Şimdi Ara

otomobilinizle yaşadığınız en saçma hatıra (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
29
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vatan caddesinde gece gidiyorum yanımda da misafirim var. Işıklara yaklaşınca kırmızı yandı ve durdum en önde benim, yanıma mini cooper geldi kırmızı renk açmış müziği felan bende de o an bir kapışma isteği oluştu 1.3 dizel astra ile Neyse ışık yeşil yandı patinaj çeke çeke kaldırdım 2. vitese aldım ALLAH ne verdi basıyorum aynadan bir baktım mini kalkmamış bile(bana avans vermiş) ne oluyor dememe kalmadan bir kalktı motor sesini aradaki mesafeden duydum duymamla yanımda bitti ve ok gibi uzadı tek dikkatimi çeken meğerse araç mini cooper S imiş yani 180 küsür beygir civarında olanlardan Akrabam bana bakıp şansını fazla zorlamaman lazımmış dedi ve o an yerin dibine girdim.

    Temsili bir araç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2011-kirmizi-siyah-tavan-siyah-jant-ozel-siparis-chili-paket-100958014/detay


    Kendimi bir an şu video karesinde gibi hissettim



    Edit: Vİdeo düzenlendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 2 Ekim 2012; 10:31:42 >




  • Esenboğaya arabamla ilk gidişimdi aceleyle kapalı otoparka bıraktım arabayı. Koyduğum yerin numarasını almadığım için yolcu uğurlayıp döndüğümde yarım saatten fazla arabamı aradım.
  • grande punto dizel kullanıyorum.
    şehirlere arası yol,
    bir noktada kırmızı ışık var,
    durdum, bekliyorum.
    bir müzik sesi geliyor, ama nerden olduğu belli değil.
    benim arabamın içi zangır zangır titriyor.
    sonra yanımıza pejo 106 ve içinde 2 ergen ötesi genç,
    müzik o arabada çalıyor,
    benim aracımın içöi zangr zangır titriyor.
    abartmıyorum ama, benim arabam, direksiyonum, göğüs kafesim zangır zangır titriyor :))
    eşşek sudan gelinceye kadar dövmek geldi içimden ama ya sabır diyedek camı açtım.
    (çocuklara ve gençlere şiddetle ve kaba kuvvetle eğitimin çok faydalı olmayacağını düşünenlerdenim.)
    gençlere baktım.
    onlarda camı açtılar, müziğin sesini biraz kıstılar.
    "--güzel sistem, ama benim arabam biraz eski, bu yüksek müziğe dayanamaz" dedim.
    lafıma istinaden müziğin sesini biraz daha kıstılar ve yolumuza devam ettik.
    hayatımda o kadar müzik sesi ben başka yerde duymadım.




  • Tandoğan kavşağında ışıklarda bekliyorum, arkamdaki sabırsız korna çalmaya başladı. Kızgınlıkla, el kol hareketi yaparak 'görmüyor musun kardeşim kırmızı yanıyor' diye arkama döndüğümde, frene basmadigim için aracın akip adamın aracına dayandığini ve bu yüzden kornaya asıldığını anladım .
    Allahtan iyi bir insandı, karşılıklı tebessümle yola devam ettik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocacolatm

    Tatile gittigimin ilk gunu arabanin lastikleri camurdu denize suyun icine sokiyimda dedim biraz yikayim dedim suyla yan girdim ama biraz fazla girmisim sert bir dalga da gelince arabayi deniz biraz daha icine cekti sonra arabaya cekici cagirdik

    Sana şu video gelsin o zaman






  • Gençlik dönemlerimiz henüz ehliyet almadan babamın arabayı kaçırmalar arkadaşlarla gezmeler falan.
    Yine böyle toplandık geçtik başka bir semte arkadaşı bekliyoruz köşe başına çektik.
    Arkamıza trafik polisi yanaştı sirene bastı,
    dikiz aynasında göz göze geldim polisle, beni de ter bastı elim ayağım birbirine girdi araba çalıştıramıyorum,
    dayanamadı bir daha bastı sirene ben bir yandan yakalandık arabayı bağlayacaklar diye beklerken
    ''yaw kardeşim benim yerime park etmissin çık bi an öndece gireyim yerime '' diye megafondan bağırınca
    nasıl arabayı çalıştırdım nasıl oradan topukladım hatırlamıyorum
  • Eniştemin başına gelen komik bir olay var :)

    Aracıyla sokak arasında ilerlerken ön tekerlekten seken taş yan evin duvarından aracın ön camını çatlatmıştı. Enişte aracı servise götürdü, araç kaskolu tutanak tutulacak bizim enişte olanları anlatmış. Servis yetkili arkadaşta "abi bu şekilde yazarsak kabul etmezler demiş" ve tutunaklara seyir halindeyken kamyondan gelen taş çarpması şeklinde geçmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.Crock

    Lada vega 2005 te 0 almıştım. Lpg taktırınca katarite konvektörü dağıtmış. Ayağımdan gazı çekince Booommm Paattt! diye ses çıkıyordu. Tabi pahalıydı o zaman öyle kullandım. Konaktan geçerken gaz kesim yavaşlamak için inşallah patlamaz dedim derken domduruktan Booom diyince polis memuru yere yatıp silah çekmişti sonra devam etmiştim. Trafiktede çok başıma geliyordu herkes bakıyordu :)



    Hepsine güldüm hele o eşini almayı unutan kişiye ama buna kahkaha ata ata güldüm gece gece :)
  • 3 yılda hiç anı birikmedi mi? Anısı olanlar yazsın da efsane konu canlansın biraz
  • otomobilime yaşadığım en saçma hatıra şöyle olmuştu bir defasında benzinlikte durmuştuk pompacıya fulle demiştim tabi benim araba altta kalırmı buna mı demişti pompacı o lafı daha duyar duymaz oradan topukları kaba etine vura vura koşarak uzaklaşmıştı. Sonra işte o pompacıyı 3km ileride tarlada bilincini kaybetmiş şekilde yarı baygın bulmuşlardı adam okadar hızlı depar atmıştıki o şiddetli koşma esnasında kaba etleri full mosmor olmuştu bu da işte böyle arabamla yaşadığımız en saçma hatıradır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 28 Mayıs 2015; 23:48:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde bende böyle komik bir olay yaşadım.Kız arkadaşımla buluşacaktım o zamanlarda yakıtı hep ihtiyacım kadar alıyordum evden çıkmadan yapacağım yolu hesaplayıp 20 lira idare eder diye 20 liralık gaz aldım.Neyse buluştuk ettik eve dönüyorum çevreyolunda giderken araba benzine attı.LPG yide yeni bağlatmıştım 2 hafta falan olmuştu.Bir hafta öncesinde de benzer sorun yaşamıştım benzine atıyordu ustama götürdüğümde lpg hortumu bükülmüş gaz basıncından benzine atıyor demişti değiştirmişti.Ben yine aynı sorun oldu sandım.Zorlamadım arabayı benzine atıp gittim ama benzin de ucu ucuna var.Yokuş aşağı olunca lpg ye alıyorum arabayı falan.Bir süre sonra eve yaklaştıkça artık en ufak gaz dokunuşunda bile benzine atar oldu.Eyvah dedim yandık bu sefer iyice gitti araba.Eve geldim açtım kaputu hemen hortuma baktım gözüme hortum kesilmiş gibi geldi.Hemen ustama gittim sorunu anlattım kaputu açtım gösterdim kesik burası dedim.Bant lan o ne kesiği dedi

    Daha sonra motoru çalıştırdım 3 4 saniyeden sonra benzine atıyordu allah allah böyle yapmaması lazım falan dedi gel bi bilgisayara bağlayalım dedi arabayı.Bilgisayarda diğer dükkanda.Neyse giderken dedim abi ne olabilir falan.Çok ilginç sanki gaz bitmiş gibi benzine atıyor dedi.Sonra durdu bana baktı.Gaz bitmedi dimi dedi.Ben error verdim.Yaptığım yolu düşündüm aldığım yakıtı düşündüm.Sonra gülmeye başladım birbirimize bakıp kahkaha atmıştık baya bir.Sonra benzinliğe gidip gaz aldık sorun çözüldü dedi ustam ulan akşam akşam güldürdün beni dedi utanarak bastım gittim eve




  • 2014 Aralik ayinda ilk otomobilimi aldim.O anki heyecanla yolda ön cam bugulandi Halbuki fani cama versem buğu kalkicak.

    Neyse bulamadım.Yapacak bir şey yok e5 deyiz kenarada çekemedim.Arkadasim atletini cikarip camlari sildi sürekli öyle geldik eve kadar .
  • Sene 2009 filan ben bir de 2 abim babamın 89 model Tofaşı aldık gidiyoruz, babam tamirci olduğu için arabasına bakıyor kolluyor arabası onun çok değerli ama artık 20 yıllık Tofaş bazı şeyleri tam çalışmıyordu biz de biraz yabancısıyız arabanın neyse E5 te Ayvansaray Renault İnanlar önünde yokuşu çıkıyoruz arabanın benzin bitti kenara çektik, arabada bir de LPG vardı 5-10 dakika uğraştık bir türlü gazda çalışmıyor arabayı gaza geçiremiyoruz, baktık araba çalışmayacak küçük abimle ben çıktık yola gece yarısı abartısız 1.5-2 saat yayan benzinci arayıp bulduk, benzin bidonu satın aldık doldurttuk sonra arabanın yanına geri gittik bir de baktık araba çalışıyor büyük birader içinde bizi bekliyor, kontörü olmadığı için de arayamamış bizi. Dedik nasıl oldu bu? Meğer arabada benzin varmış bizim gazımız bitmiş, biz yolda kaldığımızda araba zaten gazdaymış biz de araba gazdayken gaza geçirmeye çalışmışız. Gecenin vakti arabada benzin varken benzin almaya gitmiştik enayi gibi.

    Bir hikaye de dişçimden anlatayım, diş hekimim 60 yaşlarında çok iyi bir kadın beni de çok sever gittiğim zaman biraz sohbet ederiz neyse en son gittiğimde 2005 model Ford Fusion u satıp sıfır km Astra J aldım dedi. Aracı aldığı ilk gün yeğeniyle buluşmak için Cankurtarana gitmiş, eski arabası tek kapı olduğu için çanta olayında biraz yabancılık çekmiş yeni arabada çantayı yanıma alıyorum biraz tedirgin oluyorum önceki arabanın arka koltukları iyiydi dedi neyse Cankurtarana giden sahil yolu biraz tenha olduğu için biraz trafikte kalınca çantasını düşünerek açık olan ön camları kapatmak istemiş, ön camları kapatayım derken arabaya yabancı olduğu için arka camları da açıyor o kadar uğraştım camları bir türlü kapatamadım dedi 4 cam açık trafikte devam ediyor sonra ışıkta durunca direksiyondaki tuşları da kurcalamış, o esnada yanlışlıkla arabayı 20 km/h sabitlemiş, yeşil yandı gaza basıyorum araba gitmiyor millet arkamda kuyruk oldu camları da kapatamadım rezil oldum dedi. Sonra Astra kullanan birini yolda durdurup ondan yardım istemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 30 Mayıs 2015; 4:21:47 >




  • Mertcan. kullanıcısına yanıt
    Benzeri bana oldu. Ramazan ayıydı. Eve 100 m kala iftar vakti fırına girdim. Fırın bir kalabalık bir kalabalık. Top atmadan zar zor pideleri alıp eve gittim. Neyse iftarı yaptık. Sabah kalktım araba evin önünde yok. Şaşırdım tabii. Sağa bakıyorum sola bakıyorum yok yok. Kafayı yiyecem. Neyse alt komşu demez mi hocam gece ben senin arabayı fırının önünde gördüm diye. Kafa birden dank etti. Fırından çıkıp eve yürüyerek gitmişim. Sabah evin önünde araba arıyorum :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Öz -- 30 Mayıs 2015; 11:34:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula arabayla gitmiştim, çıkışta arkadaşlarla sohbete dalıp otobüse bindim eve gittim, ertesi aldım arabayı :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı model ve renk olduğundan başkasının arabasının kapısını zorlayan var mı içinizde 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W124 kasa Mercedes'im vardı. Baba yadigarı araba, ben de üniversite uzak diye bunu getirdim kullanıyorum. Bi gün arkadaşla acil bi işimiz vardı, yakıt da az malum öğrenciyim full depoyla gezemiyorum her zaman. LPG'liydi, gazın az olduğunu biliyorum ama gideceğimiz yere götürüp getirir diye düşünüyorum. Neyse işimizi hallettik, OPET'e girdim. Tam pompanın önüne geldim frene bastım kontağı ben kapatamadan araba stop etti. Hayırdır noldu ki diye çalıştırmayı denedim çalışmadı. Aha dedim yakıt bitti galiba. Arkadaş da diyor Kadir Gecesi doğdun herhalde bu ne şans. Olay buradan sonra başlıyor aslında. LPG'yi fulledim öyle denedim yine çalışmıyor. Acaba benzin mi bitti diye gittim bir de benzin aldım 30 liralık. (Çalışsın şimdilik yeter diye çok param yoktu) Yine çalışmıyor. Çektik kenara acaba aracı boğdum mu ki dedim biraz bekleyelim dedim. O sırada bi taksici geldi. Diyor ben bunu hallederim. Benzin aldırdı bi pet şişeye damlatıyor bir yerlere falan, araba çalışır gibi oluyo ama hıkık diye gidiyor sonra. Dedi ki bunun içinde benzin var mı? Var abi yeni aldım 30 liralık dedim çalıştırır dedim. Adam hafif esprili hafif sinirli şekilde atarlandı, oğlum 30 liralık benzin mi olur at şuna bi 50 lira daha ulan boşu boşuna uğraştırıyosun falan filan diye. Gittim 50 liralık daha aldım. Yine çalışmadı Heee ondan değilmiş diyor bu sefer de. Yapamadı gitti, aracı ite ite bi yere park ettik. Ertesi gün çekici falan çağırıcam sanayiye götürücem. Yakınlarda bi oto elektrikçi vardı. Bi baktırayım dedim, adamı aldık götürdük. Meğerse LPG cihazı var ya benzine çektiğimiz yada LPG'ye çektiğimiz. O bozulmuş. 20 liraya falan değiştirmişti sanırım düzelmişti sonra. O kadar uğraş falan bunun içinmiş.




  • Vw polo aracim vardi. Arac komple sıkıntılı idi. Yolda bırakıyor, tekliyor surekli arıza cikariyordu. Kapi kolundan tutuyosun kol elinde kaliyor, emniyet kemerini takıyorsun kemer elinde kaliyor falan neresinden tutsan elinde kaliyordu.
    Bir gun hic unutmam bu arabayla alisverise ciktik park yeri bulduk , araci stop ettirrdim. El frenini bi cektim fren kolu aynen elime geldi. Kol böyle at şeyi gibi elimde kaldi yani. Cok moralim bozulmustu o zaman. Sinirden kahkaha atmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz88

    Aynı model ve renk olduğundan başkasının arabasının kapısını zorlayan var mı içinizde 😃

    Anneannem sürekli bu hataya düşüyor, benim araç i30, kadın için sedan , hatchback fark etmiyor, yeterki gri olsun o araba bizimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Kumandadan düğmeye basıyorum basıyorum açılmıyor hay .... kumandası pili mi bitti lan diyordum ki arabanın içi bi değişik geldi gözüme beynim durdu bi an arabanın plakasina bakınca çok pis oldum benimki 3 araba gerideymis 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.