Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.310
Cevap
358
Favori
2.621.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15021503150415051506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.4 tsı 150 act dsg fr
    Apollo mavi
    18 jant
    6.5 ekran
    Seat ses sistemi 82.000 liraya geliyordu araba

Vw indirim yapmış
    1.4 tsı 125 highline dsg
    Metalik pasifik mavi
    Acc
    Sunroof
    87.500'e aldı
    Leon boşta isteyen alabilir beyler
  • Devenin biri dün arabamı arka çamurluktan ön kapının ortasına kadar çizmiş. Boyada atma yok, ama çizgi şeklinde bir ezilme var. Vakumla çekilip duzeltilecek gibi değil, sanayide kaskoyu deldirmeden yaptırırsam iki kapı da boyanacak haliyle, ya da servise gidip kapıları değiştirteceğim. 1 aylık arabayı da sanayi ustasına teslim etmek istemiyorum, sizce hangisi mantıklı? Bir şey daha, servis kapıları değiştirirse, benden işçilik v.b bir ücret talep eder mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    keşke demekten korkuyorum ben de. dsg'ye dönücem, öyle görünüyor. teşekkür ederim.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. araç hangi bayide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilsem68

1.2 TSİ yakıt tuketimi
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONUSEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Bende 1.2 tsi kullanicisiyim.ortalamaniz mukemmel
    Hangi sehir burasi ?sehir ici disi kama tuketimmi?ortalama hiziniza gore yakitiniz cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Benim araç dizel olduğu için belki diğer sesleri az duyuyorum.
    Biraz bekle, fitiller alışsın. Eğer halen çözülmezse vazelin sürmeni tavsiye ederim. Arkadaşın FR daki bütün kapı fitil sesleri geçti. Fitiller yumuşadı iyice. Yumuşadığı için de kapı fitile tam oturduğu için yalıtım da biraz düzelecektir.

Tamam hocam. Dediğin gibi yapacağım, teşekkür ederim.
  • leoncucan L kullanıcısına yanıt
    300 Km şehir ici diyebilirim.Sehir Aksaray.

• mertlevent kullanıcısına yanıt
    Manuel kullanıcısıyım. Ankara trafiğinde kullanıyorum. 250 Torktan dolayı hafif patilenmesi oluyo bazen kalkışta ama alışırsınız kısa sürede. 7-8 değil 3-4 bin farka bile değmez eğer normalde manuel kullanmayı seviyor iseniz.

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Neye göre keşke dersiniz diyorsunuz manuel 150 beygir bir araba kullandınız mı daha önce ? :)

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Benim için kullanım rahatlığı önemli vede otomatik araç bunu fazlasıyla sağlıyor. İstanbul gibi büyük yerlerde bunu çok daha iyi anlıyosun (Bursa'da aynı sayılır). Daha önce 8 yıl manuel araç kullanmış biri olarak bunu söylüyorum. Burda aracın beygir gücünü kastetmedim, isterse 200hp olsun. Şunuda söyliyim satılan yeni araçlarda ticari ve şirket için olanları çıkarırsan otomatik daha fazla satılıyo artık. Son olarak manuel iyidir yada kötüdür demiyorum otomatik rahatlıktır diyorum

• Otomatiğin kolaylık gibi bir avantajı olması yanında arıza çıkarma gibi bir handikapı da var malesef. Er ya da geç, her otomatik bir gün arıza veriyor. Çok sağlam olduğu iddia edilen Mercedes CVT şanzımanı bile 9 yıl sonra, 100.000 km'de bozuldu. Şimdiye kadar 5000 lira ödedik, bir 5000 lira daha yolda gibi.

• Kayıp bijon kapakları

Kırılan tavan lambası anahtarı

İkisiyle ilgili doğuş merkezden değişim için red cevabı geldi. Anlatılan kadar varmış bu doğuş.

arabadan da servisinden de soğudum. Bu gibi ufak şeylerde bile sırt çeviriyorsa ilerisi için birşey düşünemiyorum. Bu ilk ve son olsun.bir daha tövbe.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Otomatiğin kolaylık gibi bir avantajı olması yanında arıza çıkarma gibi bir handikapı da var malesef. Er ya da geç, her otomatik bir gün arıza veriyor. Çok sağlam olduğu iddia edilen Mercedes CVT şanzımanı bile 9 yıl sonra, 100.000 km'de bozuldu. Şimdiye kadar 5000 lira ödedik, bir 5000 lira daha yolda gibi.

Ee biraz daha masraflı olduğu doğru.
    Ama manuel de bozuluyor. Volan olsun, dişliler ve kavrama olsun.
    Biraz da şans işi. Honda Civic kullanıp da otomatik şanzıman arıza yapanı duymadım mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Otomatiğin kolaylık gibi bir avantajı olması yanında arıza çıkarma gibi bir handikapı da var malesef. Er ya da geç, her otomatik bir gün arıza veriyor. Çok sağlam olduğu iddia edilen Mercedes CVT şanzımanı bile 9 yıl sonra, 100.000 km'de bozuldu. Şimdiye kadar 5000 lira ödedik, bir 5000 lira daha yolda gibi.

Ee biraz daha masraflı olduğu doğru.
    Ama manuel de bozuluyor. Volan olsun, dişliler ve kavrama olsun.
    Biraz da şans işi. Honda Civic kullanıp da otomatik şanzıman arıza yapanı duymadım mesela.

Honda civic tam otomatik sanziman en sorunsuz sanzimanlardandir.bozulsa bile dsg gibi ucuk kaçik fiyat istemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: tmac61

Kayıp bijon kapakları

Kırılan tavan lambası anahtarı

İkisiyle ilgili doğuş merkezden değişim için red cevabı geldi. Anlatılan kadar varmış bu doğuş.

arabadan da servisinden de soğudum. Bu gibi ufak şeylerde bile sırt çeviriyorsa ilerisi için birşey düşünemiyorum. Bu ilk ve son olsun.bir daha tövbe.

Bijon kapaklari icin bende de sikinti vardi. Hatta yukarilarda cok ayrintili bi yazi paylasmistim. Bugun aradim kayadibi otomotivi. Agzima geleni saydim. Sonra geri donus yaptilar cuma gunu gelin ucretsiz düşenlerin yerine verelim dediler. Bende kargolarsaniz kabul yoksa 2 dolarlik urun icin oraya gelemem, daha fazla yakit harcarim dedim. Sonra tekrar döndüler kargo ile maalesef gonderemiyoruz fakat gelmeden 1 gun once haber verirseniz randevu ayarlariz dediler. Bende bakariz dedim ama şunu bilin sizin oraya getirmicem arabami bakim icin dedim

Ama ilk gittigimde olanlar felaketti. Aradan nerdeyse 1 ay gecti sallayan olmadi. Hatirlarmak adina sct ye yazdigim yazıyı tekrar ekliyorum.

Seat kayadibi kadar berbat bir yer yoktur galiba. Ben arabami bu bayiden aldimm. Satiscilara bisey diymem gayet ilgililer fakat servis tarafi rezalet.

Arabami 3 hafta once aldim. Sifir araba heyacaniyla hemen teslim alip eve gectim. Ertesi gun ise gittigimde arkadasim farketti bijon kapaklarindan 4 tanesi eksikti sonra digerlerini biraz ileri itince oturdugundugu gorduk. Demekki duzgun takmamislar ve ben araci teslim alip eve gidene kadar düşmüş veya uretimde sikinti var. Herneyse aradan 2 hafta gecti yolum o tarafa dustu. Bendr madem sifir garantili arac aldim bijon kapagi gibi ufak bir parcayi hemen verirler dusuncesiyle servise gittim. Once bi servis elemanina anlattim durumu o da beni arac teslim eden Cagdas ustaya yonlendirdi. İceriye girdim adam bacak bacak ustune atmis ne vardi dedi. Hic istifini bile bozmuyo. Anlattim durumu. Bizlik bi durum yok servis tarafi bakar dedi. Ve tekrar ilk gittigimiz yere gittik. Bu esnada o bolumde 10 tane leon var satilmamis ve kimse cikip demedi ki bu araclar satilmadi, musteri memnuniyeti için bunlardan cikarip size verelim diye. Neyse tekrar gittik size kayit olusturacagiz bunlar fabrikasyon hatasi dedi. Kucuk bi kagida adimi numarami yazdı. Servis muduru sizi arayacak dedi. Kayit dediği bu kagidi da gayet laubali sekilde masaya firlatti. Tabi bende parladim orda. Arabayi satana kadar pesimizden kosuyosunuz (tabi ben burayi kufurlu söyledim) sonra isiniz bitiyor ve toplami 2 dolar olan parcayi veremiyosunuz dedim. Neyse ayrildim. Bana dediler servis muduru sizi bugun arayacak. Bekledim haber yok. Ertesi gun oldu hala haber yok. Ben aradim tekrar. İsmi Turgay servis mudurunun. Ama adama ulasmak mumkun degil sanki global bi sirkette ceo. Neyse bi daha kayit biraktim hala dönüş yok. Aradan 1 hafta gecti kimse ne aradi ne sordu. Aracim henuz 1.500 km de ve kayadibi en iyi fiyati veren serviste olsa bakima oraya kesinlikle goturmeyecegim. Hatta birazdan hem orayi arayip bu adamlari sikayet edecegum hem de dogus otoya yazacagim.

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı demekki.sanayi esnafından hallice.

Bugün 3 yere şikayet ettim . Hem eryaya hem merkeze ağzıma geleni saydım. Allah düşürmesin ellerine.

Şu an haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac61 -- 7 Ekim 2015; 16:23:40 >
  • Dün telefonla kayadibin'den 1.4 TSi 150 manuel için 71.000 TL fiyat aldım. Vag grubu indirim yapmaz diyorlardı inanmazdım. 1.000 TL sembolik bir indirim komik. En erken teslim Kasım ayı sonunda. Opsiyonlarla birlikte 76.500 oluyor. Çok para gerçekten.Kafası karışıyor insanın. Arkadaşlar Yakın zamanda fiyat alan oldu mu?

• leoncucan L kullanıcısına yanıt
    benim araç çok yeni oldugu için yazla yakıyor sizinkisi iyi yine, yakıt aldıkdan sonraki ortalamam 8.8 şuan, 6.5-7 leri begenmiyorsunuz ist da 8 den aşağısını göremeyiz herhalde, bu arada ben aracı alırken ek olarak 2 yıl daha sigorta yapdırmadım, acaba bunu şuanda yapdırabilirmiyim, yoksa sadece yeni alırkenmi yapılan bişeydi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 7 Ekim 2015; 18:00:52 >
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Ben de siparişi 1 Ağustos'ta Kayadibi'ne verdim. Aynı araç: 1.4 150bg fr manuel (opsiyonsuz). O zaman araç 69000 di ve 900tl indirim yapmışlardı. Şimdiki fiyatı düşünüldüğünde tekrar pazarlık yaptığımda indirim tutarı 1000tl civarında olur diye düşünüyorum. Geçen hafta satış temsilcim Kasım'ın ilk haftası (44. hafta) tahmini teslim diyordu. Ben o tarihin sarkacağını düşünüyorum. Henüz üretime planlanmadığını düşünürsek! Size opsiyonlarla birlikte Kasım sonu teslim tarihini iyi vermişler. Bir de opsiyonlu araç üretimi daha uzun sürebilir demişlerdi. Düşündüğünüz opsiyonlara yakın hazır araç da bulabilirsiniz belki.
  • Emisyon olayindan aracinizin etkilenip etkilenmedigini anlamak için burdan kontrol edebilirsiniz arkadaslar. Benim arac euro 6 ve sikinti yok yaziyor.

• 
Sayfa: önceki 15021503150415051506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.