getiriyor.
     
    1.3 GHz saat hızında çalışan 4+1 çekirdekli Nvidia Tegra 3 platformu ve 1 GB RAM desteğini arkasına alan Nabi 2, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanıyor. Çocuklara özel basit bir arayüz sunan tablette, 7.0-inç boyutunda ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 8 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Kapasite microSD kartlarla yükseltilebiliyor.
     
    Ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılan tablette, mini HDMI portu ile 4000 mAh batarya mevcut. Batarya, 6 saate varan çalışma süresi sağlıyor. Nabi 2'nin fiyatı ise 199.99$ olarak belirlenmiş.







  • Çocukta zaten Mass Effect oynar o yaşta tegrayı koymuşlar çok gerekli çocuğa =)

  • Cihazı modifiye edip satarlar.

  • 199 dolar ?Tasarımı güzel olsaydı Nexus 7 nin yerine bunu alırdım Micro SD Girişi yüzünden.

  • Yahu küçük çocuk napsın tegra 3ü. Çocuk gitsin oyuncağıyla falan oynasın. Anne, babasıda gitsin o paraya kendine nexus 7 alsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERCURY2000

    Yahu küçük çocuk napsın tegra 3ü. Çocuk gitsin oyuncağıyla falan oynasın. Anne, babasıda gitsin o paraya kendine nexus 7 alsın.


    Tegra 3 diyorsunda iki sene sonra Tegra 3 diye bir yongadan bahsetmeyeceğiz bile. Ama çocuk hala bu cihazla oynuyor olacak. Her yıl yeni tablet alacak değiliz ya çocuğa.

  • Çocuğa neden tablet alıyoruz? O da çıkıp arkadaşlarıyla oynasın dışarda oyun oynasınlar maç yapsınlar

  • Çocuğa neden tablet alıyoruz? O da çıkıp arkadaşlarıyla oynasın dışarda oyun oynasınlar maç yapsınlar

  • İyice aşırıya kaçtı bu iş çoçuğa tablet almak ne demek ya? Çoçuk dediğin dışarıda oynar,düşüp bir yerlerini yaralar,arkadaşlarıyla ağaçlara felan dalar benim bildiğim hani ergen olsun aklı ersin öyle alınır böyle şeyler daha baştan çocuğa televizyon,pc,tablet gösterilmez arkadaş sonra çocuğuna PSP,tablet alanalara her zaman gıcık olmuşumdur sonra çocuk neden hemen hasta oluyo neden asosyal oluyo bir de tegra 3 koymuşlar çocuk açıp Shadowgun oynayacak neyse iyi geceler.

  • Beyler çocuklar tabletin romunu kırıp kendi romlarını yüklerler aileler bundan şikayetçi olursa :D

  • yorum yapanlara sormak istiyorum: abi hasta mısınız ? 2-4 yaşındaki çocuklar için eğitici olabiliyor. nasıl çıksın sokağa bütün gün? arada otursun oynasın nedir yani? komşunun çocuğu var 2 yaşında. tabletinde boyama yapıyor müzik aletleri çalıyor gayet de güzel zekasına katkı. derseniz ki, gözleri bozuluyor, radyasyon alıyor ha ona bir şey demem. ama onun dışında biraz mantıklı yorum yapın.

  • Çocuk için dediği sadece görüntü değişik onun yerine normal tabletlerde windows phone 8 deki "çocuk odası "gibi bir uygulama olsaymış ya
  • Kaplamayı değişik yapmak çocuklar için mi oluyor
  • abi hasta mısınız ? 2-4 yaşındaki çocuklar için eğitici olabiliyor. nasıl çıksın sokağa bütün gün? otursun arada oynasın nedir yani?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: panasonicfz48

    Çocuğa neden tablet alıyoruz? O da çıkıp arkadaşlarıyla oynasın dışarda oyun oynasınlar maç yapsınlar

    ÇOCUKLARI DOĞAYLA TOPRAKLA TANIŞTIRMADAN HAYVAN VE DOĞA SEVGİSİNİ KAZANDIRMADAN ROBOTİKLEŞTİRİP AŞIRI BİREYSELLİĞE DOĞRU SÜRÜKLEMEKTİR BU.

    ÇOCUKLARIN TAM DA PSİKOLOJİK ANLAMDA KALIPLAŞMALARININ OLUŞTUĞU 5-6 YAŞ DÖNEMLERİNDE ÇOCUKLARIYLA DAHA FAZLA İLGİLENMELİ AİLELER.

    AMA ŞİMDİ Kİ DEVİR ŞU OLMUŞ;

    ANNE BABA İŞTE, ÇOCUK BAKICININ ELİNDE AKŞAMA KADAR EVE HAPSEDİLMİŞ VAZİYETTE, AKŞAMDAN AKŞAMA BİR KAÇ SAATLİĞİNE YORULSUN UYUTALIM DİYE YALANDAN YERE İLGİLENMELER..... YOK YOK, AİLE BÖYLE BİR KURUM OLAMAZ. ÖNCE ANNE BABALAR/ANNE BABA ADAYLARI AİLE KAVRAMI VE ÇOCUK YETİŞTİRMEK KONUSUNDA CİDDİ ANLAMDA FARKINDALIK SAHİBİ OLMALARI LAZIM...

    AMA MAAALESEF İŞİN SADECE CİNSEL KISMINA ÖNEM VERİLMİŞ VAZİYETTE. HERKES BİRBİRİNİN İHTİYACINI GİDERMENİN DERDİNE DÜŞMÜŞ.





  • Arkadaşlar istanbul gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar ın çocukları evde oturmaya mahkumlar hangi ağaca çıkacak hangi topu oynayacak allah aşkına yorum yapılıyorda iline göre yapılsa bu yorumlar bence daha güzel olacak elbette çocuk dışarda oynayacak tamam ona bir şey demiyorum fakat büyük şehirlerde zor tablet bencede küçük çocuklar için gereksiz ama öyle bir an geliyorki mecbur kalıyorsunuz bu tarz ürünleri almaya saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.