Şimdi Ara

Yeni Deadpool Oyunu Oldukça İyi Gözüküyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
      İlk başta, Comic Con'da Activision ve High Moon Studios'un bir Hit Monkey oyunu duyuracağı gözükmüştü. Fakat firmanın bu oyun için açtığı site bugün itibariyle kapanmış, yerine de bir Deadpool oyunu için site görmüştük. Bu siteden en nihayetinde yeni oyun çıktı.

San Diego Comic Con'da duyurulan yeni Deadpool oyunu, oynanış yapısı itibariyle Devil May Cry serisini andırıyor. Transformers: Fall of Cybertron'un geliştiricisi High Moon Studios tarafından yapılan Deadpool oyunu, 2013 senesinde çıkarılacak. Oyunun henüz çıkacağı platformlar belli olmasa da, PC, PS3 ve X360 olarak tahminler yürütülüyor.

Uncharted serisinden Nolan North'u da seslendirmede gördüğümüz bu eğlenceli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

• suck it Wolverine
  • İnşallah Duke Nukem Forever gibi olmaz nerdeyse yapıları aynı sanki aynı videoyu farklı karakterle tekrar izlemiş gibi oldum ama inşallah benzemez

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynı ninja kaplumbağalardaki michelangelo :D

• Lütfen tanrım, pc yi es geçme.
  • Çizgi roman tarihinin en komik karakterlerinden birisidir kendisi grafikler oynanabilirlik bir kenara Deadpool çizgi romandaki esprilerin yarısı kadar komik olursa oyun mükemmel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi op.55 no.1 -- 15 Temmuz 2012; 2:53:35 >
  • Kesinlikle spiderman oyunlarından iyi olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grafik ve oynanıştan öte karakteri çizgi romandaki kadar iyi yansıtabilirlerse bomba olur.
  • Anlamayanlar da arkadaşı eksilemiş.. Videonun sonunu izleyin geniuslar..
  • Ahahahaah suck it wolverine ahahahaah

• Daha 2 hafta önce deadpool'un neden oyununu yapmıyorlar diyordum bu kadar mı olur oyunu tanıtmışlar çok mutlu oldum. Yalnız Oyun Fps olacak gibi yanılırım inşallah.

• Bu adam sadece banamı Dante'yi hatırlatıyor acaba?
  • Deadpool'un mizah anlayışını çok seviyorum. Spiderman : SD'da kötü karaterdi acaba kendi oyununda kiminle mücadele edecek.
  • arkadaşlar deadpool çizgi romanını türkçe olarak okuyabileceğim bir site var mı ?
  • Cihan Unlu
    15.07.2012 11:38:05

bi süper kahraman oyununu FPS yapmazlar.. Onu ben de farkettim o sadece araç kullanımıda öyledir.
  • neresi iyi bunun ya 5 para etmez

• call me :D

• call me diye başlayınca maybe diye bitirecek sandım, allahtan yapmadı :D
    bu arada nintendocu'da gördüm, wiiU için de geliyormuş.

• Rocksteady nerelerdesin şu eğlenceli karakteri ne hale getirecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 16 Temmuz 2012; 9:59:11 >
  • Beş para etmez sadece karakterin ününden yiyen bir oyun olacağı şimdiden belli. Transformers gibi dandik oyunlarında yapımcısından gelmesi de apayrı bir güzellik ve geleceğin habercisi gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.