Şimdi Ara

Renekton-The Butcher Of The Sands Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hikaye:

Uzak diyarlarda, Renekton, kendi toplumlarının yöneticileri ve koruyucuları gibi hizmet vermek için oluşturulan hayvansal bir ırkın üyesi olarak doğdu. Kardeşi Nasus ile birlikte Renekton, eski bilgilerin mahzeni ve Yaşam ve Ölüm Döngüsü öğretilerinin deposu olan Büyük Kütüphane’nin bakımından sorumluydu. Nasus, buraya çalışmak için gelen bilginlere ders verirken, Renekton Büyük Kütüphane’nin bekçisi olarak görev yapmaktaydı. O, Nasus’un öğretilerinden yararlanmak isteyenlerin gerçek doğasını hissedebiliyordu ve karanlık emelleri olanları uzaklaştırıyordu. Zaman geçtikçe, bu kötülükler sürekli temas halinde olması aklına etki etmeye başladı. İnsanların kalplerinde yer alan kötülük ile öfkeli biri olarak büyümeye başladı. Çılgınlığın içine doğru derinlere kadar indi ve kötülüğe sahip olan insanlardan kötülüğü keserek öfkesini bastırabileceğini keşfetti. Ne yazık ki, bu çarenin etkisi kısa süreli oldu ve “Kasap’ın Öfkesi” [EL], tahmin edilebileceği gibi daha da güçlü olarak yeniden ortaya çıktı.
    Öfkesi tarafından tüketilen Renekton, kendisini durdurabilecek tek kişiye gözünü dikti – [EL] kendi öz kardeşi. Nasus nedenini öğrenmek için Renekton’a yalvardı. Kurtuluşun öbür dünyada olduğunu düşünüyordu, umutsuz Nasus cesurca asi kardeşini devirdi. Savunmasız Renekton hevesle ölümün gelmesini bekledi. Ancak, bu gerçekleşmedi. Efsaneler Ligi’nin kuryeleri ağabeyini talep edince canı bağışlanmıştı. Bu güçlü büyünün hemen ardından yakalanmış, gerçekler arasında değişen çağın nasıl göründüğünü öğrenmek için geri dönmüştü. Sonunda, ortaya çıktığı zaman Zaun’un kanalizasyon derinliklerine düştü. Öfke ile çılgına dönmüştü, Renekton yeni bulduğu evinde durgunlaşmaya başladı. Öfkesi tarafından anlamsızca yönlendiriliyordu. Tesadüfen o havada tanıdık bir koku yakaladı. Tanıdık kokunun, hafızasında kaybolan avuntulara teselli olması için rehberlik edeceğine inanarak Savaş Enstitüsü’ne doğru kardeşinin izini sürdü.

Yetenekler:

Reign of Anger(pasif):Renekton gerçekleştirdiği her otomatik saldırı için Fury kazanır. Bu Fury yeteneklerini ekstra efektlerle güçlendirir. Ek olarak Renekton, sağlığı az kaldığı zaman ekstra Fury kazanır.

Cull the Meek(Q):Renekton kılıcını sallar ve etrafında bulunan düşmanlara orta derecede fiziksel hasar verir. Ayrıca verdiği hasarın belirli bir miktarı kadar sağlığını yeniler. Eğer 50 Fury’den daha fazla Fury’e sahipse verdiği hasar ve sağlık yenileme miktarı artar.(60/90/120/150/180 ve fiziksel hasar miktarınn %80 kadar vurur ,50 Furry bonus ile Verdiği hasar 90/135/180/225/270 kadar artar , sağlık iyileştirme değeri 50/75/100/125/150 ve 50 furry bonus ile 150/225/300/375/450 şeklindedir. )

[Ruthless Predator(W):Renekton, hedefine 2 defa vurur ve orta derecede fiziksel hasar vererek 0.75 saniyeliğine hedefini sersemleştirir. Eğer 50 Fury’den daha fazla Fury’e sahipse Renekton hedefine 3 defa saldırı gerçekleştirir ve yüksek miktarda hasar vererek onu 1.5 saniyeliğine sersemleştirir.(10/30/50/70/90 ve fiziksel hasar miktarının %150 si kadar vurur ,50 Furry bonus ile verdiği hasar 15/45/75/105/135 ve mevcut fiziksel saldırı miktarının %225 i kadar vurur)

Slice and Dice(E):Renekton ileri doğru hamle yapar ve yolunda bulunan tüm düşmanlara hasar verir. Fury ile birlikte kullanılırsa ekstra hasar verir ve vurduğu birimlerin zırhını azaltır.
    ( 30 / 60 / 90 / 120 / 150+ %90 fiziksel hasar vurur ,50 Fury bonus ile verdiği hasar 45 / 90 / 135 / 180 / 225 kadar artar ayrıca %15/20/25/30/35 kadar hedefin armorunu 4 sn boyunca düşürür.)

Dominus(Ultimate):Renekton, Tyrant formuna bürünür ve ekstra sağlık (Health) kazanır ve etrafında bulunan birimlere hasar verir. Tyrant formundayken Renekton periyodik olarak Fury kazanır.(Aktif dildiğinde 300/450/600 sağlık kazanır ve etrafındaki düşmanlara 40/70/100 + %10 büyü hasarı kadar damage vurur.)

Kardeşimin içi boş hale gelmişti. Öfkeyle doluydu, fakat boştu.

Nasus, the Curator of the Sands

Evet arkadaşlar ilk kez böyle bir şey yaptık hatam varsa belirtin main championlarımdan biri olan renekton ile oynamak gerçekten çok keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 19 Temmuz 2012; 23:24:39 >

Darth Maul

• Pc format atmasaydım elimde 10 tane lol replay videosu vardı renekton early game rehberi yapacaktım. gitti hepsi ne yazıkki.

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

Pc format atmasaydım elimde 10 tane lol replay videosu vardı renekton early game rehberi yapacaktım. gitti hepsi ne yazıkki.

Yazık olmuş dostum gerçekten.

Darth Maul
  • fury halinde verdiği damageleri yazsan daha iyi olur ne kadar artış olduğunu

Darth Maul
  • Şöyle bi göz gezdirdim. Dice da armor pen %35 olmuştu birkaç patch önce. Onu düzeltmek lazım.

Aynı şekilde yine e nin damageleri yanlış fury siz 30/60/90/120/150 olması lazım ve fury li bunun 1.5 katı olması lazım diye hatırlıyorum. Ve ad ratio oranı 0.9 eklenebilir.

Bir şey daha var. Q nun iyileştirme oranları. Ve max iyileştirme miktarları. Fury yokken %5 iyileştirir, herolara karşı %20. Fury varken %10 iyileştirir, herolara karşı %40. Max miktarı 50/75/100/125/150 fury varken 3 katı yani 150/225/300/375/450.

Evet eksik veya yanlış ne gördüysem elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım. Kafamdan yaptım yanlış hatırlamış olabilirim kontrol etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 19 Temmuz 2012; 14:32:24 >

Şöyle bi göz gezdirdim. Dice da armor pen %35 olmuştu birkaç patch önce. Onu düzeltmek lazım.

Aynı şekilde yine e nin damageleri yanlış fury siz 30/60/90/120/150 olması lazım ve fury li bunun 1.5 katı olması lazım diye hatırlıyorum.

Bir şey daha var. Q nun iyileştirme oranları. Ve max iyileştirme miktarları. Fury yokken %5 iyileştirir, herolara karşı %20. Fury varken %10 iyileştirir, herolara karşı %40. Max miktarı 50/75/100/125/150 fury varken 3 katı yani 150/225/300/375/450.

Düzelttim lol wikiden

Darth Maul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Şöyle bi göz gezdirdim. Dice da armor pen %35 olmuştu birkaç patch önce. Onu düzeltmek lazım.

Aynı şekilde yine e nin damageleri yanlış fury siz 30/60/90/120/150 olması lazım ve fury li bunun 1.5 katı olması lazım diye hatırlıyorum.

Düzelttim lol wikiden

E nin fury li damageleri hala yanlış bu arada. Ve üst mesajımda dediğim şeyleri eklemek faydalı olabilir. Q iyileştirme oran ve max iyileştirme miktarı. ve e nin ad ratio su. Onun dışında tamamdır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Düzelttim lol wikiden

E nin fury li damageleri hala yanlış bu arada. Ve üst mesajımda dediğim şeyleri eklemek faydalı olabilir. Q iyileştirme oran ve max iyileştirme miktarı. ve e nin ad ratio su. Onun dışında tamamdır

Tamamdır

Darth Maul

• Birkac duzeltme yaparsan eklerim. diger konulardaki ve sablonu gozden gecir, onlarida tamamlarsan guzel olur.

Darth Maul
  • Eklendi. Eline saglik
  • Hemen hemen değil her zaman renekton oynuyorsun bence.Bende hep jarvan oynarım ama sıkılıyorum ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: katarto3

Hemen hemen değil her zaman renekton oynuyorsun bence.Bende hep jarvan oynarım ama sıkılıyorum ne yapmalıyım?

Şahsen artık renektonla her heroyu yenebilecek kadar çok oynadım. Solo topu neredeyse hiç kaybetmediğimden sıkılmıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 22 Temmuz 2012; 0:19:13 >

quote:

Hemen hemen değil her zaman renekton oynuyorsun bence.Bende hep jarvan oynarım ama sıkılıyorum ne yapmalıyım?

Şahsen artık renektonla her heroyu yenebilecek kadar çok oynadım. Solo topu neredeyse hiç kaynetmediğimden sıkılmıyorum ben

Ben Jarvanı jungle da iyi kullanıyorum(yada kullandığımı düşünüyorum) .ranged olmadığı için solotop'da draven-vladimir vs. gelince hemen outfarm oluyorum ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

quote:

Şahsen artık renektonla her heroyu yenebilecek kadar çok oynadım. Solo topu neredeyse hiç kaynetmediğimden sıkılmıyorum ben

Ben Jarvanı jungle da iyi kullanıyorum(yada kullandığımı düşünüyorum) .ranged olmadığı için solotop'da draven-vladimir vs. gelince hemen outfarm oluyorum ne yapmalıyım?

vladı anladıkta dravenin orda ne işi var ?
    i7 6600k | MSI Z170-A Pro | Zotac AMP ExtremeGTX 1070 | Hyperx (2x8) 16GB 2600 mhz | CM Seidon 120mm | Hyperx Fury 240GB |WD 1 tb | Corsair 750wt | BenQ 24" XL2411Z 144hz & LG 22" E2260 | Logitech G610 Orion | Hyperx Cloud Revolver | Creative SoundBlaster Z | Razer Deathadder | Goliathus Extended Speed Edition | SteamController

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.