Şimdi Ara

Tamamı Türk oyun firması Lamagama'nın yeni iOS oyunu Sprint:Challenge çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk oyun firması Lamagama'nın yeni iOS oyunu Sprint:Challenge çıktı!

http://itunes.apple.com/app/sprint-challenge/id521091546

Lamagama Oyun Stüdyosu oynamadan duramayacağınız oyunu iftiharla sunar:

Minik samurayınızla kötü ninjalara karşı amansız bir mücadeleye hazır olun!

Onların sonunu getireceğinizi anlayan ninjalar size ellerinde ne varsa saldıracaklar.

Dragon Tanrısı tarafından gönderilen oyun içi Güçlendiricileri de kullanarak elinizden geldiğince uzun dayanın.

En iyi skoru elde edin ve arkadaşlarınızla karşılaştırın. Bakalım kim en iyi samuray olacak?

Kimse samuraylığın kolay olacağını söylemedi!

Sprint:Challenge iPod 4, iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 4S ile uyumludur.

Engellerden kurtulmak için Sprint: Challenge oyununda iki yöntem var ==> Zıplama ve Kayma

Samurayımızı öldürmek isteyen ninjalar bazen ona bomba da atabilirler.Bombalardan kurtulmanın iki yolu var: Kes ve ya Kurtul

Şanslıyız ki samurayımızı bu sonsuz koşuda yalnız değil. Dragon tanrısının gönderdiği güçlendirmelerle yolculuğunuz çok daha kolay olabilir. Örneğin:

Tamamı Türk olan stüdyomuzun uzun çalışmalarından sonra sonunda Sprint:Challenge AppStore'da yerini aldı. Severek oynamanızı yürekten umut ediyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkan -- 13 Temmuz 2012; 16:41:30 >

• türkçe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

türkçe ?

Hemen laf sokmayın İngilizce evrensel bir dildir.
  • Sadece bu oyuna bağlı olarak değil de genel olarak bir çift söz etmek istiyorum ben de yeri gelmişken..

Kimse sizin evrensel diliniz olan ingilizceyi bilmek zorunda değil, bu birincisi. İkincisi ise türkçe dil eklemek çok zor değil, apptoreda türkçe bir sürü oyun var, gayet güzel, başarılı oyunlar. Üçüncüsü de oyunda neden türkçe dilini eklemekten imtina edenler için fikrim türkçe dili gören yabancıların oyunu indirmeyeceği veya satın almayacağı gibi bir 'ezik' düşünce içinde olmalarıdır.

Önemli olan Türk firmasıyım ben diyerek gerine gerine üstüne basa basa yazmak söylemek değil yaptığı oyuna türkçe dil koyabilmektir. Bu da benim önerimdir 'evrensel'cilere.

Oyunun dil seçeneklerine bakmak için itunese girdim, türkçe olsa satın alacaktım, yalnız baktım ki sadece ingilizce yazıyor dil olarak ve bu arada oyunun itunes sayfasındaki 5 yorumun da üçü ingilizce.. Yapımcı da Türk olduğuna göre kime tere satmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Yabancılar görmüyor bu yorumları, kendi kendinize gelin güvey olmayın..

Uzun lafın türkçesi, müslüman mahallesinde salyangoz satmayın, Türk firmasıyım diyorsanız türkçe oyun yayınlayın satın alalım, ha yok bizim hedef kitlemiz türk insanı değil sadece ezik Türklerdeniz diyorsanız o zaman Türk firmasıyız diye gerinmeyin, kasılmayın, buradan oldukça komik görünüyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi karadeniz

Sadece bu oyuna bağlı olarak değil de genel olarak bir çift söz etmek istiyorum ben de yeri gelmişken..

Kimse sizin evrensel diliniz olan ingilizceyi bilmek zorunda değil, bu birincisi. İkincisi ise türkçe dil eklemek çok zor değil, apptoreda türkçe bir sürü oyun var, gayet güzel, başarılı oyunlar. Üçüncüsü de oyunda neden türkçe dilini eklemekten imtina edenler için fikrim türkçe dili gören yabancıların oyunu indirmeyeceği veya satın almayacağı gibi bir 'ezik' düşünce içinde olmalarıdır.

Önemli olan Türk firmasıyım ben diyerek gerine gerine üstüne basa basa yazmak söylemek değil yaptığı oyuna türkçe dil koyabilmektir. Bu da benim önerimdir 'evrensel'cilere.

Oyunun dil seçeneklerine bakmak için itunese girdim, türkçe olsa satın alacaktım, yalnız baktım ki sadece ingilizce yazıyor dil olarak ve bu arada oyunun itunes sayfasındaki 5 yorumun da üçü ingilizce.. Yapımcı da Türk olduğuna göre kime tere satmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Yabancılar görmüyor bu yorumları, kendi kendinize gelin güvey olmayın..

Uzun lafın türkçesi, müslüman mahallesinde salyangoz satmayın, Türk firmasıyım diyorsanız türkçe oyun yayınlayın satın alalım, ha yok bizim hedef kitlemiz türk insanı değil sadece ezik Türklerdeniz diyorsanız o zaman Türk firmasıyız diye gerinmeyin, kasılmayın, buradan oldukça komik görünüyorsunuz..

Allahim her cumlesi dogru !! Sevindim ayni dusuncelerimiz vat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qrighT

Allahim her cumlesi dogru !! Sevindim ayni dusuncelerimiz vat

merak etme arkadaşım genelimizin düşüncesi aynı yönde emin ol.
  • Arkadaslar, eger uygun vaktimiz olursa, bunun turkce ve yenicerili olanini yapip koyariz siz yeter ki isteyin. Simdilik sadece ingilizce malesef, ilk oyunumuz, hersey cok zaman aliyor. Eger fikirleriniz olursa, websitemizdeki forumlara yazabilirsiniz. forum Saygilarimla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz jetpack joyride'a benzememis mi? sadece yerde gideni diyelim.. cunku baktim da coin yerlesimleri bile bahsettigim oyunla ayni?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.