selamlar ben işletme hazılrık programındayım.iki yıllık myo dan sonra geçiş yaptım. sormak istediğim ben hazırlık olduğumdan bir dersten kalsam bile ilişkim kesiliyor mu?yoksa iki dersi geçsem yeterli mi oluyor.
ikinci sorumda.bütünleme sınavlarından önce sınava gireceğimiz şehri değiştirebiliyor muyuz?yoksa çok zor durumda kalcam da.şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin
Eğer toplamda 4 ders alıyorsanız 2 dersi vererek 3. sınıfa geçebilirsiniz. Ama bi dahaki sene o dersleri herşekilde vermek zorundasınız. 2. sorunun tam cevabını almak için büroyu aramanı tavsiye ederim. Zaten değişiklik yapmak istediğinde de mecburen oraya gitmek zorundasın.
Selamlar arkadaşlar işletme bölümü 3. sınıf öğrencisiyim , alttan hazırlık sınıfından 2 dersim var genel muhasebe ve hukuk.
İlk vizelerde sınav kağıdım geldi ve sınavlarıma girdim ancak 2. taksiti ödemeyi unutmuşum bir çok yerde baktım 2. taksiti ödeyebiliyormuşuz sanırım daha sonra , bu benim final sınavlarına giremememi etkiler mi ? Ne yapmam lazım pis g.t tutuştu.Sınav kağıdımda daha gelmedi , cumartesi olduğu için hiç bir yerden bilgi alamıyorum.
ancak ilk taksidi ödemeseydim vizelere de giremiyordum değil mi ? biri ışığa kavuştursun beni.
quote:
Orijinalden alıntı: Morniel
Selamlar arkadaşlar işletme bölümü 3. sınıf öğrencisiyim , alttan hazırlık sınıfından 2 dersim var genel muhasebe ve hukuk.
İlk vizelerde sınav kağıdım geldi ve sınavlarıma girdim ancak 2. taksiti ödemeyi unutmuşum bir çok yerde baktım 2. taksiti ödeyebiliyormuşuz sanırım daha sonra , bu benim final sınavlarına giremememi etkiler mi ? Ne yapmam lazım pis g.t tutuştu.Sınav kağıdımda daha gelmedi , cumartesi olduğu için hiç bir yerden bilgi alamıyorum.
ancak ilk taksidi ödemeseydim vizelere de giremiyordum değil mi ? biri ışığa kavuştursun beni.
Bende daha 2. taksidi ödemedim ama benim sınav kağıdım geldi,sen gönlünü ferah tut.gelmemesinin sebebi başkadır(misal dağıtıma vermemişlerdir).Hiç gelmesse 2-3 gün önceden büroya gider yeni bi tane sınav giriş kağıdı basarlar
inşallah vallahi , ilk taksidi ödemeden vizelere girilmiyor ama değilmi?
Elbette
Arkadaşlar bilgimin olmadğı bi konuda yardımıza ihtiyacım var,başlıkta açtım ama henüz bi yorum gelmedi,birde burdan şansımı denemek istedim
Ben aöf 2. sınıf öğrencisiyim hala okuyorum.(önlisans) Aöf 3. sınıfa direk geçmek istiyorum(bu hakkımın oldğunu biliyor sanıyorum) 3. sınıfa geçmek için dgs başvurusuna bulunmak zorundamıyım yoksa başka bişi mi yapmak gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Hurd@cı
Arkadaşlar bilgimin olmadğı bi konuda yardımıza ihtiyacım var,başlıkta açtım ama henüz bi yorum gelmedi,birde burdan şansımı denemek istedim
Ben aöf 2. sınıf öğrencisiyim hala okuyorum.(önlisans) Aöf 3. sınıfa direk geçmek istiyorum(bu hakkımın oldğunu biliyor sanıyorum) 3. sınıfa geçmek için dgs başvurusuna bulunmak zorundamıyım yoksa başka bişi mi yapmak gerekiyor.
Kayıt dönemleri içersinde 2 den 4 e geçişlerin kayıt tarihlerini takip ederek ilgili bölümlere geçebilirsin.
Yani anladığım kadarıyla diplomayı elime alana kadar hiçbişi yapmam gerek yok sanırım
Finallere son 12 gün
quote:
Yani anladığım kadarıyla diplomayı elime alana kadar hiçbişi yapmam gerek yok sanırım
selamlar ben işletme hazılrık programındayım.iki yıllık myo dan sonra geçiş yaptım. sormak istediğim ben hazırlık olduğumdan bir dersten kalsam bile ilişkim kesiliyor mu?yoksa iki dersi geçsem yeterli mi oluyor. birde bütünlemeye bıraktığımız ders sayısında bir sınır var mı. ikinci sorumda.bütünleme sınavlarından önce sınava gireceğimiz şehri değiştirebiliyor muyuz?yoksa çok zor durumda kalcam da.şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin
13 gün kaldı
Arkadaşlar dgs ile ilgili int. de biraz bişiler bakındım ve benim anladığım kadarıyla ben aöf muhasebe bölümü öğrencisiyim ve ben iktisat veya işletmeye geçiş yapmak istesem bile genede bir sene hazırlık mı okuyacağım..
sınav sonuçlarım ve finallerde hangi okullarda gireceğim kağıt geldi bugün
maşaallah gene ters yerler hep bana göre biraz uzak
neyse hayırlısı olsun
mezuniyete adım adım inşallah bu zorlukların üstesinden gelelim
Herkese sınavda başarılar....
quote:
Arkadaşlar dgs ile ilgili int. de biraz bişiler bakındım ve benim anladığım kadarıyla ben aöf muhasebe bölümü öğrencisiyim ve ben iktisat veya işletmeye geçiş yapmak istesem bile genede bir sene hazırlık mı okuyacağım..
selamlar ben işletme hazılrık programındayım.iki yıllık myo dan sonra geçiş yaptım. sormak istediğim ben hazırlık olduğumdan bir dersten kalsam bile ilişkim kesiliyor mu?yoksa iki dersi geçsem yeterli mi oluyor. birde bütünlemeye bıraktığımız ders sayısında bir sınır var mı. ikinci sorumda.bütünleme sınavlarından önce sınava gireceğimiz şehri değiştirebiliyor muyuz?yoksa çok zor durumda kalcam da.şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin
arkadaşlar hazırlık kalktı diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
Bu dediklerinin hepsi klavuzda var 1) 2 dersle kalıp sınıfı geçebilirsiniz 2) sınır yok 3) klavuzda var yazıyor bunu hatta tarih olarakda vermişlerdi klavuzu inceleyin