Şimdi Ara

NAVTEQ mi , BaşarSoft mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Türkiye için en iyisi Başarsorft olduğunu sanıyordum ama Piranha'nın artık çoğu ürünü Navteq. Hangi haritalı ürünleri almalı ?

    Değiştirme : Önemli olanlar güncel sokak vs. verileri, POI'ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 20 Temmuz 2012; 23:07:20 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacaygun

    Arkadaşlar Türkiye için en iyisi Başarsorft olduğunu sanıyordum ama Piranha'nın artık çoğu ürünü Navteq. Hangi haritalı ürünleri almalı ?

    Değiştirme : Önemli olanlar güncel sokak vs. verileri, POI'ler

    Önceki gün Son çıkan no trafik olan cihazdan satın aldım bu cihazda Teleatlas harita var. benim bulunduğum yer başarsoft ve navteq haritada tam detay var tele atlas olanda hiç detay yok malesef.no trafik modelini alacaksanız haritası teleatlas ona göre araştırma yapmanızı öneririm.
  • Babamın navigasyon cihazında (Piranha Fuga) haritası olsun, Poi'ler olsun harika. Üzerinde Başarsoft var. Ama Piranha neden Başarsoft'tan Navteq'li ürünlere yoğunlaştı anlamadım. Navteq daha mı iyi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacaygun

    Babamın navigasyon cihazında (Piranha Fuga) haritası olsun, Poi'ler olsun harika. Üzerinde Başarsoft var. Ama Piranha neden Başarsoft'tan Navteq'li ürünlere yoğunlaştı anlamadım. Navteq daha mı iyi ?

    Navteq haritalı modeli yok bende o nedenle yorum yapamam ama Başarsoft bana göre en detaylı olanı.
  • Hocam teşekkürler. Diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim.
  • Yaşadığım bölge için denemelerimde NT haritalardan verim alamadım. Büyük şehirlerde iyi ama. TomTom (TA) haritalar da bence büyük şehirlerde çok iyi. Taşra giderek vasata yakın hale geliyor.

    TA Haritaları tercih etmeniz halinde Mapshare avantajını kullanarak güncelleme beklemeden yaptığınız düzeltmeleri kullanabiliyorsunuz.

    Başarsoft bir numara, TA iki numara, NT devamında gelir. Benim önerim/sıralamam bu şekilde olur... Bir şık daha ekleyip kafanızı karıştırdım ama olan bir şeyi göz ardı edemeyiz

    Saygılar
  • Teşekkürler hocam. Bana da BaşarSoft daha mantıklı gelmedi değil aslında.
  • Yani, varken ve Ömür Boyu Ücretsiz güncelleme hakkı mevcutken kullanın. NT bilmiyorum ama TA 24 ay sonra paralı...
  • Basarsoft kullanan markalar hangileridir? Next hangi haritayi kullanir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next Başarsoft Haritası kullanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wheatley

    quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Next Başarsoft Haritası kullanır.


    http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-5-no-trafik-rds-tmc-yeni-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otpirrdstmc&categoryId=257643

    ne dersin?

    Ben bir şey demiyorum; siz araştırın. Bu forumda ve internet ortanımda kaç kişinin "illallah" ettiğini okuyun.

    1- Harita eksik
    2- TMC verisi sadece istanbulda kısmen Ankarada var.
    3- Başarsofttan bahsediyoruz siz Navteq haritalı cihazı inceliyorsunuz.

    Lütfen forumu biraz araştırın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wheatley

    quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Next Başarsoft Haritası kullanır.


    http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-5-no-trafik-rds-tmc-yeni-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otpirrdstmc&categoryId=257643

    ne dersin?

    Ben bir şey demiyorum; siz araştırın. Bu forumda ve internet ortanımda kaç kişinin "illallah" ettiğini okuyun.

    1- Harita eksik
    2- TMC verisi sadece istanbulda kısmen Ankarada var.
    3- Başarsofttan bahsediyoruz siz Navteq haritalı cihazı inceliyorsunuz.

    Lütfen forumu biraz araştırın



    akbank kampanyası ile 200 tl'ye geliyor ancak siz kötü diyorsanız kötüdür, bu bölümde baya etkinsiniz ancak o zaman bana başka bir cihaz önerin.

    tv li ve rds denilen illetli olarak ayrı olmak üzere.

    bu gerçek zamanlı trafiği düzgün çalıştıran yok mu hiç?

    tv li öneri;

    tv siz öneri

    rds denilen gerçek zamanlı trafik sağlayan öneri.

    teşekkürler.




  • TV dediğiniz zaman seçenekler bir elin parmaklarının sayısına bile ulaşmaz.

    TV'siz derseniz Next 5xx cihazları inceleyin; TBS (Trafik bilgi sistemi) dir Next tarafındaki adı. Tavsiyem cihazları görün, dokunun. Satıcıya çok inanmayın, araştırıp bilgili olarak gidin. Herhangi bir teknoloji market olabilir.

    1- Ekran parlamasız ve ışığı kuvvetli olmalı.
    2- TBS Aksesuarı kutu içinde olanı tercih edin.

    Kararınızı verdikten sonra istediğiniz modeli internet üzerinden alsanız da olur. Ama cihazı görüp dokunmak önemlidir.

    Kolay gelsin
  • Alacağımız cihazı çoğunlukla Türkiyede kullanmakla birlikte, yurt dışı seyahatlerimizde ABD ve Avrupa'da hatta Rusya'da da sağlıklı olarak kullanmak istiyoruz. Bu durumda IGO'nun yurtdışı haritaları yeterli olur mu? TomTom veya Garmin haritaları ile IGO'nunkileri kıyaslayabilir misiniz? Cevaplar için teşekkürler.
  • iGO'nun yurtdışı haritaları Navteq ve Teleatlas ile kıyaslanamaz. Yurt dışı kullanımlarınız sıklıkla olacaksa cihaza göre Navteq veya TeleAtlas haritalarla ilgilenin...

    Örnek; Garmin & Navteq veya TomTom & Teleatlas...
  • İGO 'nun birçok ülkedeki haritaları ya tomtom map'tir yada navteq zaten :) Sadece eğer lokal bir sağlayıcı varsa ve iyi ise onunla çalışır başarsoft ile olduğu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar iç içe geçmiş çarklar çalışıyor ki Navigasyon sistemlerinde; belki de bir yerden Başarsoft datasına ulaşırsınız. Ama farkında olmazsınız
  • navteq poi haritası çok yetersiz ve eksik. hiçbir poi noktası bulunmuyor.poi haritası başarsoft çok çok iyi .ama navteq genel hartası güzel.
  • Tabiki Başarsoft
    arkadaşlar önceki senelerde şirketimize test etmek amaçlı birkaç navigason getirdik. bizzat ben test ettim hem navteq hem başarsoft 7 inch olani da vardı 5 inch de. ve sonuçta 5 inch olan Piranha galileo da karar kıldık. 110 tane alındı. Sürekli sahada olan biri olarak Başarısoft haritası kullanan Piranha Galileo dan çok memnun kaldık. Sürekli istanbulda denememin yanı sıra taşradada çok başarılı buldum. Arıza konusunda felan 110 tane aldık ya Piranhanın maşallahı vardı :))
    Başarsoft un Navteq e göre çok daha basit çok daha pratik bir menüsü var. Çok da kullanışlı.
    Galileo Adres hedef tarif özellikle dokunmatik konusunda çok başarılıydı. Daha sonra piranha infiniti hd white modelini arkadaşıma tavsiye ederek aldırdım. sonra baktım ki o navteq harita kullanıyor. ve de dokunmatiği kötü. yani kötü derken cihazda arıza yok tasarımı o şekilde. sonucta sanki yeni galileo modeline de navteq harita yüklemişler sanırım. resimlerden öyle görünüyor. ama başarsoftsa hiç düşünmeden galileo yine alırım. Haaa bu arada Piranha Infiniti Hd White 1 kez kullanıldı SATILIKTIR. :) kampanyalı felan diye 170 e aldığımız cihazı sahibinden GET ile 110 a; elden teslim ile de cache 100 liraya bırakırım :) kutusu yok ama eksiği yok belgeleri ve faturası garanti belgesi herşeyi var. ilan aşağıda navteq out başarsoft in :)) bu kadar kötüleyip de mal satan olur mu demeyin :) ihtiyaç duyulmayan şey satılır. :)

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-piranha-piranha-infiniti-hd-white-navigasyon-ucretsiz-kargo-159789742/detay/

    Yazıma Piranha Destek'i de ekledim.
    Elimdeki Infiniti Hd yi Galileo ile değiştirin cihazı hiç kullanmadım dedim ama forumdan pek sallamadılar. Destekle görüşün felan dediler. O zaman foruma Piranha destek diye bir hesap açmayacaksın arkadaşım :)
    30 tl ye mail ettiğiniz ürüne 20 tl lik yazılım yükleyip 200 tl ye satıp, forumlarda hesap açıp da kullanıcıya çözüm bulmazsanız sizden alınan ürünler ikinci el sitelerinde satılır, marka değeriniz düşer ve biri de GELİR LAFI GEDİОİNE KOYAR. . Saygılar Piranha.

    http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/mpage_98/f_//tm.htm#89445162




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.