Şimdi Ara

EASYPRO TAB 43 - 7 inc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EASYPRO TAB 43 - 7 inc bu tablet nasıl arkadaşlar kullanan var mı ? Şarjı ne kadar gidiyor . Memnun musunuz



  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım tabletler hakkında. Bunun yazılımı diğerlerine göre daha iyi gözüküyor. 4 serisi. Şarjı 3000 mAh olduğuna göre tahminimce 3-4 saat dayanıyor olmalı. 4000 mAh bataryası olan tabletler için 5 saat dayanma süresi yazıyor. Öte yandan Flash desteği olması iyi birşey. Özellikle internette video izlerken Flash player çok sıkıntı oluyor. Öte yandan 3G mobil modem desteklemeside güzel bir özellik. Ben GG'de 300 TL'ye buldum. Daha uygun bir fiyata bulabilirsem alacağım. Araştırdığım kadarıyla iyi bir tablet. Aldın mı sen yoksa? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnbilgin

    Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım tabletler hakkında. Bunun yazılımı diğerlerine göre daha iyi gözüküyor. 4 serisi. Şarjı 3000 mAh olduğuna göre tahminimce 3-4 saat dayanıyor olmalı. 4000 mAh bataryası olan tabletler için 5 saat dayanma süresi yazıyor. Öte yandan Flash desteği olması iyi birşey. Özellikle internette video izlerken Flash player çok sıkıntı oluyor. Öte yandan 3G mobil modem desteklemeside güzel bir özellik. Ben GG'de 300 TL'ye buldum. Daha uygun bir fiyata bulabilirsem alacağım. Araştırdığım kadarıyla iyi bir tablet. Aldın mı sen yoksa? :)

    http://www.memurfoni.com/firsat/easypro-tab-43-android-4-03-tablet-pc-3873.html

    memurfoni de 229 Tl hocam kaçırma istersen




  • arkadaşlar cihazı aldım 6 gün kullandım sonra usb giriş arıza yaptı şarşda kullanırken ekran abuk subuk hareketlr yapıyordu kalibrasyon sorunu vardı sonra ekran karardı cihazı garantiye gönderdim 8 gün sonra yenisi geldi aradan 3 günsonra usb giriş yerinden koptu şarşı 1 saat bile gitmiyor servise tekrar gönderdim bana kullanıcı hatası diye 40 tl +kdv ücret istediler bende rapr tutun geri gönderin dedim bende burda hakem heyeti oluşturup cihazın usb soketin nasıl yerinden kopar tespit ettircem bakalım kırılma yok lehimlerinden atmış muhtemel uğraşıcam. yani arkadaşlar tavsiye etmem sakın almayın ben aldım bikere.
  • Ekran Deseni Yüzünden Kilitlenen Easy Pro TAB 43 Tabletim Var Nasıl Açarım Yardımcı Olucak Varmı Acaba ?
  • Bi tanıdıgım Easypro tab 43 modeli unutmuş ve E-postayı kafadan atmış hatırlamıyor ve tablete format atmak istiyorum fakat . Açma - kapama ses açma tuşuna basılı tutuyorum Android içinde ünlem işareti gelmiyor ve elimi çektigimde ise tablet açılıyor . nasıl format atabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.