Şimdi Ara

Diabloda para kazanmak mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alıp 1-2 ay boyunca düzenli 7-8 saat oynasam aylık 100 $ falan kazanırmıyım ?

• item düşürmene bağlı şanşlıysan iyi item farmlarsan kazanırsın.
  • Genel kazançlarıma baktığımda günlük ortalama 10 euro + 2m kazanmışım şimdiye kadar. Düzgün farm / craft ve şans ile çok daha fazlasını kazanırsın.

Düzeltme: 1 ay olmak üzereyken kontrol edeyim dedim ve toplam kazancımın 500 dolar ve mf setli çok iyi bir karakter olduğunu gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerjji -- 13 Temmuz 2012; 2:24:40 >
  • ya su 63 level itemleri açayımmı satayımmı karar veremedim hangisi daha karlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CL0n

ya su 63 level itemleri açayımmı satayımmı karar veremedim hangisi daha karlı ?

açmadan sat derim güzel bir eşya çıkar küfür yerim, aç elbet güzel çıkar derim hepsi kötü çıkar yine küfür yerim. Özetle senin bileceğin iş :)
  • 100$ aylık hiç bişi eğer oynamayı bilirsen
  • Sıkılmadan oynayabilirsen ardı ardına farm yaparak dediğin parayı rahat kazanırsın. Ama özellikle belirtiyorum sıkılmazsan. Sosyal aktiviteli bir işe girip çalışsan daha çok para kazanıp daha iyi vakit geçireceğin kesin. Tabi bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakat şunu ekliyim. oyunu para için oynamanı tavsiye etmem
  • az önce eldiven craftladım... 50 euroya sattım... sonra gaza gelip 30 eldiven daha craftladım... içinden iyi eder 1 tane çıktı.. oda ahda 10m altına koydum(RMAH ta 7euro filandı)....

toplamda 170 euro kazandım ki 1,03ten sonra oynayamaya fırsatım pek olmadı..
  • Ya sorun para değil ama kazanan varmış işte, Guest Pass bizzat bana Blizzard tarafından yollandı oyun release edildiğinde. Bende dh kastım biraz işte fena degildi Act 1'in izin verilen kısmına kadar oynadım. Merak ettiğim para kazanabileceğimmiydi ve yanıtı aldım TEŞEKKÜRZ.
  • Zor gibi, şimdi başlasan piyasayı çözmen falan..
    Ayda 100$ çok düşük bir hedef değil mi.
    15 günde 2.000 Euro yaptım, satılacak bir sürü şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenVarg -- 13 Temmuz 2012; 4:10:15 >
  • Farm yaparak değil, AH yi kullanarak para kazanabilirsin bu oyunda. Arkadaşımdan biliyorum, örneğin; daha yeni konmuş güzel statlı bir ring alıp (400k) onu RMAH da 25-30euro gibi bir fiyattan sattı. Böylelikte 10 gün içerisinde 250tl'yi palpay'dan hesabına aktardı. Oyun içerisinde 0 farm yaptı. Tamamen ucuza al pahalıya sat taktiği kullandı. Arada Gold bitmesin diye gold kısmındada satışa koydu. Hem gold kastı hemde Euro. Tabiki sabahtan akşama kadar ah ekranına takılıp kalmak gerekiyor (bot kullanmıyorsan)
  • Arkadaş şu ah kullanmayı bir biz öğrenemedik heralde , her baktığım milyonlar değerinde. para olmayınca alamıyorsun da.
    Yokmu öğretecek bir arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Zor gibi, şimdi başlasan piyasayı çözmen falan..
    Ayda 100$ çok düşük bir hedef değil mi.
    15 günde 2.000 Euro yaptım, satılacak bir sürü şey var.

15 Günde 2bin Euro da iyiymiş... İşi gücü bırak ozaman sen otur oyunun başına. Gerçi çalıştığından şüpheliyim zaten...
  • Hardcore oynamadan okul donemınde bıle aylık wow paramı arşılarım ben ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.