Şimdi Ara

SteelSeries, oyuncular için hazırladığı yeni faresi Sensei Raw'u satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Bilgisayar oyuncuları için fare, fare altlığı, kulaklık ve klavye gibi ekipmanlar hazırlayan SteelSeries, yeni modeli Sensei Raw'u satışa sundu.


     

    125.5 mm uzunluğunda, 68.3 mm genişliğinde, 38.7 mm kalınlığında ve 90 gram ağırlığında sade tasarıma sahip Sensei Raw, Sensei'nin bazı özellikleri kırpmış bir versiyonu olarak nitelendirilebilir. Sensei Raw'da 32-bit'lik ARM işlemci, dahili bellek, LCD menü sistemi bulunmadığı gibi logonun ve tekerlek (scrool) tuşunun LED rengi değiştirilemiyor. Sadece beyaz LED seçeneği mevcut.


     

    5670 cpi (counts per inch) lazer sensör, 30G maksimum hızlanma, 1000 Hz raporlama hızı, 16-bit sensör veri yolu sunan farenin hassasiyeti 90 ile 5670 arasında ayarlanabilmekte ve 8 tane tuşu bünyesinde barındıran farenin tuşları istendiği takdirde yeniden programlanabilmekte.


     

    Son olarak örgülü kabloya yer verilen Sensei Raw'da parlak yüzeyli ve mat yüzeyli olmak üzere iki farklı versiyon var. Farenin Avrupa satış fiyatı 59.99 Euro, ABD'de satış fiyatı 59.99$.


     




     




     











  • 59.99$ etmeyecek bir tasarımı var ürünün.Piyasada daha iyi alternatifler varken,fiyatları daha uygunken bu üründen beklediklerini alamayacaklarını düşünüyorum.
  • Klasik SS mouse'u. Yine renkli üç boyutlu fotokopi makinasını açık unutmuşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    59.99$ etmeyecek bir tasarımı var ürünün.Piyasada daha iyi alternatifler varken,fiyatları daha uygunken bu üründen beklediklerini alamayacaklarını düşünüyorum.

    Klasik SS mouse'u. Yine renkli üç boyutlu fotokopi makinasını açık unutmuşlar.


    kesinlikle ikinizin yorumunada katılıyorum
  • Katılıyorum yorumlarınıza. +1
  • yapılan bütün yorumlara katılıyorum. türkiyede bu markanın fareleri oyuncular arasında ''fazla'' abartılıyo diye düşünüyorum.
  • ben mouseyi aldım ama 190 liralık mouse kullanıyomuş hissi vermiyo açıkçası. performansına lafım yok ama malzeme kalitesi çok kötü scroll 5 tl lik mouselerin scrollarından kötü açık ve net yani.

  • merkuL. kullanıcısına yanıt
    Zaten fareyi yurtdışında 50 dolara kadar bulabiliyorsunuz Türkiye fiyatı o kadar pahalı sadece. İade etme şansınız varsa 190 liraya çok daha kaliteli fareler bulabilirsiniz hatta aynı fareyi 150 lira civarlarına bile bulabilirsiniz Türkiye fiyatıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silence34

    Zaten fareyi yurtdışında 50 dolara kadar bulabiliyorsunuz Türkiye fiyatı o kadar pahalı sadece. İade etme şansınız varsa 190 liraya çok daha kaliteli fareler bulabilirsiniz hatta aynı fareyi 150 lira civarlarına bile bulabilirsiniz Türkiye fiyatıyla.

    sağlık olsun yapıcak bi şey yoksağlık olsun yapıcak bi şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.