Şimdi Ara

Mega-Man ve Pac-Man, SFxTekken'e (360) Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Daha önce Street Fighter X Tekken'in Playstation 3 sürümü için özel olarak yayınlanan Mega-Man ve Pac-Man'i hâlen Xbox 360 platformuna bekleyenlerdenseniz, üzgünüm ama size kötü haberi vermek zorundayım; Böyle bir şey asla gerçekleşmeyecek.
     
        Capcom ve Sony arasındaki bir anlaşma neticesinde belli bir süre boyunca Playstation 3'e özel olarak kalması üzerine anlaşılan bu karakterlerin daha sonra Xbox 360 diskinde de olduğu farkedilmiş, daha sonra DLC olarak satışa çıkacakları tahmin edilmişti. Tomonaya bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:
     
        "Her oyunda kullanılmayan bazı veriler vardır. Bu durumda, Street Fighter X Tekken'in Xbox 360 sürümünde Mega Man ve Pac-Man vardı. Fakat, bizim bu karakterleri Xbox 360 için yayınlama gibi bir niyetimiz hiçbir zaman olmadı."
     
        Bu karakterler PS3'e özel ve en başından beri niyetimiz bu yöndeydi. Bunlar zamanlık içerikler de olmayacak, tamamen PS3'e özel kalacaklar."
     
        Capcom ile Sony'nin arası bir süredir oldukça iyi. Oyunun ana yapımcısı Yoshinori Ono'nun Sony tarafından bizzat çağrılıp bu konu hakkında derinlemesine toplantı yaptıkları biliniyor. Ono, aynı ilgiyi Microsoft'tan göremediğinden yakınmıştı.








  • çok da tın.. street fighter x tekkeni hiç beğenmedim haraketler çok kısıtlı... tekken karakterilerini street fighterde combosuz bırakmışlar..
  • Valle ben Street Fighter 4 Arcade Edition oynuyorum hala. ne yazıkki SF X TEKKEN beklediğim gibi çıkmadı...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok lazımdı megaman pakman önce şu adi dlc hareketlerinden vazgeçsinler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.