Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
35.328
Cevap
187
Favori
1.698.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bu durumda anlattığına göre benim ikinci üniversite Dış Ticaret ilk senem olduğu için ders seçimi yapmayacağım.. 2 yarıyıl için de konuşuyorum..
    Seneye, yani bölümün de son senesi oluyor, ders seçimi yapacağım.. Yani 3. yarıyılı okurken 4. yarıyıldan da ders alabilme hakkım mı olacak demek oluyor bu?
    Eğer öyle bir durum ise üstten ders seçmem, kendi yarıyılımdaki dersler yeter de artar..

    Ders seçimi zamanım gelince bu konuyu tekrar konuşmalıyız Noctivagant
  • lara_croft L kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi tam emin olamazsan zamanı gelince bankaya para yatırmadan önce sayfadan bakarsın ders seçimi yaptırtıyor mu diye. Yaptırmazsa zaten anlattığım ve seninde anladığın şekilde bir durum olur.

    Ama dediğim gibi bir yinede sen kontrol et çünkü ne olur ne olmaz bakarsın eksik ders filan alırsın sonra bölümün uzamasın. Çünkü eksik ders alma durumları olabilir o zaman mezun olamazsınız diye AÖF uyarıda da bulunmuş durumda. Böyle bir uyarısı var sayfalardan birinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    lara_croft arkadaşım bir bakıma haklısın fakat alttan ders olabilir diye ders seçme işlemi yapılıyor. Ayrıca üst sınıftan ders seçme gibi bir olayda var o sebeple de ders seçme olayı var. Ona göre de alacağın ders sayısı ve ödeyeceğin para miktarı değişmekte. Ama şu var benim alttan dersim yok üstten de ders almayım diyorsan ders seçmeden direk gidip para yatırabilirsinde onu engelleyen bir durumda yok.

    helll_599 arkadaşım dediğine göre ve anladığıma göre bu sene 3. sınıftan başlamışsın ama okula bu sene girdiğin için yazdığım uygulama senin içinde geçerli olsa gerek diye düşünüyorum. Önceden bitirdiğin bölümün 2 sınıfı ile yeni girdiğin bu bölümün 3. sınıfından önceki sınıfları arasında farklı dersler yoksa alttan dersin olmayacağı için aynen kural senin içinde geçerlidir. Tabi senin durumunda olanlar için nasıl bir uygulama yapılıyor açık öğretimde bilmiyorum. Normal üniversitelerde bildiğim kadarı ile benzer durumda önceki sınıflar arasında farklı dersler varsa o dersleri de vermekteler diye biliyorum. AÖf de sistem nasıl işliyor bilgim yok.

    Ancak kayıt zamanı geldiğin de ders seçme ekranına girip ders seçme çalış derim şayet seçtirmezse o vakit senin içinde zaten en başından dediğim durum geçerlidir. Normal de AÖf kendi sisteminde 1. senesini okuyanlara ders seçtirme sayfasını açmıyor. Daha doğrusu ders seçme sayfası için olan linke tıklayınca ders ekle-çıkar sayfasına giremezsin diye mesaj veriyor ve sayfaya sokmuyor.

    sağol kardeş cevapladıgın için




  • arkadaşlar önemli bir sorum var

    finallere girmedim , haliyle tüm dersler FF gelicek

    seneye bu dersleri aldığımda ortalamam normalden dahada yüksek olucak değil mi?

    örneğin şimdiyken 2.00 geliyorsa seneye aldığımda 2.50 vs gibi ortalama olucak değil mi?
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Arkadaşım gözetmen yanlış dağıtmış olamaz.

    Önemli olan kitapçığın A ve B olup olmadığından çok kitapçık ve cevap kağıdı üzerinde yer alan kodların aynı olmasıdır. Soru kitapçığında 4714 kodu yazıyorsa cevap kağıdında da 4714 yazması lazım. İki belgede yer alan kod aynı ise sorun yok. Ama aynı değillerse öğretim görevlilerini uyarman ve kitapçığı değişmesi gerekir. Zaten bu konuda cevap kağıdında uyarı yazmakta.

    Ayrıca senin önünde yer alan kişinin kitapçığında 4713 yazdığına göre seninle aynı bölümde okumuyor o kişi. Aynı bölümü ve aynı sınıfı okuyanların kitapçık kodları aynı olmakta.

    Hocam cevap kağıdın da hangi kod yazıyordu inan bakmadım. Ama öndeki kişi ile kod numarası farklı idi eminim onun A 4713 benim A 4714 idi Varsayalım yanlış dağıttı, sorumluluk bana mi ait?
    Mesela, Bana A kodlu kitapçığı verdi B vermesi gerekirken. Bende A soru kitapçığı kodunu isaretleyip soruları çözdüm. Sınav geçersiz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne zaman açıklanır? Tahmini olan var mı tecrübeli arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    Ne zaman açıklanır? Tahmini olan var mı tecrübeli arkadaşlar?

    haftaya cuma en geç
  • 2 yıllık bölümün son sınıfında alttan ders bırakarak 3.sınıftan devam edilebilirmi dikey geçişle?
  • Ben çok acemiyim ders notlarina bakınca kredi 4 ara sinav notu 40 diyor budraki rkedi 4 un anlami nedir ne işime yariyacak?
  • Mümkün değil. 2 yıllık bölümden 4 yıllık bölüme geçebilmek için mezun olmuş olman lazım doğal olarakta ders bırakarak da mezun olmayacağına göre bu dediğin imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Ocak 2015; 17:19:19 >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Size vermesi gereken kitapçık kodu A ve B değil. Size vermesi gereken kod numarası cevap kağıdınız da yazan 4714 numarası dır. Bu kod ile kitapçıkta yazan dokun aynı olması gerekiyor.

    Cevap kağıdızda kitapçık kodunuz 4714 yazar ve bu kısmın altında kırmızı renkle bu kod ile size dağıtılan kitapçık kodu aynı değilse sınav salon görevlisini uyarınız yazar. Uyarmama durumda sorumluluk malesef sana ait oluyor.

    Kitapçık kodu A 4714 veya A 4713 şeklinde değil. A kodu ile 4714 veya 4713 birbirinden farklı kodlar. 4714 şekindeki kod cevap kağıdında ve kitapçıkta kendiliğinden yazılmış kodlar iken A şeklindeki kod kitapçıkta yazar cevap kağıdına ise biz işaretleriz.

    Zaten önündeki kişi AÖF de senle aynı bölümü okumuyor o sebeple kitapçık numaralarının ardı ardına A olması hata değil bir raslantı olmuş. Önendeki vatandaş senle aynı bölümü okuyor olsaydı onudna kitpaçık kodu 4714 olurdu.




  • Kayıtlar ne zamandı beyler
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    23 Şubat-4 Mart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 30 Ocak 2015; 18:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu askerlik işlemlerini AÖF kendisi mi yapıyor ?
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    slm,
    aöf'de 20 gün içinde açıklanır yazıyor. zaten güz arasınavının sonuçlarını da 20 gün sonra verdiler...
  • Bahar Dönemi Sınav takvimi değişti(resmi)
    Sınav tarihleri öne alınmış seçimden ötürü.

    Bahar Dönemi Ara Sınav 18 - 19 Nisan 2015

    Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Mayıs 2015

    2014-2015 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı 27Haziran 2015
    http://aof.anadolu.edu.tr/content/akademik-takvim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braVe112 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • finans matematiği dersi alan arkadaşlar için:
    hp 10bII+ ve hp 17bII
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101628855
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100734893
  • tecili soruyorsan normalde evet ama çok fazla problem yaşıyan oluyor her sene. çok karışıklıklar çıkıyor en güzeli öğrenci belgeni götürüp kendin teslim etmen askeriyeye.
  • 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.