Şimdi Ara

Torchlight 2'nin Çıkış Hedefi Bu Yaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    Daha önce bu yaz itibariyle çıkacağı açıklanan Torchlight 2'nin çıkış ümitleri körelmemiş gözüküyor. Runic Games, oyunun çıkışı adına bu yaz döneminde ısrarcı.
     
       Konuyla ilgili Joystiq sitesine açıklamalarda bulunan Runic patronu Travis Baldree, "Bizim için yaz sonu 25 Eylül civarına denk gelir. Torchlight 2'yi de bu tarihe kadar piyasaya sürmeyi hedefliyoruz." sözlerini söyledi ve ardından "Torchlight 2 büyük ve önemli bir oyun. Uğraşmamız gereken yerler var. Ne zaman kendimizi hazır hissedersek o zaman tarihi duyururuz." sözlerini ekledi.
     








  • İlk oyundaki karmaşık harita sistemini düzeltmişlerse oyun dahada güzel olacak demektir.
    Umutluyum bu oyundan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abi çıkarın da kurtarın bizi Diablo'dan. Sadece mob kesmek zor diye oynanmıyor. Eşya sistemi batık vaziyette. Şu Torchlight ile Titan Quest niye Diablo kadar duyulmuyor şaşıyorum. Hala arada sırada nostalji olsun diye Titan Quest oynuyorum.
  • betasını oynadıgımda o aşırı çizgifilm görüntüsünün biraz daha hafifletilmş oldugu dikkatimi çekti, ne yalan söyleyeym daha bi sevdim. Umarım fazla bekletmez de diablonun saçmalıklarla dolu içeriğinden biraz olsun uzaklaşabiliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.