Şimdi Ara

Samsung, Android 4.0.3 ICS işletim sistemli bir PMP üzerinde çalışıyor: YP-GP1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Samsung, görünüşe göre Android 4.0.3 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemini kullanan yeni bir taşınabilir medya oynatıcı (PMP) üzerinde çalışıyor.


     

    NenaMark1 testinden ortalama 58.50 FPS sonuç alan YP-GP1, elimize ulaşan bilgilere göre 1 GHz saat hızında çalışan işlemciden, PowerVR SGX 540 grafik biriminden güç alacak ve 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekranla gelecek. Menü tuşları Galaxy Nexus ile benzer şekilde ekran üzerinde yer alabilir. Ayrıca grafik biriminden yola çıkılarak işlemcinin çift çekirdekli Texas Instruments OMAP 4460 olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


     

    Samsung YP-GP1, merakla beklenen IFA 2012 etkinliğinde resmiyet kazanabilir.
     










  • Nexus One X'den ve S3'den daha iyi bir performans sergileyecek. Bence Nexus harici bu iki telefon sahipleri o yapılacak incelemeyi izlemesin bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kassatura

    Nexus One Xden ve S3den daha iyi bir performans sergileyecek. Bence Nexus harici bu iki telefon sahipleri o yapılacak incelemeyi izlemesin bence.


    en azindan ilk cümleyi okusaydın

  • sadece bir deneme cihaz olabilir yani o bu çıkacakmış gibi bir havaya girmeye gerek yok ayrıca çözünürlüğe bakarsanız ve s3 ile kıyaslarsanız s3 galip geliyor saçma yorumlara gerek yok

  • 540x960 qHD değil miydi?

  • Telefon değil "TAŞINABİLİR MEDYA OYNATICI" arkadaşlar. Yazıyı okumadan yorum yaparak emek sahibine saygısızlık ediyorsunuz.

    edit sebebi imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmednaim -- 17 Temmuz 2012; 18:50:10 >
  • Bence Nexus harici bu iki telefon sahipleri o yapılacak incelemeyi izlemesin bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: H34RTL3SS

    quote:

    Orijinalden alıntı: kassatura

    Nexus One Xden ve S3den daha iyi bir performans sergileyecek. Bence Nexus harici bu iki telefon sahipleri o yapılacak incelemeyi izlemesin bence.


    en azindan ilk cümleyi okusaydın

    Olay benimle ilgili değil. Bu yorumu haftanın menüsüne yazdım. Girdiğim her haberin altına bu yorumu yazıyor. Ben de farkında değildim. Silmeye çalışıyorum şimdi hepsini. Bug mu oldu ne olduysa.
  • Iyi bir hamle bu sektör için belki ama ben şahsen neden bir medya oynatıcımda bir Android işletim sistemi olsun iştiyimki ? Yani bu benim ne isime yarıyıcak ne denli gerekicek ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.