Şimdi Ara

Windows Phone 8 hakkında merak edilen her şey!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
7
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8 ile birlikte Apple iOS ve Google Android platformlarına meydan okumaya hazırlanıyor. Windows 8 ile aynı çekirdek yapısını kullanan yeni mobil işletim sistemine ait tüm detaylar bu videoda

     

    İşte Microsoft'un, Apple ve Google'a karşı piyasaya süreceği yeni işletim sistemi.




     




  • iTunes gibi kolayca yönetilsin PC üzerinden. Android gibi cep bilgisayarı olmasın, iPhone gibi akıllı telefon olsun. Özellikle Playlist yönetimi kolay olsun. Hafıza kartına müzik atılırken M3U playlistleri desteklesin vs. Muhteşem müzik telefonu olur benim için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacaygun

    iTunes gibi kolayca yönetilsin PC üzerinden. Android gibi cep bilgisayarı olmasın, iPhone gibi akıllı telefon olsun. Özellikle Playlist yönetimi kolay olsun. Hafıza kartına müzik atılırken M3U playlistleri desteklesin vs. Muhteşem müzik telefonu olur benim için.

    iTunes ? Kolay yönetme ?

    Birakin Allah askina ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kutu arayüzden vazgeç yaw kim öğretti size bunu
  • Bi android değil fakat güzel bir sistem olacak gibi.
  • Mavi ekran hatası veriyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 11 Temmuz 2012; 19:15:53 >
  • arayüzü hiç hoşuma gitmiyor bu w8in

  • Ahuauhau. Basmıs Android fanatikleri eksiyi. Ben de S2 kullanıyorum da sizin gibi gözüm kararmadı benim.

    Bir müzik listesi yapmak bile işkence, aptal olmanın anlamı yok. M3U'yu UTF-8'e kimse çevirmek zorunda değil dosya isimlerindeki Türkçe karakterli, Japonca vs. karakterli şarkıları görmek için. Yazık. Siz Rom atmanın özgürlük olduğunu, program kırmanın özgürlük olduğunu sanın. Telefon sizi kullansın, siz telefonu değil. Yazık.

  • Kullanmadıktan sonra iyidir veya kötüdür demek yanlış olur wındows phone yi kullanmak bir türlü nasip olmadı Androide çakılı kaldık 2013 te büyük ihtimal Tizen Firefox Os Blackberry 10 MeeGo Windows 8 tam oturmuş sürümleriyle piyasada olacak ama bildiğim tek şey bu sefer alacağım tel android olmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacaygun

    Ahuauhau. Basmıs Android fanatikleri eksiyi. Ben de S2 kullanıyorum da sizin gibi gözüm kararmadı benim.

    Bir müzik listesi yapmak bile işkence, aptal olmanın anlamı yok. M3U'yu UTF-8'e kimse çevirmek zorunda değil dosya isimlerindeki Türkçe karakterli, Japonca vs. karakterli şarkıları görmek için. Yazık. Siz Rom atmanın özgürlük olduğunu, program kırmanın özgürlük olduğunu sanın. Telefon sizi kullansın, siz telefonu değil. Yazık.

    Millete android fanatiği diyorsunda, birde kendi mesajına bak bakalım sende bir iphone fanatiğisin sanırım, root yapıp telefonu özgürce kullanmak özgürlük değilse ios gibi bir sistemmi özgürlüktür ? kendini kandırma Allah aşkına çıkarın şu at gözlüklerini artık.




  • Windows phone alan bi cok kisi 6ay icinde forumda wp8 telefonuma nasil android kurarim der artik

  • Dvd writer varmi bunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WEBOS gibi kullanici dostu bir isletim sistemi daha yok piyasada ama onunda ipini cektiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat ve altyazılı özeti yok mu
  • henuz ipad 2 den izleyemiyorum.. ne zamana izleyebilirim.. kutuphanedeyim ve sıkıldım.. yardim lutfen..

  • 30 dakika izledim mesajım burada kalsın gece devam ederim artık

  • kendini kandırma Allah aşkına çıkarın şu at gözlüklerini artık.

  • windows telefon yapacaksa; ctrl-alt-del tuşu da koyması lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsofta inanmıştım açıkçası wp7 i görünce..Sonuçta yılların yazılım firması ve işletim sistemi konusunda çok deneyimli..ios un kalitesi de apple ın deneyiminden kaynaklanıyor.Ne yazık ki google benzer bir ecrübeye sahip değil ve bunu android ile bize ziyadesiyle gösterdi.İyi yazılım kötü donanım ile bile bir şeyler yapabilmekte(Wp7)fakat kötü yazılım ile güçlü donanım birleştiğinde aynı randımanı almıyorsunuz.Buna çok çekirdekli androidlerin bile zaman zaman ((pek nadir olduğunu söyleyemeyeceğim gün içinde mutlaka bir sorun ile karşılaşıyorsunuz)) ekran geçişlerinde ve uygulamalarda takılması kanıt gösterilebilir.WP8 de güzel şeyler var.Bunların bazıları ios ve androidin hali hazırda sunduğu özellikler,Daha çok teknik yenilikler ve geliştirmeler ile dikkat çekiyor ve bu açıdan bu zamana kadar yapılmış en önemli gelişmelere sahip benim açımdan.. Windows 8 ile olan etkileşimi ve ortak özellikleri..C ve C++ gelmesi bence devrimsel bir şey,bu cihazların gerçekten birer bilgisayar olma yolunda kaydettikleri büyük adımlardan biri bence..Bu dillerin sunnduğu hız,hem port etmedeki kolaylık wp8 in uygulama konusunda çok hızlı gelişeceğini garantilemekte.Öte yandan native oyun platformu,directx gibi özellikler beni mest etti resmen..Arayüz biraz tasarımsal bir olay ve herkes beğenmeyebilir.Fkat yazılımsal olarak ben microsoftun apple çok olmasa bile google a iyi bir cevap verdiğini düşünüyorum.Firma fanatiği değilin ne google dan nefret ediyorum ne de microsoft aşığıyım ama bunlar benim gördüklerim.Android popülerleşmeye başladığında heyecana kapılıp Wp7 ye öldü bitti demedim.Doğal olarak şimdi de en iyisi Wp8,artık androidin işi bitti gibi ergen yorumlarında bulanmaktan kaçınalım arkadaşlar çünkü zamanın neyi göstereceği belli olmuyor.Apple ında mac os x ile ios u birleştirme(ya da benzer bir şeyler yapma) planları vardı,sanırım devam ediyordur,bütün firmaların üzerinde çalıştığı bir şeyler var,ama şunu söylemek istiyorum androidin bu popülaritesini devam ettirebilmesi için çok sağlam özellikler kazanması lazım,çünkü böyle donanıma gaz verip yazılımı sallamakla olmuyor.Bu açıdan google ın işi zor çünkü apple ve Ms gibi onun destek alacağı başka bir işletim sistemi yok..Neler olacak bakıp göreceğiz ama Ms bu sefer bence gerçekten iyi bir iş çıkardı...





  • Androidin olmadığı yerde windowsa Abdurrahman çelebi derler...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.