Şimdi Ara

Türk Telekom Grubu, 2Ç2012'de 3,182 milyar TL gelir elde etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Türk Telekom Grubu, 2Ç2012'de 3,182 milyar TL gelir elde etti


    TTNet, Avea, Sobee ve Türk Telekom gibi ülkemizin önde gelen teknoloji firmalarının oluşturduğu Türk Telekom grubu, 2012 2.çeyrek finansal sonuçlarını resmi olarak açıkladı. Açıklanan verilere göre konsolide yatırım tutarı çeyrek bazda %67 artarak 667 milyon TL'ye satış gelirleri ise %7,5 (Ç/Ç) artarak 3,182 milyar TL'ye yükselirken; 81 ilde fiber internete geçiş projesi kapsamında fiber internetin ulaştığı hane sayısı 1,26 milyona yükseldi.


    İlk çeyrekteki 405 milyon TL'lik konsolide yatırım tutarı ile birlikte 2012'nin ilk yarısında gerçekleşen konsolide yatırım tutarı 1 milyarı TL'yi aşarken; faaliyet karı ise çeyrek bazda %2,7'lik artış ile 840 milyon TL'ye ulaştı.


    Yılın ilk yarısında çalışan sayısı 1323 kişi artarak 36209 kişiye yükseldiği Türk Telekom Grubu'nun tepe yöneticisi Hakan Kanafani, grubun güçlü operasyonel ve finansal performansını sürdürdüğünü ifade ederken sözlerini şöyle sürdürdü:



    Türkiye'nin lider telekomünikasyon ve yakınsama teknolojileri grubu olarak Türk Telekom Grubu milyonlarca sabit hat ve mobil segment müşterisine yenilikçi paket ürünler ve katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor



    Türk Telekom Grubu'nun 2012'nin 2.çeyreğindeki finansal gelişmeleri şöyle;



    Türk Telekom Grubu, 2Ç2012'de 3,182 milyar TL gelir elde etti








  • Bu Başlık da Benim Gibi İçinizden Geçen Tüm Nefret Söylemlerini Dile Getirebilirsiniz.

  • İflas etmelerini dilerdim.

  • bu firmayı sevmeyen beğensin desem bu mesajım rekor rıkar,Hız desen vasat para desen fahiş fiyat.işin kötü tarafı indirim yapacakları yere zam yaptılar 60 olan faturamı 69 yaptılar.neyse kurtuldum şükürler olsun,alternatif dsl hizmetleri yaygınlaşsa iyi olacak kablo nettir ,uydu(Çanak) internet servisleri,3g mobile .... bu hırsızlara para kaptırmasak

  • benden aldıklarının hak ettiği kadarı helal olsun. geri kalanını güle güle yiyemesinler. benim cebimden fazla para çıkmasında katkısı olan herkes bi şekilde bunu öder inşallah. hepsini Allah a havale ediyorum.

  • Helal olsun sana TT. Türkiye'nin lokomotifi, gözbebeği, incisi ...

    Bu arada bazı densizlerin yapacağı hakaret ve kötü sözlerden dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına TT'ye özürlerimi iletmeyi şimdiden bir borç biliyorum.

  • Ben şu an ttnetten memnunum.8mb kadar tarifedeyim 14 mb hızla bağlanıyorum. :D :D

  • Hepsinin Allah belasını versin. Dünyadan yok olmasını istediğim ilk şey TTNET. Batsa sabaha kadar sokakta kutlama yapardım.

  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25366600/

    Adresinde "Kotasız internette en düşük hız '3 Mbit' olacak" başlıklı bir haber yayınlanmış. Haberin içeriğinde sadece adsl bağlantılardan bahsediliyor. Fiber optik bağlantılar da düzenlemeye dahil midir? Düzenleme ne zaman uygulanmaya başlar? DH yetkililerinden konuyu araştırıp haber yapmalarını rica ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Helal olsun sana TT. Türkiyenin lokomotifi, gözbebeği, incisi ...Bu arada bazı densizlerin yapacağı hakaret ve kötü sözlerden dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına TTye özürlerimi iletmeyi şimdiden bir borç biliyorum.
    ZUHAHAHAHAHAHA:D

  • Aynen ttnet iflas etsin yerine adam gibi bir internet sağlayıcı gelsin bıktık bu yavaş internetten.

  • yurtdışında akk denilen olay çok farklı bunlar akk yi de fırsat bilerek ticarete döktü

    kafaları sadece buna çalışıyor zaten (paraya)

  • Turktelekom-ttnet grubu sana verdiğim paraların tamamı sonuna kadar h... haram zıkkım olsun. O paraları yiyen, pazarlama stratejilerini, fiyatları belirleyen tüm şahıslar, bu şirketlerin en üstündeki kapitalist masonlar hepiniz umarım en yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşursunuz. Saygılar...

  • 3 kuruşa sattılar şu şirketi. yazıklar olsun.

  • 3 milyar yerine 1 milyar kar etseler ama müşteri memnuniyeti en üst düzey olsa, aldığı paralar helal olsa çok kötü mü olur? Mezara mı götüreceksiniz o kadar parayı? Müşteri memnuniyeti diye hiç mi bir şey durmadınız?

  • kapitalist hortumcular

  • yayınlamayın TTnet haberlerini.....ucuza satıldığına mı yanayım,dünyanın en kalitesiz iletişim kurumuna mecbur bırakıldığımıza mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Helal olsun sana TT. Türkiyenin lokomotifi, gözbebeği, incisi ...Bu arada bazı densizlerin yapacağı hakaret ve kötü sözlerden dolayı şahsım, DH üyeleri ve DH yönetimi adına TTye özürlerimi iletmeyi şimdiden bir borç biliyorum.


    Şimdi ne denirki sana....Telekomun ve grubunun yaptığı gelir değil Milletten haksız yere aldığı paralardan ibaret..sen milletin değilde özelleşip bu milleti sömüren kurumun tarafındaysan zaten sana yakışanı söylemişsin...

    bizde bize yakışanı söylüyoruz..
    Bizden aldıkları bizi müşkül duruma düşürdükleri veremedikleri hizmetin parasını fahiş bir şekilde alıp gelir diye açıklayıp övünenleri ve onların yaptıklarını hoş görenleri Allaha havale ediyoruz...Hakkımız Haram Olsun..Haksızlığa alkış tutanlarında onlardan farkı yok...Telekom çalışanları dışında kimse hak vermez bu açıklanan gelirlerin temiz olduğuna... hak ederek aldıkları tek bir hizmetleri yok...telefon, sabit ücreti konuş konuşma 20 TL ve bu ücret sabit değil ne hikmetse 50 kuruş gibi rakamlarla 3-5 ayda bir yükseliyor..
    İnternet Paketleri Aşikar..Net Limitsiz denilen Paketi 49 TL den 2011 'in son aylarında 55 TL ye yükseltti.. Yetmedi 2012 yılının 1 Nisan günü şakasını yapıp 59 TL'ye yükseltti..sorarsanız Güncelleme yaptı..Milleti saf yerine koyan bunlar değilmi..şimdide Telekom yüzde 13 varan indirimler yapacakmış sorması ayıp bu kadar zamdan sonra acaba o yüzde 13 indirimle kimin gözünü boyuyacak...senin gibiler o indirimide göklere çıkarır..





  • Bize ne ,ne kadar kar ettiyse etti benim cebime mi çalışıyorlar haber mi bu şimdi?Reklam yapmaktan başka işiniz yok

    apple 1
    ttnet 2
    htc one x 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça satılmıştı hatırlıyor musunuz ? TTNET'in yöneticilerinin de, özelleştirenlerin de Allah belasını versin.Yiyemesinler inşallah o paraları.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.