Şimdi Ara

Lenovo'nun yeni SleekBook'u IdeaPad S206, ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lenovo'nun yeni SleekBook'u IdeaPad S206, ülkemizde satışa sunuldu


    Dünya bilgisayar pazarının 2.büyük üreticisi olan Lenovo, Intel'in Ultrabook girişimi ile yaygınlık kazanmaya başlayan ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarların AMD tarafındaki ayağını oluşturan SleekBook kategorisindeki yeni çözümü IdeaPad S206'yı ülkemizde satışa sundu.

     

    20,7 mm inceliğinde ve 1,3kg ağırlığında olan IdeaPad S206, gücünü AMD'nin Fusion C60 işlemcisinden alıyor. 80x paralel işlem birimine sahip, DirectX 11 destekli AMD Radeon HD 6290 entegre grafik birimiyle gelen C60'da Turbo Core teknolojisi ile çalışma frekansı ihtiyaca göre 1GHz'den 1,33GHz'e, GPU’da ise 276MHz'den 400MHz'e yükseliyor. 11.6 inç boyutundaki arkadan LED aydınlatmalı ekranında 1366x768 piksel görüntü sağlayan bilgisayar, 2GB DDR3 sistem belleğiyle gelirken; depolama alanı konusunda ise 320GB'lık sabit sürücüye sahip. 

     

    Genişleme açısından ise üzerinde birer adet USB 3.0, USB 2.0 ve HDMI portu ile hafıza kartı okuyucusunun konumlandırıldığı IdeaPad S206, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 2 hücreli Lityum iyon pilinden karşılayarak yaklaşık 3,5 saatlik kesintisiz kullanım sunuyor. Bilgisayarın AccuType klavyesi ise konforlu ve rahat bir yazı deneyimi sunarken, daha kolay kaydırma ve yakınlaştırma gibi işaretleme işlemleri için touchpad’de çoklu dokunmatik desteği unutulmamış.

     

    Lenovo'nun yeni SleekBook'u IdeaPad S206, ülkemizde satışa sunuldu

     

    IdeaPad S206’da bulunan ve Lenovo imzası taşıyan katma değer çözümlerden Quick Start, tüketicilere en sık kullandıkları uygulamalara 10 saniyeden kısa sürede erişebilme imkanı vererek önyükleme gibi işlemlerden kurtulmalarını sağlarken; Enerji Yönetimi ise enerji kullanımını basit bir arayüz üzerinden her türlü çalışma için kolayca kontrol edilebilmesine imkan veriyor.

     

    Ülkemizin önde gelen teknoloji marketlerinden Media Markt kanalıyla, ince grisi ve beyaz renk seçenekleriyle teknoloji severlerin beğenisine sunulan IdeaPad S206’nın satış fiyatı ise KDV hariç 429 dolar olarak belirlenmiş.

















  • Çok çok çok pahalı yapmamışlar fiyatı hayret !
  • Bu SleekBook segmenti Ultrathin segmentinden farklı öyle değil mi?
    Bu SleekBook, bana netbook'un gelişmişi gibi geldi, yanılıyor muyum acaba?

  • Bildiğin netbook bu sleekbook falan değil
  • Sleekbook olması için 2. nesil APU olan Trinity olması lazım değil mi sonuçta AMD gerek ultrathin gerekse sleekbook isimlerini Trinity den sonra kullanmaya başladı... ilk nesil APU da başarılı ama asıl sıçrama 2. nesil APU ile oldu...

    bu arada AMD Trinity A10 4600M inceleneceği haberinden bu yana 2 ay 5 gün geçti... AMD nin referans makinesi yalan oldu bari Hp nin A8 4500M li makinesinin incelemesini yayınlayında alım kararlarımızda etkili olsun...

  • nesil APU ile oldu...

  • Sleek değil işte... Netbook . Bu çözünürlüklte netbooklar yıllardır vardır..

    Yenilikçi bir özellik bulamadım..

    Fiyatı da pahalı...

  • C60 nedir, bu makinada ne işi var?

  • İnsan bi en azından 4 hücreli batarya koyar !

  • Lenova'nın sade tasarımları her zaman ilgimi çekmiştir ancak bu sefer tasarım iyi olmasına rağmen cihazın donanımları pekte tatmin edici değil.

  • lenovo turkıyedekı teknık servısını degıstırmezse daha cok zarar eder kazayla kırdıgım ekranımı tamır ıcın 600 liraya yakın para talep ettıler cıhazı 740 liraya aldım sız karar verın bu bısey degıl kırık ekran gozle gorunmuyor gıbı 60 liraya yakında arıza tespıt ucretı verdım :D ( aynı ekranı l.ekran fırmasından 140 liraya aldım kendım taktım faturasıda mevcut ! )

  • Mediamarkt'ta inceledim siyah modelini. Tasarım olarak çok hoş görünse de, piano black kaplama çabuk kirlendiği için çok kötü görüntü oluşturuyor.

  • Bildiğimiz netbooklaraldan ne farkı var bunların...

  • Cihaz 30 degil 20mm ve kasa cok guzel.netbook demek haksizlik olur.umarim bu tr de tutar da trinitylere de yol acilir.

  • bir surface değil
  • Yahu şu memlekete ucuz e-450 / e2-1800 cpu kullanan notebook notebook slekbook zarbook ne isim veriyorsanı onlardan getirin yaf.800 küsür TL etiket ile milletin gelip bunlardan almasını beklemeyin. Çok çok aşırı mobilite isteyen bakarsa bakar.

  • Ben zaten AMD yi oldulca performans bakimindan daha basarili buluyordum ve bu lenovo(yeni IBM) tecrubesi ile birlesince ortaya inanilmaz utopik guzellikte bir urun cikmis tasarim on numara performansinda siradan ultrabooklara gire daha iyi olduguna eminim.(Bknz. atom islemci vs amd fusion)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.