Şimdi Ara

Ouya'nın Tek Gelir Kaynağı Kickstarter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    Sistemiyle brlikte oyuncuların beğenisini kazanan ve kısa süre içinde 39 bin destekçiye ulaşan yeni ev konsolu Ouya, Kickstarter hedefini epey kısa bir zamanda geçmişti. Kickstarter'dan yoğun destek gören Ouya'nın aslında tek gelir kaynağı burasıymış.
     
       Ouya adına proje lideri Julie Uhrman, "Konsolun geliştirilme sürBir haftada 5 milyon dolarlık bağışı geçen ecindeki tek destekçisi, Kickstarter'daki takipçilerimiz. Düşünce aşamasındayken bazı firmalardan yardım almıştık fakat şimdiki durum bu şekilde." sözlerini söyledi.
     
       Engadget'e röportaj veren Uhrman, bir de Free to Play meselesini aydınlattı. Uhrman, "Free to Play oyunlara yükleneceğiz dediğimizde herkesin kafası karışmıştı. Evet her oyunu Ouya'da ücretsiz oynayabileceksiniz. Fakat bu oyunlar, kendi içerisinde bazı içeriklere ve eşyalara fiyat belirlemede özgürler." cümleleriyle birlikte durumu açıkladı.
     
       Bu arada Kickstarter bağışlarındaki son durumu merak edenlere, bağış projesinin bitmesine 22 gün kala Ouya, 5 milyon dolarla birlikte 950 bin dolarlık hedefini katlamış durumda. Ouya'ya şimdiye kadar 39,300 oyuncu destek çıktı.








  • Evet gerçekten güzel bir konsol saygıya değer
  • Free to play güzelim oyunlarımızın sonunu getirecek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Otuzuncu haber!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen
    quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    Free to play güzelim oyunlarımızın sonunu getirecek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu bağış işini hiç anlamamışımdır. Şimdi bu proje için para verenler ne düşünerek verirler ki? Bu kadar para harcamak için can atan insan var ve bu Dünyada hala açlık ve kıtlık var. Anlamak çok zor, cidden çok zor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:


    Şu bağış işini hiç anlamamışımdır. Şimdi bu proje için para verenler ne düşünerek verirler ki? Bu kadar para harcamak için can atan insan var ve bu Dünyada hala açlık ve kıtlık var. Anlamak çok zor, cidden çok zor.


    Kickstarter'da bağış toplamak için proje sahipleri genelde bağış yapacaklara vaatlerde bulunuyor. Örneğin şu kadar bağış ver sana konsol hazır olmadan devre haliyle yollayalım, kurcala vs. gibi. Bu projede var mı öyle bir şey bilmiyorum tabi muhtemelen vardır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.