Şimdi Ara

<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.028
Cevap
180
Favori
1.184.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenk_99

Arkadaşlar merhabalar ben clio 0.9 tce icon modelini almayı düşünüyorum acaba navigasyon açıkken aynı zamanda müzik dinleyebiliyormuyuz ?

Dinleniyor. Ve de direksiyonun altinda telefon aç kapa tusunun yanında bir tuş var onunlada mp3 ve de radyo arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz. Ancak navigasyondan çıkınca tekrar kaldığım yerden nasıl devam ederim sorusuna cevap bulabilecek biri varsa öğrenmeye hazırım ben beceremedim. Çok sezgisel ve de basit olmadığı düşüncesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar ben clio 0.9 tce icon modelini almayı düşünüyorum acaba navigasyon açıkken aynı zamanda müzik dinleyebiliyormuyuz ?

Dinleniyor. Ve de direksiyonun altinda telefon aç kapa tusunun yanında bir tuş var onunlada mp3 ve de radyo arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz. Ancak navigasyondan çıkınca tekrar kaldığım yerden nasıl devam ederim sorusuna cevap bulabilecek biri varsa öğrenmeye hazırım ben beceremedim. Çok sezgisel ve de basit olmadığı düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinmart

quote:

Kaldiginiz yere donmek icin ana ekrandan haritaya basacaksiniz.

• ersinmart E kullanıcısına yanıt
    haritaya basın geri dönmek için alt sıra en baştaki. navigasyon kaldığınız yerden devam eder.
  • Navigasyon basladiktan sonra arka planda, isteyerek kapatmadikca veya araci stop etmedikce devamli calisir.

• +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yeni gördüm. Çorum Sima Otoda yaptırdım bakımı
  • İcon modellerde teypte mute tuşu yok sesi kapatmak için tamamen kısmak gerekiyor saçma bi durum bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

İcon modellerde teypte mute tuşu yok sesi kapatmak için tamamen kısmak gerekiyor saçma bi durum bence

Kolu kendine dogru cek

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

İcon modellerde teypte mute tuşu yok sesi kapatmak için tamamen kısmak gerekiyor saçma bi durum bence

Ses açma ve kısma tuşuna aynı anda basmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar illaki sorularımın cevapları geçmiş sayfalar içerisinde verilmiştir ama tek tek okumak açıkçası zoruma gittiği için sizlerin yardımına ihtiyacım var

1.2 Turbo EDC 120 bg almayı planlıyorum okuduğum kadarıyla bu motor hem tutumlu hemde lpg uyumlu olduğu belirtiliyor sadece stepne yerine takılabilmesi için o firmanın proje'ye ihtiyacı olduğu belirtiliyor . Şansıma izmir brc bayilerinin birisinde bu projenin olduğunu öğrendim. Lpg turbo beslemeli ufak tip motorlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ,

Opsiyon listesinde adı geçen R-Link tam olarak nedir cliolar'da zaten dokunmatik ekran standart olarak gelmiyor muydu ben mi birşeyleri kaçırdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Arkadaşlar illaki sorularımın cevapları geçmiş sayfalar içerisinde verilmiştir ama tek tek okumak açıkçası zoruma gittiği için sizlerin yardımına ihtiyacım var

1.2 Turbo EDC 120 bg almayı planlıyorum okuduğum kadarıyla bu motor hem tutumlu hemde lpg uyumlu olduğu belirtiliyor sadece stepne yerine takılabilmesi için o firmanın proje'ye ihtiyacı olduğu belirtiliyor . Şansıma izmir brc bayilerinin birisinde bu projenin olduğunu öğrendim. Lpg turbo beslemeli ufak tip motorlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ,

Opsiyon listesinde adı geçen R-Link tam olarak nedir cliolar'da zaten dokunmatik ekran standart olarak gelmiyor muydu ben mi birşeyleri kaçırdım .

Lpg ile ilgili konu renaultfanclubta vardı. Ordan sorarsanız daha kesin bilgiler alırsınız. Aracın üstünde gelen rnav sistemi özelliği navigasyon, bluetooth, mp3, radyo, aux opsiyon olan rlink ise rnava ek olarak media oynatma, Fotoğraf gösterme, klima için kirli havayı tespit sensörü ile otomatik araç içi devirdaim sistemi ve ekranda görsel olarak gosterilmesi, araç içine değişik motor sesleri, internet uygulamaları, arkamy ses sistemi, ekonomik sürüş modu hem ışıklı hem ekrandan görselli aklıma gelenler bunlar. fiyati 2500 tl idi.

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Naçizane fikrimi söylemek isterim. Belirttiğiniz aracı 2 yıldır kullanıyorum. İnanın çok yüksek yakıt değerleri olmadığı için benzin ile kullanım çok da üzmüyor. Tabi benzinin litresi ve LPG'nin litresi hesabında diyecek söz yok. Bu yakıt değerlerinde orijinal hali bozmamak imkan varsa en güzeli.
  • Araçlar bir miktar daha zamlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 3 Temmuz 2015; 9:40:37 >
  • maalesefki bir vergi dönemine daha girmiş bulunmaktayız.aracı alalı 6ay oldu ama araba hep dışarda duruyor.dolayısıyla boyaya zarar gelmesine açık. yapıkredi ile mtv ödemesi yapanlara şöyle bir kampanya yapmış.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/motorlu-tasitlar-verginizi-3-taksitle-odeyin/s-23/c-6564.aspx

sonaxda hybrid boya koruma 360 tl yerin 180 tlye düşürüyorlar. ben yaptırmayı düşünüyorum.daha önce sonaxdan yaptıran varmı bu boya korumayı.koruması olurmu dersiniz?

• srdrea S kullanıcısına yanıt
    Araca garanti sürecinde lpg takılır ise yetkili servis bakmıyor mu ? Diğer markalarda sadece motor garanti dışı kalıyor Renault da farklı bir süreç mi var. İlk etapta ortalaması çok afaki olmadığı taktirde taktırmak gibi bir amacım elbetteki yok ama lpg kendini kısa sürede amorti edecek duruma gelebilecek noktaya ulaşırsa takmak farz olur

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    LPG garantiyi ne şekilde etkiliyor bilgim yok maalesef. Afaki de konuşmak istemiyorum. Ama benim için garanti=motor demek olduğu için garanti kapsamı dışında kalmış sayıyorum.
  • Cumartesi günü 2015 model icon 1.5 dizel kiraladım,araç 13bin küsür km'deydi,2 günde 700 km kullanma fırsatım oldu ama hiç beğenmedim. Aracın ne konforu var, ne malzeme kalitesi,ne performansı.Hele ortaya koydukları ekranın kalitesi evlere şenlik.Seçim yapmak için ekrana bastırmak gerekiyor.(Navi'si güzel çalışıyor) Tek kelimeyle berbat bir araç.

Beğendiğim tek yanı az yakması, o motorda da bir zahmet. Fiyatı da şimdi gördüm, 57.000 TL. Kesinlikle alınası bir araç değil. Kullanıcı yorumu arayanlara, bu aracı almak için konuya girenlere duyurulur. Kullanan hak verir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Cumartesi günü 2015 model icon 1.5 dizel kiraladım,araç 13bin küsür km'deydi,2 günde 700 km kullanma fırsatım oldu ama hiç beğenmedim. Aracın ne konforu var, ne malzeme kalitesi,ne performansı.Hele ortaya koydukları ekranın kalitesi evlere şenlik.Seçim yapmak için ekrana bastırmak gerekiyor.(Navi'si güzel çalışıyor) Tek kelimeyle berbat bir araç.

Beğendiğim tek yanı az yakması, o motorda da bir zahmet. Fiyatı da şimdi gördüm, 57.000 TL. Kesinlikle alınası bir araç değil. Kullanıcı yorumu arayanlara, bu aracı almak için konuya girenlere duyurulur. Kullanan hak verir zaten.

Şansli adamsin....bir de bizim gibi joya binmek zorunda kalsaydin😅😅😅

Ama yine de bahsettiginiz kadar da kotu degil. Sonuc olarak b segment bir arac. 57k eder mi???? Bu da turkiye'nin gercegi maalesef...

• Keşke Audi felan kiralasaydın

Şu tarih itibariyle hangi B segmenti araç parasının karşılığı ? Benzinli veya dizel farketmez hangisi ?

B segmenti koştura koştura 60 K bandına gidiyor .

Bu gerçeği bu forumda bilmeyen yok.

Yorum yapmış olmak için öyle karalamışsın işte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 8 Temmuz 2015; 2:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.