Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
35.354
Cevap
184
Favori
1.703.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lara_croft

quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

şimdi baktım muhasebeden 57 almam gerekiyordu 30 sorudan tahminim hatırladığım cvplarla 17 doğruyu buldum galiba 55 falan yapıyor yani KALDIM

Kalmamissindir yaa iyice baktin mi tum yaptigin sorularin cevabindan emin misin?
    recep41 sanirim yine e-ogrenmeden yayinlamislardir...

belli çünkü girilmiyor.
  • e öğrenmeden gözükmüyor ya ben mi beceremiyorum.
  • Her sınavda yaptığım gibi cevapları kağıda yazmıştım . Şimdi 2 dakikada kontrol ettim ve sonuçlarım netleşti

Pazarlama'dan geçtim, İş ve sos. güv. den kaldım

4. sınıfta sadece 1 dersim alttan kalmış olcak , buna da şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Her sınavda yaptığım gibi cevapları kağıda yazmıştım . Şimdi 2 dakikada kontrol ettim ve sonuçlarım netleşti

Pazarlama'dan geçtim, İş ve sos. güv. den kaldım

4. sınıfta sadece 1 dersim alttan kalmış olcak , buna da şükür

hocam bir soru soracağım size.iş ve sosyal dersinden.

sendika genel kurul için yeter sayıyı bulamzsa sonraki toplantıdaki yeter sayı üyelerin 1/3ü değil mi.cevaplarda 1/2 gözüküyor.

• Kardesimin matematik kaldigi tek dersti, o kadar calistik kontrol ederken butun sorulari hatirlayamasa da neyse ki hatirladigi kadariyla baktik gecmis

recep41 bu oranlar sürekli değiştiği için artık takip edemiyoruz, ama o konuda hem 1/2 hem de 1/3 var, karsiliklarina bi daha bak istersen...su olunca 1/3 ama o da olmayinca olanin 1/2 si gibi kelime oyunları falan var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

Kardesimin matematik kaldigi tek dersti, o kadar calistik kontrol ederken butun sorulari hatirlayamasa da neyse ki hatirladigi kadariyla baktik gecmis

recep41 bu oranlar sürekli değiştiği için artık takip edemiyoruz, ama o konuda hem 1/2 hem de 1/3 var, karsiliklarina bi daha bak istersen...su olunca 1/3 ama o da olmayinca olanin 1/2 si gibi kelime oyunları falan var...

murat aö kursuna gidiyorum.sınavdan birgün önce bu soruyu çözmüştük.ilk toplantıda salt çoğunluk aranıyordu.şayet salt çoğunluk toplanamaz ise 15 gün sonra 1/3 ü aranıyordu.

hatta soruda 900 üyesi bulunan sendika salt çoğunluğu sağlayamamıştır.15 gün sonra kaç üyesinin toplanması şartı aranır gibi bir soru vardı.cevapda 300 olarak sölemişti hoca.hayatım bu soruya bağlı.ya kalıyorum ya geçiyorum.

şu ders iş ve sosyal güvenlik dersi olmasa bu kadar üzülmem.nedeni ise bu iş ve sosyal güv. dersi ciddi bir çalışma istiyor.tamamen bilgiye dayalı sözel bir ders.şimdi aklımdakileri unutucam.

• Arkadaşlar bende bu sene 4.cü sınıfa geçenlerdenim...(Borçsuz)

Acaba Kayıt yenilemeler ne zaman başlıyor...?
  • arkadaşlar seneye öss sınavına giren herkez aöfye kayıt yaptırabilecekmiş.bu konuda düşünceleriniz neler merak ediyorum.
  • Sonuçlar ne zaman açıklanır arkadaşlar tahmin edebileniz var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

arkadaşlar seneye öss sınavına giren herkez aöfye kayıt yaptırabilecekmiş.bu konuda düşünceleriniz neler merak ediyorum.

girsinler onlarda bizler gibi aöf'nin dönersermayesinin bir parçası olurlar bu arada ben kaldığımı kabullendim matemetiğe çalışmayı şimdiden düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

Dershaneye gitmeden evde çalışarak 4. sınıfa geçtim.

Murat yardımcı kitapları sayesinde tabi :))

METALLICA süpersin Insallah hayirlisiyla seneye de "mezunum" diye buraya yazarsin, yazicaksin bundan eminim

recep41 belli olmaz dur bakalim, gozunden kacmis baska bir soru olabilir bakalim bi belli olsun da...

*MelaNKoliK* daha kayit yenileme Kasım sonu - Aralık gibi olur, daha zamanı var yani zaten adresinize kayıt yenileme kılavuzu gelicektir.

TIGERSHARK dur bakalım yaa bi belli olsun!!!

korner12 sonuclari final sınavı gibi yapmazlar herhalde, normalden daha kısa sürede açıklamaları gerekir diye düşünüyorum, aof bürolarına sorariz dicem ama cevaplari hep "bizde bekliyoruz" oluyor...

• aöf matematikten geçen arkadaşlar muratın kitaplarımı matematiği daha kolay anlamama yardımcı olur yoksa devletin verdiği kitaplarmı daha doğrusu siz nasıl geçtiniz bu dersten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 11 Eylül 2008; 11:49:22 >
  • Bende burayı arıyordum kaç gündür konu dışında burda buldum nihayet bende 2 dersten büte girmiştim 4.sınıftım sınavda verdiğim cevapları nor aldım açıklanınca kontrol ettim çok büyük bir terslik olmazsa mezun oldum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

aöf matematikten geçen arkadaşlar muratın kitaplarımı matematiği daha kolay anlamama yardımcı olur yoksa devletin verdiği kitaplarmı daha doğrusu siz nasıl geçtiniz bu dersten

Bence eger matematikten cok zorlaniyorsan otur okulun verdiği matematik kitabına calis, cunku o kitapta inciğine, boncuğuna kadar herşeyi fazlasıyla anlatıyor, ben mesela sadece yardımcı kitaptan çalışmıştım, yardımcı kitapta bazı şeyleri üstü kapalı anlatıyor, bazı bilmen gereken ayrıntıları bildiğini kabul edip üstünde durmuyor veya direk es geçiyor...

Zaten biraz uğraşıp üstüne düşünce sende yapabildiğini farkedeceksin

astra-Elegance hadi bakalım tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 11 Eylül 2008; 13:15:25 >

• lara-croft sen hala burdamısın bitmedimi senin okulun
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

lara-croft sen hala burdamısın bitmedimi senin okulun

Bitti ama galiba burdan kopmak o kadar da kolay olmayacak
  • 4.sınıfa geçtik ama alttan bir dersle.hemde iş ve sosyal güvenlik dersinden.

inşallah bir sene sonra mezun oldum mesajı atarım.hemde bu mesajı alıntı yaparak.
  • Lara_croft @ Sağol ya bende emin olmak için sordum sakat'a gelmeyelim noolur nolmaz...
  • 2 dersten girdim büte muhasebe ve iktisad muhasebeden geçme olasılıgı var ama iktisattan kesin kaldım
  • iktisat çok zordu zaten

zaten bu iktisat testini hazırlıyan hocayı bulsam direk hocam elini vicdanına koy böyle sorumu sorulur dicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 11 Eylül 2008; 22:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.