Test sonuçları bu cihazın acer 5024 ten daha az ısındığını ve pilde de abartı bir durum yok grafik işlemcinin iş yaptığı durumlarda (oyun oynamak gibi )ki bu tip durumlarda benzeri her bilgisayar gibi buda 1 ila 1,5 saat içerisinde bitiyor aksi takdirde sıradan kullanım yani internet ,müzik dinlemek , vb. gibi sıradan işlemlerde 3 ila 3,5 saat gidiyor nasıl sizce ?
şimdi aynı özelliklere demişssin yanlış söylemişssin. bir defa kasa kalitesi ferraride son nokta. kasa tamamen karbon-fiber ayrıca sen rami işlemcisi falan filan aynı diosn. bunu bide anakartı war onuda hesaba katmalısın. ben sana aynı özelliklerde ama farklı anakartlar taşıyan ve aralarında 600-700 dolar fark olan desktoplar gösterebilrim. bu fark illaki artacak lap-topta. ama emin ol ferrariyle aynı özelliklerde dememelisin
"aynı özellikler" demekle konfigürasyonu kastetmiştim. Herkes pekala bunu anladı Yoksa adam nie bu kadar ucuza satsın?
Arkadaşlar bana sorarsanız, acele etmeyin 1-2 ay sonra Amd nin çift çekirdek işlemcili 64bit notebook ları gelecek, o zaman bu cihazlar biraz daha ucuzlar...
Arkadaşlar bana sorarsanız, acele etmeyin 1-2 ay sonra Amd nin çift çekirdek işlemcili 64bit notebook ları gelecek, o zaman bu cihazlar biraz daha ucuzlar...
beklemenin ve teknolojinin sonu ve sınırı yok maalesef... 9 Mayısda AMD TURION X2 yi resmen duyuracak.. bu yaza modeller gelir türkiyeye sanırım... hatta bi 3-4 ay daha bekleyim intelin meromu gelsin diyeceksin... dedim ya yok bunun sonu...
ihtiyacın varsa alacaksın, yoksa da benim gibi içine sinen bi model çıkana kadar bekliyeceksin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotiledon -- 21 Mart 2006; 20:03:11 >
2 hafta kadar önce arkadaşa sony vaio aldık bimeksten aleti gidip görerek almak gerek kesinlikle. neden böyle diyorum çünkü onlarca notebook arasından vaio bağırıyordu resmen ekranı duruşu falan ha derseniz kendine alıcak olsan göremeden alcak olsan ne alırdın düne kadar 5024 üzerinde gidip gelen kafam tabiki mavinin yeni numarası msi derim ama görmeden bakmadan öyle ne biliim garip yani notebook bu birde işin estetiği var. yanında gezdireceksin bunu yani fiyat çok iyi 5024 ün alternatifi varmı die düşünürken bu turion işlemcili note book lar arasında 1 numara oldu bile bence.
gidip görmek lazım knopix veya bartpe ile bakıp ekran testini yapmak lazım dokunmak solumak tatmak lazım yane :)
2 hafta kadar önce arkadaşa sony vaio aldık bimeksten aleti gidip görerek almak gerek kesinlikle. neden böyle diyorum çünkü onlarca notebook arasından vaio bağırıyordu resmen ekranı duruşu falan ha derseniz kendine alıcak olsan göremeden alcak olsan ne alırdın düne kadar 5024 üzerinde gidip gelen kafam tabiki mavinin yeni numarası msi derim ama görmeden bakmadan öyle ne biliim garip yani notebook bu birde işin estetiği var. yanında gezdireceksin bunu yani fiyat çok iyi 5024 ün alternatifi varmı die düşünürken bu turion işlemcili note book lar arasında 1 numara oldu bile bence.
gidip görmek lazım knopix veya bartpe ile bakıp ekran testini yapmak lazım dokunmak solumak tatmak lazım yane :)