Arkadaşlar aleti aldım 1.5 hafta fln oluyor ama bir türlü iş güç derken aleti uzun uzadıya kullanamadım, aletin wireless olayı süper, pil ollayıda herhalde 2.30 3 saat arası gidicek gibi yada 2 - 2.30 arası(Tabi bu normal kullanım için oyun fln olursa herhalde 1- 1.30 saat arası gider) . Kasa kalitesi gayet güzel sadece sony VAİOlardaki klavyeler gibi deil klavyesi ama kötüde deil hiç üzülmeyin ;) Ayrıca Ekran kalitesi bayaa iyi renk ve contrast olarak HP den kat kat daha iyidir Aletin sevmedigim özelligi bu kadar kaliteli bir laptop için sesli çalışan bir DVD Rom, sanki çok zorlanıyormuş gibi çalışıyor DVD si anlamadım nedendir... vede DVd den baya bir yükleme yapınca alet baya bi ısındı geçenlerde ama max 64 C gördüm ki buda normal bence .Sadece DVD rom aleti yoruyor biraz onu belirmek istedim Şuana kadar karşılaştıgım tek sorun ekran kartıyla alkakalı bakalım aranızda bu sorunla karşılaşmış yada bir çözüm önerisi olan varmı.... Sorun şudur, ekran kartının CD ile gelen driverlarını kuruyorum hiçbir sorun yok gayet güzel ama internete bağlanıp ati nin x700 için çıkardıgı yeni driverları (net.framework 1.1 ide yükleyerek) kurduktan sonra bilgisayarı açıyorum ama windows yazısından sonra oturum açılıcakken ekran simsiyah oluyor sanki ekran kartı driverı silinmiş yada yokmuş gibi görüntü gelmior alete Aleti restart atarken f5 e tıklayıp "safe mode" yada "enable VGA mode" diyp açıyorum aleti o zaman açılıyor, açıncada ekran kartı ayarlarını düzeltiyorum(1280*800 fln gibi) o zaman alet canavar gibi çalışıyor ama tekrardan restart atınca alete gene ekran simsiyah. Windowsu sildim kurdum yeniden driverları kurdum ama sorun hep aynı?!!!! Bende sonunda ekran kartının driverını eskisine yani CDsiyle gelen versiyonunu kurdum gayet sorunsuz çalışıyor şuan. Ama update yapınca böyle bir sorun yapması garip deilmi?? Yani bnm PC dede ati ekran kartım var vede atinin güncellemeleri hep kaliteli vede sorunsuz olur neden böyle oldu anlamadım? Ekran kartı driverını update edip sorunsuz kullanan birileri varmı forumda acaba??
[img]http://img56.exs.cx/img56/3231/gscimbom.gif[/img] SaTILIK i-MATE-JAm yanında sıfır silicon kılıf + kendi orjinal kulaklık,usb kablosu ve sarj aleti + oyun ve program CD si, irtibat için ozymcmv@hotmail.com
Fujitssu siemenslerdede boyle bisi varmış illaki kendi cd sindeki driverı kullanıcaksın ATI nin sitesinden indirsen bile çalışmıyormus belki boyle bisi olabilir. Birde detaylı resimler yollayabilirmisiniz bize MSI 635 in.
Son olarak mavideki msi ile birlikte Linux mu veriyorlar lisanslı xp vermiyortlarmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 27 Mart 2006; 23:06:47 >
merhaba arkadaşalar geleceğin 64 bitte olduğunu görenler 1. Slot dvd RW gerçekten harika kullanan bilir MSI da yok 2. 5024 kasası daha yakışıklı, daha ince, klavye düzeni daha güzel 3. 5024 giriş çıkış yerleri daha derli toplu ve düzenli 4. Fanın yeri çift çıkışlı ve uygun elime üfleyen sıcak hava rahatsız eder kabul edin 5. Acer bu notebook konusunda MSI dan çook daha tecrübeli ve kaliteli
Malesef yanında ne linux nede xp veriyorlar, aleti boş verdiler . İçindende hiçbir işletim sistemi CD si çıkmadı... FOto içinde nette msi 1029 review fln die aratsan bulursun dolu fotogram, şuan makine yok çekemiorum
[img]http://img56.exs.cx/img56/3231/gscimbom.gif[/img] SaTILIK i-MATE-JAm yanında sıfır silicon kılıf + kendi orjinal kulaklık,usb kablosu ve sarj aleti + oyun ve program CD si, irtibat için ozymcmv@hotmail.com
ama superpi 1m'de bizden 2-3 saniye daha iyi, işlemci sayesinde, zaten 1gb ddr400'lü bir acer'dan tek farkı 200mhz işlemci hızı gerisi tamamiyle aynı.
Merhaba;
Arkadaşlar biraz konu dışı ama, test ile ilgili olduğu için merak ettim...
MSI M635 de super pi 47 ila 44 sn çıkıyor... İşlemci 2.0Mhz AMD... Acer 5024 de bjkmag arkadasin dediği uzere 2-3 sn fark ile en iyi ihtimal 46-47sn 1.86Mhz AMD...
Imzamdaki Vaio super pi de default ayarlarda 41 sn veriyor... 1.86Mhz Intel...
Bu durumda Intel in scoru 200Mhz yuksek olmasina karsin Amd den daha iyi bir sonuç veriyor...
Amacım Intel AMD tartışması yaratmak değil... Ama bu fark neden var merak ettim dogrusu??? Açıklama yapabilecek bir arkadas??
Selamlar...
Burada garip bir durum yok ki. Amd 200 ghz fazla olması sebebiyle daha iyi sonuç vermiş işte. Yanlış bilmiyorsam Super pi programı pi sayısının ondalıklarını hesaplayan bir program, ne kadar yüksek saniye değeri verirse, makinen o kadar stabil demektir.
ama superpi 1m'de bizden 2-3 saniye daha iyi, işlemci sayesinde, zaten 1gb ddr400'lü bir acer'dan tek farkı 200mhz işlemci hızı gerisi tamamiyle aynı.
Merhaba;
Arkadaşlar biraz konu dışı ama, test ile ilgili olduğu için merak ettim...
MSI M635 de super pi 47 ila 44 sn çıkıyor... İşlemci 2.0Mhz AMD... Acer 5024 de bjkmag arkadasin dediği uzere 2-3 sn fark ile en iyi ihtimal 46-47sn 1.86Mhz AMD...
Imzamdaki Vaio super pi de default ayarlarda 41 sn veriyor... 1.86Mhz Intel...
Bu durumda Intel in scoru 200Mhz yuksek olmasina karsin Amd den daha iyi bir sonuç veriyor...
Amacım Intel AMD tartışması yaratmak değil... Ama bu fark neden var merak ettim dogrusu??? Açıklama yapabilecek bir arkadas??
Selamlar...
bu tamamen kullanılan teknoloji ile ilgili sanırım. daha öncede söyledim, intel 2.0ghz her testte(oyun dışında) amd 2.0ghz'den daha yüksek alır; tabii bu intel 2.0'ın performansı daha iyidir anlamına geliyor.(tesler öyle söylüyor ) ama masaüstü bilgisayarlarda ise tam tersidir. bi amd 3.0ghz ile intel 3.0ghz kıyaslanamaz bile.
Burada garip bir durum yok ki. Amd 200 ghz fazla olması sebebiyle daha iyi sonuç vermiş işte. Yanlış bilmiyorsam Super pi programı pi sayısının ondalıklarını hesaplayan bir program, ne kadar yüksek saniye değeri