Şimdi Ara

OnLive, Universal Controller desteğini Nexus 7 için geliştirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnLive, Universal Controller desteğini Nexus 7 için geliştirecek






    Bulut altyapısı üzerinden donanımdan bağımsız çevrimiçi oyun hizmeti sunan OnLive, Nexus 7 için de Universal Controller oyun kumandası desteğini bir süre sonra sunacağını açıkladı.




    OnLive uygulaması üzerinden bazı tablet cihazlarında Universal Controller ile konsol tadında oyun oynama imkanı bulunuyor. Nexus 7 için şimdilik olmayan bu destek kısa süre içerisinde sağlanmış olacak.




    OnLive Universal Controller cihazının etiket fiyatı 50$ ve Android tablet/akıllı telefonlara bağlanarak hizmet üzerinden oyun oynanmasını sağlıyor.




    Bunun yanında root edilmiş cihazlarda Tegra Zone oyunları ve GTA III için Universal Controller kullanımı da mümkün oluyor.

     








  • e zaten o kol olayını s3te one x te usb üzerinden kol bağlayıp yapabiliyorsunuz ama konsol kalitesindeki o oyunları oynamak için fiber kalitesinde ve baya hızlı bir nete ihtiyacınız var yani anca ya evinizde oturup oynuyacak ve sonra ardından giren akk ile baya sövecek yada halka açık bir yüksek hızlı wifi yeri bulup oyun oynamak için oraya gideceksiniz. Malum Türkiye'de yaşıyoruz :D

  • @mkt haklısın ama donanıma para yatırman gerekmeyecek ve bu sayede daha hızlı internet ücreti ödeyebileceksin. Ben xbox oynadığımdan onlive ile pek ilgili değilim ama deneme sürecinde çok memnun kaldım. 100 TL vermeyeceğiniz bilgisayar ile yüksek kalite oyun oynuyorsunuz.

    İş yerimde can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırmışken 1 dakikada onlive kurdum başladım oynamaya o pc de kötüydü ama i5 li pc gibi oynadım. Ayrıca mobil hayat sürenler içinde güzel hangi pc ye oturursanız oturun kendi hesabınıza girip yüzlerce oyun açıyorsunuz.

    Normalde laptop u taşı vay ekran kartı kastı, laptop ısındı, 100 tane oyunum harddiske sığmadı gibi dertler var ama onlive böyle değil.

  • Android cihazlarda varolan gamepadlarinizi kullanmanız zaten mümkün. Ben s2 telefonumda ps3'ümün sixaxis gamepad'ini bluetooth üzerinden kablosuz kullanabiliyorum.
    Xbox360 gamepad'i de kullanılabiliyor. Hem de gamepad desteklemeyen dokunmatik oyunları da ekrandaki dokunmatik alanlarını belirleyerek uyumlu hale getirebiliyorsunuz.
    Kısacası android'de diğer sistemlerin aksine ekstra masraf çıkarmadan varolan donanımınızı kullanmanız mümkün.
    Onlive için de mutlaka uyarlanabilecektir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 18 Temmuz 2012; 3:03:05 >




  • OnLive incelemesininde ayrıca yapılması güzel olurdu

  • Game pad tasarımı gayet iyi gözüküyor.Biçilen fiyatta bence çokta abartı değil.

  • nerede bulabiliriz peki ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.