Şimdi Ara

E Ink ve Sharp, çapraz patent anlaşmasına imza attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • E Ink ve Sharp, çapraz patent anlaşmasına imza attı


    Görüntüleme teknolojileri konusunda dünyanın iki önemli firması E Ink ile Japon devi Sharp, birbirlerinin LCD ve TFT konusundaki deneyimlerinden faydalanabilmek için çapraz patent anlaşması imzaladı.

     

    10 yıl geçerli olacak anlaşma ile elektronik kitap okuyucuların, sıkça tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden olan elektronik kağıt ekranların en büyük üreticisi olan E Ink ile Sharp'a, TFT ve LCD konularında patentlerle koruma altına aldıkları teknolojilerden faydalanma yolu açılmış oldu. Öte yandan E Ink’in Güney Kore’deki birimi olan Hydis Technologies’in de anlaşmaya katıldığını belirtelim.

     

    Güncelleme: Display Central, yapılan anlaşmanın başlıca sebeplerinden birinin Sharp'ın Hydis Technology'nin 1998 yılında patentlediği FFS teknolojisinden faydalanmak istemesi. Böylelikle Sharp, iPhone ve iPad'ler için panel üretimi yapan ve FFS'i lisans ile kullanan LG ve Samsung Display'e göre avantaj sağlamış olacak.










  • filimin başını kaçırdık galiba ! ?

  • Sharp LCD modüllerin çoğalması dileğiyle,zira kalite giderek düşüyor korelilerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarin buyume vaat eden firmasi E-ink, senelrin en kaliteli elektronik urunlerini ureten sharp. Gerci sharp ulkemizde pek bilinmez ama adamlar ilk elektronik kuruluslarindan oldugundan ellerindeki patent sayisi son derece fazla ve isteseler su an piyasadaki hemen hemen her urunden patent katkisi alabilirler cep telefonundaki sony gibiler anlayacaginiz. Bence patent davalari artik skti. Kesinlikle boyle seyler olmamali sonucta tuketici kim bulmus demezki sende yapsan ilk o da yapsa tuketici fiyatina sonra da performansina bakar ancak tabi benim bunlari anlamam zor sonucta adamlar buyuk firmalar ve ben buldum fikir calindi tarzi seyler belki cok para kaybettiriyor gurur incinmesine neden oluyordur da tuketici cok takmaz bunlari orasi kesin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.